2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Yazık olmuş keşke girseymiysin memurluk kadar güzel meslek mi var. Gerçi benim eşimde devlet memuru ama onun çalıştığı kurumun iş yükü ağır biraz ama bildiğim kadarıyla üniversiteler çok rahat.

Aynen öyle bayan için çok rahat bi meslek aslında. Ama şu anda bişey olsa kimse bana gık diyemiyo esip gürlüyorum. Sadece izin konusu sıkıntı. Oda her iş benim üzerimde olduğu için. Fazla rahata alıştırdım sanırım. Doğum yaptığımda ne yapıcaz hiç bilmiyorum. 10 gün sonra iş başı yap derler eminim.

Yasal haklarını hatırlatırsın

Ay İnsan Memurluğu kazanırda gitmezmi yaaa özel bence cok zor hakları kısıtlı en basta dogum izni

bende çok kötüydüm hatta 7 kilo verdim hiç bişey yiyemiyordum sürekli öğürüyordum sabret 2 haftaya kadar geçicektir canım benimki 16. haftada geçti ya 12. haftada yada 16. haftada geçiyor bulantılar

14. haftam bugün bitiyor. iki haftam kaldı inşallah geçecek. bir de baş ağrısı eklendi. içerde davul çalıyorlar sanki. üstüne bir de cenaze evine gideceğim şimdi. halamın eşi vefat etmiş. allah hepimize sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin.

evet makattan geliyor bugun acile mi gitsem perşembe randevum var geç olur mu ki ? korktum biraz

Kabızlıkta ya da tam tersi durumda da oluyor canım doktoruna danış o yönlendirir bi de hemoroid / çatlak problemi varsa normal doğumda zorlanma olduğu için sonrası epey sıkıntılı oluyor ablamdan biliyorum canım aklında bulunsun geçmiş olsun

Amin canım başınız sağolsun, ah o baş ağrısını hiç sorma...sanırım hamilelerin çoğu baş ağrısından muzdarip

Siz propaganda yapmasanız bizde nefretimizi kusmak zorunda kalmayacağız. Gerçekleri fikirlerinize göre değiştiriyorsunuz bu beni ilgilendirmez fakat yazdığınız her şeyin tam tersini düşünen insanlar olabilir fikirlerinizi açtığınızda bunların da dile getirilmesi sizi rahatsız etmemesi gerekir. Benim tercihimde burada anne kimliği ile olmanız...

bu siyaset konusu gerçekten çok baydı kızlar lütfen uzatmayıp konuyu kapatırmısınız
yada konuşmaya devam etmek istiyorsanız başlık açıp orada devam edin lütfen
bizler buraya bunları konuşmak için girmiyoruz herkes neyin ne olduğunu biliyor ve farkında
biz buraya bebeklerimizle alakalı konuşup dertlerimizi paylaşıp rahatlamaya giriyoruz
ama bu konuşmalar gerçekten insanı sıkıyor... rica ediyorum lütfen daha fazla uzatmayın...

Son düzenleme:

Bu sefer gittiğimizde öğrenemezsek eşim başka hastaneyi tutup kolumdan götürür beni. Hayır bizim için hiç farketmiyor cinsiyeti ama babası oğlum ya da kızım diye sevmek istiyormuş artık

tüm babalar aynı galiba.... bizim ki de deli olduu..ne diyeceğini bilemiyormuş.. nasıl sevecekmiş.. çok şükür öğrendik kurtuldu babamız sıkıntıdan

