valla hislerime tercüman olmuşsun arkadaşım, kimseyi istemememin bir nedeni de gelenin faydadan çok zararı olması, aman alındı mı, aman darıldı mı, ben zaten yapı olarak kimseden bişey isteyemem, ilkinde de ağrım olmasına rağmen iyiyim dedi, işimi gücümü yapmaya çalıştım...bana moral verdin, sağolasın...evet kararlıyım, başarabilirimDaha once bi bebek buyutmussun ve deneyimlisinbenim ilk gebeligim o nedenle yasanabilecek sorunlar ve ihtiyaclar konusunda yorum yapamam.. sen ilk dogumunu goz onune al, ustune deneyimini kat ve gozun kesiyosa en iyisi bence :) yani cahil cesaretimidir bilmem ama bende dogumdan sonra kimseyi istemiyorum acikcasi.. bi esim olsun yeter... Annem kayinvalidem yada baska bir yakinim, kim olursa olsun daha beter ustume yuk oluyo gibi hissediyorum... Evimin duzenini bilmiyo gelen, yardim ediyolar ama isi iki kere yapmis oluyorum surekli arkalarini topluyorum :) o nedenle azicik asiimm agrisiz basim benim icin :) ama tabi dedigim gibi bir yeni dogan tecrubem yok, belki de ucuncu bir kisiye cok ihtiyac duyacagim... Sen kalbiinin sesini dinle
aysun bu korkular gayet normal, benim ilkinde daha çok oluyordu, şimdi daha rahatım, Allahın izniyle herşey yolunda gidecek, bu arada eşimin elinden bi iş gelmez, yemek temizlik vs gibi, ama o kısmı düşünmüyorum, oğlumla ilgilensin yeter, bebeği de ben hallederim herhalde...Allah yardım eder darda kalana...keşke kredi borcumuz olmasa da parayla birini tuabilsekIyiyim canım cok uyuyamiyorum artik yaa.ordan oraya donup duruyorum kalktim bende
Ya birde sizde de ayni korku var mi hep bisey oldu olacak korkusu
Karnima bakiyorum buyuyorku diye.gogusleri kontrol ediyorum..iyi degilim sanirkm
O ilk haftalardaki uyku hallari gittiiiiidon dön yorumluyorum yatakta
Canim bugun calismiyosun sanırım kahvaltini yap geri yat ohhh
Canim annem kalacak gibi benimde ama belli degil...
O olamayacaksa en iyisi esinin kalmasi tabi...neden halledemeyesin esin oglusunle ilgilenir sen bebeginle..belki ilk gun zorlanirsin. Ama esinin elinden is geliyorsa onu da atlatirsiniz insallah
ilk olanda biri kalsa daha iyi olur...ama kimsen yoksa da Allah yardım eder, o an annelik içgüdüsüyle alt da değiştirirsin, emzirirsin de...Ben de düşünüyorum aynı şeyi ama benim ilk gebeliğim. Ben hala daha yeni doğan bebekleri kucağıma alamam. Eşim de benden beter. O yüsden yanımızda birisi olsa iyi olur diye düşünüyorum ama rahat da edemem öyle. Sen en azından tecrübelisin, ağlasa neden ağladığını, hıçkırınca, ateşlenince naapılacağını bilirsin. Benim daha bi bebeğin altını açmışlığım bile yok
bu soruyu sormak için erken biliyorum ama şu an aklımı en çok kurcalayan konu bu...benim biliyosunuz 4.5 yaşında oğlum da var..onun doğumunda annem sağolsun 40 gün kaldı, çok yardımcı oldu, kv sadece 1 kere görmeye geldi, bunda da gelmeyeceğini bildiğim için kv seçeneğini eledim...anneme gelince ilkinde gerçekten çok yorulmuş olmalı, bi de zaten çekingen bi insan, eşim ve benim arkadaşların , akrabaların arasında rahat edemediği için sanırım ikincide kalamam, ama sen istersen biz de kal dedi...ben de kalmak istemiyorum..size sorum şu...eşim yıllık iznini o tarihte kullansa, 1 çocuk, 1 yeni doğanı 2miz idare edebilir miyiz? sezaryan olacağım için ilk günler zor olur ama en azından kimseye minnet altında kalmayız, hem de kimseyi yormamış oluruz diyorum...ne dersiniz?
