geçmiş olsun bende iyiyim canım kızım olacak:) sende cinsiyet belli oldu mu kaçırdım mı?
meyve armut falan ye canım bol su iç yoğurt falanda düzenliyor sanırım birde zeytin çekirdeği yutuyorlardı bir araştır istersen
risk fazla çıkmamış 1/250 çıkarsa amnio sentez istiyorlar sanırım
bende de çok ağrı oluyor yarın ostrecare alacağım umarım işe yarar
90 gün muayane olabiliyorsun mustehaklık sorgulamasından bakarsan provizyon alıp alamayacağın yazıyor canım
eşinin sigortası bağkuru varsa onun üstüne geç istersen ne olur ne olmaz
ben medipole randevu aldım 260 TL sigortalıya ayrıntılı ultrason afiyette sordum perinatologları yokmuş orasıda bayağı bir ücret istedi
Neşeye bak ya =)evet tatlım belli oldu.. erkekmiş bizim.. geliyor veliaht
Neşeye bak ya =)
Maşallah, Allah daim etsin mutluluğunuzu....
Tek kullanımlık bi ilaç yazdı. Akşam yatarken iç. Mümkünsede sabaha akdar tuvalete çıkma dedi. Olurda geçmezse idrar kültürü isteriz dedi. Ama ilacı alamadım henüz. Akşam iş çıkışı alıcam. Şu anda iyiyim aslında ama akşam tutuyo lanet olasıca.
amin kuzum.. darısı isteyenlere olsun inşallah...
biz cinsiyet bunalımına girmiştik.. önce erkek dedi dr :44:.. sonra kız dedi ... çok şükür en sonunda kesinleşti ve erkekmiş ...
sen nasılsın esmerim.. belli oldu mu bebeğinin cinsiyeti....
Aynı bunalım bende de mevcut canım =)
Önce kız, sonra erkek dendi...
Ama kesin bir şey yok daha ortada =)
Babımız evin tek oğlu ee haliyle bir soyadı olayı var =) bizde erkek diye niyetleniyoruz ilk bebeğeme ama kısmet
Sağlıklı olsun da kız erkek yine bizden bir can[/B]
tabi kuzum..sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.. cinsiyet önemli değil.. bize herkes kız dedi .. kendimizi kaptırmışızz.. doktor kesin erkek diyince birazz şaşırdık geçti sonra ..
bizim babamız da tek erkek..
Kızlar yardım istiyorum 4 lu testimin sonucu geldi bel açıklığı yüksek riskli grupta 87 de 1 doktor ayrıntılı ultrason gönderdi
Eşin için daha bir anlamlı olmuştur eminim =)
Öyle içten seviniyorsun ki, valla yanımda olsan sarılırdım sana tatlım
Kimse bana çe vapur vermedi demekki hiç önemli bbulunmadım
Kimse bana çe vapur vermedi demekki hiç önemli bbulunmadım
Tek kullanımlık bi ilaç yazdı. Akşam yatarken iç. Mümkünsede sabaha akdar tuvalete çıkma dedi. Olurda geçmezse idrar kültürü isteriz dedi. Ama ilacı alamadım henüz. Akşam iş çıkışı alıcam. Şu anda iyiyim aslında ama akşam tutuyo lanet olasıca.
Kızlar yardım istiyorum 4 lu testimin sonucu geldi bel açıklığı yüksek riskli grupta 87 de 1 doktor ayrıntılı ultrason gönderdi
evet tatlım belli oldu.. erkekmiş bizim.. geliyor veliaht
Canım dememki sen yazdığında kimse yokmuş ondan yazmamışlardır.Bence panik yapmadan bir perinatoğa git onlar daha iyi anlıyorlar.bütün test sonuçlarını al doktor bul kendine.Zaten bu testler iyice saçmaladı herkesinki kkötü çıkıyor gibi.Aminoya yönlendiriyorlar sonra da temiz çıkyıor maşallah sen rahat ol.Kimse bana çe vapur vermedi demekki hiç önemli bbulunmadım
Canım dememki sen yazdığında kimse yokmuş ondan yazmamışlardır.Bence panik yapmadan bir perinatoğa git onlar daha iyi anlıyorlar.bütün test sonuçlarını al doktor bul kendine.Zaten bu testler iyice saçmaladı herkesinki kkötü çıkıyor gibi.Aminoya yönlendiriyorlar sonra da temiz çıkyıor maşallah sen rahat ol.
Kızlar bizde dün doktora gittik.Bu gittiğim doçebt ilk 6 . haftamda daha sonrada ayda bir gittim sayılır kendisine beni inanılmaz rahatlatıyor.muaynesi 250 tl ama.Neyse bende utana sıkıla doğum ücretini sordum daha çok erken dur bakalaım dedi.Bende durumumuzu ona göre ayarlamamaız lazım dedi.Normal fiyatlardan bahsetti.Ben bıçak parası gibi 5000 falan ister diye düşündüm.Sonra dedim özel sgprtam var dedim.Ee iyi ya dedi hepsini ondan alırız dedi.Yani cebimizden fazla çıkmayacak.Birde 250 tl lik muayenelrde özel sigortama faxlanıp para alınabiliyormuş kısa zamanda onu da söyledi.Yani benim hesaplarıma göre bize 1000 tl ye falan mal olabilir sigorta limitim biterse ekstra olarak.Hem bu doktor perinotolog ayrntılı ultrasonu herşeyi var.Dedim ben radyoga ayrınılı ultrasona gitcem mi dedim.yok dedi zaten ben hepsini her seferde bakıyorum bişey görse yine bana yönlendirecek dedi.Plesantam tamamen aşağıda değilmiş.Hatta çıkar kafanı takıp durma dedi olduğu yeride gösterdi hatta.Neyse işte progestanıda kesti.vücüut zaten salıglıyor artık snein aldığın hap onun yanında miktarı çokkk önemsiz birşey dedi.buraya kadar normallll
Başka bir mahallede hastenemiz var o da profoser ama benim içime sinmiyor.O prpgestana devam et dmeişti.haftaya ondan kontrolümüz var.Hastaneyide sevmiyorum.Dün hatta bir arkadaşlar konuştuk yoğun bakım hemşiresi sakın doğurma burda ameliyathaneleri kötü kapsamlı değil demiş.Eşimide anlamadım biraz daha ucuz maliyetli diye mi ne bunu istiyor gibi.Hem diyor prof.Ama sonuçta herşey ünvan değil.
Şimdi soru ben ne yapayım.Artık tek doktora gidip öyle devam etmek istiyorumm....Bana akıl veriiiiiiinnnnnnnnnnnn
konu bebek odalarından açılmış ben oda takımı almicam beşik alıp basucuma koyucam 1 sene öyle idare ederim zaten emzireceğimiz için basucumuzda olması çok önemli vık dese uyanırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?