2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Tşk ederim Aysun Hanım randevu aldım.
Ben ayrıntılı ultraasona girecem 19+2 haftalık oluyorum.
Ümit Bey size kaçıncı haftanızda gelin dedi.
erken değil dimi?

Kimden randevu aldin canim umit beyden mi.ben memnun kalacagini düşünüyorum grrcektende iyi bir dr.

Bizde 20+4 te gidecegiz..canim 19-20-21. Haftalar uygun diye biliyorum.

Son düzenleme:
o dediklerini yiyemem canım, hala midem bulanıyo çok teşekkürler cevabın için

magnezyumu bi sorayım druma, teşekkürler
teşekkürler
bu şurubu druma soracağım, çok teşekkür ederim

sabah kalkınca kivi ye üstüne de su iç, kabızlığa birebir
kiviyi de ilk kez duydum, teşekkürler

yanılma payı herzaman vardır.
Allah gönlündekini sağlıkla nasip etsin
daha sonra tekrar baktırırsn

kızlar 2li test sonucum çıkmış, sekreter iyi, bi sorun yok dedi, faxlamalarını istedim eşimin iş yerine...inşallah dediği gibidir...sekreterin aklı bi karış havada herhalde...ben sonuç çıktı mı diye sorunca "aaa ben sizi aramadım mı "diyo...

tutturduğuna nasıl emin oldun peki deeeermişim bana o kadar kesin konuştu kız dedi ki 5-6 defa baktım dedi bu hafta ise aaa nasıl öyle demişim dedi.
haftasonu randevu vermiyorlar mı nöbetçi kalıyor doktor ondan mı acaba? valla ben de çoğunlukla ctesi sabah gitmeyi yeğlerim işten dolayı. beni arayan yok ama dışarda olunca iş birikiyor geriliyorum falan gerek yok. bir de eşimle aynı yerdeyiz biz ikimiz birden gidince dınınınnnnnn :)

kızlar merabaa benımde yarınn 3 lu testım ve cinsiyet ögrenıcem insallh bazı arkadaslar test fıyatlarından yakınıyo bende aynı sekıl sıgartam bıle yok bu fıyatlar nolcakk bılmıyorum gercekten bu paralar bı ev gecındırır yaa neyse salıklı olsunda kuzularımız artık gormeyızz

bende sanmıyorum canım zaten ben 20de baska hastaneyede gidecegim oranın baya düsük ama gene sorarım acı bademe tekrar gidersem oraylada konusurum Şükür saglıklı gidiyor herseyi bu doktoruda begenirsek daha ucuza mal olacak kalan paraylada oda döseriz kızımıza

Bak kurt düştü içime ama kocaman pipi resmi verdi elime hatta o kadar belliydiki ekranda takım taklavat ortadaydı Haftasonu randevu vermiyorlar malesef. Ben iş birikmesine razıyım yeterki nerdesin diye aramasınlar. Ama karar verdim bundan sonra bende biri dışarı çıkınca taciz edicem sürekli yaşasın kötülük

Baktınmı hiç odalara. Ben baktım 2 kapılı dolabı olanlar 3000TLcik. 3 kapılı olanlarada 4000TLcik fiyat aldım ve 1 yaşına gelene kadar oda yapmaktan vazgeçtim

canım tekrar tahlil filan yaptırdın mı karaciğer enzimleri ne alemde ben geçen hafta tekrar tahlil yaptırdım en son 51 den 65 e çıkmış doktor kan ilacı kullanıyordum bıraktırdı yediklerine dikkat et dedi bende seni merak ettim sende durumlar nasıl

konu bebek odalarından açılmış ben oda takımı almicam beşik alıp basucuma koyucam 1 sene öyle idare ederim zaten emzireceğimiz için basucumuzda olması çok önemli vık dese uyanırız :)

merhaba kızlar
ben 2012 nisan annesiyim ve şimdi öğrendim 2014 haziran annesi olacağım...sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin allah....

