2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

öncelikle kendini normal doğum diye şartlandırma canım. daha önce de söylemiştim senin ve bebeğin adına en doğru kararı verebilecek doktoru seçmen mantıklı. çünkü biz ne hayal edersek edelim iş olacağına varıyor. benim ikinci doğumum olacak ilki sezeryan olduğundan bu da öyle olacak mecburen. bence senin tüp bebek olduğundan hangi doktora gidersen git normal doğuma yanaşmayacaktır.

tatlımkorkma onlar normalmiş.. yine kontrole gidince doktoruna sor..detaylı anlatır sana

burcucum yazamadım canım sana. nasılsın canım?

yatışa devam previa totalis olduğumu söyledi dr onun için fazla hareket etmek ayakta kalmak 2 kg üzeri kaldırmak birleşme yasak dedi zaten ben bunlara uyuyordum güzel haber bebeğimiz kızmış kesinleşti :) 4 lü test sonucum biraz canımı sıktı ilk gün ama sonradan sallamadım :) 75 de1 ihtimalle down sendromu olma riskimiz varmış yani yüksek riskli gruptaymışız ama ben o testlere pek güvenmiyorum onun içinde umursamıyorum rabbime bıraktım dr amniyosentez yapalım dedi ben kabul etmedim zaten riskli bi hamilelik geçiriyorum birde öyle bir riski göze alamam Allaha dua ediyorum bizi ağır imtihanlarla sınamaması bebeğimize sağlık sıhat vermesi için bebeğimi Allaha emanet ettim canım böyle düşününce içim rahatlıyor stres yapıp hem kendimi hemde bebeğimi üzmek istemiyorum bizde durumlar böyle canım sen nasılsın?

evet makattan geliyor bugun acile mi gitsem perşembe randevum var geç olur mu ki ? korktum biraz

Canm genel cerraha git, hemoroittir muhtemelen. Korkacak acile gidecek bi durum yok ki acile gitsen de genel cerraha git dicekler. Ama büyükabdestinle gelen çok miktarda kan değil di mi bahsettiğin.. Hani silerken falan wc kağıdına gelen cinsten..

evet makattan geliyor bugun acile mi gitsem perşembe randevum var geç olur mu ki ? korktum biraz

eğer için rahat etmiyorsa git canım karın ağrısı ateş vs. yoksa çok aciliyet gerektiren bir durum olduğunu sanmıyorum eğer makatta şişlik dokunuca ağrı varsa muhtemelen basurdur hamilelikte oluşabiliyomuş

evet doktor da öle dedi kırmızı değilse kanama endişelenme dedi. aynen dediğin gibi kurumuş gibi gelen şeyler. sen nasıl oldun inş iyisindir? bu arada plasenta yukarı hangi haftalarda çıkacak doktorun söyledi mi? benim doktor da bebek büyüdükçe plasenta yukarı çıkacak dedi ama merak ettim ne zaman yerinde olacak?

genelde hafta sonlarına doğru oluyor canım sanırım rahim büyümesinden olsa gerek

adet sancısı gibi değilse bişey olmaz heralde girip çıkan ağrılar için rahim gerilmesinden kaynaklı ağrılar olur diye biliyorum mesela ben hapsırınca sağ yada sol köşeme doğru bıçak saplar gibi ağrı giriyo az sonra geçiyo bunu önemsemiyorum çünkü rahmi yerinde tutan bağlardan kaynaklnıyor

Selam canlarım,tünaydın herkese...
Kasık ağrılarım bacağıma kadar vurdu, hemen hastaneye geldim.
Doktorum yemekte gelmesini bekliyorum.
İdrar yaparken kasıklarımda inanılmaz bir ağrı oluyor..

Kızlar progestan 200 mg ı alttaan kullanıyordum 3 aydır dun kestim.Doktor artık pelesantanın salgılaını söyledi.Bir taneside daha kesme demişti ama dün bıraktım iğrenç birşey zaten.İnşallah bir sorun çıkmaz

İşim ve özel hayatımdan dolayı çok stresli bir hamilelik geçiriyorum. Karnım düğüm düğüm Önceki hamileliğimde hiç böyle bişey yaşamamıştım. Sık sık kasılmalarım oluyor. Dr a sordum ama kasılmaların pek üstünde durmadı. Kendimi nasıl rahatlatırım, ne yaparım hiç bilmiyorum Var mı benim gibi olan?

dr bana ne zaman çıkacağını söylemedi ben sorduğumda çıkabilirde çıkmayabilirde dedi ama ben totalisim yani plasenta rahim ağzını kapatıyor canım çıkma ihtimali düşük seninki hangi çeşidi? marjinalisin çıkma olasılığı daha yüksekmiş kanama oluşmasınd ben alıştım o kadar sıkıntı değil kanama da dikkt edersen olmazmış ama 28. haftadan sonra daha önemliymiş 28 e kadar çıkmadıysa çıkmıyomuş erken doğum riskini önlemek için sürekli yatmak gerekiyomuş inşalah yukarıya çekilirde bizlerde rahatlarız çünkü insanı korkutuyo her an kan varmı acaba bebek iyimi kafamızın içi bu sorularla dolu rabbim yardımcımız olsun...

slm cnm benimde ikli test sonucum kötü çıktı 1.130 ve bize doktor amniyo sentez dedi tabiki bizde istemiyoruz bunca yıl sonra olan bebişimizi nasıl olurda tam net olmayan bir sonuca göre düşük riskine karşı karşıya bırakabilrim bende bir şey olmasın diye kaç aydır evden çıkmıyorum çevremdeki arkadaşlarımın da sonuçları yüksek çıkmasına rağmen şimdi sapa sağlam çocukları var inşallah bizimkilerde sağlıklı olur bizde allaha emanet ettik rabbim bütün bebişleri korusun

Selam canlarım,tünaydın herkese...
Kasık ağrılarım bacağıma kadar vurdu, hemen hastaneye geldim.
Doktorum yemekte gelmesini bekliyorum.
İdrar yaparken kasıklarımda inanılmaz bir ağrı oluyor..

a.s canım inşalah sonucun temiz çıkmıştır benimde idrar yaparken böbreklerimde ağrı oluyo bazen ama dr bahsetmedim unuttum idrar yolu enfeksiyonu çok zor bişey geçen sene ben ayda 1 oluyordum ilaç içiyodum yine tekrarlıyordu en sonunda 1 aylık tedaviden sonra geçti biz bayanların en büyük sorunlarından biri malesef erkekler ömrü hayatında 1 defa oluyorsa biz heralde 100 defa oluyoruzdur (biraz abarttım) umarım güzel haberlerle gelirsin canım bakalım bebiş bacak arasını gösterecekmi bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…