2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
genelde yurtdışında ultrasona çok nadir alınıyo diye duymuştum. ordada öylemi? :44: senin bebişinin cinsiyeti belli oldumu

Ayyy sorma sorma yaa ultrason olayı az burda ebelerle sohbet muhabbet var bol bol cinsiyeti ogrenemedim çünkü 18 haftalikken ultrason var onu bekliorum 25 kasımda

Kızlar dün kontrolüm vardı.maşallah bebişim çok sağlıklıymış.Doktor herşeyi gayet iyi dedi.Cinsiyetine gelince kız dedi bende eminmisiniz 2.5 aylıkken erkek demiştiniz dedim.Sonra dur bakalım dedi.Uğraştı uğraştı tabi bizimkisi cinsiyetini göstermedi.
Yaaa kızlar şimdi kafam karıştı benim neyim olacak? bi cevap verin
Bir ay daha ben nasıl sabredeceğim.

ben de cinsiyeti öğrenemeyenlerdenim. sabredicez artık yapıcak bişey yok. kuzucukların canı ne zaman isterse o zaman görücez

Simcaaa canım özlettin kendini Gerçi ben de son günlerde girmeye pek fırsat bulamadım, okul çok yoğun bu aralar. Minikler yoruyor beni.. Bir de bu dönem tez yazacağım inşallah yüksek lisans doğum öncesi bitsin istiyorum ama bakalım hayırlısı..

Güzel prensesin hayırlı olsun canımm, isim konusunda biz de çok kararsısız neyse önümüzde daha uzuuunn zaman var liste yapmaya başladık ama şimdiden

4'lü testi benim doktorum istemedi. Üçlüyü yaptırdık sonra detaylı ultrasona gönderdi..Ama dörtlüde yaptırmak isterim acaba geç mi kaldım hangi haftalarda yapılıyor detaylı araştırayım.

Doktor konusunda Arda Lembet'e gitmeyi çok istedim. Randevu almak için hastaneyi aradım. Cumartesi hastanede değil muayanesinde oluyormuş. Orda da ücret 310 bende 100 lira fazla vermek istemedim. Zaten az para değil.. Hafta içi de olmaz eşim de görmek istiyor bebişi o yüzden cumartesi gidiyoruz.. Bundan sonra iyi bir doktor bulursam kesinlikle erkek olsun istiyorum.. Bakalım hayırlısı artıkk

Canım fefilitanın mesajını alıntı yaparsan görüp ekleyebilir seni. Böyle gözden kaçırılır...

konu bebek odalarından açılmış ben oda takımı almicam beşik alıp basucuma koyucam 1 sene öyle idare ederim zaten emzireceğimiz için basucumuzda olması çok önemli vık dese uyanırız :)

Burcu senin ikili ve üçlü testin normal mi çıkmıştı? Sadece dörtlü de mi bu risk çıktı? Gerçi ben de hiç güvenmiyorum bu testlere ama Allah korusun riskli bir durum çıkarsa amniyosentez yaptırırım. Yüzde 90 oranında sonuç veriyormuş ona göre kafam daha rahat olur. Ama aldırma konusu çok çok zor bir karar.. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Bir de kafan ultrasonda yazılı haftaya çok takılmış sanırım. Bende de iki farklı hafta yazıyor. Yani bir sata göre hafta bir de bebeğin ölçümüne göre hafta yazıyor. Sende de ikisi de var mı? Doktor +3,-3 hafta görünmesi çok normal demişti bana.

Ben de başucuma bebek beşiği almak istiyorum.. Güzel önerileri paylaşırsın canımm.. Ama ben oğluşumun odasını 4-5 aydan sonra ayırmak istiyorum. Ana kuzusu olmasın

Kızlar bir sitede 5'li zıbınlar 45 ten, 20 tl ye düşmüş, gayette güzeller düşünen varsa link atabilirim..
Ben beennn

Selam canlarım,tünaydın herkese...
Kasık ağrılarım bacağıma kadar vurdu, hemen hastaneye geldim.
Doktorum yemekte gelmesini bekliyorum.
İdrar yaparken kasıklarımda inanılmaz bir ağrı oluyor..

