2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Canım yaa bakacak birini olmasıda kötü allah yardımcın olsun bizimde ev kredisi var ama napıyım inan şimdiden basladık idareye
herkes cocuk rıskıyla gelir diyor Saglıklı olsunlarda herseye çözüm bulunur

ben de öyle sadece başkalarının bebeklerini sevdim şimidiye kadar bakımla ilgili bih bir fikrim yok

ama yaparız Allahın izniyle en fazla 1 ay zorluk çekeriz sonra her şey oturur diye düşünüyorum..inşallah

Hayırlısı canım, o zaman belki dr doktor sat tarihini yanlış girdi. Çğnkü onlar tarih yazıyor ultrason kağıdında otomatik çıkıyor haftası.. Haber verirsin burcucum..

az önce eşim aradı hastaneye gitmiş durumu söylemiş tekrar kontrol etmişler bebeğin ense kalınlığı hangi haftaya göre çıkıyorsa güya ona göre yapıyolarmış bizim bebek ense kalınlığına göre o zman 17+2 imiş testte hata yok diyip yollamışlar bilmiyorum kafam çok karıştı hastane kendi hatasını kapatmak için belkide böyle söylüyor yada doğru söylüyolar neye inanıcağımı bilmiyorum

biz eşimle kendi düğünümüzü kendimiz yaptık.ailelerimizden 5 kuruş istemedik.kredi çektik.onu ödüyoruz.kiradayız.
bende özelde çalışıyorum eşimde.mecburen doğum anına kadar çalışmam lazım hatta ayaklanır ayaklanmaz da işe başlamam lazım.
bebeğime inşallah kv bakacak ama onunda 2 yaşında baktığı bir torunu var.birde benim ki eklenecek.kendi annemin başında 2 yeğenim var zaten benden uzakta oturuyor. sabahları işe giderken kv me bırakıcam bebeği ,ordan işe. iş le ev arası 1 buçuk saat akşamda en erken 8 de evde oluyorum.zor günler beni bekliyor.bebek bakma konusunda çok tecrübesiz sayılmam yeğenlerime ben bakmıştım.
hayırlısıyla bunu da atlatırız inşallah.

1 yaşına kadar karnımızda kalsalar benimle işe gelip gider.kimseye muhtaç olmadan ele avuca gelince çıksalar.
dişi falan da çıkar kemirirler bizi

biz bir alamadığımız araba için kredi çektik ben eylülde çalışmaya başlayacağım izin alamam 5 aylık çocuğu kime emanet ederim onu düşünüyorum :26:

canım kafanı hiç takma evham da yapma..
hiç bir sorun yoktur.bu testlere onlarda yeniler bir şeyi eksik yada fazla girseler ne farklı sonuçlar çıkıyor.
sonuçta olasılık hesaplıyorlar.kesin bir sonuç hiç bir testte olmaz.
hem hata yapmış olsa bile bunu kabullenmez tabi ki ,sana bilimsel bir açıklama yapar gönderir.
sen kalbine inan.annem derdi ki. hep bu çocukta bir gariplik var bir terslik var derdi.
doktorlar bütün testleri yaptılar normal dediler ama kardeşim downlu doğdu.
anneler hisseder sen merak etme.sapasağlam bebeğine de kendine de onu yaratan Rabbime de güven.

hoşbulduum :)) amin inş.. Allah nasip ederse bi oğlum olucak

bende çalışacağım büyük ihtimalle..
sadece maaş karşılığı ders isteyeceğim saatler azalıyor baya ozaman...

çalışmazsam zor olur bizim için hem bebeğimizin ihtiyaçları içinde..

çok iyi düşünmüşsünüz canım,sen kimseyle muhatap olma ablan kötü polisolsun, benim annem kayınvalidem,kayınpeder birgün birlik olmuşlar kızıma memeyi bala batırıp vermişler,çıdırdım gözüm döndü birdaha benim çocuğuma bana haber vermeden dokunmayın dedim ben kötü oldum ama ,yani kısaca kimse olmasın sevmeye gelsinler yeter,ben kızımı tosun gibi yaptım 3 aylık bırakmak zorunda kaldım ev borcu ödüyoruz, diş mevlütünde kimse tanıyamadı kızımı,çok zayıflamış dediler,yaşına kadar kayınvalide baktı sonra bakıcıda şuan , üzüldüm ama yapacak bişi yok,biz onlar okula bşlamadan ev ve araç kredilerimizi bitirmeyi hedefledik,rabbim inşallah sağlık sıhhat verirse ozamana kadar durmak yok,ikisinide bakıcıya vericem Allah ımın koruduğunu kimse koruyamaz, oyüzden ona emanet ettim herşeyii

Canımmm Allah yardımcın olsun seninde saatlerin cok uzunmuş Fikrin iyimiş 1 yasına kadar icmizde kalsa cıkarıp sevip geri koysak :))) borclarda biti verse o ara

Bencede canım bakarız Eşlerimiz var kapı gibi

biz bir alamadığımız araba için kredi çektik ben eylülde çalışmaya başlayacağım izin alamam 5 aylık çocuğu kime emanet ederim onu düşünüyorum :26:

