2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ben bi kere alim evlenene kadar kullansın diye bakıyorum hep o yüzden renkli değilde düz beyaz odalara bakınıyorum. MDF üstü boyalılar pahalı geliyor bu yüzden Fazlamı cimriyim ne

Amaaaan, su basmayacak ya bebek odasını, alırım 1000 tlye sunta lam, gider 3 sene soora yenisini alırım. Bi ton masraf var zaten, ihtiyacı karşılayacak kadar olsun yeter bana. 3 yaşına gelince zaten arkadaşlarında gördüğü herşeyi istiyolar, çizgi film karakterli oda istiyolar vs. o zaman alırım ne istiyosa... hem o bembeyaz mobilyaları tükenmez kalemlerle kanırta kanırta karalayınca mecbur alıcaksın yenisini

Ya park yatak kullanışlı olur diyorlar, hatta ikisini birden yatırırsın diyorlar ama ben park yatakların tipini hiç beğenmiyorum :26: o hışır hışır çadır kumaşıymış hissi veren malzemesi rahatsız ediyor beni. minik sepetlerin bazıları altı tekerlekli falan oluyor, hatta çanta gibi üst kısmından ayrılanlar da var.... öyle birşeyler düşünüyorum, inşallah kafama göre birşeyler bulabilirim

Aynen öyle. Amcamlar aldılar kıza. Eline bulduğu etiketi yapıştırdı annesinden gizlice mahvoldu dolaplar ki kız şu anda 6 yaşında 6 sene önce 1750TLye almışlar. Hakkaten yazık bak mantıklı düşününce Dİnazor mobilyayı beğendim ama bak park yatağa 200tl verene kdr bu daha mantıklı. Şimdi sırada kocişi ikna etmek var

Çok teşekkürler arkadaşlar hepinize.
Bu form iyiki var içim rahatlıyor hep gelecek hafta cuma kontrolüm var şimdiden heyecanlıyım.

Kızlar doğum ücretlerinden bahsetmişsiniz.Benim gittiğim hastanede ssklılara normal doğum 300 tl sezeryan 700 tl. Ama zam getirirlerse nolur bilemiyorum.

ben de beğenmiyorum park yatakları ama büyüyünce de oyun parkı gibi oluyolar ya, içine oyuncaklarla koyup rahat rahat işini yaparsn. düştü mü kalktı mı, yaramazlık mı yapıyo, tehlikeli işler mi yapıyo diye düşünmezsin ama o sepet gibi olanlar da çok güzel, çok nostaljik... alırsan haber ver çeşitlerinden, fiyatlarından...

Kızlar doğum ücretlerinden bahsetmişsiniz.Benim gittiğim hastanede ssklılara normal doğum 300 tl sezeryan 700 tl. Ama zam getirirlerse nolur bilemiyorum.

Kız bedavaymış ya resmen

merhaba kızlar...
doğum ücretlerine değinilmiş ben hastanemi ve doktorumu halen belirleyemediğimden benim için muallak.
oda fikirlerine gelince ben oğlum için doğduğunda park yatak aldım bir yakınım da beşiğini verdi ve o park yatakta 2 yaşına kadar yattı 2 yaşından sonra ona çilekten arabalı yatak gardırop vs sini aldık. şuan çok mutlu yatağı ile :) bir de şu titreyen anakucakları çok işime yaramıştı benim. bu oğlumda da böyle yapıcam sanırım bakalım.
salı günü bostancı da e5 üzerinde büyük bir mağaza var yeni açılan oraya gittik bir sürü çeşit yatak beşik ne ararsak vardı ordan alırız herhalde bir çok şeyini. en pahalısından en uygununa çeşit baya fazlaydı.
giyim harici herşeyin uygunu vardı da giyim baya pahalıydı onları da Eminönü havuzluhan dan falan temin edicem artık.

Kızlar bebek odalarından bahsetmişsiniz. Daha öncede yazmıştım bizim odamızı babannesi ile dedesi alacak. Biz beğeneceğiz burada onlarda gelip alacaklar. Birde şu yatak odasına koymak için sepet şeklindeki yataklardan bakmışlar hafta sonu onuda onlar almak istiyor. O açıdan rahatız. Zaten doğumdan sonra işide bırakmak zorundayım. Bizim için iyi olacak.

