Tşk ederim Aysun Hanım randevu aldım.
Ben ayrıntılı ultraasona girecem 19+2 haftalık oluyorum.
Ümit Bey size kaçıncı haftanızda gelin dedi.
erken değil dimi?
o dediklerini yiyemem canım, hala midem bulanıyoBen de bayramda senin gibiydm. Sabahları aç karına 4-5 tane kuru kayısı yedim, üstüne de kocaman bi bardak ılık su içtim. bi kaç gün de bol lifli şeyler yedim, bol su içtim. kapuska yedim, girit kabak haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt ve ceviz döktüm, baharatı kahveyi kestim, brüksel lahanası, brokoli, kereviz yedim. Ekmek sadece tam tahıllı yedim. İki güne bişeyim kalmadı.
magnezyumu bi sorayım druma, teşekkürlerBenim kasığımda ağrı olduğu için ve sürekli yattığım için doktorum magnezyum verdi . bağırsakları çok iyi çalıştırıyor hem de ağrılara iyi geliyor istersen bir sor doktoruna bi de bol su iç 2-3 lt kadar inşallah rahatlatsın
teşekkürlersıkı sık tuvalete git otur tuvaletin gelsede gelmesede.makatına vazelin sür yada yumuşak tutacak yağlı bir krem le masaj yap. canın acımasın diye.hem fazla ıkınmak zorunda kalmazsın.bol su iç.fazla oturma yürüyüş yap biraz.
bu şurubu druma soracağım, çok teşekkür ederimbende be oldu bir ara. lifli şeylerle beslenmek ve bol su içmek çaresi. ama bunlar kar etmediyse, benim doktorum duphalac şurup önermişti. aldım ama kullanmama gerek kalmadan durum zaferle sonuçlandısen de rahatlayamazsan bu şurubu içerbilirsin, zararsızmış...
cutoff sınır değer olarak tanımlanabilir. sizin değerinizse 1/11500 yani düşük risk grubu. endişelenecek birşey yok, gözünüz aydın
kiviyi de ilk kez duydum, teşekkürlersabah kalkınca kivi ye üstüne de su iç, kabızlığa birebir
yanılma payı herzaman vardır.herkese hayırlı akşamlar; topikte yazılanları her gün okuorum ama yazmaya üşeniorum yazanlara da ayrıca bi özeniorum.. Benim ayın 19 unda rutin kontrolum vardı ama haftaiçi bi paris e ve londra ya gitmek durumundaydım ve resmen ac kaldım oralarda ucak yolculuklarımda fazlaca uzun sürdü zaten bulantılarımdan dolayı hala pek bi şey yiyemiodum da.. Kendi doktorumdan baska bi doktora gittim,kendisinin randevuları fulldu zaten. Kendi doktorum 17. Haftaya kadar cinsiyet belli olmaz demişti. Dün ki doktor çok şükür bebişimin iyi olduğunu söyledi 14+3 sat a göre ama o 15+ larda olduğunu söyledi ve erkek dedi. Bi de 3 kilo aldım ben cok kilo almışsın dedi. Cinsiyeti için çok meraklandım sizce olabilir mi yoksayanılma payı var mı..?
Çok sağol canım. Allahtan benim cinsiyeti doğru tutturdu ben henüz bi sorun yaşamadım. Bide benim ilk bebeğim daha öncede bi kadın doğum doktoruna gitmedim. Belki daha önce gitmiş olsaydım kıyaslama yapınca bende beğenmezdim. Aslında hastanenin en sevmediğim özelliği haftasonu muayene olmaması. Kendi işim olmasına rağmen hafta içi izin almaktan ve zırt pırt nerdesin işin bittimi diye tlf. almaktan bıktım artık. Bugün bi sağlık ocağına gittim burnumdan geldi. Doğum iznine ayrılınca ne olacak hiç bilmiyorum.
Ay sonunda detaylı taramaya gittiğimde hastanenin muhasebesiyle görüşim bakim. Şimdi gitmem mümkün değil. Telefonda da bu konuda bilgi vermezler. Ama yapabileceklerini sanmıyorum açıkcası. Çok fazla hasta kaybederler. Kaç kişi gidipte bi doğuma 6-7 milyar verebilir ki?