Daha once bi bebek buyutmussun ve deneyimlisinbenim ilk gebeligim o nedenle yasanabilecek sorunlar ve ihtiyaclar konusunda yorum yapamam.. sen ilk dogumunu goz onune al, ustune deneyimini kat ve gozun kesiyosa en iyisi bence :) yani cahil cesaretimidir bilmem ama bende dogumdan sonra kimseyi istemiyorum acikcasi.. bi esim olsun yeter... Annem kayinvalidem yada baska bir yakinim, kim olursa olsun daha beter ustume yuk oluyo gibi hissediyorum... Evimin duzenini bilmiyo gelen, yardim ediyolar ama isi iki kere yapmis oluyorum surekli arkalarini topluyorum :) o nedenle azicik asiimm agrisiz basim benim icin :) ama tabi dedigim gibi bir yeni dogan tecrubem yok, belki de ucuncu bir kisiye cok ihtiyac duyacagim... Sen kalbiinin sesini dinle
Ben de düşünüyorum aynı şeyi ama benim ilk gebeliğim. Ben hala daha yeni doğan bebekleri kucağıma alamam. Eşim de benden beter. O yüsden yanımızda birisi olsa iyi olur diye düşünüyorum ama rahat da edemem öyle. Sen en azından tecrübelisin, ağlasa neden ağladığını, hıçkırınca, ateşlenince naapılacağını bilirsin. Benim daha bi bebeğin altını açmışlığım bile yok
Bence Eşinle olman daha iyi olur gibi ama tabi daha yasamadıgım için öyle geliyor
Canım bende senin gibi düsünüyorum K
ayın valdem cok meraklı ilk torunu gelip kalmak istiycek ama ben istemiyorum ama tabi bişi diyemem bana kalsa bende esimle olup onunla bakmak istiyorum saglıklı olurda kimseye ihtiyac kalmaz
Canım benimde sen gibi hiç ne alt degiştirdim nede ufakken elime aldım ama görüyorum anne alunca onlar insanın içine giriyor gibi yaparım ben ya diyorHayırlısıyla dogsunlar gerisi kolay
Günaydın
Birsey sormak istiyorum sabah saat 6 gibi sol kasıgıma gogru bisi oldu cok ilgincdi hiç yasamadıgım bişi bebegimin haraketi olabilirmi ilk gebeliğim 20 haftada diye düsünüyordum suan 16+3 İnsallah devamı gelir
Ben de düşünüyorum aynı şeyi ama benim ilk gebeliğim. Ben hala daha yeni doğan bebekleri kucağıma alamam. Eşim de benden beter. O yüsden yanımızda birisi olsa iyi olur diye düşünüyorum ama rahat da edemem öyle. Sen en azından tecrübelisin, ağlasa neden ağladığını, hıçkırınca, ateşlenince naapılacağını bilirsin. Benim daha bi bebeğin altını açmışlığım bile yok
Burcu senin ikili ve üçlü testin normal mi çıkmıştı? Sadece dörtlü de mi bu risk çıktı? Gerçi ben de hiç güvenmiyorum bu testlere ama Allah korusun riskli bir durum çıkarsa amniyosentez yaptırırım. Yüzde 90 oranında sonuç veriyormuş ona göre kafam daha rahat olur. Ama aldırma konusu çok çok zor bir karar.. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Bir de kafan ultrasonda yazılı haftaya çok takılmış sanırım. Bende de iki farklı hafta yazıyor. Yani bir sata göre hafta bir de bebeğin ölçümüne göre hafta yazıyor. Sende de ikisi de var mı? Doktor +3,-3 hafta görünmesi çok normal demişti bana.
