2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Duygularımı çok güzel özetlemişsin tebrik ediyorum canım seni

Vatandaşın ağzına bi parmak bal çalıp, %30 ile başlanan katkı payını %200'e çıkartıp zaten sgk'sız olarak bi hastaneye gittiğimizde vereceğimiz parayı vermek hizmet değildir şekerim. Bütün yüksek ücretli ilaçları sgk kapsamından çıkartıp, fahiş fiyatlarla eczanede satmak da değil.. Ben her ay 350tl bağkur ödüyorum, her ay aldığım paranın %18'ini kdv olarak ödüyorum, stopajı v.s.'yi saymıyorum bile.. Yetmezmiş gibi bunlardan geriye kuş kadar kalan gelirimin yaklaşık %25-30'unu devlet benden gelir vergisi adı altında alıyor. Yani kısaca devlet benim emeğimden benden çok kazanıyor. He bu arada ekonomimiz İsviçre'ye mi döndü de böyle oldu, emeklilerimiz refah içinde yaşıyor, evsiz barksız vatandaşımız mı kalmadı, işsizlik diye bişeyden bahsedilmiyor mu.. Öyleyse bana biri haber versin lütfen. Çalışmak için, işe gitmek için arabama 5tl'den benzin koyuyorum. Alkol, sigara, otomobil fiyatları hergün zamlanıyo, he diceksin onlar haram, gavur icadı... E bu adamlar cebini haramla dolduruyor o zaman.. Belediye otobüsü şoförünün gariban oğlunun gemi filocukları 75.000dolar başbakan maaşı ve hiçbir vasfı olmayan kızının 52.000dolar sözde danışman maaşını biriktirerek olmuyor heralde. Verdiğim bütün vergiler, vatandaşın cebinden çalınan her kuruş, onlarla paylaşmak zorunda kaldığım her ekmek haram zıkkım olsun, boğazlarında kalsın. Ben bu vergileri ödemesem zaten hiçbir sosyal güvenliğe ihtiyaç duymadan dilediğim hastaneye basar parayı giderim. Alsınlar başlarına çalsınlar göstermelik yararlarını...

Kimse bana çe vapur vermedi demekki hiç önemli bbulunmadım

Tatlım ben daha ikili sonucumu yeni aldım, dörtlü nedir nasıl yapılırı hiç bi fikrim yok. Keşke bilsem de cevaplasam

İlacı alıp aynen uygula canım, yatmadan önce tuvalete çık, ılık suyla karıştır iç..
Gece bile tuvalete kalksan yapma, sabah kalktığında yaparsın..
Bol bol su iç..
2 güne geçecektir
Aynen öyle yaptım. Daha önce çok ilaç kullandım. Purinol filan diğerlerinin adı aklıma gelmiyor. O anlık geçiriyorlar ama malesef 1 ay sonra tekrarlıyordu. Bakalım bu iyi gelecek mi

Canım dogum ünitesi cok iyiymiş ama bende aradım cok olmadı 2000 2500 dedi epidural 2500 3000 dediler 5 bin 6 bin cok yüksek allah yardımcımız olsun sanırım en iyisi gidip yüzyüze bilgi almak Cok tesekkürederim

Baktınmı hiç odalara. Ben baktım 2 kapılı dolabı olanlar 3000TLcik. 3 kapılı olanlarada 4000TLcik fiyat aldım ve 1 yaşına gelene kadar oda yapmaktan vazgeçtim

canım İnternetten baktım biraz gecsin inegöl yakın orada ucuzmus oraya bakalım diye düsünüyoruz
ben bebek odası degilde yataklı filan yapıcam bikere döşeyeyim büyüyene kadar kullansın
dösemesemde odayı evlenirken cocuk odası diye bos bıraktık gene bos olur hos olmaz ama ben 2000 2500 bişi düsünüyorum

Günaydın kızlar, herkese hayırlı ve bereketli cumalar

Yazdıklarına harfi harfine katılıyorum

arkadaslar ben dun 4lu testımı oldum hemen alıdm sonucunu hersey normal sevıyelerde cıktı doktorum bı seyı olctu ultrasonda kagıda yazdı haftasını yazdı labaratuara ole gıttım kan aldılar 3 degere bakılmış. hepsı dusuk rısk sevıyesınde cıktı allaha sukur kı ama su anda 17 hafta 3 gunluk gozukuyorum 2 hafta onden gıdıyor anlamıs degılım

kızlar arada kasık tarafımda ve göbek altında doktorun ultrasonu gezdirdiği yerde hafif ağrı oluyor şuanda da var akıntım vs yok acaba nedir kızlar rahim genişlemesinden midir çok değil ağrı ama yinede ağrınca korkuyorum

Tercüman olmuşsun duygularıma... %30 katkı payı diye ağızlara çalınan bal bi bakmışsın 3-5 sene sonra %200 olarak zehire dönüyor. Evimin önünde parkta yatan çocuklara bakamayan devletim bana 3 çocuk yap diyor. Bi hataya düşüp yaparsan da sana öyle olanaklar sunacağım ki işverenin seni çalıştırmaktan vazgeçecek. Ben de üstüne 16lık kumalar getirip seni eve kapatıcam diyor. Çok doluyum çooookkk :113::113::113:

