Ben isyan ettim Kpss ye girdim. İkinci atamalarda memur olarak Galatasaray Üniversitesine atandım. Hani şu geçenlerde boğazda yanan binaya. Evrak hazırlamaya başladım sağlık raporu filan. O kadar kararlıydım dayanamıyordum çünkü. Ama bırakmadılar gidemedim. Şimdi her fırsatta kafalarına kakıyorum ama nafile.
Aynen öyle bayan için çok rahat bi meslek aslında. Ama şu anda bişey olsa kimse bana gık diyemiyo esip gürlüyorum. Sadece izin konusu sıkıntı. Oda her iş benim üzerimde olduğu için. Fazla rahata alıştırdım sanırım. Doğum yaptığımda ne yapıcaz hiç bilmiyorum. 10 gün sonra iş başı yap derler eminim.Yazık olmuş keşke girseymiysin memurluk kadar güzel meslek mi var. Gerçi benim eşimde devlet memuru ama onun çalıştığı kurumun iş yükü ağır biraz ama bildiğim kadarıyla üniversiteler çok rahat.
Aynen öyle bayan için çok rahat bi meslek aslında. Ama şu anda bişey olsa kimse bana gık diyemiyo esip gürlüyorum. Sadece izin konusu sıkıntı. Oda her iş benim üzerimde olduğu için. Fazla rahata alıştırdım sanırım. Doğum yaptığımda ne yapıcaz hiç bilmiyorum. 10 gün sonra iş başı yap derler eminim.
Aynen öyle bayan için çok rahat bi meslek aslında. Ama şu anda bişey olsa kimse bana gık diyemiyo esip gürlüyorum. Sadece izin konusu sıkıntı. Oda her iş benim üzerimde olduğu için. Fazla rahata alıştırdım sanırım. Doğum yaptığımda ne yapıcaz hiç bilmiyorum. 10 gün sonra iş başı yap derler eminim.
bende çok kötüydüm hatta 7 kilo verdim hiç bişey yiyemiyordum sürekli öğürüyordum sabret 2 haftaya kadar geçicektir canım benimki 16. haftada geçti ya 12. haftada yada 16. haftada geçiyor bulantılar
evet makattan geliyor bugun acile mi gitsem perşembe randevum var geç olur mu ki ? korktum biraz
14. haftam bugün bitiyor. iki haftam kaldı inşallah geçecek. bir de baş ağrısı eklendi. içerde davul çalıyorlar sanki. üstüne bir de cenaze evine gideceğim şimdi. halamın eşi vefat etmiş.allah hepimize sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin.
14. haftam bugün bitiyor. iki haftam kaldı inşallah geçecek. bir de baş ağrısı eklendi. içerde davul çalıyorlar sanki. üstüne bir de cenaze evine gideceğim şimdi. halamın eşi vefat etmiş.allah hepimize sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin.
Bu forumu takip etme amacim siyaet yapmak degil... O nedenle soylediginiz herseye cevabim olmasina ragmen, aciklamaya gerek duymuyorum.. ve zaten biliyorum ki birseyleri gormek isteyen insan biraz arastirir.. boyle buyuk bir hirsla gercek olmadigi ispatlanmis olan bilgileri dogru kabul edip (basbakanin kizinin maasi gibi) savunmaya geciyorsaniz zaten size yapilacak hic bir aciklamayi kabul etmez yeni sorunlar gundeme getirirsiniz.. umarim tum sorunlarinizi cozecegine inandiginiz siyasetciyi bulursunuzki zaten daha oncede soylemistim.. keske daha iyi olsa... Kimin yaptigi cok da onemi degil.. umarim hersey daha iyi olur.. herkes icin.. ama o zamana kadar sikayet edip mizmizlanmak yerine en azindan caba sarfedenlerin tarafinda olmayi tercih ediyorum.. herkes bu tercihi yapmak zorunda da degil... Malum bu yalnizca bir tercih...
iyi ki bu başlıkta siyaset yapıyorsunuz. tam yeri yani. böylelikle başbakanın kızının başbakandan bile daha çok maaş aldığını öğrenmiş olduk. pes diyorum. nefretinizi farklı başlıklara kusun lütfen. bu başlıkları siyaset yapmak için de kullanmayın.