Ben de başucuma bebek beşiği almak istiyorum.. Güzel önerileri paylaşırsın canımm.. Ama ben oğluşumun odasını 4-5 aydan sonra ayırmak istiyorum. Ana kuzusu olmasın
valla bende yorum yapma ihtiyacı hısettım..:)
oncelıkle senın ılk gebelıgın olmadığı için çok rahat idare edersın gıbı gelıyo ama yıne de bı nefes alman için bırının yanında olması lazım
çunku kuzenımın 4,5 yaşında oğlu ve 10 aylık kız bebişi var ..annesı ılk hafta yanında kaldı gıttı kayınvalıdesı karşı apt oturuyo..çok sıkısırsa yardım ıstıyo ama şöylede bı durum var oğlunu yuvaya verdı artık 12-5 arası daha rahat..
bızlere gelınce inji çok guzel açıklamış..bizler çok tecrubesız.. kucaga almakta zorlanıyoruz yıkaması var bende anneme guvenıyorum eşimde dıyo annem de gelır de ben kv fazla guvenmıyorum bı hafta kalır gıder..annemle de aram yuz metre sanırım en azından 40 ı çıkana kadar yanımda olur gunduxlerı ama bırde bız çalışan bayanlarız ee iş vaktı olunca mecbur bırakıcaz anneme
Bence Eşinle olman daha iyi olur gibi ama tabi daha yasamadıgım için öyle geliyor
Canım bende senin gibi düsünüyorum K
ayın valdem cok meraklı ilk torunu gelip kalmak istiycek ama ben istemiyorum ama tabi bişi diyemem bana kalsa bende esimle olup onunla bakmak istiyorum saglıklı olurda kimseye ihtiyac kalmaz
Canım benimde sen gibi hiç ne alt degiştirdim nede ufakken elime aldım ama görüyorum anne alunca onlar insanın içine giriyor gibi yaparım ben ya diyorHayırlısıyla dogsunlar gerisi kolay
Canım bişi soracagım sen dogum izni bitincemi calısmaya baslayacaksın dogum izini cok kısa ben o yüzden işi bırakmayı düsünüyorum en azından 1 yıl
2 aylık ufacık olurlar işi:44: bırakmakmi dogru bırakmamakmı bilemeyirum ee bide yerime alınana 4 aysonra ben geldim sen cok diyemem bu konu kafamı cok mesgul ediyor
hoşgeldin aramıza.....bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah...cinsiyeti belli mi?
kızlar uzun zamandır girmeyen arkadaşlar var...onları merak ettim...mesela balum...zehra..inatçı keçi...felfifa...umarım bi sorun yoktur...bi ses verseler "iyiyiz" deseler
öncelikle kendini normal doğum diye şartlandırma canım. daha önce de söylemiştim senin ve bebeğin adına en doğru kararı verebilecek doktoru seçmen mantıklı. çünkü biz ne hayal edersek edelim iş olacağına varıyor. benim ikinci doğumum olacak ilki sezeryan olduğundan bu da öyle olacak mecburen. bence senin tüp bebek olduğundan hangi doktora gidersen git normal doğuma yanaşmayacaktır.
GÜNAYDIN HERKESEEEE...
