Canım inatçıkrçinin hesabı kapandı. Fac gruptan konuşuyoruz..
Canım en iyisi eşin iznini alsın beraber bakarsınız, kimseye de minnet etmemiş olursun..
Hayırlısı canım, o zaman belki dr doktor sat tarihini yanlış girdi. Çğnkü onlar tarih yazıyor ultrason kağıdında otomatik çıkıyor haftası.. Haber verirsin burcucum..
Canım maalesef ben de öyle yapıcam, özel okulda öğretmenim.. Ağustos sonunda başlıcamm.. Ev kredisi ödediğimiz için mecbur çalışmam lazım. Yoksa çok isterdim en za 1 yıl bakmak.. Allah iyi bir bakıcı bulmayı nasip etsin..
biz ailelerden uzaktayız annem kesin gelecek doğuma yakın kayınvalidelerde gelir sanırım çünkü ilk torunları. ben de çok korkuyorum ama ablam biraz rahatlattı yeğenimi ilk ben kucakladım alltını ilk ben değiştirdim ablam kendi çocuğuna daha güzel bakarsın diyor Allahım inşallah zaten yapamam edemem deyip de milleti başıma toplamaya niyetim yok Allaha sığınıp herşeyin üstesinden geliriz inşallah
Hayırlısı canım, o zaman belki dr doktor sat tarihini yanlış girdi. Çğnkü onlar tarih yazıyor ultrason kağıdında otomatik çıkıyor haftası.. Haber verirsin burcucum..
sağlıkla kucağımıza alırız inşallah kuzularımızıbenimde öyle dün öğrendik.:)
canım kafanı hiç takma evham da yapma..az önce eşim aradı hastaneye gitmiş durumu söylemiş tekrar kontrol etmişler bebeğin ense kalınlığı hangi haftaya göre çıkıyorsa güya ona göre yapıyolarmış bizim bebek ense kalınlığına göre o zman 17+2 imiş testte hata yok diyip yollamışlar bilmiyorum kafam çok karıştı hastane kendi hatasını kapatmak için belkide böyle söylüyor yada doğru söylüyolar neye inanıcağımı bilmiyorum
hoşgeldin aramıza.....bu sefer sağlıkla kucağına alırsın inşallah...cinsiyeti belli mi?
kızlar uzun zamandır girmeyen arkadaşlar var...onları merak ettim...mesela balum...zehra..inatçı keçi...felfifa...umarım bi sorun yoktur...bi ses verseler "iyiyiz" deseler
Canımmm Negüzel yapmıs esin bende böyle istiyorum eşimle cok mutluyuz bide bebegimiz girsin baskası olmasın gelsin gitsinler ama 40 dün kalırlarsa ay ben kafayı yerim kendi annem 4 dakka aramız bişi olsa cagırırım büyük ablamla anlasmayapıtık o sert görünüslü baktı cok bunalıyorum herkesi kovalıy vercek
Canım senin iyimiş benim sabak 7:20de cık aksam eve girmem 7:10 7:15 düsün illa sıkıntı olur ama sıkarız daha cok sıkarız diyorum
kv calısmamı istiyor kendisi cok bakmak istiyor sen cok güzel söyledin (mutlu bı çocukluk geçırmelerı herşeyden daha onemli) 1 yıl en azından ben bakıcam allah izin verirse
biz eşimle kendi düğünümüzü kendimiz yaptık.ailelerimizden 5 kuruş istemedik.kredi çektik.onu ödüyoruz.kiradayız.
bende özelde çalışıyorum eşimde.mecburen doğum anına kadar çalışmam lazım hatta ayaklanır ayaklanmaz da işe başlamam lazım.
bebeğime inşallah kv bakacak ama onunda 2 yaşında baktığı bir torunu var.birde benim ki eklenecek.kendi annemin başında 2 yeğenim var zaten benden uzakta oturuyor. sabahları işe giderken kv me bırakıcam bebeği ,ordan işe. iş le ev arası 1 buçuk saat akşamda en erken 8 de evde oluyorum.zor günler beni bekliyor.bebek bakma konusunda çok tecrübesiz sayılmam yeğenlerime ben bakmıştım.
hayırlısıyla bunu da atlatırız inşallah.
