Ben bi kere alim evlenene kadar kullansın diye bakıyorum hep o yüzden renkli değilde düz beyaz odalara bakınıyorum. MDF üstü boyalılar pahalı geliyor bu yüzdenFazlamı cimriyim ne
Tatlım rahmimiz büyüyo, organlarımızın yeri değişiyor, ağrılar da kanama eşlik etmedikten ve dayanılmayacak hale gelmedikten soora normal demişti dr bana. Tecrübeli arkadaşlarım diyor daha dur nerelerin ağrıyacak, insan bedeninin gireceği hallere şaşacaksın diyolar. Rahat ol canm, yoktur bi sıkıntı.
Ben de oda alsam da o bahsettiğin sepet gibi beşiklerden almak istiyorum. Belki park yatak alırım onun yerine ama o beşikler çok hoşuma gidiyor. Hem misafir geldiğinde bebek görmeye diye, hem de bebek mevlüdünde falan o beşikle salona alırım, ilk aylar geceleri yatak odasına alırım diye düşünüyorum.
Aynen öyle. Amcamlar aldılar kıza. Eline bulduğu etiketi yapıştırdı annesinden gizlice mahvoldu dolaplar ki kız şu anda 6 yaşında 6 sene önce 1750TLye almışlar. Hakkaten yazık bak mantıklı düşününceAmaaaan, su basmayacak ya bebek odasını, alırım 1000 tlye sunta lam, gider 3 sene soora yenisini alırım. Bi ton masraf var zaten, ihtiyacı karşılayacak kadar olsun yeter bana. 3 yaşına gelince zaten arkadaşlarında gördüğü herşeyi istiyolar, çizgi film karakterli oda istiyolar vs. o zaman alırım ne istiyosa... hem o bembeyaz mobilyaları tükenmez kalemlerle kanırta kanırta karalayınca mecbur alıcaksın yenisini
evet ben de senin gibi düşünüyorum. başucumuzda dursun bebişlerimiz:) hem zaten benim uykum çook ağırdır bebeğimin yanında olması gerek:)
Ya park yatak kullanışlı olur diyorlar, hatta ikisini birden yatırırsın diyorlar ama ben park yatakların tipini hiç beğenmiyorum :26: o hışır hışır çadır kumaşıymış hissi veren malzemesi rahatsız ediyor beni. minik sepetlerin bazıları altı tekerlekli falan oluyor, hatta çanta gibi üst kısmından ayrılanlar da var.... öyle birşeyler düşünüyorum, inşallah kafama göre birşeyler bulabilirim
Kızlar doğum ücretlerinden bahsetmişsiniz.Benim gittiğim hastanede ssklılara normal doğum 300 tl sezeryan 700 tl. Ama zam getirirlerse nolur bilemiyorum.