valla ben doğum yaptım hastanede eşim kaldı, ben kalmak istiyorum bakarım karıma dedi annemin ve kayınvalidem de ses çıkaramadı,,oohh mis gibi kaldık, eve çıkınca kayınvalide yanımızdaydı amannn zorlandımm ilk günler fakat baktım onunda benden farkı yok neyse bisüre sonra gittiler ve ben aslan gibi bi anne oldumkızımı kendim yıkadım,bazen bi komşum var oda yardımcı oldu sağolsun,ama hiç sıkıntı yaşamadım kendim çok daha mutlu mesut baktım,kimsenin afrasını tafrasını çekmeyin kızlar zaten eşlerimiz çok şükür pervaneler,onlar yeter bize,benim şimde kızçemde var nasıl yaparız bilmem ama busefer gerçi yer paylaşımı yaptık ,eşim kızıma aşık onlar yatakodasında yatacak kızıma prensesler gibi oda yaptık ama birgün bile odasında yatmadı,daha doğrusu biz yatırmadık park yatak aldık yanımıza gece onun kokusunu alarak uyumak daha güzel zaten akşama kadar çok özlüyoruz,neyse işte bende minik kuzuyla kızımın odasında kalırım diye düşünüyorum,yada dört kişi yatakodasında yatarız ayrılamazsakk Rabbim ogünü hayırlısıya görelim Allah öyle bir kuvvet veriyorki 40 yıllık anneymişsin gibi davranıyorsun,
uzun oldu güzeller kusura bakmayınnn,,,hadi bana iyi işler....
canım benım kendı işim benım işi bırakma gıbı bı durumum olmuyor gorursunuz bı hafta sonrada gıderım allah izin verırıse tabı ama sadece şöyle bı luksum var gıderım 3 sa durur gelırım yada 4 duruma gore ama dedığın çok doğru ıkı ay ken çok mınıkler kime emanet edicen sen? durumunuzu bilmiyorum ama ben de 1 yıl ara verırıdım..bebeklık en guzel zamnları bence kaçırmak istemem..tabıkı onlar için çalışıyoruz gelecek için ama ben kendımden bılıyorum para herşey demek değil..mutlu bı çocukluk geçırmelerı herşeyden daha onemlı
bende eklenmek istiyorummMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 23-04-2014
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
2014 NISAN ANNELERI LISTESI
[table="width: 700, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]anne adayimiz[/td]
[td]yaş[/td]
[td]kaçıncı bebiş[/td]
[td]şehir[/td]
[td]SAT[/td]
[td]BDT[/td]
[td]Bebiş cinsiyetimiz[/td]
[td]Bebiş isimlerimiz :118: [/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]stardust[/td]
[td]23[/td]
[td]ilk[/td]
[td]karabuk[/td]
[td]25 haziran[/td]
[td]01 nisan[/td]
[td]kiz[/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td]adenizli[/td]
[td]27[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Denizli[/td]
[td]25 Haziran[/td]
[td]01 Nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]suay82[/td]
[td]31[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]23 haziran[/td]
[td]31 mart[/td]
[td]kiz[/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td]gumus19[/td]
[td]22[/td]
[td]beşinci[/td]
[td]Corum[/td]
[td]25 Haziran [/td]
[td]1 Nisan [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ncynl[/td]
[td]25[/td]
[td]ilk[/td]
[td]denizli[/td]
[td]24 haziran[/td]
[td]1 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gogomel[/td]
[td]26[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Sakarya[/td]
[td]25 haziran[/td]
[td]01 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]umutla[/td]
[td]28[/td]
[td]ilk[/td]
[td]trabzon [/td]
[td]25 haziran[/td]
[td]01 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td]monarosa[/td]
[td]27[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Konya[/td]
[td]26 Haziran[/td]
[td]02 Nisan[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]codulu[/td]
[td]27[/td]
[td][/td]
[td]Ankara [/td]
[td]26 Haziran [/td]
[td]02 Nisan [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aytulkrc[/td]
[td]27[/td]
[td]İlk[/td]
[td]istanbul [/td]
[td][/td]
[td]02 Nisan [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ikbal05[/td]
[td]33[/td]
[td]üçüncü[/td]
[td]Samsun[/td]
[td]26 Haziran[/td]
[td]02 Nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]asel00[/td]
[td]26[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]26 haziran[/td]
[td]02 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sakindeniz[/td]
[td]28[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]???[/td]
[td]26 haziran[/td]
[td]02 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]burcu153[/td]
[td]26[/td]
[td]ilk[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]26 haziran[/td]
[td]02 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]temmuz2010[/td]
[td]28[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Eskisehir[/td]
[td]27 haziran[/td]
[td]02 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td]gizem30[/td]
[td]29[/td]
[td]ilk[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]27 haziran[/td]
[td]03 nisan[/td]
[td]erkek[/td]
[td]yağiz azad[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pembeboncuk41[/td]
[td]25[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Malatya[/td]
[td]27 haziran[/td]