Ben bi kere alim evlenene kadar kullansın diye bakıyorum hep o yüzden renkli değilde düz beyaz odalara bakınıyorum. MDF üstü boyalılar pahalı geliyor bu yüzden Fazlamı cimriyim ne

arkadaşlar bende bu konuda fikrimi söylemek istiyorum bencede park yatak diyen arkadaşları destekliyorum benim bir kızım var 26 aylık ben ayrı oda almadım hoş alacak yerim olmadığı için evim çok küçük 3 yıla kadarda burdan çıkmamızın imkanı pek yok gibi, o yüzden bir park yatak aldım benimde pek içime sinmiyor ben bide naylon tarzı şeyleri kullanmayı pek tercih etmiyorumm, ama aldım, kızımı 8 aylık olana kadar orda yatırdım ama 3-4 yaşına kadar kulanana arkadaşlarımda var, bizim bide küçük bir odamız var oarada benim bekarlıkatn kalma bazalı yatağım ve gardorap vardı bide şifonyer o yatağın etrafını giydirdik maramgoz geldi ölçü aldı aynı büyüyen yataklat bibi oldu ve kızımı 8 aydan sonra o odada yatırdım, ha belki evim müsait olsaydı bende heveslenip alaırdım ama iyikide alammışım, şimdi kızımın park yatağımı ikinci bebek için kulalanacam o biraz daha uzun kullanacak artık çünkü onun için yeni bir yatak için yerimiz yok bu evden çıkıncada onlara istedikleri gibi güzel yataklar ve dolaplar alırım , o da alan arkadaşların çoğu pişman keşke daha sonra alsaymışız diyorlar, benim arkadaşlım çok güzel bir oda hazırladı kızına ama kızı üçbuçuk yaşına kadar o odada hiç kalmadı, ama tabi son karar sizlerinn

Ay senin ikizmi ne güzell en iyisi sen bi yatak al cocuk odasın sagına birini soluna birini ohhh :) ay ne güzel ya
Benimde banbu besigim var biri vermişti bende yatak dolap bide bilgisayar masası üzerinede raflı kitaplık olsa diye düsünüyorum ama
nasip birde o odaya ben yüklük yaptırdım biraz küçüldü simdi onu yaptırdıgıma cok pişmanım

Canım bence sen süper düşünmüssün bebegin hem büyümüs olur hem kendi evine tam tekmil istediğin gibi döşersin herseyi evine göre yaparsın hem odada yatakta varmıs birde besik süper yeter zaten
oda Fiyatları cokmu yüksek ben int bakıyorum hiç gezmedim ama

ayy banada aynı şeyi söylediler ilk başta erkekti sonra kız gibi dediler yarın kont var bakalım ne diyecek hayırlısı sen kaçıncı haftadasın kesin olarak söylediler

merhaba kızlar...
doğum ücretlerine değinilmiş ben hastanemi ve doktorumu halen belirleyemediğimden benim için muallak.

Mrb, benim de daha doktorum yok...(( tüp bebek olduğu için ilk haftalarda onda takip yapmayı daha doğru buldum. Zaten daha önce gittiğim kadın doktorum sadece haftada 1 gün bana yakın olan hastaneye geliyordu, geri kalan zaman hep karşıda. Şimdi eğer normal doğum yapabileceksem, öyle bir doktor ne kadar doğru? Zaten konuşunca dedi ki, sanma ki normal doğumda doktorlar saatlerce başında duruyor. Ebeler var onlar takip ediyor, rahmin ne kadar açıldığını dedi! Ben orda şaşırdım, normalde nasıl olur bilmediğim için!

Baharcık sen napıosun ? o zaman yaklaşık aynı haftalardayız.ben bir o eski kadın doktoruma, bir tüp bebek doktoruma gidiyorum. Örneğin bende hafif akıntı vardı, alttan baktı mantar vat dedi ve fitil verdi. Öbür doktora gidince 2 li test için diğer bozuluo gibi. Birindeki tahlili diğerine de gösterince sanki öyle. Durum karışıyor böylece. Tüp bebekçide rahat etmiyorum, herşeyi soramıyorum ve normal doğumu onla yapmak istemem, rahat hissetmem çünkü. İlkin normal, gerekirse sezeryan düşünüyorum şimdilik. Avantaj dezavantajlarını iyice karşılaştırmak lazım tabii.

Şişlide oturuyorum Florence Gayrettepe yada Fulya Acıbadem yakın diye orada doğum düşünüyorum. Normal doğumu destekleyen iyi , tavsiye edeceğiniz doktor var mı? Bazen doktorlar dışarıdan da doğuma geliyor, belki o şekil de olur.

ayy banada aynı şeyi söylediler ilk başta erkekti sonra kız gibi dediler yarın kont var bakalım ne diyecek hayırlısı sen kaçıncı haftadasın kesin olarak söylediler

hayırlısı olsun canım benim.. 16+6 da söyledi doktorumuz.. şuan 17+3 olmamız gerekiyor..

teşekkür ederim tatlım..darısı bebiş bekleyenlere olsun.. sağlıkla gelsinler inşallah..

kahverengiyse endişelenme canım çünkü içerdeki eski kanama durmuş ve kuruyor onun için kahverengi geliyor eğer yeni bi kanama olsa kırmızı olur ben kırmızı kanamadan çok korkuyorum çünkü o tehlikeli oluyor

kızlar büyük tuvaletimi yaparken kan geldi baya korktum aynı şikayetleri yaşayan varmı hangi bölüme gitmem gerekir ki?

öncedende böyle ağrıların oluyomuydu? yoksa ilk defamı oluyor canım doktora danıştınmı yada kontrol oldunmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…