2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
valla hislerime tercüman olmuşsun arkadaşım, kimseyi istemememin bir nedeni de gelenin faydadan çok zararı olması, aman alındı mı, aman darıldı mı, ben zaten yapı olarak kimseden bişey isteyemem, ilkinde de ağrım olmasına rağmen iyiyim dedi, işimi gücümü yapmaya çalıştım...bana moral verdin, sağolasın...evet kararlıyım, başarabilirim
aysun bu korkular gayet normal, benim ilkinde daha çok oluyordu, şimdi daha rahatım, Allahın izniyle herşey yolunda gidecek, bu arada eşimin elinden bi iş gelmez, yemek temizlik vs gibi, ama o kısmı düşünmüyorum, oğlumla ilgilensin yeter, bebeği de ben hallederim herhalde...Allah yardım eder darda kalana...keşke kredi borcumuz olmasa da parayla birini tuabilsek

ilk olanda biri kalsa daha iyi olur...ama kimsen yoksa da Allah yardım eder, o an annelik içgüdüsüyle alt da değiştirirsin, emzirirsin de...
bazı aileler görüyorum da ne kadar özeniyorum, hamile kızını / gelinini el üstünde tutuyolar, oğlum ilk torundu, bu ikinci ona rağmen bi heyecan bi gayret yok kimsede, kuru kuru sevinsinler, azıcık mide bulantımı söylesem hemen kendilerinin ne şartlarda doğurduğunu söylüyolar, ne kadar sıkıntı çektiklerini...o nedenle kimse gelmese daha iyi..ben sıkıntımı kendim çekerim

Bence Eşinle olman daha iyi olur gibi ama tabi daha yasamadıgım için öyle geliyor

Canım bende senin gibi düsünüyorum K
ayın valdem cok meraklı ilk torunu gelip kalmak istiycek ama ben istemiyorum ama tabi bişi diyemem bana kalsa bende esimle olup onunla bakmak istiyorum saglıklı olurda kimseye ihtiyac kalmaz

Canım benimde sen gibi hiç ne alt degiştirdim nede ufakken elime aldım ama görüyorum anne alunca onlar insanın içine giriyor gibi yaparım ben ya diyor Hayırlısıyla dogsunlar gerisi kolay

yaparsınız kızlar, yeterki sağlıklı sıhhatli doğsunlar, emzirme, alt değiştirme vb işlere daha hastaneden çıkmadan alışırsınız

keske cevap verebılsem ama bende daha bışı hissetmıyorum nasıl olacak bılmıyorum ılk gebelıgım ve 18+1 deyız..

ay inji al benden de o kadar bugune kadar yenı dıoğan bebeklerı hıç alamadım dahası yıkamak lazım nasıl tek başıma yıkarım bılmıyorum annem yanımda olacak..

valla bende yorum yapma ihtiyacı hısettım..:)
oncelıkle senın ılk gebelıgın olmadığı için çok rahat idare edersın gıbı gelıyo ama yıne de bı nefes alman için bırının yanında olması lazım
çunku kuzenımın 4,5 yaşında oğlu ve 10 aylık kız bebişi var ..annesı ılk hafta yanında kaldı gıttı kayınvalıdesı karşı apt oturuyo..çok sıkısırsa yardım ıstıyo ama şöylede bı durum var oğlunu yuvaya verdı artık 12-5 arası daha rahat..

bızlere gelınce inji çok guzel açıklamış..bizler çok tecrubesız.. kucaga almakta zorlanıyoruz yıkaması var bende anneme guvenıyorum eşimde dıyo annem de gelır de ben kv fazla guvenmıyorum bı hafta kalır gıder..annemle de aram yuz metre sanırım en azından 40 ı çıkana kadar yanımda olur gunduxlerı ama bırde bız çalışan bayanlarız ee iş vaktı olunca mecbur bırakıcaz anneme

2li yada 3 lü yaptırmadım sadece 4lü yaptırdık onuda yaptırmayacaktım ama doktorlar o kadar ısrar ediyorlarki artık yaptırıpta kurtulayım dedim keşke yaptırmasaydım benim son adet tarihime göre 16+5 olması gerekiyor bebek 16+3 çıktı yani normal 3 gün hata payı olabiliyor ama benim test kağıdına 17+2 yazmışlar daha doğrusu dr öyle yazmış internette yaptığım araştırmaya göre 1 günün bile önemi var çünkü kan değerleri haftasına göre değişiyomuş eğer gebelik haftası doğru hesaplanmasza test hatalı sonuç veriiyomuş eşime test kağıtlarını herşeyi verdim bugun hastaneye gidicek konuşacak bakalım ne diyecekler hakkımızda hayırlısı...