Esmerimm ne dedi doktor?

Sağol canım bilgilendirdiğin için. Ben doktor konusunda karar veremediğim için geçen hafta Yasemin Hanıma gittim. Sanki o da son kez geldiğimi hissetmiş gibi bana bir iyi davrandı, bir ilgilendi anlatamam.. Uzun uzun baktı ultrasonla cinsiyeti görmek için. Sonra 'kantinde meyve suyu iç, çikolata ye. Sonra tekrar bakalım' dedi. Şaşırdım baya, kafam karıştı doğrusu.. Bu hamilelik kararsızlıkta mı yapıyor acaba anlamadım ki

Marifetli anneler çok özeniyorum size

Canım yaptıklarını paylaş merak ettim. Kimbilir belki ordan örnek çıkarırım

Çok faydalı bir paylaşım olmuş, teşekkürler..

Canım geçmiş olsun Gittin mi acile? Gerçi bebeklerimiz çok korunaklı yerde Allahın izniyle olmaz bir şey ama insan görmek için de bahane arıyor kendine :)

Canım kadın doğum doktorunda mı şifada? Ben de oraya gidiyorum da merak ettim, öyleyse hangi doktora gidiyorsun diye?

Bak şimdi benim de içime kurt düştü Bende de kocaman belgeli pipi resmi var gerçi ama...
Allahım sağlıklı evlat versin de kız erkek fark etmez tabi, işin şakası bunlarr :)

Trt de saraçoğlu var doğumu kolaylaştıracak bitkisel kürler önerecekmiş

Canım not alabildin mi? Merak ettim güzel önerileri oldu mu?

Arkadaşlar Fec de gördüm sizinlede paylasmak İstedim
Sabiha paktuna nin bebegimi beklerken adlı kitabı ücretsizmiş
Linkten basvuru yapa bilirsiniz
Sabiha Paktuna'nın Bebeğimi Beklerken Kitabı Hediye

Başvurdum ben de canımm, sağol

3 lu testimiz temiz cikti çok şükür çok büyük stresti bu bana darisi tüm test sonucu bekleyen arkadaşlarıma
Detayli ultrason için gün alan oldumu 20. Haftalarda yapiliyormus:26:

Ben de 20. haftada yaptırıcam canım.. Gözün aydınn...

Birsey sormak istiyorum Bebişine hikaye okumaya baslayan varmı
neler okuyor cocuk hikayelerimi okuyor okuyanlar

Ben okumayı çok istiyorum ama garip de geliyor biraz Okumak, müzik dinletmek, konuşmak çok önemlii aslında alışmalıyız :))

Ben 1 ayı 4 haftadan hesaplıyorum :)

Benim doktorum Bio oil cilt bakım yağı önerdi. Ama doğal yağlarda kulllanmak istiyorum. Gerçi başlamadım henüz. 20. haftada başlamak gerekiyormuşş..

Katılıyorum canım, haklısın.. Elimizden gelen her şeyi yapalım, yaptıralım gerisi Allahın taktiri..

Kizlar 4 lu testi hangi haftada yaptiniz

4 lü testin verlığından yeni haberdar oldum. Araşyıravağım ben de detaylı..

Ohh amma çok yazdım, özlemişimmm

merhaba arkadaşlar, ben yeni üye oldum henüz çoğu iletiyi okuyamadım bile.. Allah nasip ederse bende nisan annesiyim, daha öncesinde iki düşüğüm var bu ilk bebeğim olacak inş. 18+2 hamileyim,tahmini doğum 2 nisan. pzt günü 4lü tarama için kan verdim sonucu bugün öğrenicez. inş sıkıntılı bi durum çıkmaz..

hoşgeldin aramıza.....bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah...cinsiyeti belli mi?

