2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Ben 12. haftamdan beri giyiyorum zaten cunku ben hep dusuk bel giyerdim o kasık agrısıyla dar dusuk bel kotlar hıc cekilmiyo. Pantalonumuda buyuk aldım biraz. Buyuyuncede giyerim diye Şimdilik dusuyo ama oldukça rahatım..

kesınlıkle oyle yapıyor canım kuyruk gıbı pesımde bugun ıs bası yaptım onada zor gelmıstır ama cok ılgılendım onunla bır haftadır hep beraber uyuduk
buarda dun gene hastanelık oldum bu kez dıs agrısından ama kanal tedavsıne baslandı

Tamam canım inşallah hallede bilirim ama senin bu hafta mı gitmen lazım?
Benim doktorum 17-18. haftalar dedi yaptırmam lazımmış..
Ne kadar zamanın var senin ?

20-22 haftalar arası yapılıyor diye biliyorum 20den önce yapmıyolardı senin dr nasıl 17-18 demiş canım istersen o tanıdığa sor o hastanede hangi haftalar aralığında yapılıyor ona göre gidelim

Allah ağzınızın tadını bozmasın tatlım
Diş ağrısını bende çekiyorum şu an ara ara zıplatıyor beni.
Dikkat etmek lazım, geçmiş olsun diş içinde...
Kanal tedavisinden sonra güzel bir dolgu yaptılar mı tamamdır.
Tekrar geçmiş olsun..

20-22 haftalar arası yapılıyor diye biliyorum 20den önce yapmıyolardı senin dr nasıl 17-18 demiş canım istersen o tanıdığa sor o hastanede hangi haftalar aralığında yapılıyor ona göre gidelim

Benden istenileni şu şekil özetleye bilirim canım..
Detaylı ikinci düzey ultrasonografi sıklıkla 17-18 haftalarda yapılır, bu haftalar kalbi değerlendirmek için erkendir, çok iyi değerlendirilemez. Gerekli ise daha ileri 21-22 haftalarda kalp fetal ekokardiyografi ile en net şekilde değerlendirilir.
Doktorum da aynen bu şekil istedi..
Ben haftaya gideceğim senin için yüz yüze konuşurum hem, senden geç istenmesi iyi oldu =)

Evet, ben de kara kara düşünüyorum naapıcas diye. şuan sezeryan 1250. yılbaşında rutin zam geliyomuş %5-10. bi de üzerine bu %200 bindi. 3000i aşacak. tabi tahliller, muayene ücretleri vs. de aynı oranda zam gelicek, sadece doğum da değil.

tamam canım haftaya ben 20 haftalık olurum belkide benim için hemen gelsin derler :)

Valla eğer bu kadar zammı uygularlarsa özel hastanelerin saltanatı biter kimse gitmeyi düşünmez daha doğrusu gidecek para bulamaz.Benim doktorumun muayenesi 60 tl zam gelirse ne kadar olur Allah bilir bi aksilik çıkmazsa normal doğum istiyorum ama o da şans işi normal diye girip sezeryana dönen çokça kişi var.Valla bilmiyorum ama çok zor ne yapıcaz bilmem.

okuyunca gözlerim acıldı
bizim hastanede normal 2 bin sezeryan 2,5 bin acaba bu denen zamda eklenirse 7,5 bin mi olacak Yok artık :44: olmaz dimi söylentidir

okuyunca gözlerim acıldı
bizim hastanede normal 2 bin sezeryan 2,5 bin acaba bu denen zamda eklenirse 7,5 bin mi olacak Yok artık :44: olmaz dimi söylentidir
Söylenti olduğunu söyle bana noolur Annem dün markette 2 kadını konuşurlarken duymuş benim hastane ile ilgili. Sezeryana 7000tl demişler. İyice öğrendinmi dedi annem 7bin dedi kadınlar dedi. Yok daha neler diye dalga geçtim bende. Olmasın ama nooolurrr....

kızlar korktum % 200 leri duyunca hemen hastanemi aradım. bana epiduralli 1500 demişlerdi. Şimdi normal dogum ve sezeryan fiyatı aynı 1500 tl epidural istersen 1800 tl. Yani bu cok sacma değilmi. Resmen insanları sezeryane yonlendiriyorlar. Bir ameliyat nasıl normal dogumşla aynı olabilir anlamadım gitti.

MArt anneleri grubunda biri yazmış

"kızlar korktum % 200 leri duyunca hemen hastanemi aradım. bana epiduralli 1500 demişlerdi. Şimdi normal dogum ve sezeryan fiyatı aynı 1500 tl epidural istersen 1800 tl."

Banada bu yazdığın mart annelerinden doğru maille geldi burda paylaşim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…