2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
23 aylık bir kızım var. Ama zaman o kadar çabuk geçiyor ki kızımda kaçıncı haftada cinsiyet belli olmuştu hiç hatırlamıyorum. :/

şu bulantılarım geçse benim de hamileliğin keyfine varsam. gerçekten o kadar çabuk geçecek mi acaba? :44: son iki aydır zaman geçmiyor benim için. midemle büyük problem yaşıyoruz.

Kızlar idrar tahlilim sonucu lökosit, bakteri falan çıkmış raporu istedim daha doktoruma haftaya gidicem, daha önce de çıktı hijyenime aşırı dikkat ediyorum, su günde 5-6 bardak içiyorum neden hep çıkyıor bu ne yapabilirim bir de bebeği nasıl etkiler?

slm güzel anneler nasılsınız? ben bu hafta iş başı yaptığım için pek giremedim topiğe ama iş hayatım kısa sürdü gibi dün yine başım tuttu ve beraberinde kusmalar bugün gidemedim sabahtan beri başım ve midemle savaşıyorum sanırım ben 9 ay çekçem bunu öyle görünüyor (

şu bulantılarım geçse benim de hamileliğin keyfine varsam. gerçekten o kadar çabuk geçecek mi acaba? :44: son iki aydır zaman geçmiyor benim için. midemle büyük problem yaşıyoruz.

cnm ben de ilk 14 hafta çok kötüydüm hastanede yattım serum takviyesi aldım bir de 11.haftamda apandisit ameliyatı oldum ağrı kesici alamadığımdan çok kötü günler atlattım çok şükür bebeğim de ben de çok iyiyiz. 14.haftada bulantılar bıçak gibi kesildi.

Ya hadi sustum diyorum da olmuyor işte.. Zengin hergün daha zengin, fakir daha fakir. Keşke benim cebimden çıkan fakir vatandaşıma gitse.. 3 veriyosam 5 veririm. Benim derdim, burda söylemek istediğim de bu değil. Ben şuanki hastane ücretlerini bile zar zor denkleştiren ailelerin %200 ile na yapacağının derdindeyim. İlk cümlem de buydu, sonu da bu olsun. Gerçekten burda konuşmayalım. İstediğin forumdan link at, sabaha kadar konuşayım, dert değil. Topikle ilgili bişeyler görmek için girip de bu sohbetleri okumak zorunda kalan herkesten de ayrı ayrı özür diliyorum.

Geçmiş olsun. Ben de başlarda hastanelik oldum ama şu sıralar iyiyim çok şükür. İnşallah en kısa zamanda geçer de hamileliğinin tadını çıkarırsın.

teşekkür ederim canım benim herkes bişeylerle imtihan oluyor benim imtihanımda bu diye düşünüyorum bize sabretmek ve Allaha bırakmak düşüyor benim çocuğum down sendromluysa bile o canı ona ben vermedimki ben alayım nasıl kıyarım ben ona tabiki inşalah öyle bir durum yoktur ben kendimi bebeğimin sağlıklı olduğuna inandırıyorum içimde hiç öyle bir şüphe yok rabbim inşalah bizlere sağlıklı evlatlar nasip eyler doktor konusuna gelince bende nerde doğum yapacağıma karar vermedim açıkçası ben özellere pek güvenmiyorum heleki benim durumumdaki biri için özelde doğum yapmak çok riskli olur diye düşünüyorum previa da zaten sezaryen yapılıyor ve bu sezaryen normal sezaryenler gibi olmuyomuş daha zor bi ameliyat onun için tam teşekküllü bi yerde olmama gerekecek büyük ihtimal göztepe üni. hastanesinde olurum gibime geliyor iyi bir doktor bulmakta mesele ben fatih sultan mehmetteki doktoruma çok kırıldım beni hiç uyarmadı plasentan aşağıda diye özele gitmesem haberim olmayacaktı onun için o doktorada güvenimi yitirdim benimde öyle doğumumu yaptıracak güvenebileceğim bir doktorum yok bencede doktor çok önemli umarım iyi doktorlarla karşılaşırız canım...

çok fazla sıkıştığımız için idrarı hiç tutmadan hemen tuvalete gitmek gerekiyormuş, ilişkiden önce ve sonra mutlaka idrar yapmak lazımmış. günlük pedleri tavsiye etmiyorlar. ben gazlı bez ya da selpak kullanıyorum ve her tuvalete gittiğimde değiştiriyorum. çamaşır da sık sık değiştirilmeliymiş. ben de hiç su içmiyorum. midem bulanıyor.