Ben bi kere alim evlenene kadar kullansın diye bakıyorum hep o yüzden renkli değilde düz beyaz odalara bakınıyorum. MDF üstü boyalılar pahalı geliyor bu yüzdenFazlamı cimriyim ne
Amaaaan, su basmayacak ya bebek odasını, alırım 1000 tlye sunta lam, gider 3 sene soora yenisini alırım. Bi ton masraf var zaten, ihtiyacı karşılayacak kadar olsun yeter bana. 3 yaşına gelince zaten arkadaşlarında gördüğü herşeyi istiyolar, çizgi film karakterli oda istiyolar vs. o zaman alırım ne istiyosa... hem o bembeyaz mobilyaları tükenmez kalemlerle kanırta kanırta karalayınca mecbur alıcaksın yenisini
Ya park yatak kullanışlı olur diyorlar, hatta ikisini birden yatırırsın diyorlar ama ben park yatakların tipini hiç beğenmiyorum :26: o hışır hışır çadır kumaşıymış hissi veren malzemesi rahatsız ediyor beni. minik sepetlerin bazıları altı tekerlekli falan oluyor, hatta çanta gibi üst kısmından ayrılanlar da var.... öyle birşeyler düşünüyorum, inşallah kafama göre birşeyler bulabilirim
ya ben ikeadan beşik almayı düşünüyorum, 300tl civarına var, ve güzel de duruyor. bir de beyaz dolap alırım diyorum 3 kapılı. zaten çocuk odası olacak olan oda minnacık, e benim bebişler de ikiz, iki tane beşik bir de dolap ancak sığacak. ama ilk başlarda odama almak istiyorum. iki bebeği odama nasıl alırım onu düşünüyorum kara kara. şu minik sepet gibi şeylerden mi alsam acaba? onlar da az kullanılacak... bilemedim vallahi
Bende odamın birini boş bırakmıştım ama oda fiyatlarını görünce gözlerim yuvalarından fırladı birden. Eşim evlenmeden önce yeni yatakla baza almıştı kendisine. Onu getirmişti o boş odaya o bazayı koymuştuk. Çamaşırlarımı filanda o odada kurutuyorum. Ama biz kiracıyız ve ev sahibi ile fazlasıyla problemliyiz. Ev aldığım zaman tam takım oda döşemeyi kararlaştırdık. Allah nasip kısmet ederse 1 sene içinde evimizi almayı düşünüyoruz. Şimdi alsam oda taşınırken çizilecek bozulacak. Onu düşünüyorum birazda.
amin kuzum.. Darısı isteyenlere olsun inşallah...
Biz cinsiyet bunalımına girmiştik.. önce erkek dedi dr :44:.. Sonra kız dedi ... çok şükür en sonunda kesinleşti ve erkekmiş ...
Sen nasılsın esmerim.. Belli oldu mu bebeğinin cinsiyeti....
merhaba kızlar...
doğum ücretlerine değinilmiş ben hastanemi ve doktorumu halen belirleyemediğimden benim için muallak.
ayy banada aynı şeyi söylediler ilk başta erkekti sonra kız gibi dediler yarın kont var bakalım ne diyecek hayırlısı sen kaçıncı haftadasın kesin olarak söylediler
Günaydın, hayırlı cumalar arkadaşlar:107:
Selam canım. Endişelenme hemen. Kan testinde AFP değeri beklenenin üzerinde olduğunda spina bifida riski yüksek çıkar. Risk hesaplanırken de daha önce bahsedildiği gibi cut off değerine göre sana bir oran verilir. Kesin değildir, sadece olasılıktır. Ayrıntılı ultrasonda ise neredeyse %100 olarak meleğinde böyle bir sorun olup olmadığı anlaşılır. Ultrasonun ne zaman?
Gözün aydın canım. Hoş gelsin paşan
hayırlısı olsun canım benim.. 16+6 da söyledi doktorumuz.. şuan 17+3 olmamız gerekiyor..[/QUOTE
BİZİMDE ÖYLE GERİDEN GELİYO BEBİŞ BAKALIM YARINI HEYECANLA BEKLİYORUZ ALLAHIM HAYIRISINI SAĞLIKLISINI NASİP ETSİN İNŞALLAH
herkese günaydın!!! bende pazar gününden beri lekelenme var. tuvalete gittiğimde çok az görüyordum kahverengi leke dün akşam kendiliğinden yoğun bişeyler aktı gibi geldi bana ama gene kahverengi lekelenme vardı. doktorumu aradım kırmızı değilse tamam ilcaları kullan dinlen dedi. çok korktum ya herşeye panik olurum zaten ağladımşeyi sorucam ya mübdi okuyordunuz. kaç defa okuyorsunuz? ben de okumak istiyorummm...
kızlar arada kasık tarafımda ve göbek altında doktorun ultrasonu gezdirdiği yerde hafif ağrı oluyor şuanda da var akıntım vs yok acaba nedir kızlar rahim genişlemesinden midir çok değil ağrı ama yinede ağrınca korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?