[td]03 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
tr]
[td]denix[/td]
[td]25[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Sivas[/td]
[td]26 Haziran [/td]
[td]03 Nisan [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fefilifa[/td]
[td]28[/td]
[td]ilk[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]29 haziran[/td]
[td]04 nisan[/td]
[td]kiz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ozlem1034[/td]
[td]22[/td]
[td]ilk[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]28 haziran[/td]
[td]04 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]UmRaN_63[/td]
[td]24[/td]
[td]ilk[/td]
[td]İzmir [/td]
[td]28 Haziran [/td]
[td]04 Nisan [/td]
[td]kiz [/td]
[td]ecrin nisa[/td]
[/tr]
[tr]
[td]PrinceSSss[/td]
[td]28[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Kocaeli[/td]
[td]29 Haziran [/td]
[td]04 Nisan [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]defnaz[/td]
[td]37[/td]
[td]Üçüncü [/td]
[td]Muğla [/td]
[td]28 Haziran [/td]
[td]04 Nisan [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]baharcikk[/td]
[td]30[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]27 haziran[/td]
[td]04 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td]aysunay[/td]
[td]30[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Zonguldak[/td]
[td]02 temmuz[/td]
[td]05 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]katre1986[/td]
[td]27[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Balikesir[/td]
[td]28 haziran[/td]
[td]05 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]filologum[/td]
[td]28[/td]
[td]ilk[/td]
[td]samsun[/td]
[td]30 haziran[/td]
[td]5 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]rehnuma14[/td]
[td]28[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]29 haziran[/td]
[td]05 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td]avare34[/td]
[td]23[/td]
[td]ilk[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]30 haziran[/td]
[td]06 nisan[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]acelyaa[/td]
[td]26[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Konya[/td]
[td]01 temmuz[/td]
[td]07 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kndrlk[/td]
[td]23[/td]
[td]ilk[/td]
[td]??[/td]
[td]01 temmuz[/td]
[td]07 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyguturan[/td]
[td]22[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]01 temmuz[/td]
[td]07 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td]golge_cicegi[/td]
[td]30[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]02 temmuz[/td]
[td]08 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Kimim85[/td]
[td]28[/td]
[td]ilk[/td]
[td]?[/td]
[td]02 temmuz[/td]
[td]08 Nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]slavemasterr[/td]
[td]27[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Zonguldak[/td]
[td]02 Temmuz[/td]
[td]08 Nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pixes28[/td]
[td]28[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Mersin [/td]
[td]02 Temmuz [/td]
[td]08 Nisan [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisan1903[/td]
[td]31[/td]
[td]ilk[/td]
[td]???[/td]
[td]02 temmuz[/td]
[td]08 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td]rampapam[/td]
[td]25[/td]
[td]ilk[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]02 temmuz[/td]
[td]09 nisan[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]priori[/td]
[td]28[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]02 temmuz[/td]
[td]09 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]toprak13[/td]
[td]30[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]03 temmuz[/td]
[td]09 nisan[/td]
[td]kiz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Arapguzeli[/td]
[td]23[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Mugla[/td]
[td]03 temmuz[/td]
[td]09 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td]beyaz melek[/td]
[td]30[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]04 temmuz[/td]
[td]10 nisan[/td]
[td]kiz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebraremel[/td]
[td]31[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]bursa[/td]
[td]03 temmuz[/td]
[td]10 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td]ezgibo[/td]
[td]26[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]04 temmuz[/td]
[td]10 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]angel_angel_[/td]
[td]30[/td]
[td]İlk[/td]
[td]İzmir [/td]
[td]03 Temmuz [/td]
[td]10 Nisan [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Jitensha[/td]
[td]25[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]03 temmuz[/td]
[td]10 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td]kelebekkalbim[/td]
[td]22[/td]
[td]ilk[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]04 temmuz[/td]
