2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

evet tatlım belli oldu.. erkekmiş bizim.. geliyor veliaht

Neşeye bak ya =)
Maşallah, Allah daim etsin mutluluğunuzu....

amin kuzum.. darısı isteyenlere olsun inşallah...

biz cinsiyet bunalımına girmiştik .. önce erkek dedi dr :44:.. sonra kız dedi ... çok şükür en sonunda kesinleşti ve erkekmiş ...

sen nasılsın esmerim.. belli oldu mu bebeğinin cinsiyeti....

sanırım doktor sana monurol verdi o ilaç çok iyi.

Ssk'larda sabah 5de siraya girip insan muamelesi yapmayan doktorlarda muayene olurduk bundan en fazla 15 sene once.. muayeneden sonra mahser gibi bir kalabaliga girer hastanenin eczanesinden ilac almaya cebellesirdik... Hastaneye gitmek sabah 4-5 gibi baslayip aksam 6 ya kadar suren bir marathondu... Saglam giren hasta cikardi... ben su anki hale sukrediyorum acikcasi... 15 sene once simdi pahali da gelse bi sekilde gittigimiz ozel hastanelerin kapisinin onunden gecmeyi hayal dahi edemezdik... Simdi begenip gitmez olduk devlet hastanelerine.. yapilanlar yeterlimi.. tabiki degil.. Umarim ilerleyen zamanlarda daha da iyi olur.. sonucta eskiden cok iyiydi de simdi bozulmadi hersey.. gittikce iyiye gidiyor cok sukur..

Aynı bunalım bende de mevcut canım =)
Önce kız, sonra erkek dendi...
Ama kesin bir şey yok daha ortada =)
Babımız evin tek oğlu ee haliyle bir soyadı olayı var =) bizde erkek diye niyetleniyoruz ilk bebeğe ama kısmet
Sağlıklı olsun da kız erkek yine bizden bir can
[/B]

Son düzenleme:

tabi kuzum..sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah .. cinsiyet önemli değil.. bize herkes kız dedi .. kendimizi kaptırmışızz.. doktor kesin erkek diyince birazz şaşırdık geçti sonra ..

bizim babamız da tek erkek..

Eşin için daha bir anlamlı olmuştur eminim =)
Öyle içten seviniyorsun ki, valla yanımda olsan sarılırdım sana tatlım

Son düzenleme:

İlacı alıp aynen uygula canım, yatmadan önce tuvalete çık, ılık suyla karıştır iç..
Gece bile tuvalete kalksan yapma, sabah kalktığında yaparsın..
Bol bol su iç..
2 güne geçecektir

Dün kızımı gördük, heryerini gördük :) Gitmeden çikolata yiyim dedim doktorum birdaha sakın yiyip gelme zaten kıpır kıpr dedi inanılmaz hareketliii Maşşallaah :) 4lü testimiz yapıldı 5gün sonra çıkacak sonucu, biz istemedik ama sonra birşey varsa bilelim hazırlayalım
kendimizi dedik. Ben bilmeden mercimek koftesi görünümlü çiğköfte yemiştim hemde 10-15 tane (kayınvalidem yapmış rengi falan mercimek köftesi gibiydi :)) toksoplazma istedim, kan şekerim yüksekti ona da bakılacak bakalım haftaya netleşir. Of cinsiyeti de öğrendik zaman geçmez artıkkk :)

Günaydın, hayırlı cumalar arkadaşlar:107:

Kızlar yardım istiyorum 4 lu testimin sonucu geldi bel açıklığı yüksek riskli grupta 87 de 1 doktor ayrıntılı ultrason gönderdi

Selam canım. Endişelenme hemen. Kan testinde AFP değeri beklenenin üzerinde olduğunda spina bifida riski yüksek çıkar. Risk hesaplanırken de daha önce bahsedildiği gibi cut off değerine göre sana bir oran verilir. Kesin değildir, sadece olasılıktır. Ayrıntılı ultrasonda ise neredeyse %100 olarak meleğinde böyle bir sorun olup olmadığı anlaşılır. Ultrasonun ne zaman?

evet tatlım belli oldu.. erkekmiş bizim.. geliyor veliaht

Gözün aydın canım. Hoş gelsin paşan

Kimse bana çe vapur vermedi demekki hiç önemli bbulunmadım
Canım dememki sen yazdığında kimse yokmuş ondan yazmamışlardır.Bence panik yapmadan bir perinatoğa git onlar daha iyi anlıyorlar.bütün test sonuçlarını al doktor bul kendine.Zaten bu testler iyice saçmaladı herkesinki kkötü çıkıyor gibi.Aminoya yönlendiriyorlar sonra da temiz çıkyıor maşallah sen rahat ol.

