- 11 Kasım 2007
- 656
- 6
- 118
sağol canım ahh sorma ben bugün aptallık ettim dün tuttu başım sabah işe gitmeden önce duşa gireyim rahatlarım dedim ılık suyla duş aldım almaz olaydım daha beter oldum bi daha kokçağımı bilsem başım ağrıyoken duşa girmicem. Bunun bir çözümü olmalı ama her hafta aynı şeylri yaşayarak 9 ayı nasıl geçiricez hadi o geçti bebişimiz olduğunda tutarsa o baş ağrılarıyla ona nasıl bakıcaz offf çok zor düşündükçe kafayı yicemgeçmiş olsun canım ben artık banyo yapmaktan korkuyorum çünkü banyo yapınca migrenim hemen tutuyor tutmasın diye bir sürü sure dua okuyorum ama tutacağı varsa tutuyor tabi... biz bunu doğurana kadar çeicez inşalah doğumdan sonra geçer geçmezse bebek ağladığında napıcaz düşünemiyorum
çikolata ye cnm bana doktorum sakın bidaha çikolata yiyip gelme durdurup bakamıyorum kıza dedi :)
Ah bu sadece bana oluyor sanıyordum.Her banyodan sonra başım ağrıyor. Geçen gün 24 saat içinde 3 tane Parol içtim. Bir çoğunda içmiyorum ama dayanamadığım anlar oluyor bazen.
merhaba kızlar...
doğum ücretlerine değinilmiş ben hastanemi ve doktorumu halen belirleyemediğimden benim için muallak.
oda fikirlerine gelince ben oğlum için doğduğunda park yatak aldım bir yakınım da beşiğini verdi ve o park yatakta 2 yaşına kadar yattı 2 yaşından sonra ona çilekten arabalı yatak gardırop vs sini aldık. şuan çok mutlu yatağı ile :) bir de şu titreyen anakucakları çok işime yaramıştı benim. bu oğlumda da böyle yapıcam sanırım bakalım.
salı günü bostancı da e5 üzerinde büyük bir mağaza var yeni açılan oraya gittik bir sürü çeşit yatak beşik ne ararsak vardı ordan alırız herhalde bir çok şeyini. en pahalısından en uygununa çeşit baya fazlaydı.
giyim harici herşeyin uygunu vardı da giyim baya pahalıydı onları da Eminönü havuzluhan dan falan temin edicem artık.
Kızlar benim dr geçen hafta bir ay sonra gelin demişti ama biz acaba iki hafta sonra mı gitsek. 16 haftayı geçeceğiz o zaman.. Cinsiyet için artık sabırsızlanıyoruz babasıyla.
sağol canım ahh sorma ben bugün aptallık ettim dün tuttu başım sabah işe gitmeden önce duşa gireyim rahatlarım dedim ılık suyla duş aldım almaz olaydım daha beter oldum bi daha kokçağımı bilsem başım ağrıyoken duşa girmicem. Bunun bir çözümü olmalı ama her hafta aynı şeylri yaşayarak 9 ayı nasıl geçiricez hadi o geçti bebişimiz olduğunda tutarsa o baş ağrılarıyla ona nasıl bakıcaz offf çok zor düşündükçe kafayı yicem(
hamilelikten önce bu kadar değildi hamile kaldıktan sonra iyce azıttı bu migren ben progesteron desteği alıyorum büyük ihtimal o bu kadar şiddetlenmesini tetikliyor diye düşünüyorum gerçekten çok zor bir hastalık rabbim şifa eylesin parol beni etkilemiyor içsemde geçirmiyor onun için içip bebeği etkilemesini istemiyorum çok ağrı kesici kullanmak bebeğin böbrek ve karaciğerini etkiliyomuş inşalah ağrılarımız azalır bazen canım çok yandığında Allahım beni bu hastalıktan kurtar diyorum
Merhaba Sevgili Anneler. Ben de inşallah Nisan 2014te ikinci bebeğime kavuşacağım. İlki sezeryan olduğu için ve aradan henüz çok uzun yıllar geçmediği için bu da sezeryanle olur diye düşünüyorum. Tahmini doğum tarihi 02 Mayıs olsa da 38.haftada alınır diye tahmin ediyorum. Hayırlısı inşallah. Cinsiyetleriniz belli oldu mu? Kaçıncı haftada doktorunuz bir yorum yaptı. 13.haftada doktorum bir tahmin yürüttü ama öbür ay daha net bir şey söylerim dedi. O yüzden ben de muallakta kaldım. Sizlerin kaçıncı haftada cinsiyetleriniz belli oldu? Sevgiler.
3 lu testimiz temiz cikti çok şükür çok büyük stresti bu bana darisi tüm test sonucu bekleyen arkadaşlarıma
Detayli ultrason için gün alan oldumu 20. Haftalarda yapiliyormus:26:
Ben kızımda da baş ağrısı çekiyordum ama bu kadar değildi diye hatırlıyorum. Onda da ağrı kesici kullanmak istemiyordum ama doktorum ağrının da bebeği etkileyeceğini söylediği için çok şiddetli ağrılarımda Parol içiyorum. Hemen kesilmiyor tabi ağrı ama biraz hafifletiyor. Bazı ağrılar kesildi kesilecek gibi olup saatlerce sürüyor. Onda ilaç içmiyorum ama saatlerce sürünmüş oluyorum. Mide bulantısı ve kusma ile sonuçlanan baş ağrıları en büyük korkum ki onları bizden uzak tutsun Rabbim.
ben en son pazartesi gittim doktora o zaman bebiş 16+4tü ama doktor daha çok küçük bebek cinsiyet için ne söylesem yanlış olabilir dedi. bence iki hafta sonra git garanti olsun:)ama insan çok merak ediyo anlıyorum...
evet ben gün aldım haftaya perşembe ayrıntılı ulturasyon için gidicem
Herkes daha erken tarihlerde öğreniyor. Ne yapalım bekleyepceğiz artık 1 ay daha
Perşembe güne tam 20. haftada oluyorumCnm tam kaçhhaftalık oluyorsunuzo tarihte
canım bende geç öğrendim 18. haftamın sonunda belli oldu 17 haftalıkken kız benzetmişti bu sefer kesin kız dedi hatta bacak arasını bizede gösterdi bizde gördük :)
baharcıık Bostancı'da dediğin hello baby değil di mi,ya da e-bebek? Adı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?