2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
evet ben gün aldım haftaya perşembe ayrıntılı ulturasyon için gidicem

Canım yaa bişey merak ettim. Sende aşağıda 19. hafta yazıyo ama 4 aylık hamilesiniz diyor. 1 ayı 4 haftadan hesaplarsak nerdeyse 5 aylık olmuyomusun kafam karıştı bak :44: Bize ay olarak soranlara ne diicez hafta söyleyince bakakalıyo millet

hanimlar makata vuran agri sikayeti olan var mi 16 haftalik gebeyim birkac gundur ara ara oluyor
ben hamile kalmadan önce banyodayken telefon çaldı ayağım köpüklü köpüklü koştum tetişeyim diye popomun üzerine düştüm sonra kalktım dönerken tekrar düştüm kuyruk sokumum kırıldı sandım röntgen falan çektiler kırılmamış bayağı bir çektim ağrısını .hamile kaldıktan sonra bir kaç gündür bende de tekrar başladı makatıma doğru ve kuyruk sokumum batıyor sanki oturup kalkarken.
Burada bir arkadaşımızın da makatına baskı ve ağrı oluyordu sanıyorum . önemliymiş. Bir doktoruna danış istersen.
Benim ağrıların düşmekten kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama bende kontrole gittiğimde doktora soracağım

canım ben soranlara 4,5 aylık hamileyim diyorum çünkü daha 5. aya girmeden tepkiler aa o kadar oldumu oluyor :) göbek aldı başını gidiyor zaten şaka gibi haftaya 5. aya giriyorum

canım ben soranlara 4,5 aylık hamileyim diyorum çünkü daha 5. aya girmeden tepkiler aa o kadar oldumu oluyor :) göbek aldı başını gidiyor zaten şaka gibi haftaya 5. aya giriyorum
Ay soranlara bende 4,5 oldu diyorum valla. Bana göre ve hastaneme göre 18. haftadayım. Dün sağlık ocağına gittim 19. haftada görünüyorsun dedi. Herkes ayrı bişey söylüyo Bende pek göbek yok diyorum ama kendimi kandırıyorum sanırım. Eğilemiyorum artık. Pantolon sıkıyor. Önceden boldu. Eşim bile dalga geçiyo sende göbek yoksa bende hiç yok diye

Arkadaşlar bu konuları acaba özelden mi msj atsanız birbirinize.. Gereksiz meşgul oluyor topik, topiği saptırmasak amacından...

Ben çalıştığım için şimdiden 1 aydır nerdeyse hamile pantolonu giyiyorum :) yemek yedikten sonra sıkıyordu şimdilerde baya baya çıktı erkekde olduğundan sanırım top gibi duruyor benimde önde çıkıyor hastanede gebeliğim bebeğinin gelişimi iyi demekki o yüzden önden gidiyordur haftası :) ölçümlere göre hafta tahmininde bulunuyorlar çünkü

Bana kalsa ben eşortmanla gelcem işede sağolsun babam müsade etmiyor aile şirketiyiz bide insan kızına az müsade eder Bende de geçen haftaya kadar sadece yemekten sonra çıkıyordu ama 2-3 gündür krem filan sürerken bakıyorum yemekten öncede var. Seviniyorum valla çıkmasına. Önceden tahta kurusu gibiydim kimse inanmıyodu hamile olduğuma Benimkide erkek bakalım nasıl olcak karnımız. Bazı kişilerin ne güzel arkadan bakınca hiç anlaşılmıyo hamile olduğu önde belli oluyo top gibi karnı inş. bizde öyle oluruz

Aile şirketimiz olsaydı bir yolunu bulur haftanın belirli günleri gitmezdim Gerçi insan kendi işi için daha fazla çalışıp yoruluyor ister istemez

insallah aminn Allahım bizlere şifa eylesin kurtarsın bizi bu hastalıktan ben bazen kafamı duvarlara vurmak istiyorum o derece ağrıyor

Amin Çok geçmiş olsun.

Bu arada çatlaklar için krem, yağ kullanmaya başladınız mı? Neler kullanıyorsunuz? Benim kızımda bir sürü çatlağım oldu şimdi ne kullansam bilemiyorum. Faydası olur mu onu bilmiyorum. :/

Aile şirketimiz olsaydı bir yolunu bulur haftanın belirli günleri gitmezdim Gerçi insan kendi işi için daha fazla çalışıp yoruluyor ister istemez

İnan tam tersi durum. Bazen keşke başka yerde çalışsaydım diyorum. Doktor randevum için 1 saat izni zor alıyorum düşün. Oda sabah 9a alıyorum randevuyuki işin ortasında gitmeyeyim diye. İş bölünmesin diye. Yine bile o 1 saat burnumdan geliyor.

kızlar hop nasılsınız ya ınanın geçmişi okuyamadım sızlerı baya özledim neler yapıyorsunuz melekler nasıl allahım cok yogundum kızlar projeler bıtmek bılmıyor 5 cıkıyorum allahdan 2 gün tatıl dinleneceğim bebişler büyümüş kızlar 22 haftalık olunca 5 ay bıtıyor doktorlar öyle hesaplıyor

Canım ben Lierac aldım. 3. ay onu başladım kullanmaya ama baktım 1 tüp krem 1 ay anca yetecek. Doktora sordum. Oda lierac dedi. Daha uygun fiyatlı bişi yokmu dedim. O zaman Bio Oil al bi birini bi birini sür dedi. Şimdi öyle yapıyorum. Bi gün lierac bi gün Bio Oil. Ayrıca Bio Oil in kokusu çok hoşuma gitti. Karanfil gibi bi kokusu var.

Doğrudur valla. Bir arkadaşım var o kızcağızda bu senenin başında evlendi. Babasına bir türlü nazı geçmiyor her cumartesi işe gidiyor istemeye istemeye.

Doğrudur valla. Bir arkadaşım var o kızcağızda bu senenin başında evlendi. Babasına bir türlü nazı geçmiyor her cumartesi işe gidiyor istemeye istemeye.
Ben isyan ettim Kpss ye girdim. İkinci atamalarda memur olarak Galatasaray Üniversitesine atandım. Hani şu geçenlerde boğazda yanan binaya. Evrak hazırlamaya başladım sağlık raporu filan. O kadar kararlıydım dayanamıyordum çünkü. Ama bırakmadılar gidemedim. Şimdi her fırsatta kafalarına kakıyorum ama nafile.

Lieracı biliyorum ama Bio Oil eczaneden mi aldın?

ben arko nun pamuk özlü susam yağını kullanıyorum çatlak için 7,5 tl .ablamda kullanmıştı onunda çatlağı yok
birde susam yağı yabancı bir markanın da var adını hatırlayamadım 12 tl idi sanırım fiyatıda .
3 ay rahat yeter

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…