[td]11 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]zehra_83[/td]
[td]30[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]05 temmuz[/td]
[td]11 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]simitony[/td]
[td]31[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Antalya[/td]
[td]05 temmuz[/td]
[td]11 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td]İYRA[/td]
[td]28[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Gaziantep [/td]
[td]05 Temmuz[/td]
[td]11 Nisan [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]skyangel35[/td]
[td]34[/td]
[td]ilk[/td]
[td]izmir[/td]
[td]05 temmuz[/td]
[td]12 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]oslemcosk[/td]
[td]31[/td]
[td]ilk[/td]
[td]mersin[/td]
[td]05 temmuz[/td]
[td]12 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]svcn83[/td]
[td]30[/td]
[td]ilk[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]05 temmuz[/td]
[td]12 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]selin2011[/td]
[td]32[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]06 temmuz[/td]
[td]12 nisan [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aylin06[/td]
[td]29[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]05 temmuz[/td]
[td]12 Nisan[/td]
[td]kiz-erkek (ikiz)[/td]
[td][/td]
[/tr]
tr]
[tr]
[td]Uluergvn[/td]
[td]27[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Eskişehir[/td]
[td]05 Temmuz [/td]
[td]12 Nisan [/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]domez64[/td]
[td]23[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]Usak[/td]
[td]05 temmuz[/td]
[td]12 nisan[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]semihim[/td]
[td]29[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]Almanya[/td]
[td]06 temmuz[/td]
[td]12 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td]yarem21[/td]
[td]36[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]?[/td]
[td]06 temmuz[/td]
[td]13 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]lavinya54[/td]
[td]26[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]sakarya[/td]
[td]07 temmuz[/td]
[td]13 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
tr]
[td]Lale1990[/td]
[td]???[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]???[/td]
[td]07 Temmuz [/td]
[td]13 Nisan [/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[tr]
[td]phloxinheart[/td]
[td]28[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Afyon[/td]
[td]08 temmuz[/td]
[td]14 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sibel1982[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]8 Temmuz [/td]
[td]14 Nisan[/td]
[td]kiz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]arzugur1[/td]
[td]34[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Ankara [/td]
[td]7 Temmuz [/td]
[td]15 Nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]e3sm3r[/td]
[td]24[/td]
[td]ilk[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]08 Temmuz [/td]
[td]15 Nisan [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]defnedeniz[/td]
[td]28[/td]
[td]ilk[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]07 Temmuz [/td]
[td]15 Nisan [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]okkesa[/td]
[td]???[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]Gaziantep[/td]
[td]09 Temmuz[/td]
[td]15 Nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]a.denklem[/td]
[td]29[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Afyon[/td]
[td]09 temmuz[/td]
[td]16 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td]frly[/td]
[td]22[/td]
[td]ilk[/td]
[td]kocaeli[/td]
[td]09 temmuz[/td]
[td]16 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td]cutemom[/td]
[td]26[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]11 temmuz[/td]
[td]17 nisan[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]kircicegi48[/td]
[td]29[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Muğla [/td]
[td]11 temmuz[/td]
[td]17 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Minel[/td]
[td]34[/td]
[td]ilk[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]11 temmuz[/td]
[td]17 Nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]demmir_can[/td]
[td]28[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]Bursa [/td]
[td]11 Temmuz [/td]
[td]17 Nisan [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hazanmevsim[/td]
[td]30[/td]
[td]??[/td]
[td]ankara[/td]
[td]08 temmuz[/td]
[td]17 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]pinar0[/td]
[td]32[/td]
[td]ilk[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]11 temmuz[/td]
[td]17 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]erensar[/td]
[td]28[/td]
[td]ucuncu[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]11 temmuz[/td]
[td]17 nisan [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td]simca12[/td]
