Banada bu yazdığın mart annelerinden doğru maille geldi burda paylaşim dedim
Söylenti olduğunu söyle bana noolurAnnem dün markette 2 kadını konuşurlarken duymuş benim hastane ile ilgili. Sezeryana 7000tl demişler. İyice öğrendinmi dedi annem 7bin dedi kadınlar dedi. Yok daha neler diye dalga geçtim bende. Olmasın ama nooolurrr....
Canım olursada biz yapamayız ev ediyoruz anca erip yetiyor 2,5 düsünüyorum zorlanıcaz diye
7 bin baya önce annemde bana dedi kızm Acıbaden bak 7 bin olcakmısdedi yok anne daha neler dedim okadarda degil dedim
İnsallah söylentidir
ne kadar uygunmuş fiyatı. bu fiyat sgk için di mi?? ben egepolde muayeneye 42 tl veriyorum. ultrasonu dr kendisi mi çekiyor yoksa radyologa mı gönderiyor
Canım acıbadememı gıdıyosun sen. Eğitimlerine katıldın mı? Ben gidiyorum benim eve cok uzak. İşten izin alıp 5 te cıkıyorum. Gidip eşimi alıyorum dusuyoruz yola. Ana 7 de hastaneye varıyoruz. Kurs 6 da baslıyo bu arada. Hep geç giriyorum ama yinede cok faydalı. Dun aksam egzersiz, kegel egzersizi, nefes alıp verme tekniklerinden bahsetti. Guzeldi...
Gebelikte diş tedavisi yapılıyo muymuşşşben normalde bu eylül gibi diş tedavisi olacaktım ama biraz daha kapsamlı. çene cerrahisinde çeneme gömülü 3 diş operasyonla alınacaktı. ama hamile olduğumu öğrenince ertelemek zorunda kaldım ve sık sık da aklıma geliyo ya yine ağrım olursa naapıcam diye.. malum hap da alamıyoruz. nasıl olsa almazlar hamileyken diye çene cerrahına gitmemiştim, gitsem mi ki
orası uzak bize ben yenimahallede yaşıyorum.
Turgut özAL Üniversite Hastanesi nasıl?
Bilginiz var mı?
Yok canım egitim filan söylemediler belki buradakinde yoktur
Ben eskişehir deyim kaca kadar sürüyor bize yürüyerek yakın taşıt yok ama varsa giderim
canım doktor kendi çekiyor ultrasonu.sgk lı ya 20 tl.ben buca kadın doğuma da gidiyorum iki hastaneye birden yani.özeldeki doktorumunda haberi var.tahlilleri orda yaptırıyorum.egepole bende gittim.inan devlet hastanesindeki doktorum ondan daha güzel ve uzun bakıyor.çokta pahalı.
enes arif seygun bucadaki doktorum çokta memnunum.tavsiye edrim çok güzel ilgileniyobucada hangi doktora gidiyorsun canım memnunmusun
BEn ankaradayım canım. Ama internet sitesinden bulmuştum ben sende bi bak istersen sehre göre değişiymus ama burdaki 3 hafta 2 saat yapıyorlar. Bazı sehirlerde 7 hafta surdugu bile oluyomus. Bi arastır istersen ucretsiz ne de olsa
okuyunca gözlerim acıldı
bizim hastanede normal 2 bin sezeryan 2,5 bin acaba bu denen zamda eklenirse 7,5 bin mi olacak Yok artık :44: olmaz dimi söylentidir
Valla eğer bu kadar zammı uygularlarsa özel hastanelerin saltanatı biter kimse gitmeyi düşünmez daha doğrusu gidecek para bulamaz.Benim doktorumun muayenesi 60 tl zam gelirse ne kadar olur Allah bilir bi aksilik çıkmazsa normal doğum istiyorum ama o da şans işi normal diye girip sezeryana dönen çokça kişi var.Valla bilmiyorum ama çok zor ne yapıcaz bilmem.
Söylenti olduğunu söyle bana noolurAnnem dün markette 2 kadını konuşurlarken duymuş benim hastane ile ilgili. Sezeryana 7000tl demişler. İyice öğrendinmi dedi annem 7bin dedi kadınlar dedi. Yok daha neler diye dalga geçtim bende. Olmasın ama nooolurrr....
Canım olursada biz yapamayız ev ediyoruz anca erip yetiyor 2,5 düsünüyorum zorlanıcaz diye
7 bin baya önce annemde bana dedi kızm Acıbaden bak 7 bin olcakmısdedi yok anne daha neler dedim okadarda degil dedim
İnsallah söylentidir
canım doktor kendi çekiyor ultrasonu.sgk lı ya 20 tl.ben buca kadın doğuma da gidiyorum iki hastaneye birden yani.özeldeki doktorumunda haberi var.tahlilleri orda yaptırıyorum.egepole bende gittim.inan devlet hastanesindeki doktorum ondan daha güzel ve uzun bakıyor.çokta pahalı.
Ay sonunda detaylı taramaya gittiğimde hastanenin muhasebesiyle görüşim bakim. Şimdi gitmem mümkün değil. Telefonda da bu konuda bilgi vermezler. Ama yapabileceklerini sanmıyorum açıkcası. Çok fazla hasta kaybederler. Kaç kişi gidipte bi doğuma 6-7 milyar verebilir ki?Canım olursada biz yapamayız ev ediyoruz anca erip yetiyor 2,5 düsünüyorum zorlanıcaz diye
İnsallah söylentidir
Çok sağol canım. Allahtan benim cinsiyeti doğru tutturdu ben henüz bi sorun yaşamadım. Bide benim ilk bebeğim daha öncede bi kadın doğum doktoruna gitmedim. Belki daha önce gitmiş olsaydım kıyaslama yapınca bende beğenmezdim. Aslında hastanenin en sevmediğim özelliği haftasonu muayene olmaması. Kendi işim olmasına rağmen hafta içi izin almaktan ve zırt pırt nerdesin işin bittimi diye tlf. almaktan bıktım artık. Bugün bi sağlık ocağına gittim burnumdan geldi. Doğum iznine ayrılınca ne olacak hiç bilmiyorum.merhaba canım. ben ctesi Ersoy hastanesine gideceğim. orda mine hanım var bir de onunla görüşcem hastaneye bakıcam. nedense güvenim kırıldı esra hanım a. umursamamış,ilgilenmemiş gibi geldi. bir de genç olduğundan bana güven telkin etmedi ne bileyim.Emsey hastanesini beğenmeme rağmen doktor bulamama nedeniyle değiştirebilirim bakalım. sana bilgi veririm hastane ücretler vs ile ilgili.
arkadaşlar kivi hamilelikte sakıncalımı?????????? internette pek bişey bulamadım olumsuz... sadece kanı sulandırıcı özelliği var yazıyor.
arkadaşlar kivi hamilelikte sakıncalımı?????????? internette pek bişey bulamadım olumsuz... sadece kanı sulandırıcı özelliği var yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?