2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
sağol canım ahh sorma ben bugün aptallık ettim dün tuttu başım sabah işe gitmeden önce duşa gireyim rahatlarım dedim ılık suyla duş aldım almaz olaydım daha beter oldum bi daha kokçağımı bilsem başım ağrıyoken duşa girmicem. Bunun bir çözümü olmalı ama her hafta aynı şeylri yaşayarak 9 ayı nasıl geçiricez hadi o geçti bebişimiz olduğunda tutarsa o baş ağrılarıyla ona nasıl bakıcaz offf çok zor düşündükçe kafayı yicem (

çikolata ye cnm bana doktorum sakın bidaha çikolata yiyip gelme durdurup bakamıyorum kıza dedi :)

ozaman ben yarın cıkolata yıym yarın test sonucunu alcam ısrar ederım bı daha baksın dıye cnm saol soledıgın ıcın ınsallah ıse yarar

Kızlar benim dr geçen hafta bir ay sonra gelin demişti ama biz acaba iki hafta sonra mı gitsek. 16 haftayı geçeceğiz o zaman.. Cinsiyet için artık sabırsızlanıyoruz babasıyla.

Ah bu sadece bana oluyor sanıyordum. Her banyodan sonra başım ağrıyor. Geçen gün 24 saat içinde 3 tane Parol içtim. Bir çoğunda içmiyorum ama dayanamadığım anlar oluyor bazen.

hamilelikten önce bu kadar değildi hamile kaldıktan sonra iyce azıttı bu migren ben progesteron desteği alıyorum büyük ihtimal o bu kadar şiddetlenmesini tetikliyor diye düşünüyorum gerçekten çok zor bir hastalık rabbim şifa eylesin parol beni etkilemiyor içsemde geçirmiyor onun için içip bebeği etkilemesini istemiyorum çok ağrı kesici kullanmak bebeğin böbrek ve karaciğerini etkiliyomuş inşalah ağrılarımız azalır bazen canım çok yandığında Allahım beni bu hastalıktan kurtar diyorum

baharcıık Bostancı'da dediğin hello baby değil di mi,ya da e-bebek? Adı ne?

Kızlar benim dr geçen hafta bir ay sonra gelin demişti ama biz acaba iki hafta sonra mı gitsek. 16 haftayı geçeceğiz o zaman.. Cinsiyet için artık sabırsızlanıyoruz babasıyla.

ben en son pazartesi gittim doktora o zaman bebiş 16+4tü ama doktor daha çok küçük bebek cinsiyet için ne söylesem yanlış olabilir dedi. bence iki hafta sonra git garanti olsun:)ama insan çok merak ediyo anlıyorum...

ben başım ağrımıyorken giriyorum başım ağrıyor olarak çıkıyorum saçlarım çok uzadı kurutması uzun sürüyor kurutma makinasından nefret ediyorum saçlarımı kestirmek istiyorum ama eşim izin vermiyor hamileyken saç kesilmez diyor benimde içime kurt düştü artık istesemde kestiremem bebiş olunca inşalah geçer ağrılarımız yoksa yandık naparız emzirirken tedavide olamayız ilaç yine içilmiyor Allaha dua edicez başka yapacak b,şe yok

Ben kızımda da baş ağrısı çekiyordum ama bu kadar değildi diye hatırlıyorum. Onda da ağrı kesici kullanmak istemiyordum ama doktorum ağrının da bebeği etkileyeceğini söylediği için çok şiddetli ağrılarımda Parol içiyorum. Hemen kesilmiyor tabi ağrı ama biraz hafifletiyor. Bazı ağrılar kesildi kesilecek gibi olup saatlerce sürüyor. Onda ilaç içmiyorum ama saatlerce sürünmüş oluyorum. Mide bulantısı ve kusma ile sonuçlanan baş ağrıları en büyük korkum ki onları bizden uzak tutsun Rabbim.

3 lu testimiz temiz cikti çok şükür çok büyük stresti bu bana darisi tüm test sonucu bekleyen arkadaşlarıma
Detayli ultrason için gün alan oldumu 20. Haftalarda yapiliyormus:26:

Benim 16+5 de belli oldu ama ultrasonda 18+0 günlük görünüyordu.En ii sonuç 16 haftadan sonra diyolar ama çoğu kişi ikli testte öğreniyor.
Yinede insan tereddüt ediyor her gittiğimde teyit ettirecem.

3 lu testimiz temiz cikti çok şükür çok büyük stresti bu bana darisi tüm test sonucu bekleyen arkadaşlarıma
Detayli ultrason için gün alan oldumu 20. Haftalarda yapiliyormus:26:

evet ben gün aldım haftaya perşembe ayrıntılı ulturasyon için gidicem

insallah aminn Allahım bizlere şifa eylesin kurtarsın bizi bu hastalıktan ben bazen kafamı duvarlara vurmak istiyorum o derece ağrıyor

canım bende geç öğrendim 18. haftamın sonunda belli oldu 17 haftalıkken kız benzetmişti bu sefer kesin kız dedi hatta bacak arasını bizede gösterdi bizde gördük :)

Bu sefer gittiğimizde öğrenemezsek eşim başka hastaneyi tutup kolumdan götürür beni. Hayır bizim için hiç farketmiyor cinsiyeti ama babası oğlum ya da kızım diye sevmek istiyormuş artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…