Kıyamam yaa. Ben de bi kaç gündür baş ağrısı çekiyorum, çok fena oluyor bilirim. Ama benim bulantılar geçti çok şükür. Yemek de yapmaya başladım, gel beraber yiyelim vallahi...

Burası siyaset meydanı değil, lütfen bu tip başlıklarda siyaset konuşmayınız, yasaktır.
Siyaset mi konuşacaksınız o zaman sitenin Türkiye ve Dünya Gündemi bölümüne gidersiniz, bol bol siyaset konuşursunuz.

cnm benim stresim yok ama en ufak birşeye çok hassasiyet gösteriyorum, kendimi internette bebek kıyafetleri vs. gezerek rahatlatıyorum bir de bol bol film izliyorum netten indirip. Ayrıca ibadet ediyorum namaz, vakit buldukça dini bilgiler ruhumu dinlendiriyor.

Son düzenleme:

bende çok kötüydüm hatta 7 kilo verdim hiç bişey yiyemiyordum sürekli öğürüyordum sabret 2 haftaya kadar geçicektir canım benimki 16. haftada geçti ya 12. haftada yada 16. haftada geçiyor bulantılar

vajinal rahatsızlıkların en çokta hijyene dikkat eden bayanlarda çıktığı gözlenmiş.
yani bu pis dolaşmak iyidir anlamında değil
çok titiz kadınlar çeşitli kimyasallarla genital bölgeyi temiz tutmaya çalışıyorlar.
zaten genital bölgenin kendini korumak için salgıladığı bazı sıvılar var ve bu kullanılan kimyasallar burada ki doğal ortamın ph derecesini bozuyor.burda bakteri üremesine yol açıyor.
5-6 bardak az .eğer böyle bir problemin varsa daha fazla sıvı almalısın.
iç çamaşırını sık sık değiştir.cinsel birliktelikte sprem in vajinana boşalmasıda mikrop üremesine yol açabiliyormuş.
idrar tahlili nin sonucu için doktoruna en azından telefonla ulaş.
kendi tedbirlerini alabilirsin fakat ilaç takviyesiz geçmeyecek bir durumdur belki

Kıyamam yaa. Ben de bi kaç gündür baş ağrısı çekiyorum, çok fena oluyor bilirim. Ama benim bulantılar geçti çok şükür. Yemek de yapmaya başladım, gel beraber yiyelim vallahi...

canım çok sağol ben yemek yapamıyorum zaten hep eşim yapıyor yada annemde yiyorum ama farketmiyor yediğimi çıkarıyorum bikaç haftadır azalmıştı geçiyor ne güzel dedim ama iki günden beri fazlasıyla geri geldi çok yoruldum biran önce geçmesi için dua ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun anne olmak cidden çok zormuş

geçmiş olsun canım ben artık banyo yapmaktan korkuyorum çünkü banyo yapınca migrenim hemen tutuyor tutmasın diye bir sürü sure dua okuyorum ama tutacağı varsa tutuyor tabi... biz bunu doğurana kadar çeicez inşalah doğumdan sonra geçer geçmezse bebek ağladığında napıcaz düşünemiyorum

cnm banyo dışında sabun vs. sürmüyorum, hamilelik başladığından beri eşim dikkatli saolsun dışa boşalıyor, sanırım su az içiyorum haklısın. Çok tşk.ler

Ah bu sadece bana oluyor sanıyordum. Her banyodan sonra başım ağrıyor. Geçen gün 24 saat içinde 3 tane Parol içtim. Bir çoğunda içmiyorum ama dayanamadığım anlar oluyor bazen.

cnm banyo dışında sabun vs. sürmüyorum, hamilelik başladığından beri eşim dikkatli saolsun dışa boşalıyor, sanırım su az içiyorum haklısın. Çok tşk.ler
Ayakların üşümeside etkili sanırım. Bendede 3 gündür felaket bi yanma var. Gündüz hiçbişeyim yok ama akşam yanmadan dolayı oturamıyorum bile malesef. DÜn doktor monurol verdi tek kullanımlık onu içtim şimdi rahatım ama akşam ne olur bilmiyorum. Suyu bende pek içemiyorum. Millet nasıl günde 3-4Lt. su içiyo şaşırıyorum valla.

canım kaçıncı haftalarda sana kız ve erkek dediler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…