kızlar uzun zamandır girmeyen arkadaşlar var...onları merak ettim...mesela balum...zehra..inatçı keçi...felfifa...umarım bi sorun yoktur...bi ses verseler "iyiyiz" deseler

bu soruyu sormak için erken biliyorum ama şu an aklımı en çok kurcalayan konu bu...benim biliyosunuz 4.5 yaşında oğlum da var..onun doğumunda annem sağolsun 40 gün kaldı, çok yardımcı oldu, kv sadece 1 kere görmeye geldi, bunda da gelmeyeceğini bildiğim için kv seçeneğini eledim...anneme gelince ilkinde gerçekten çok yorulmuş olmalı, bi de zaten çekingen bi insan, eşim ve benim arkadaşların , akrabaların arasında rahat edemediği için sanırım ikincide kalamam, ama sen istersen biz de kal dedi...ben de kalmak istemiyorum..size sorum şu...eşim yıllık iznini o tarihte kullansa, 1 çocuk, 1 yeni doğanı 2miz idare edebilir miyiz? sezaryan olacağım için ilk günler zor olur ama en azından kimseye minnet altında kalmayız, hem de kimseyi yormamış oluruz diyorum...ne dersiniz?

Daha once bi bebek buyutmussun ve deneyimlisin benim ilk gebeligim o nedenle yasanabilecek sorunlar ve ihtiyaclar konusunda yorum yapamam.. sen ilk dogumunu goz onune al, ustune deneyimini kat ve gozun kesiyosa en iyisi bence :) yani cahil cesaretimidir bilmem ama bende dogumdan sonra kimseyi istemiyorum acikcasi.. bi esim olsun yeter... Annem kayinvalidem yada baska bir yakinim, kim olursa olsun daha beter ustume yuk oluyo gibi hissediyorum... Evimin duzenini bilmiyo gelen, yardim ediyolar ama isi iki kere yapmis oluyorum surekli arkalarini topluyorum :) o nedenle azicik asiimm agrisiz basim benim icin :) ama tabi dedigim gibi bir yeni dogan tecrubem yok, belki de ucuncu bir kisiye cok ihtiyac duyacagim... Sen kalbiinin sesini dinle

Bende şimdiden başlamak istiyorum babası gececi oldumu daha cok konusuyorum evde tek olunca
Müzik dinlemeklede aram hiç yok zorlasammı kendimi acaba

Canım seninki süper fikir :) bayıldım

Hele başında deden baban ve amcan olunca inan çok daha kısıtlı oluyo

oooo bir yönden iyi bir yönden kötü ama özel zor bide benim gibi basında 9 patron olunca

günaydın aysuncum...sen de erkencisin..kız uyutmadı herhalde..nasıl keyfin?
Iyiyim canım cok uyuyamiyorum artik yaa.ordan oraya donup duruyorum kalktim bende
Ya birde sizde de ayni korku var mi hep bisey oldu olacak korkusu
Karnima bakiyorum buyuyorku diye.gogusleri kontrol ediyorum..iyi degilim sanirkm
Sabahın köründe uyanan bi tek ben degilmisim demekki haftaici olsa uyanamazdim ama
O ilk haftalardaki uyku hallari gittiiiii don dön yorumluyorum yatakta
Canim bugun calismiyosun sanırım kahvaltini yap geri yat ohhh

Canim annem kalacak gibi benimde ama belli degil...
O olamayacaksa en iyisi esinin kalmasi tabi...neden halledemeyesin esin oglusunle ilgilenir sen bebeginle..belki ilk gun zorlanirsin. Ama esinin elinden is geliyorsa onu da atlatirsiniz insallah

Son düzenleme:
Günaydın
Birsey sormak istiyorum sabah saat 6 gibi sol kasıgıma gogru bisi oldu cok ilgincdi hiç yasamadıgım bişi bebegimin haraketi olabilirmi ilk gebeliğim 20 haftada diye düsünüyordum suan 16+3 İnsallah devamı gelir

Ben de düşünüyorum aynı şeyi ama benim ilk gebeliğim. Ben hala daha yeni doğan bebekleri kucağıma alamam. Eşim de benden beter. O yüsden yanımızda birisi olsa iyi olur diye düşünüyorum ama rahat da edemem öyle. Sen en azından tecrübelisin, ağlasa neden ağladığını, hıçkırınca, ateşlenince naapılacağını bilirsin. Benim daha bi bebeğin altını açmışlığım bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…