2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar bence bu hastanelerin kendi insiyatifinde bir durum yani kendi para politikaları ile ilgili.yasa çıktı bazı hastaneler hemen muayene ücretlerine bile yansıttılar ama ameliyat ve doğum ücretlerini değiştirmediler.Rekabet piyasasını kaybetmemek için.örnek benim gittiğim hastane muayene ücretini resmi gazetede yayınlanır yayınlanmaz 37 liradan 51 lira yaptı ama doğum ücretlerini değiştirmedi mesela özellikle muayene parası değiştiğinde sordum seneyede değişmeyecek dedi sadece %5 yılbaşı zammı olacak dedi o kadar hastanenizin muhasebe kısmıyla görüşün derim panik yapmadan önce......

Canım olursada biz yapamayız ev ediyoruz anca erip yetiyor 2,5 düsünüyorum zorlanıcaz diye
7 bin baya önce annemde bana dedi kızm Acıbaden bak 7 bin olcakmısdedi yok anne daha neler dedim okadarda degil dedim
İnsallah söylentidir

Canım acıbadememı gıdıyosun sen. Eğitimlerine katıldın mı? Ben gidiyorum benim eve cok uzak. İşten izin alıp 5 te cıkıyorum. Gidip eşimi alıyorum dusuyoruz yola. Ana 7 de hastaneye varıyoruz. Kurs 6 da baslıyo bu arada. Hep geç giriyorum ama yinede cok faydalı. Dun aksam egzersiz, kegel egzersizi, nefes alıp verme tekniklerinden bahsetti. Guzeldi...

ne kadar uygunmuş fiyatı. bu fiyat sgk için di mi?? ben egepolde muayeneye 42 tl veriyorum. ultrasonu dr kendisi mi çekiyor yoksa radyologa mı gönderiyor

canım doktor kendi çekiyor ultrasonu.sgk lı ya 20 tl.ben buca kadın doğuma da gidiyorum iki hastaneye birden yani.özeldeki doktorumunda haberi var.tahlilleri orda yaptırıyorum.egepole bende gittim.inan devlet hastanesindeki doktorum ondan daha güzel ve uzun bakıyor.çokta pahalı.

Yok canım egitim filan söylemediler belki buradakinde yoktur
Ben eskişehir deyim kaca kadar sürüyor bize yürüyerek yakın taşıt yok ama varsa giderim

canım devlet hastaneleri yapmıyo.bende şifaya gittim hiçbir zararı yok dediler iki dk çektiler ameliyathanede hemde biri gömülüydü.eger tehliken yoksa 4-6 ay arasındaysan çekiliyormuş.sonra kadın dogumcuma gittim oda iyi yapmışın çürük diş daha kötü dedi.

Yok canım egitim filan söylemediler belki buradakinde yoktur
Ben eskişehir deyim kaca kadar sürüyor bize yürüyerek yakın taşıt yok ama varsa giderim

BEn ankaradayım canım. Ama internet sitesinden bulmuştum ben sende bi bak istersen sehre göre değişiymus ama burdaki 3 hafta 2 saat yapıyorlar. Bazı sehirlerde 7 hafta surdugu bile oluyomus. Bi arastır istersen ucretsiz ne de olsa

bucada hangi doktora gidiyorsun canım memnunmusun

okuyunca gözlerim acıldı
bizim hastanede normal 2 bin sezeryan 2,5 bin acaba bu denen zamda eklenirse 7,5 bin mi olacak Yok artık :44: olmaz dimi söylentidir

Geçen gün özel hastaneler birliği başkanı mı ne bi açıklama yapmış, bana da bi arkadaşım anlattı. zam biraz hastanelerin inisiyatifinde olacakmış. tüm hastaneler herşeye %200 zam yapacak diye bişey yok demiş. zaten birden o kadar ciddi artışı da karşılayamayacak çok insan olur. bazı tahliller ve ameliyatlar için önceki ücretler hastaneler için zarara yol açıyomuş sözde, onlar için makul zam yapıcas demiş ama milletin ayağını birden kesmemek için alıştıra alıştıra %200e çekerler gibi geliyo bana.

ben egepolde hakan beye yine devam edicem ama bebişi özlüyorum, o yüzden arada başka bi hastaneye gidip hem bebişi görmek hem de ikinci bi görüş almak istiyorum. fiyatı da uygunmuş, o yüzden arada gidebilirim centrala.

merhaba canım. ben ctesi Ersoy hastanesine gideceğim. orda mine hanım var bir de onunla görüşcem hastaneye bakıcam. nedense güvenim kırıldı esra hanım a. umursamamış,ilgilenmemiş gibi geldi. bir de genç olduğundan bana güven telkin etmedi ne bileyim.Emsey hastanesini beğenmeme rağmen doktor bulamama nedeniyle değiştirebilirim bakalım. sana bilgi veririm hastane ücretler vs ile ilgili.

Ay sonunda detaylı taramaya gittiğimde hastanenin muhasebesiyle görüşim bakim. Şimdi gitmem mümkün değil. Telefonda da bu konuda bilgi vermezler. Ama yapabileceklerini sanmıyorum açıkcası. Çok fazla hasta kaybederler. Kaç kişi gidipte bi doğuma 6-7 milyar verebilir ki?

Herkese hayırlı akşamlar; topikte yazılanları her gün okuorum ama yazmaya üşeniorum yazanlara da ayrıca bi özeniorum.. Benim ayın 19 unda rutin kontrolum vardı ama haftaiçi bi paris e ve londra ya gitmek durumundaydım ve resmen ac kaldım oralarda ucak yolculuklarımda fazlaca uzun sürdü zaten bulantılarımdan dolayı hala pek bi şey yiyemiodum da.. Kendi doktorumdan baska bi doktora gittim,kendisinin randevuları fulldu zaten. Kendi doktorum 17. Haftaya kadar cinsiyet belli olmaz demişti. Dün ki doktor çok şükür bebişimin iyi olduğunu söyledi 14+3 sat a göre ama o 15+ larda olduğunu söyledi ve erkek dedi. Bi de 3 kilo aldım ben cok kilo almışsın dedi. Cinsiyeti için çok meraklandım sizce olabilir mi yoksayanılma payı var mı..?

Çok sağol canım. Allahtan benim cinsiyeti doğru tutturdu ben henüz bi sorun yaşamadım. Bide benim ilk bebeğim daha öncede bi kadın doğum doktoruna gitmedim. Belki daha önce gitmiş olsaydım kıyaslama yapınca bende beğenmezdim. Aslında hastanenin en sevmediğim özelliği haftasonu muayene olmaması. Kendi işim olmasına rağmen hafta içi izin almaktan ve zırt pırt nerdesin işin bittimi diye tlf. almaktan bıktım artık. Bugün bi sağlık ocağına gittim burnumdan geldi. Doğum iznine ayrılınca ne olacak hiç bilmiyorum.

arkadaşlar kivi hamilelikte sakıncalımı?????????? internette pek bişey bulamadım olumsuz... sadece kanı sulandırıcı özelliği var yazıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…