2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Kendi adima cok tesekkur ederim arkadasim :) ama bu tur konularin konusulmasini istemeyen arkadaslar da hakli :) ciddi ve malessef uzlasi saglanamayan konular bunlar ve hepimizin gebelik hormonlarinin tavan yaptigi su donemlerde pek de katlanilir gibi degil sanirim :))) onlari rahatsiz etmeme adina mumkun oldugunca siyasi konulara deginmemeye calisiyorumm aslinda :) herkes ayni fikirde olmayabilir ve aksi seyleri hamilelikle ilgili bir platformda gormek istemeye bilirler.. bunada saygi duymak gerekir... O nnedenle yanlis anlasilabilecek, birinin canini yakabilecek konulara teget gecmek lazim.. ama insan yapamiyor yani karsiliginda susuldugunda kabul edilmis gibi oluyor ve en azindan ben kabul etmedigimi belirtmek istiyorum.. :) ama diger arkadaslardan cok cok ozur dilerim... Akisi kirlettigim ve alakasiz seylerle mesgul ettigim icin..

eğer gebelik haftam doğru olsa hiç umursamayacağım ama yanlış yazıldığı için umursuyorum neden dikkat etmiyorlar insanları boş yere strese sokuyorlarki ona kızıyorum...

eğer gebelik haftam doğru olsa hiç umursamayacağım ama yanlış yazıldığı için umursuyorum neden dikkat etmiyorlar insanları boş yere strese sokuyorlarki ona kızıyorum...

Iyi niyetli dusunmek istiyorum ama gecen bahsetmistim doktorumla yasadigim seylerden o nedenle cok da iyi niyetli bakamiyorum umursamiyorlar malesef herr gun onlarca gebe geliyor ve baslarindan savmak icin bakiyorlar.. bi de musteri olarak gordukleri icin hata olmus ollmamis cok da dert degil.. amaclari bir sorunu ortaya cikarmak degil herhangi bir testi yapip para almak sonuc ne cikmis ne cikmamis fark etmiyo onlar icin

işte ben bu stresleri yasamamak gebeliğimi huzurlu mutlu gecirmek için ne 2li ne 3lü ne 4lü hiçbirine gerek duymadım allah korusun bı sakatlık olsada aldırmayacagıma göre dedim gebeliğimi tasasız gecireyimm eşimde kabul etti suan tek derdimiz cinsiyetini ögrenenmedik oda eşimin işi yüzünden :119::124::126:

Hakikaaten yaa :) cinsiyet konusu tam bir muamma :) en son erkege benziyo dedi ama kendil bile emin degildi :) ya oglum olacak yada erkege benzeye cirkince bi kizim :) belli olsa da alisveris yapsak yaa! Ben bunun sitresine dayanamazken su tahlil sonuclari beni perisan ederdi heraldee :) bende iyiki yaptirmamisim diyorum :) firsatim olursa buradan da paylasirim bi yandan da her ihtimale karsi down sendromlu cocuklari arastiriyorum... Eger oyleyse ne yapacagimizi bilmeden kala kalmayalim demii :)

Bugün tekrardan gittim doktor bence öyle birşey yok ama yinede bir uzmanın görmesi lazim dedi yarın izmiree gidiyorum arkadaşlar 4 luyu yaptırın sadece onda bakilan testler var erken müdahale diye birşey var mesela anne karnında farkedip hemen doğumdan sonra ameliyat edildi benim bir arabamın bebeği simdi gayeyi sağlıklı bazen doğumdan sonra günler alıyor bir tersligi anlamak onun icin bence yapılması gereken bütün tetkikler yapılmalı gerisini allaha bırakmalı

Hoş geldin canım. Maşallah meleğine

3 lu testimiz temiz cikti çok şükür çok büyük stresti bu bana darisi tüm test sonucu bekleyen arkadaşlarıma
Detayli ultrason için gün alan oldumu 20. Haftalarda yapiliyormus:26:

Gözün aydın canım. Benim detaylım 3 hafta sonra

Birsey sormak istiyorum Bebişine hikaye okumaya baslayan varmı
neler okuyor cocuk hikayelerimi okuyor okuyanlar

Ben önce anne-babasının hayat hikayelerinden başladım. Bizi tanısın önce bir, kimiz neyiz. Nasıl tanıştık, aşık olduk&evlendik vs. Sesi çıkmıyor dinliyor şimdilik bakalım

canım ben soranlara 4,5 aylık hamileyim diyorum çünkü daha 5. aya girmeden tepkiler aa o kadar oldumu oluyor :) göbek aldı başını gidiyor zaten şaka gibi haftaya 5. aya giriyorum

Tamamen katılıyorum. Çok hızlı geçiyor zaman. Bazen korkuyorum, birşey anlamadan anne olacakmışım gibi geliyor. Hazır mıyız ki?

Allah rahmet eylesin canım. Nur içinde yatsın inşallah...

tüm babalar aynı galiba.... bizim ki de deli olduu..ne diyeceğini bilemiyormuş.. nasıl sevecekmiş.. çok şükür öğrendik kurtuldu babamız sıkıntıdan

Benimki farklı Cinsiyet fark etmiyor ona, kız da olsa erkek te olsa "aslan parçası" diye seviyor. İsim falan hiç umuru değil. Benden bulmamı istedi hatta, karışmaz ince işlere

Slm cnm
2lim cikti
Kombine risk 1:3035
Yas riski 1:710
Trisomi 13,13+nt 1:10000

Yorum??

Selam gülüm. Çok güzel çıkmış sonucun (örn., 1:710 demek, 710 gebelikte 1 ihtimalle down sendromlu demek) . Maşallah meleğine

Ben sabah Adana'ya geçiyorum arkadaşlar. Kardeşime kız istemeye gideceğiz. Görümce olmak ta varmış kaderde Hepinize keyifli hafta sonları. Vaktiniz varsa eşinizle romantik birşeyler yapın. Hamilelik ilerledikçe ve doğumdan sonra birbirinize vakit ayırmanız zor olacak. İyi eğlenceler şimdiden

Son düzenleyen: Moderatör:
Başınız sağ olsun

sağol canım.

Amin canım başınız sağolsun, ah o baş ağrısını hiç sorma...sanırım hamilelerin çoğu baş ağrısından muzdarip

sağol canım. baş ağrısı normalmiş. kan akışı hızlandığı için başta ağrı oluyormuş.

ne konuyu açan benim ne de propaganda yapan! normalde konu ile ilgili cevap yazmayacaktım ama çok saygısız ve itici bir üslup kullanmışsınız. insanların görüşleri farklı olabilir. saatlerce tartışılır ama burada bu şekilde değil dedim sadece. uzatmayın artık. başkaları da huzursuz olmasın. artık alıntı da yapılsa bu konu ile ilgili yorum yazmayacağım. fazla nefret iyi değildir. bebeğiniz için de iyi değil. keskin sirke küpüne zarardır. o küplerde bebek var unutmayın.

3 lu testimiz temiz cikti çok şükür çok büyük stresti bu bana darisi tüm test sonucu bekleyen arkadaşlarıma
Detayli ultrason için gün alan oldumu 20. Haftalarda yapiliyormus:26:

gözünaydın canım geçmiş olsun ben bu ayın 15inde gidicem kısmetse o gün 20+0 yani 21 haftanın içinde olacağız inş. hayırlısıyla ogün detaylıya giricez bakalım kızımı da görmüş olucam :124::124::124::124:

sanırım sen yurtdışında yaşıyorsun nerdesin?

derdi veren rabbim dermenınıda verirr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…