benimkide bol kanamalı geçti canım .. ikizmiş başlangıçta sonra biri gitmiş.. şükürler olsun kalan iyi..
benimde karnım kocaman ya .. hamilelik giymeye başladım valla kızımda 8. ayda bukadardı..
sen korkma ama tedbir için git bi doktora.. emin ol yaradan onları çok güzel koruyor.. zaten bişey olsa kanaman olurdu..
Canım, balım, tatlım iyi olmana çok ama çok sevindim
Allah sağlığını, sıhhatini eksik etmesin...
Üzüntüde mutlulukta biz insanlar için...
Seni çok merak etmiştim..
İyi olmana çok ama çok sevindim.
Ege de iyi olmuştur şimdi =)
Yaramaz velet şimdi sık sık oturur kucağına inmez artık =)
Tamam canım inşallah hallede bilirim ama senin bu hafta mı gitmen lazım?
Benim doktorum 17-18. haftalar dedi yaptırmam lazımmış..
Ne kadar zamanın var senin ?
kesınlıkle oyle yapıyor canım kuyruk gıbı pesımde bugun ıs bası yaptım onada zor gelmıstır ama cok ılgılendım onunla bır haftadır hep beraber uyuduk
buarda dun gene hastanelık oldum bu kez dıs agrısından ama kanal tedavsıne baslandı
20-22 haftalar arası yapılıyor diye biliyorum 20den önce yapmıyolardı senin dr nasıl 17-18 demiş canım istersen o tanıdığa sor o hastanede hangi haftalar aralığında yapılıyor ona göre gidelim
Anam ben daha ikili testi yeni atlattım sizler dörte geçmişsizinÇok şükür sonuç güzel çıktı.1/10000 çıktı.Ense kalınlığı ile birlikte risk cut off sınırının altında çıktı.Bir tek idrarda enfeksiyon çıktı biraz ona da ilaç vermedi bol bol su iç dedi.Bu arada şansımızada özel hastanelere %200 zam geldi medicalde 978 tl olan sezeryan 3 bine yakın olacakmış.Bizdekide ne şans
Benden istenileni şu şekil özetleye bilirim canım..
Detaylı ikinci düzey ultrasonografi sıklıkla 17-18 haftalarda yapılır, bu haftalar kalbi değerlendirmek için erkendir, çok iyi değerlendirilemez. Gerekli ise daha ileri 21-22 haftalarda kalp fetal ekokardiyografi ile en net şekilde değerlendirilir.
Doktorum da aynen bu şekil istedi..
Ben haftaya gideceğim senin için yüz yüze konuşurum hem, senden geç istenmesi iyi oldu =)
Evet, ben de kara kara düşünüyorum naapıcas diye. şuan sezeryan 1250. yılbaşında rutin zam geliyomuş %5-10. bi de üzerine bu %200 bindi. 3000i aşacak. tabi tahliller, muayene ücretleri vs. de aynı oranda zam gelicek, sadece doğum da değil.
Balgat koru hastanesi ümit korucuoğlu canim cok ii bir dr tavsiye ederim.
Ankarada yasamamama rağmen ona gidiyorumayda bir
tamam canım haftaya ben 20 haftalık olurum belkide benim için hemen gelsin derler :)
Evet, ben de kara kara düşünüyorum naapıcas diye. şuan sezeryan 1250. yılbaşında rutin zam geliyomuş %5-10. bi de üzerine bu %200 bindi. 3000i aşacak. tabi tahliller, muayene ücretleri vs. de aynı oranda zam gelicek, sadece doğum da değil.
İnşallah faydam dokunur canım =)
kızlar selam , söylemesi ayıp günlerdir tuvalete çıkamıyorum, kayısı hoşafı yaptım, 2 gündür midemi bulandırsa da içiyorum, bi işe yaramadı, öneriniz var mı? patlamak üzereyim
Söylenti olduğunu söyle bana noolurokuyunca gözlerim acıldı
bizim hastanede normal 2 bin sezeryan 2,5 bin acaba bu denen zamda eklenirse 7,5 bin mi olacak Yok artık :44: olmaz dimi söylentidir
Banada bu yazdığın mart annelerinden doğru maille geldi burda paylaşim dedimkızlar korktum % 200 leri duyunca hemen hastanemi aradım. bana epiduralli 1500 demişlerdi. Şimdi normal dogum ve sezeryan fiyatı aynı 1500 tl epidural istersen 1800 tl. Yani bu cok sacma değilmi. Resmen insanları sezeryane yonlendiriyorlar. Bir ameliyat nasıl normal dogumşla aynı olabilir anlamadım gitti.
inşalah canım tek umudum sensin
Burcucum sen normalde perinatoloğa mı gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?