kızlar ben bü 3 lü 4lü testle alakalı biraz araştırma yaptım internetten orada bi dr yazısı buldum söyle yazıyor: ''Kanda ölçümü yapılan maddelerin düzeyini etkileyebilecek olan en önemli değişken incelemenin yapıldığı tarihteki gebelik haftasıdır. Bu nedenle gebelik yaşını yani son adet tarihini doğru bilmek son derece önemlidir. Son adet tarihi yanlış verildiğinde örneğin gebelik yaşı olduğundan daha küçük olarak hesaplamaya katıldığında gerçekte bebeğin içinde bulunduğu hafta için normal olan bir değer daha düşük ya da yüksek olarak bulunabilir ve testin yorumlanmasında hatalara yol açabilir.'' sizlerede şüphelendiğimi söylemiştim ultrason kağıdını ve test kağıtlarını elime tekrardan aldım ultrason ölçümüne göre 16+3 yazıyor ama kağıda 17+2 yazılmış neredeyse 1 hafta oynuyor içime iyce kurt düştü yarın hastaneye gitsemmi acaba diyorum bugun dr aradım durumu söyledim bana gebelik haftasının önemi yok dedi ama internette öyle söylemiyor çok önemli olduğu yazıyor sizce ben ne yapayım? yarın doktora gidip bu testi bana tekrar yapmalısınız gebelik haftamı yanlış hesaplamışsınız diyimmi? tekrar ücret ödemeye niyetim yok kafam allak bullak oldu belkide benim bebeğim risk grubunda bile değil gebelik haftamı yanlış yazdılar sonuç yanlış çıktı içime kurt düşürdüler özel hastanede yaptırmıştım testi benim yerimde siz olsanız ne yapardınız?

Son düzenleme:

Ah canim benim bastaki iletileri okumamissin sanirim.. konuyu acan ben degildim.. keske su soylediklerini kendin uygulasan ve sende benim goruslerime saygi duysan degil mi? Propaganda yapan yok, sadece katilmadigim bir gorus uzerine fikir ayriligimi ve nedenini beyan ettim.. arzu etmiyorsaniz okumayabilir es gecebilirsiniz

Canim benim bence bu kadar kafana takma.. yani ben olsam bu kadar dusunmemeye calisirdim cunku sende biliyorsun bu tip yanlisliklar cok oluyor... Kendini uzme o gerginligi bebegine yansitma.. icin rahatt edecekse git tabi ve yapan doktora kafana takilan seyleri sor, hatta gebelik haftasini duzeltip tekrar bir sonuc almak istedigini soyle.. insallah yaparlar ama doktorun onemli degil dediyse onlarda ayni seyi soyleyip baslarindaan savmak isteyebilirler.. bu testlerden iste bu yuzden nefret ediyorum en keyifli huzurlu mutlu gecirmemiz gereken zamanlar supheler ve endiselerle geciyo allahin izniyle hic bir sey olmayacak insallah.. ve bi aksilik olsa inan hissedersin.. annelik ic gudusu boyle bisi.. keza gecen bi yakinimla konustum 5aylikken en az yanilma payi olan detayli ultrasonda bile engelli demisler yavrusu icin.. kalan 4 ay boyunca surekli agladim diyo.. ama simdi gorsen hayatimda gordugum en gulec prenses gibi ve sapa saglam bir kizi var... icin rahat edecekse git.. ama sonucu da cok ciddiye almaa.. her ne cikarsa ciksin...

geçmiş olsun ve başın sağolsun arkadaşım..

kızlar geçmişi okudum...uzun sürdü...siyasi olarak farklı görüşleri olan arkadaşlar son derece medeni şekilde fikirlerini belirtmişler...bu topikle alakası yok başka yerde konuşun falan denmiş...o zaman iş yerimizdeki bi sıkıntıyı ya da ailemizde yaşanan bir olayı da burda paylaşmayalım...annelik ve bebekler dışında her konuyu başka topik açıp yazalım...bence burda çok renkli bi grubuz ve her konuyu saygı çerçevesinde konuşabiliriz, iki arkadaşımızın da son derece seviyeli bi şeklide sundukları fikirleri okumak beni mutlu etti..her konuda yazın(acı, tatlı, eğlenceli ya da değil)..ben seve seve okurum, zaten vakit geçirmek için burdayım, amacım sadece bilgi edinmek olsa başka sitelerde daha bilimsel yazılar okurdum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…