ilk bebeğinin cinsiyeti ne cnm (çocuğun diyim ya da yaşını bilmiyorum)
23 aylık bir kızım var. Ama zaman o kadar çabuk geçiyor ki kızımda kaçıncı haftada cinsiyet belli olmuştu hiç hatırlamıyorum. :/
şu bulantılarım geçse benim de hamileliğin keyfine varsam. gerçekten o kadar çabuk geçecek mi acaba? :44: son iki aydır zaman geçmiyor benim için. midemle büyük problem yaşıyoruz.
sonuna kadar haklisin canim sahsim adina cok ozur dilerim.. cekinerek ve tereddut ederey yaziyorum bende ama karsiliksiz kalinca icime sinmiyor acikcasi..
Bu bahsettiginiz seyin belirli gelir gruplarinin sermayesinin azalarak her kesime dagilmasindan kaynaklandigini dusunuyorum.. geliri azalan kesim de bu durum da sikayetci tabi... Ama herkesin adil sartlarda yasayabilmesi icin bunun mecburi oldugunu dusunuyorum.. bu da bu konuyla ilgili son yazimdi nacizane.. bir kusur ettiysek affola... Sadece beterin beterini hatirlayip yada gorup sukretmek gerekliligine inaniyorum... Sukretmek sineye cekmek kesinlikle degildir... Haline sukredip daha iyisi icin mucadele edersin... Ama mucadele etmeyip, gercek fakirlerin giki cikmazken tuzu kurularin dert yanmasi canimi yakiyor...
şu bulantılarım geçse benim de hamileliğin keyfine varsam. gerçekten o kadar çabuk geçecek mi acaba? :44: son iki aydır zaman geçmiyor benim için. midemle büyük problem yaşıyoruz.
canım sen ne kadar olgun bir insansın maşallah. kızın ne kadar şanslı senin gibi bir annesi olacağı için. Rabbim seni sınıyor şuanda ve sen en büyük mükafatla kızınla kavuştuğunda çektiklerini unutacaksın Allahın izniyle. Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.
biz iyiyiz yine erkek olduğu söylendi. ben yarın başka doktora gideceğim. bu doktora da itimadım kalmadı. sonuçta doğumu da yaptıracak o ve canımızı emanet ediyoruz içim tamamen rahat olmalı değil mi?
Kızlar idrar tahlilim sonucu lökosit, bakteri falan çıkmış raporu istedim daha doktoruma haftaya gidicem, daha önce de çıktı hijyenime aşırı dikkat ediyorum, su günde 5-6 bardak içiyorum neden hep çıkyıor bu ne yapabilirim bir de bebeği nasıl etkiler?
slm güzel anneler nasılsınız? ben bu hafta iş başı yaptığım için pek giremedim topiğe ama iş hayatım kısa sürdü gibi dün yine başım tuttu ve beraberinde kusmalar bugün gidemedim sabahtan beri başım ve midemle savaşıyorum sanırım ben 9 ay çekçem bunu öyle görünüyor(
İşim ve özel hayatımdan dolayı çok stresli bir hamilelik geçiriyorum. Karnım düğüm düğümÖnceki hamileliğimde hiç böyle bişey yaşamamıştım. Sık sık kasılmalarım oluyor. Dr a sordum ama kasılmaların pek üstünde durmadı. Kendimi nasıl rahatlatırım, ne yaparım hiç bilmiyorum Var mı benim gibi olan?
vajinal rahatsızlıkların en çokta hijyene dikkat eden bayanlarda çıktığı gözlenmiş.Kızlar idrar tahlilim sonucu lökosit, bakteri falan çıkmış raporu istedim daha doktoruma haftaya gidicem, daha önce de çıktı hijyenime aşırı dikkat ediyorum, su günde 5-6 bardak içiyorum neden hep çıkyıor bu ne yapabilirim bir de bebeği nasıl etkiler?
Kıyamam yaa. Ben de bi kaç gündür baş ağrısı çekiyorum, çok fena oluyor bilirim. Ama benim bulantılar geçti çok şükür. Yemek de yapmaya başladım, gel beraber yiyelim vallahi...
slm güzel anneler nasılsınız? ben bu hafta iş başı yaptığım için pek giremedim topiğe ama iş hayatım kısa sürdü gibi dün yine başım tuttu ve beraberinde kusmalar bugün gidemedim sabahtan beri başım ve midemle savaşıyorum sanırım ben 9 ay çekçem bunu öyle görünüyor(
vajinal rahatsızlıkların en çokta hijyene dikkat eden bayanlarda çıktığı gözlenmiş.
yani bu pis dolaşmak iyidir anlamında değil
çok titiz kadınlar çeşitli kimyasallarla genital bölgeyi temiz tutmaya çalışıyorlar.
zaten genital bölgenin kendini korumak için salgıladığı bazı sıvılar var ve bu kullanılan kimyasallar burada ki doğal ortamın ph derecesini bozuyor.burda bakteri üremesine yol açıyor.
5-6 bardak az .eğer böyle bir problemin varsa daha fazla sıvı almalısın.
iç çamaşırını sık sık değiştir.cinsel birliktelikte sprem in vajinana boşalmasıda mikrop üremesine yol açabiliyormuş.
idrar tahlili nin sonucu için doktoruna en azından telefonla ulaş.
kendi tedbirlerini alabilirsin fakat ilaç takviyesiz geçmeyecek bir durumdur belki
geçmiş olsun canım ben artık banyo yapmaktan korkuyorum çünkü banyo yapınca migrenim hemen tutuyor tutmasın diye bir sürü sure dua okuyorum ama tutacağı varsa tutuyor tabi... biz bunu doğurana kadar çeicez inşalah doğumdan sonra geçer geçmezse bebek ağladığında napıcaz düşünemiyorum
Ayakların üşümeside etkili sanırım. Bendede 3 gündür felaket bi yanma var. Gündüz hiçbişeyim yok ama akşam yanmadan dolayı oturamıyorum bile malesef. DÜn doktor monurol verdi tek kullanımlık onu içtim şimdi rahatım ama akşam ne olur bilmiyorum. Suyu bende pek içemiyorum. Millet nasıl günde 3-4Lt. su içiyo şaşırıyorum valla.cnm banyo dışında sabun vs. sürmüyorum, hamilelik başladığından beri eşim dikkatli saolsun dışa boşalıyor, sanırım su az içiyorum haklısın. Çok tşk.ler
Aynı bunalım bende de mevcut canım =)
Önce kız, sonra erkek dendi...
Ama kesin bir şey yok daha ortada =)
Babımız evin tek oğlu ee haliyle bir soyadı olayı var =) bizde erkek diye niyetleniyoruz ilk bebeğe ama kısmet
Sağlıklı olsun da kız erkek yine bizden bir can[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?