kızlar günaydın cumartesı kontrolum vardı cok sükür kızımız ıyı 300 gr. olmuş boyunu söyledi kalbıne baktı nasıl atıyor kuzumun kaburgaları omurgası cok bellıydı kıpır kıpır amnıyotık bant suanda bebeğe değmıyor bızım için büyüdüğünde engel olmaması dedi yanı rısk 22 haftadan sonra başlıyor dedi ben bebeğimi daha hiç hıssetmıyorum elımı karnıma koyduğumda hıssedıyorumhayırlı artık
merhaba,
sizinle aynı dertten muzdaribim , bende de amniotik band var. mesaj attım fakat görmediniz sanırım. konu ile ilgili paylaşımlarda bulunabiliriz.
3 lu testimiz temiz cikti çok şükür çok büyük stresti bu bana darisi tüm test sonucu bekleyen arkadaşlarıma
Detayli ultrason için gün alan oldumu 20. Haftalarda yapiliyormus:26:
Bu sefer gittiğimizde öğrenemezsek eşim başka hastaneyi tutup kolumdan götürür beni. Hayır bizim için hiç farketmiyor cinsiyeti ama babası oğlum ya da kızım diye sevmek istiyormuş artık
Hele başında deden baban ve amcan olunca inan çok daha kısıtlı oluyoAy İnsan Memurluğu kazanırda gitmezmi yaaa özel bence cok zor hakları kısıtlı en basta dogum izni
Siz propaganda yapmasanız bizde nefretimizi kusmak zorunda kalmayacağız. Gerçekleri fikirlerinize göre değiştiriyorsunuz bu beni ilgilendirmez fakat yazdığınız her şeyin tam tersini düşünen insanlar olabilir fikirlerinizi açtığınızda bunların da dile getirilmesi sizi rahatsız etmemesi gerekir. Benim tercihimde burada anne kimliği ile olmanız...
kızlar ben bü 3 lü 4lü testle alakalı biraz araştırma yaptım internetten orada bi dr yazısı buldum söyle yazıyor: ''Kanda ölçümü yapılan maddelerin düzeyini etkileyebilecek olan en önemli değişken incelemenin yapıldığı tarihteki gebelik haftasıdır. Bu nedenle gebelik yaşını yani son adet tarihini doğru bilmek son derece önemlidir. Son adet tarihi yanlış verildiğinde örneğin gebelik yaşı olduğundan daha küçük olarak hesaplamaya katıldığında gerçekte bebeğin içinde bulunduğu hafta için normal olan bir değer daha düşük ya da yüksek olarak bulunabilir ve testin yorumlanmasında hatalara yol açabilir.'' sizlerede şüphelendiğimi söylemiştim ultrason kağıdını ve test kağıtlarını elime tekrardan aldım ultrason ölçümüne göre 16+3 yazıyor ama kağıda 17+2 yazılmış neredeyse 1 hafta oynuyor içime iyce kurt düştü yarın hastaneye gitsemmi acaba diyorum bugun dr aradım durumu söyledim bana gebelik haftasının önemi yok dedi ama internette öyle söylemiyor çok önemli olduğu yazıyor sizce ben ne yapayım? yarın doktora gidip bu testi bana tekrar yapmalısınız gebelik haftamı yanlış hesaplamışsınız diyimmi? tekrar ücret ödemeye niyetim yok kafam allak bullak oldu belkide benim bebeğim risk grubunda bile değil gebelik haftamı yanlış yazdılar sonuç yanlış çıktı içime kurt düşürdüler özel hastanede yaptırmıştım testi benim yerimde siz olsanız ne yapardınız?
geçmiş olsun ve başın sağolsun arkadaşım..14. haftam bugün bitiyor. iki haftam kaldı inşallah geçecek. bir de baş ağrısı eklendi. içerde davul çalıyorlar sanki. üstüne bir de cenaze evine gideceğim şimdi. halamın eşi vefat etmiş.allah hepimize sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?