Bak kurt düştü içime ama kocaman pipi resmi verdi elime hatta o kadar belliydiki ekranda takım taklavat ortadaydıtutturduğuna nasıl emin oldun peki deeeermişimbana o kadar kesin konuştu kız dedi ki 5-6 defa baktım dedi bu hafta ise aaa nasıl öyle demişim dedi.
haftasonu randevu vermiyorlar mı nöbetçi kalıyor doktor ondan mı acaba? valla ben de çoğunlukla ctesi sabah gitmeyi yeğlerim işten dolayı. beni arayan yok ama dışarda olunca iş birikiyor geriliyorum falan gerek yok. bir de eşimle aynı yerdeyiz biz ikimiz birden gidince dınınınnnnnn :)
Baktınmı hiç odalara. Ben baktım 2 kapılı dolabı olanlar 3000TLcik. 3 kapılı olanlarada 4000TLcik fiyat aldım ve 1 yaşına gelene kadar oda yapmaktan vazgeçtimbende sanmıyorum canım zaten ben 20de baska hastaneyede gidecegim oranın baya düsük ama gene sorarım acı bademe tekrar gidersem oraylada konusurum Şükür saglıklı gidiyor herseyi bu doktoruda begenirsek daha ucuza mal olacak kalan paraylada oda döserizkızımıza
elevit dışında bişey kullanmıyorum ama, tahlil yaptırmadan 1-2 gün içinde epey çikulata şekerli bakkal ürünleri ceviz badem fındık felan yemiştim. suni şeyler yememek gerekiyomuş, bu hafta güzel beslenip, haftaya yeniden tahlil yaptıracam. geçen ayki tahlillerimde hiç bi sorun yoktu ondan endişelendim ama 1 hafta daha beklicem dahiliyeciye gitmeden önce.
Canım olursada biz yapamayız ev ediyoruz anca erip yetiyor 2,5 düsünüyorum zorlanıcaz diye
7 bin baya önce annemde bana dedi kızm Acıbaden bak 7 bin olcakmısdedi yok anne daha neler dedim okadarda degil dedim
İnsallah söylentidir
Merhabalar kızlar bugün sağlıkocağından aradılar aşı için ne aşısı bu daha erken değil mi
canım tekrar tahlil filan yaptırdın mı karaciğer enzimleri ne alemde ben geçen hafta tekrar tahlil yaptırdım en son 51 den 65 e çıkmış doktor kan ilacı kullanıyordum bıraktırdı yediklerine dikkat et dedi bende seni merak ettim sende durumlar nasıl
amaann allahim neler göruyorum bu fiyatlar gercek mi ya da özel hastanelerin hepsinde hemen hemen ayni mi hic bu kadar pahali olcaini dusunmemistim yahuu:44: hep yakinirdim burda dogum yapmak istemiorum ben de kendi dilimden anlayan insanlarin calistigi bi hastanede kendi kulturumden insanlarin yaninda dogum yapmak istiyorum diye bu fiyatlari görunce ohh sukur iyi ki turkiyede dogum yapmiomusum dedim vallahidoğru olabilir canım. işyerinde bir arkadaşım daha önce acıbademde çalışıyordu dr.asistanı olarak o kesinlikle acıbademi düşün dedi doğum için birde benim 2 kız sezeryan olduğu için malum buda sezeryan olcak. kontrollere gitmesen bile doğumunu mutlaka orda yapmanı tavsiye ederim dedi. kontrole zaten gidemem uzman drun muayenesi 200 tl den başlıyor. neyse bana doğum fiyatı öğreneceğim numarayı verdi. hatta onla idaaya girdik ben 3000 tl vardır dedim o daha aşağıdır dedi.neyse aradım prof ve doç.için 5250-6000 arası uzman dr 3000-4000 arası dedi normal ve sezeryan aynı fiyat dedi. üstelik bu fiyatı %200 zammından önce sormuştum birde yılbaşından sonra bu fiyat artarmı dedim.belli olmaz onuda ocak ayı içerisinde sorun dedi.
tetenoz asısı yapacaklar benide 12 kasımda cagırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?