[td]32[/td]
[td]ilk[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]12 temmuz[/td]
[td]18 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ERSU[/td]
[td]27[/td]
[td]ilk[/td]
[td]bursa[/td]
[td]12 temmuz[/td]
[td]18 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sudenazz_[/td]
[td]31[/td]
[td]ucuncu[/td]
[td]Adana[/td]
[td]13 Temmuz[/td]
[td]19 Nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]petek_unal[/td]
[td]31[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]13 temmuz[/td]
[td]19 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aktar83[/td]
[td]30[/td]
[td]ilk[/td]
[td]izmir[/td]
[td]13 temmuz[/td]
[td]19 nisan[/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td]dnsbrk[/td]
[td]26[/td]
[td]ilk[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]14 Temmuz [/td]
[td]20 Nisan [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]mrvlgn[/td]
[td]27[/td]
[td]üçüncü[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]14 Temmuz[/td]
[td]20 Nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hilaall_[/td]
[td]25[/td]
[td]ilk[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]13 Temmuz [/td]
[td]20 Nisan [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]balum[/td]
[td]28[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]rize[/td]
[td]15 temmuz[/td]
[td]21 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]desert06rose[/td]
[td]25[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]14 temmuz[/td]
[td]21 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td]pinar35[/td]
[td]24[/td]
[td]ilk[/td]
[td]İzmir [/td]
[td]16 Temmuz [/td]
[td]22 Nisan [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]DADYCOOL[/td]
[td]23[/td]
[td]ilk[/td]
[td]malatya[/td]
[td]16 Temmuz [/td]
[td]22 Nisan [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]beeyza[/td]
[td]22[/td]
[td]ilk[/td]
[td]yalova[/td]
[td]16 temmuz[/td]
[td]22 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]dimpcre[/td]
[td]25[/td]
[td]ilk[/td]
[td]samsun[/td]
[td]16 temmuz[/td]
[td]22 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td]kangurucuk[/td]
[td]26[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Aydin[/td]
[td]17 temmuz[/td]
[td]23 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]esracetin[/td]
[td]25[/td]
[td]ilk[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]17 temmuz[/td]
[td]23 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td]guldeseker[/td]
[td]İkinci[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]17 Temmuz[/td]
[td]23 Nisan [/td]
[td]erkek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Daphne85[/td]
[td]28[/td]
[td]ilk[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]16 temmuz[/td]
[td]23 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr][tr]
[td]sfkaydin[/td]
[td]26[/td]
[td]ilk[/td]
[td]aydin[/td]
[td]18 temmuz[/td]
[td]25 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]herseyhayal[/td]
[td]23[/td]
[td]ilk[/td]
[td]istanbul[/td]
[td]18 Temmuz [/td]
[td]25 Nisan [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]cgdmei23_[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]19 Temmuz [/td]
[td]25 Nisan [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sila_doruk[/td]
[td]30[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Alanya[/td]
[td]20 temmuz[/td]
[td]26 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]inji[/td]
[td]29[/td]
[td]ilk[/td]
[td]İzmir [/td]
[td]21 Temmuz [/td]
[td]27 Nisan [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]jennyy_27[/td]
[td]29[/td]
[td]ilk[/td]
[td]kocaeli[/td]
[td]21 temmuz[/td]
[td]28 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]buket_asude[/td]
[td]29[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]kars[/td]
[td]22 temmuz[/td]
[td]29 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]EgeliFatosh[/td]
[td]33[/td]
[td]ikinci[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]23 temmuz[/td]
[td]29 nisan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Angy7[/td]
[td]???[/td]
[td]ilk[/td]
[td]Bakü [/td]
[td]23 Temmuz [/td]
[td]30 Nisan [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
yeni listemiz BDT sirasina gore yapilmistir
listeye eklenmek isteyen annis adayları lütfen özelden yazınız
Özelden yazamayan annişler alıntı yaparak yazarlarsa onlarin mesajlarını da görebilirim
KILO TAKIBINI BURADAN
NISAN ANNELERI BEBISLERININ ILK POZLARINA BURADAN
2014 Nisan anneleri beslenme günlüğüne buradan
2014 Nisan annelerinin minik bebislerine aldığı cicilere buradan
2014 NISAN ANNELERININ GÖBÜŞLERINE BURADAN
günaydın şeker anne adayları
Canım inatçıkrçinin hesabı kapandı. Fac gruptan konuşuyoruz..hoşgeldin aramıza.....bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah...cinsiyeti belli mi?