ben oğluma bu oyun parkını beğendim 6 aylığa kadar bu, sonrasında annemler büyüyen beşik alacak

doğru olabilir canım. işyerinde bir arkadaşım daha önce acıbademde çalışıyordu dr.asistanı olarak o kesinlikle acıbademi düşün dedi doğum için birde benim 2 kız sezeryan olduğu için malum buda sezeryan olcak. kontrollere gitmesen bile doğumunu mutlaka orda yapmanı tavsiye ederim dedi. kontrole zaten gidemem uzman drun muayenesi 200 tl den başlıyor. neyse bana doğum fiyatı öğreneceğim numarayı verdi. hatta onla idaaya girdik ben 3000 tl vardır dedim o daha aşağıdır dedi. neyse aradım prof ve doç.için 5250-6000 arası uzman dr 3000-4000 arası dedi normal ve sezeryan aynı fiyat dedi. üstelik bu fiyatı %200 zammından önce sormuştum birde yılbaşından sonra bu fiyat artarmı dedim.belli olmaz onuda ocak ayı içerisinde sorun dedi.

evet canım yaptırmıştım yine yüksek çıktı. 55 ve 61. doktorumu değiştirdiğim için son tahlillerimi yeni doktoruma göstermiştim. bu arada tedbir amaçlı kullandığım progestanı bıraktım bi kaç gün önce. onun etkileyebileceğini düşünmemiştim sonuçta hormon ilacı, normal bi ilaç değildir sanıyordum ama artık ondan şüpheleniyorum değerleri o artırmıştır diye. kullanılan herhangi bir ilaç varsa, bıraktıktan anca 1-2 hafta içinde vücuttan atılıyormuş. haftaya 4lü test yapılacak, nasıl olsa kan alacaz, son bi kez tekrar bakalım AST ALT değerlerine dedi doktorum. haftaya belli olacak bakalım. ama bu değerler 150-200 leri geçince ciddi bi sorun olabileceğini duydum, karaciğer tahribatı, kanser felan, Allah korusun tabi. o yüzden fazla kafaya takmıyorum şimdi.

Son düzenleme:
Kızlar yardım istiyorum 4 lu testimin sonucu geldi bel açıklığı yüksek riskli grupta 87 de 1 doktor ayrıntılı ultrason gönderdi

amaann allahim neler göruyorum bu fiyatlar gercek mi ya da özel hastanelerin hepsinde hemen hemen ayni mi hic bu kadar pahali olcaini dusunmemistim yahuu:44: hep yakinirdim burda dogum yapmak istemiorum ben de kendi dilimden anlayan insanlarin calistigi bi hastanede kendi kulturumden insanlarin yaninda dogum yapmak istiyorum diye bu fiyatlari görunce ohh sukur iyi ki turkiyede dogum yapmiomusum dedim vallahi esim hep ikna etmeye calisio beni bak öyle diosun ama burasi daha iyi olacak bak görursun die adam hakli burasi daha iyi tabi o paraya dokuz dogururum ben hahaha burda hamis bayanlara hersey belesss anaamm

Lafa gelince baştakiler 3 çocuk istiyor...
Tabi sağlık bakanlığının uygulamalarından bir haberler...
Çocuk nasıl doğurulur, nasıl beslenir, bu insanlar nasıl geçinir diye düşünen yok...
Kendilerinin bir eli yağda, bir eli balda..
Eee malum Türkiye artık başı boş bir ülke rant sağlamak çok kolay...
Ye kürküm yee hesabı 5 kuruşluk adamlar trilyonluk geziniyor ....:113:
Valla bu kadar çalışıp, bu kadar vergi ödeyim, bu kadar sömürülmekten kendimi enayi gibi hissediyorum..
Benden ve benim gibilerden kesilen 1 kuruşu bile haram yiyen zihniyete helal etmiyorum
Ne hale geldi güzel ülkem be...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…