Kızlar bizde dün doktora gittik.Bu gittiğim doçebt ilk 6 . haftamda daha sonrada ayda bir gittim sayılır kendisine beni inanılmaz rahatlatıyor.muaynesi 250 tl ama.Neyse bende utana sıkıla doğum ücretini sordum daha çok erken dur bakalaım dedi.Bende durumumuzu ona göre ayarlamamaız lazım dedi.Normal fiyatlardan bahsetti.Ben bıçak parası gibi 5000 falan ister diye düşündüm.Sonra dedim özel sgprtam var dedim.Ee iyi ya dedi hepsini ondan alırız dedi.Yani cebimizden fazla çıkmayacak.Birde 250 tl lik muayenelrde özel sigortama faxlanıp para alınabiliyormuş kısa zamanda onu da söyledi.Yani benim hesaplarıma göre bize 1000 tl ye falan mal olabilir sigorta limitim biterse ekstra olarak.Hem bu doktor perinotolog ayrntılı ultrasonu herşeyi var.Dedim ben radyoga ayrınılı ultrasona gitcem mi dedim.yok dedi zaten ben hepsini her seferde bakıyorum bişey görse yine bana yönlendirecek dedi.Plesantam tamamen aşağıda değilmiş.Hatta çıkar kafanı takıp durma dedi olduğu yeride gösterdi hatta.Neyse işte progestanıda kesti.vücüut zaten salıglıyor artık snein aldığın hap onun yanında miktarı çokkk önemsiz birşey dedi.buraya kadar normallll

Başka bir mahallede hastenemiz var o da profoser ama benim içime sinmiyor.O prpgestana devam et dmeişti.haftaya ondan kontrolümüz var.Hastaneyide sevmiyorum.Dün hatta bir arkadaşlar konuştuk yoğun bakım hemşiresi sakın doğurma burda ameliyathaneleri kötü kapsamlı değil demiş.Eşimide anlamadım biraz daha ucuz maliyetli diye mi ne bunu istiyor gibi.Hem diyor prof.Ama sonuçta herşey ünvan değil.

Şimdi soru ben ne yapayım.Artık tek doktora gidip öyle devam etmek istiyorumm....Bana akıl veriiiiiiinnnnnnnnnnnn

Ben de Prof bir perinatoloğa gittim canım muayenehanede çalışıyor acil durumda tıpa git yatışını yapsınlar sabaha gelir bakarım diyor doğumu da orada yaptırıyor . Gerçekten herşey ünvan değil bilgisi iyi ama inanılmaz yoğun ve unutuluyor bazı şeyler.ben kanamalıyken aradım tıpa git yat dedi sbh geldi baktı iğne ,hap yazalım dedi çıktı muayenehaneye gitti asistanlar hastaneden çıkışımı yaparken sadece hap yazdı iğne fln unutuldu ve doktor muayenehanesinde hastanede bulman da mümkün değil o günden sonra gitmedim bir daha... Yani seni takip edebilecek , vakit ayıranlecek herhangi bir durumda ulaşabileceğin birini seç bence... Hatta bana doktorların çoğu Prof olduktan sonra eskisi kadar araştırmıyor ama Doç olanlar ilerlemek için güncel şeyleri sürekli takip edip araştırıyor daha ii olabiliyor dediler mantıklı da geldi...en önemlisi de içine sinmesi ve güvenebilmen canım

herkese günaydın!!! bende pazar gününden beri lekelenme var. tuvalete gittiğimde çok az görüyordum kahverengi leke dün akşam kendiliğinden yoğun bişeyler aktı gibi geldi bana ama gene kahverengi lekelenme vardı. doktorumu aradım kırmızı değilse tamam ilcaları kullan dinlen dedi. çok korktum ya herşeye panik olurum zaten ağladım şeyi sorucam ya mübdi okuyordunuz. kaç defa okuyorsunuz? ben de okumak istiyorummm...

konu bebek odalarından açılmış ben oda takımı almicam beşik alıp basucuma koyucam 1 sene öyle idare ederim zaten emzireceğimiz için basucumuzda olması çok önemli vık dese uyanırız :)

evet ben de senin gibi düşünüyorum. başucumuzda dursun bebişlerimiz:) hem zaten benim uykum çook ağırdır bebeğimin yanında olması gerek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…