Canım bişi soracagım sen dogum izni bitincemi calısmaya baslayacaksın dogum izini cok kısa ben o yüzden işi bırakmayı düsünüyorum en azından 1 yıl
2 aylık ufacık olurlar işi:44: bırakmakmi dogru bırakmamakmı bilemeyirum ee bide yerime alınana 4 aysonra ben geldim sen cok diyemem bu konu kafamı cok mesgul ediyor

GÜNAYDIN HERKESEEEE...
valla ben doğum yaptım hastanede eşim kaldı, ben kalmak istiyorum bakarım karıma dedi annemin ve kayınvalidem de ses çıkaramadı,,oohh mis gibi kaldık, eve çıkınca kayınvalide yanımızdaydı amannn zorlandımm ilk günler fakat baktım onunda benden farkı yok neyse bisüre sonra gittiler ve ben aslan gibi bi anne oldum kızımı kendim yıkadım,bazen bi komşum var oda yardımcı oldu sağolsun,ama hiç sıkıntı yaşamadım kendim çok daha mutlu mesut baktım,kimsenin afrasını tafrasını çekmeyin kızlar zaten eşlerimiz çok şükür pervaneler,onlar yeter bize,benim şimde kızçemde var nasıl yaparız bilmem ama busefer gerçi yer paylaşımı yaptık ,eşim kızıma aşık onlar yatakodasında yatacak kızıma prensesler gibi oda yaptık ama birgün bile odasında yatmadı,daha doğrusu biz yatırmadık park yatak aldık yanımıza gece onun kokusunu alarak uyumak daha güzel zaten akşama kadar çok özlüyoruz,neyse işte bende minik kuzuyla kızımın odasında kalırım diye düşünüyorum,yada dört kişi yatakodasında yatarız ayrılamazsakk Rabbim ogünü hayırlısıya görelim Allah öyle bir kuvvet veriyorki 40 yıllık anneymişsin gibi davranıyorsun,
uzun oldu güzeller kusura bakmayınnn,,,hadi bana iyi işler....

canım benım kendı işim benım işi bırakma gıbı bı durumum olmuyor gorursunuz bı hafta sonrada gıderım allah izin verırıse tabı ama sadece şöyle bı luksum var gıderım 3 sa durur gelırım yada 4 duruma gore ama dedığın çok doğru ıkı ay ken çok mınıkler kime emanet edicen sen? durumunuzu bilmiyorum ama ben de 1 yıl ara verırıdım..bebeklık en guzel zamnları bence kaçırmak istemem..tabıkı onlar için çalışıyoruz gelecek için ama ben kendımden bılıyorum para herşey demek değil..mutlu bı çocukluk geçırmelerı herşeyden daha onemlı

canım balumu bende merak ediyorum ama inatçı keçiyi forumdan attılar o giremiyor artık

zaten şartlandırmıyorum, ancak olabilirse normal doğum gerekirse de sezeryan - ki tabii bunlara öncelikle doktor karar verecek-çünkü öyle doktorlar var ki direk sezeryancı, bazıları da normal doğumda hiç başında durmuyor. Normal doğumda da yanında olacak. Normal doğumu nasıl yapıolar acabai doktor sanma ki 20 saat başında duracak doktorlar dedi. Ebeler, hemşireler olacak dedi, onlar da gereken zamanda bakacak şeklinde konuştu.

Neyse halan Şişli, Gayrettepe, Nişantaşı taraflarında iyi bir kadın doğum doktoru arıyorum. Normal doğumu da sezeryanı da güvenilir bir şekilde yapan.

Canımmm Negüzel yapmıs esin bende böyle istiyorum eşimle cok mutluyuz bide bebegimiz girsin baskası olmasın gelsin gitsinler ama 40 dün kalırlarsa ay ben kafayı yerim kendi annem 4 dakka aramız bişi olsa cagırırım büyük ablamla anlasmayapıtık o sert görünüslü baktı cok bunalıyorum herkesi kovalıy vercek

Canım senin iyimiş benim sabak 7:20de cık aksam eve girmem 7:10 7:15 düsün illa sıkıntı olur ama sıkarız daha cok sıkarız diyorum
kv calısmamı istiyor kendisi cok bakmak istiyor sen cok güzel söyledin (mutlu bı çocukluk geçırmelerı herşeyden daha onemli) 1 yıl en azından ben bakıcam allah izin verirse

bende eklenmek istiyorumm

Canım inatçıkrçinin hesabı kapandı. Fac gruptan konuşuyoruz..
Canım en iyisi eşin iznini alsın beraber bakarsınız, kimseye de minnet etmemiş olursun..
Hayırlısı canım, o zaman belki dr doktor sat tarihini yanlış girdi. Çğnkü onlar tarih yazıyor ultrason kağıdında otomatik çıkıyor haftası.. Haber verirsin burcucum..
Canım maalesef ben de öyle yapıcam, özel okulda öğretmenim.. Ağustos sonunda başlıcamm.. Ev kredisi ödediğimiz için mecbur çalışmam lazım. Yoksa çok isterdim en za 1 yıl bakmak.. Allah iyi bir bakıcı bulmayı nasip etsin..

biz ailelerden uzaktayız annem kesin gelecek doğuma yakın kayınvalidelerde gelir sanırım çünkü ilk torunları. ben de çok korkuyorum ama ablam biraz rahatlattı yeğenimi ilk ben kucakladım alltını ilk ben değiştirdim ablam kendi çocuğuna daha güzel bakarsın diyor Allahım inşallah zaten yapamam edemem deyip de milleti başıma toplamaya niyetim yok Allaha sığınıp herşeyin üstesinden geliriz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…