Heme hemen herkezde benim gibi bir sorun varmıs Allah hepimizin yardımcısı olsun Bebekler rıskıyla gelirmiş

yavruya annesinden baska birinin bakmasi olmaz ya rabbim mecbur etmesin tabi ama seninde dedigin gibi kemerleri az daha sıkıp onun yaninda olmak cok onemli.. ne kadar guvenli bir bebeklik gecirirlerse kisilikleri o kadar saglam olacak ilerde.. senin gozlerine bakmasi, her ihtiyacinin annesi tarafindan karsilanmasi, kokunu almasi bu guven duygusunun gelismesi icin cok onemli... Heleki anne sutunden hic bahsetmiyorum bile.. emzirmenin fiziksel faydalarini gec, annenin gogsunde huzurla emmek cocuklari psikolojik olarak rahatlatiyo.. o nedenle sagarak vermekle ayni sey degil emzirmek.. cok buyuk borc yoksa odenmesi gereken, ucuncu elbiseyi alamam belki ona ama koynumda tasirim onu diyenlerdenim acikcasi.. para hakikaten hic bisi diil... Ben en az 3 yasina kadar calismayi dusunmuyorum.. gelecekleri icin calis falan diyen yakinlarima da cevabim yok degil :) ben onlarin fiziken ve ruhen saglikli bir birey olmalari icin calisiyorumm. Eger ben bunu basarabilirsem, zaten onlar basarili cocuklar-gencler olacaklar.. okul mu? Yavrum da calisip burs hak edebilir.. evi mi olsun istiyorum buyuduklerinde.. evet cok istiyorum ama basarili bir genclik ce egitim hayatinin ardindan kendine bir hayat kurabilir ve kendi evini kendi alabilir... Cunku ben onlar icin ne kadar yatirim yaparsam yapayim hic bir faydasi olmadigini dusunuyorum.. alin teri dokmedikleri icin hem degerli olmayacak hemde mucadeleyi ogrenemeyecekler.. o nedenle ben basarili ve saglikli olmalari icin odaklandim.. gerisi onlarin nasibi ve arzusuna kalmis pek bi rahatim :)

canim bu kadar dert etme uzme kendini.. yani bosveremiyorum diyorsan baska bir yerde testini tekrarlatmaktan baska bbir caren yok ama bence sorun yapma.. sorun varsa aldiracak misin? O zaman vakit gecirmeden testi baska bi yerde yaptir ama eger aldirmayacaksan kisa bi sure sonra detayli ultrasona falan girecegiz varsa zaten bi sorun orada gorunur. Bu sureci kendine de yavruna da zorlastirma..

inşalah yoktur canım daha önce doğum yapmadığım için annen gibi bebekte bir sorun olup olmadığını anlamıyorum ama içimden kötü bişey geçmiyor Allahın izniyle bebeğim sağlıklı olacak diyorum dua ediyorum kardeşindede olduğu gibi o testlerin bi güvenilirliği yok olasılık üzerinden gidiyolar keşke bu testler hiç olmasaymış insanların kafalarını da boş yere karıştırıyolar ben hep o testleri yaptırmicam diyordum keşlke dr un lafına aldanarak yaptırmasaydım ah ah... o güne dönebilme imkanım olsa asla yaptırmazdım... ben rabbime sığınıyorum inşalah rabbim bizi böyle ağır imtihanlarla sınıamaz...

Haklısın canım hersey onlar için dogmadan pilanları yaptık bizde alalım ödeyelim
ev aldık iyi kötü araba aldık ödüyoruz cok sıkısıcagız ama dedik baktık olmuyor ozaman bi cözüm ararız eşim ek işde yapıyor 1ci büyütcez borclar bitincede 2 diyoruz Hepimiz için hayırlısı olsun düsününce insan kötü oluyor düsünmedende olmuyor

eşimin maaşıyla ancak kendi ihtiyaçlarımızı karşılarız ev kirası mutfak alışverişi faturalar derken eşimin maaşından 100 lira ya artar ya artmaz zaten eşim senin çalışman üzerimden büyük yük alıyor Allah razı olsun der. Allah korusun sıkıntılı günler yaşayacak olsak çok darlık yaşarız mecburen çalışmam lazım

o benim canımdan bir parça ben ona nasıl kıyarım Allah korusun...ben kesinlikle aldıramam o canı ona ben vermedimki alayım...testi başka yerde yaptırıp iyce kafamı karıştırmayacağım ama detaylı ultrasona gireceğim 2 haftaya kadar girerim büyük ihtimal

Tamam iste bakk o zaman endise etmenin evham yapmanin bir anlami yok kii :) detaylida cikar hersey.. keza bi sorun dahi olsa o senin biricigin yasasin yeter ki! Test dogru olsa neee olmasa neee o en sevdiginle senin bir parcan! Icinde buyuyo mucizen! Yirt at o sacma testi ve hic yokmus gibi davran bence artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…