kızlar uzun zamandır girmeyen arkadaşlar var...onları merak ettim...mesela balum...zehra..inatçı keçi...felfifa...umarım bi sorun yoktur...bi ses verseler "iyiyiz" deseler
Canım en iyisi eşin iznini alsın beraber bakarsınız, kimseye de minnet etmemiş olursun..bu soruyu sormak için erken biliyorum ama şu an aklımı en çok kurcalayan konu bu...benim biliyosunuz 4.5 yaşında oğlum da var..onun doğumunda annem sağolsun 40 gün kaldı, çok yardımcı oldu, kv sadece 1 kere görmeye geldi, bunda da gelmeyeceğini bildiğim için kv seçeneğini eledim...anneme gelince ilkinde gerçekten çok yorulmuş olmalı, bi de zaten çekingen bi insan, eşim ve benim arkadaşların , akrabaların arasında rahat edemediği için sanırım ikincide kalamam, ama sen istersen biz de kal dedi...ben de kalmak istemiyorum..size sorum şu...eşim yıllık iznini o tarihte kullansa, 1 çocuk, 1 yeni doğanı 2miz idare edebilir miyiz? sezaryan olacağım için ilk günler zor olur ama en azından kimseye minnet altında kalmayız, hem de kimseyi yormamış oluruz diyorum...ne dersiniz?
Hayırlısı canım, o zaman belki dr doktor sat tarihini yanlış girdi. Çğnkü onlar tarih yazıyor ultrason kağıdında otomatik çıkıyor haftası.. Haber verirsin burcucum..2li yada 3 lü yaptırmadım sadece 4lü yaptırdık onuda yaptırmayacaktım ama doktorlar o kadar ısrar ediyorlarki artık yaptırıpta kurtulayım dedim keşke yaptırmasaydım benim son adet tarihime göre 16+5 olması gerekiyor bebek 16+3 çıktı yani normal 3 gün hata payı olabiliyor ama benim test kağıdına 17+2 yazmışlar daha doğrusu dr öyle yazmış internette yaptığım araştırmaya göre 1 günün bile önemi var çünkü kan değerleri haftasına göre değişiyomuş eğer gebelik haftası doğru hesaplanmasza test hatalı sonuç veriiyomuş eşime test kağıtlarını herşeyi verdim bugun hastaneye gidicek konuşacak bakalım ne diyecekler hakkımızda hayırlısı...
Canım maalesef ben de öyle yapıcam, özel okulda öğretmenim.. Ağustos sonunda başlıcamm.. Ev kredisi ödediğimiz için mecbur çalışmam lazım. Yoksa çok isterdim en za 1 yıl bakmak.. Allah iyi bir bakıcı bulmayı nasip etsin..Canım bişi soracagım sen dogum izni bitincemi calısmaya baslayacaksın dogum izini cok kısa ben o yüzden işi bırakmayı düsünüyorum en azından 1 yıl
2 aylık ufacık olurlar işi:44: bırakmakmi dogru bırakmamakmı bilemeyirum ee bide yerime alınana 4 aysonra ben geldim sen cok diyemem bu konu kafamı cok mesgul ediyor
oğlumuz olacak inşallahgünaydın aynı doğum tarihler.bebeğinizin cinsiyeti nedir.?
oğlumuz olacak inşallahsizin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?