1 yaşına kadar karnımızda kalsalar benimle işe gelip gider.kimseye muhtaç olmadan ele avuca gelince çıksalar.
dişi falan da çıkar kemirirler bizi
ben de öyle sadece başkalarının bebeklerini sevdim şimidiye kadar bakımla ilgili bih bir fikrim yok
ama yaparız Allahın izniyle en fazla 1 ay zorluk çekeriz sonra her şey oturur diye düşünüyorum..inşallah
biz bir alamadığımız araba için kredi çektik ben eylülde çalışmaya başlayacağım izin alamam 5 aylık çocuğu kime emanet ederim onu düşünüyorum :26:
günaydın şeker anne adayları
Canımmm Negüzel yapmıs esin bende böyle istiyorum eşimle cok mutluyuz bide bebegimiz girsin baskası olmasın gelsin gitsinler ama 40 dün kalırlarsa ay ben kafayı yerim kendi annem 4 dakka aramız bişi olsa cagırırım büyük ablamla anlasmayapıtık o sert görünüslü baktı cok bunalıyorum herkesi kovalıy vercek
Canım senin iyimiş benim sabak 7:20de cık aksam eve girmem 7:10 7:15 düsün illa sıkıntı olur ama sıkarız daha cok sıkarız diyorum
kv calısmamı istiyor kendisi cok bakmak istiyor sen cok güzel söyledin (mutlu bı çocukluk geçırmelerı herşeyden daha onemli) 1 yıl en azından ben bakıcam allah izin verirse
az önce eşim aradı hastaneye gitmiş durumu söylemiş tekrar kontrol etmişler bebeğin ense kalınlığı hangi haftaya göre çıkıyorsa güya ona göre yapıyolarmış bizim bebek ense kalınlığına göre o zman 17+2 imiş testte hata yok diyip yollamışlar bilmiyorum kafam çok karıştı hastane kendi hatasını kapatmak için belkide böyle söylüyor yada doğru söylüyolar neye inanıcağımı bilmiyorum
canım kafanı hiç takma evham da yapma..
hiç bir sorun yoktur.bu testlere onlarda yeniler bir şeyi eksik yada fazla girseler ne farklı sonuçlar çıkıyor.
sonuçta olasılık hesaplıyorlar.kesin bir sonuç hiç bir testte olmaz.
hem hata yapmış olsa bile bunu kabullenmez tabi ki ,sana bilimsel bir açıklama yapar gönderir.
sen kalbine inan.annem derdi ki. hep bu çocukta bir gariplik var bir terslik var derdi.
doktorlar bütün testleri yaptılar normal dediler ama kardeşim downlu doğdu.
anneler hisseder sen merak etme.sapasağlam bebeğine de kendine de onu yaratan Rabbime de güven.
çok iyi düşünmüşsünüz canım,sen kimseyle muhatap olma ablan kötü polisolsun, benim annem kayınvalidem,kayınpeder birgün birlik olmuşlar kızıma memeyi bala batırıp vermişler,çıdırdım gözüm döndü birdaha benim çocuğuma bana haber vermeden dokunmayın dedim ben kötü oldum ama ,yani kısaca kimse olmasın sevmeye gelsinler yeter,ben kızımı tosun gibi yaptım 3 aylık bırakmak zorunda kaldım ev borcu ödüyoruz, diş mevlütünde kimse tanıyamadı kızımı,çok zayıflamış dediler,yaşına kadar kayınvalide baktı sonra bakıcıda şuan , üzüldüm ama yapacak bişi yok,biz onlar okula bşlamadan ev ve araç kredilerimizi bitirmeyi hedefledik,rabbim inşallah sağlık sıhhat verirse ozamana kadar durmak yok,ikisinide bakıcıya vericemAllah ımın koruduğunu kimse koruyamaz, oyüzden ona emanet ettim herşeyii
canim bu kadar dert etmeuzme kendini.. yani bosveremiyorum diyorsan baska bir yerde testini tekrarlatmaktan baska bbir caren yok ama bence sorun yapma.. sorun varsa aldiracak misin? O zaman vakit gecirmeden testi baska bi yerde yaptir ama eger aldirmayacaksan kisa bi sure sonra detayli ultrasona falan girecegiz varsa zaten bi sorun orada gorunur. Bu sureci kendine de yavruna da zorlastirma..
o benim canımdan bir parça ben ona nasıl kıyarım Allah korusun...ben kesinlikle aldıramam o canı ona ben vermedimki alayım...testi başka yerde yaptırıp iyce kafamı karıştırmayacağım ama detaylı ultrasona gireceğim 2 haftaya kadar girerim büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?