Bende odamın birini boş bırakmıştım ama oda fiyatlarını görünce gözlerim yuvalarından fırladı birden. Eşim evlenmeden önce yeni yatakla baza almıştı kendisine. Onu getirmişti o boş odaya o bazayı koymuştuk. Çamaşırlarımı filanda o odada kurutuyorum. Ama biz kiracıyız ve ev sahibi ile fazlasıyla problemliyiz. Ev aldığım zaman tam takım oda döşemeyi kararlaştırdık. Allah nasip kısmet ederse 1 sene içinde evimizi almayı düşünüyoruz. Şimdi alsam oda taşınırken çizilecek bozulacak. Onu düşünüyorum birazda.

ya ben ikeadan beşik almayı düşünüyorum, 300tl civarına var, ve güzel de duruyor. bir de beyaz dolap alırım diyorum 3 kapılı. zaten çocuk odası olacak olan oda minnacık, e benim bebişler de ikiz, iki tane beşik bir de dolap ancak sığacak. ama ilk başlarda odama almak istiyorum. iki bebeği odama nasıl alırım onu düşünüyorum kara kara. şu minik sepet gibi şeylerden mi alsam acaba? onlar da az kullanılacak... bilemedim vallahi

meraba kızllar doktordan geldımm sımdı 3lu test ıcın ama bebıs bacaklarını acmamadı bı turlu erkege benzıyo dedı ama bencada erkek gbı boy 18 cm grm 150 cıvarı dedı uyodu bebısım doktor salladı karnımı 3 kez uyanıp kımıldasın dıye ama uyuyodu melegım tatlıtalı rabıım hayırlısını versın kız erkekk farketmez yarında sonuclarımı acıcam belkı yıne baktırım

Ya kızlar ben mi çok cahil kalmışım bu odalar konusunda. İnternetten bi ara dinozor mobilyaya bakmıştım. Fyatları 1000tl civarında, hatta 750 civarına bile var. ikeadan baktım, ordan da beşik gardırop şifonyer o fiyatları bulmuyo bile. Arkadaşım da 1000tl'ye almıştı. Evet öyle fahiş fiyatlara da var ama 3 yaşına gelince başlıcak yok ben wingsli oda istiyom, yok ben10li istiyom, yok benim yatağım araba, benimki gemi şeklinde olsun diye. 2-3 sene kullanılcak bişeye o kadar para vermeye gerek var mı. ben büyüyenlerden de almayı düşünmüyorum. yatağa sığmayınca gider çocuğun o zamanki zevkine göre alırız. Çocukluktan çıkınca da bi genç odası alırız evlenene kadar kullansın artık

çikolata ye cnm bana doktorum sakın bidaha çikolata yiyip gelme durdurup bakamıyorum kıza dedi :)

rahim genişlemesidir canım bendede oluyo ara ara belimede vuruyodu hatta son seferinde....

bizde kiracıyız malesef ve evim çok küçük bebek odasını eşime çalışma odası yapmıştık o yüzden sadece beşik almayı düşünüyorum...

Tatlım rahmimiz büyüyo, organlarımızın yeri değişiyor, ağrılar da kanama eşlik etmedikten ve dayanılmayacak hale gelmedikten soora normal demişti dr bana. Tecrübeli arkadaşlarım diyor daha dur nerelerin ağrıyacak, insan bedeninin gireceği hallere şaşacaksın diyolar. Rahat ol canm, yoktur bi sıkıntı.

Ben de oda alsam da o bahsettiğin sepet gibi beşiklerden almak istiyorum. Belki park yatak alırım onun yerine ama o beşikler çok hoşuma gidiyor. Hem misafir geldiğinde bebek görmeye diye, hem de bebek mevlüdünde falan o beşikle salona alırım, ilk aylar geceleri yatak odasına alırım diye düşünüyorum.

Canım bunun hiç tıpla alakası yok sadece derslere giriyor doceçt doktorum.Özle muyaenesi var.Şimdi kafam netleşti özel sigortayı aradım doğum tazmınatı 3000 tl imiş doktora ve hastaneye yetecek inşallah.Hatta şöyle bir durum varmış.Doktorunuzun özel muaynesi varsa sigoartanızın sağlık formuyla gidin doktora doldursun fatura ile faxlayın.ücret geri yatıyormuş.yani 250 lilik muyanede için ebnden 50 tl çıkmış olacak.Zaten ayda bire çıktı kontroller.Beni maddi boyutuda düşnüdüyordu bu gidişle 1000 tl anca ekstra masraf çıkar.Ben de buna razıyım.Sabah sigortayı aradım konuştum rahatladım valla ohhhhh:

Ben bi kere alim evlenene kadar kullansın diye bakıyorum hep o yüzden renkli değilde düz beyaz odalara bakınıyorum. MDF üstü boyalılar pahalı geliyor bu yüzden Fazlamı cimriyim ne

Kimse bana çe vapur vermedi demekki hiç önemli bbulunmadım

cnm bende doktora gittim ikili testimi yaptırmıştım 1 ay önce ...çarşamba doktora gittiğimde 3 lü 4 lü testten hiç bahsetmedi ..bebeğin gelişimine baktı ..2 hafta sonra kontrol dedi ama yine tahlil yaparız şöyle yaparız böyle yaparız demedi....belki o zaman der belki de gerek görmeyecek ...bana yapalım derse yapıcam yok yapmayalım gerek yok derse yapmayacağım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…