Mrb, benim de daha doktorum yok...(( tüp bebek olduğu için ilk haftalarda onda takip yapmayı daha doğru buldum. Zaten daha önce gittiğim kadın doktorum sadece haftada 1 gün bana yakın olan hastaneye geliyordu, geri kalan zaman hep karşıda. Şimdi eğer normal doğum yapabileceksem, öyle bir doktor ne kadar doğru? Zaten konuşunca dedi ki, sanma ki normal doğumda doktorlar saatlerce başında duruyor. Ebeler var onlar takip ediyor, rahmin ne kadar açıldığını dedi! Ben orda şaşırdım, normalde nasıl olur bilmediğim için!
Baharcık sen napıosun ? o zaman yaklaşık aynı haftalardayız.ben bir o eski kadın doktoruma, bir tüp bebek doktoruma gidiyorum. Örneğin bende hafif akıntı vardı, alttan baktı mantar vat dedi ve fitil verdi. Öbür doktora gidince 2 li test için diğer bozuluo gibi. Birindeki tahlili diğerine de gösterince sanki öyle. Durum karışıyor böylece. Tüp bebekçide rahat etmiyorum, herşeyi soramıyorum ve normal doğumu onla yapmak istemem, rahat hissetmem çünkü. İlkin normal, gerekirse sezeryan düşünüyorum şimdilik. Avantaj dezavantajlarını iyice karşılaştırmak lazım tabii.
Şişlide oturuyorum Florence Gayrettepe yada Fulya Acıbadem yakın diye orada doğum düşünüyorum. Normal doğumu destekleyen iyi , tavsiye edeceğiniz doktor var mı? Bazen doktorlar dışarıdan da doğuma geliyor, belki o şekil de olur.
kızlar büyük tuvaletimi yaparken kan geldi baya korktum aynı şikayetleri yaşayan varmı hangi bölüme gitmem gerekir ki?
öncedende böyle ağrıların oluyomuydu? yoksa ilk defamı oluyor canım doktora danıştınmı yada kontrol oldunmu?
genelde hafta sonlarına doğru oluyor canım sanırım rahim büyümesinden olsa gereköncedende böyle ağrıların oluyomuydu? yoksa ilk defamı oluyor canım doktora danıştınmı yada kontrol oldunmu?
kan makattanmı geldi eğer öyleyse genel cerrahi bölümüne gitmen lazım canım basur oluşumundada böyle sıkıntılar olabiliyor
kızlar büyük tuvaletimi yaparken kan geldi baya korktum aynı şikayetleri yaşayan varmı hangi bölüme gitmem gerekir ki?
tatlımkorkma onlar normalmiş.. yine kontrole gidince doktoruna sor..detaylı anlatır sanakızlar arada kasık tarafımda ve göbek altında doktorun ultrasonu gezdirdiği yerde hafif ağrı oluyor şuanda da var akıntım vs yok acaba nedir kızlar rahim genişlemesinden midir çok değil ağrı ama yinede ağrınca korkuyorum
burcucum yazamadım canım sana. nasılsın canım?
evet makattan geliyor bugun acile mi gitsem perşembe randevum var geç olur mu ki ? korktum biraz
evet makattan geliyor bugun acile mi gitsem perşembe randevum var geç olur mu ki ? korktum biraz
kahverengiyse endişelenme canım çünkü içerdeki eski kanama durmuş ve kuruyor onun için kahverengi geliyor eğer yeni bi kanama olsa kırmızı olur ben kırmızı kanamadan çok korkuyorum çünkü o tehlikeli oluyor
tatlımkorkma onlar normalmiş.. yine kontrole gidince doktoruna sor..detaylı anlatır sana
genelde hafta sonlarına doğru oluyor canım sanırım rahim büyümesinden olsa gerek
evet doktor da öle dedi kırmızı değilse kanama endişelenme dedi. aynen dediğin gibi kurumuş gibi gelen şeyler. sen nasıl oldun inş iyisindir? bu arada plasenta yukarı hangi haftalarda çıkacak doktorun söyledi mi? benim doktor da bebek büyüdükçe plasenta yukarı çıkacak dedi ama merak ettim ne zaman yerinde olacak?
yatışa devam previa totalis olduğumu söyledi dr onun için fazla hareket etmek ayakta kalmak 2 kg üzeri kaldırmak birleşme yasak dedi zaten ben bunlara uyuyordum güzel haber bebeğimiz kızmış kesinleşti :) 4 lü test sonucum biraz canımı sıktı ilk gün ama sonradan sallamadım :) 75 de1 ihtimalle down sendromu olma riskimiz varmış yani yüksek riskli gruptaymışız ama ben o testlere pek güvenmiyorum onun içinde umursamıyorum rabbime bıraktım dr amniyosentez yapalım dedi ben kabul etmedim zaten riskli bi hamilelik geçiriyorum birde öyle bir riski göze alamam Allaha dua ediyorum bizi ağır imtihanlarla sınamaması bebeğimize sağlık sıhat vermesi için bebeğimi Allaha emanet ettim canım böyle düşününce içim rahatlıyor stres yapıp hem kendimi hemde bebeğimi üzmek istemiyorum bizde durumlar böyle canım sen nasılsın?
Selam canlarım,tünaydın herkese...
Kasık ağrılarım bacağıma kadar vurdu, hemen hastaneye geldim.
Doktorum yemekte gelmesini bekliyorum.
İdrar yaparken kasıklarımda inanılmaz bir ağrı oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?