evet hem çok sağlıklı hem de tok tutuyor:)
tabiki yazarım canımmm
bende gıdelırım vallaneyse bgn hastaneye gıdıcem ya 5 te doktora kalp atışı için diyestisyene de ugrarım bıraz bılgı toplar sızınle paylaşırım :)
ama kızlar sımdı cıkıyorum ıs coğaldı ondan sık yazamıyorum opuyorum sızleriiii
cute mom içine ne doğuyor sence benim kızım mı olacak oğlum mu
dr sordum beslenme uzmanına gitmeyi düşünüyorum diye hangi ayda başlayayım diye hemen dedi:) 21 ağustosta gideceğim bakalım ama kilo almamışım ki anlamadım neyin nesi bu şişlik12 haftada gobeklerımızı ekleyelım :)
bızım sayfadan hayır yok ya mart annelerı 16 haftada yarım kılo almıs
en fazla 2 kg alanı okudum :S
dr sordum beslenme uzmanına gitmeyi düşünüyorum diye hangi ayda başlayayım diye hemen dedi:) 21 ağustosta gideceğim bakalım ama kilo almamışım ki anlamadım neyin nesi bu şişlik
sağol canımtbrıkler cnm allah analı babalı büyütsün
eskişehirlimisin canm
bende oyle hıssedıyorum sankı hanı boyekl durmadan yersın karnın sert olurya oyle ya
ben sık tuvaleet cıkamıyorum her turlu
ondanmıkı ben suya yuklenıyorum arkadaslar
benım bebek afrıkalı gelebılır 2 kg fılan :)
3 4 gün demiştir bencedeKizlar ben geldim.Benim aet gunude olmustu ama cokazdi ve gecti zaten.Simdi daha fazla kirmiziyada dondu.Aldim orgestrounu.Baskabir doktora gittim az once simdi geldik.Vajinalde bakti.Buyumus kesemiz icinde yolk sacida gordu.Yaninda kanama var ya da kese bozulmus gibi birsey demedi.Hapa devam.Dinlen dedi.Yalniz ben ne zaman kanama durur diye sordum doktor 3-4 hafta surer baslayinca dedi sanki esimde de gun olarak anlamis.bakalim dua edin bizim icinde ne olur
inşallah canım bu topiktende silinmek istemıyorumTamam tatlim kaydettim insaallah bu hayata tutunur ilk göz ağrın olur
ohh yanlız değilim tam 2 kilo aldım gecen gece 11de 2 tabak makarna yedimBenim göbek aldı başını gidiyor.Sanki 3 aylık.Maşallahı var.BEn şimdiden 1,5 kilo aldım. :18:
canım bende pıhtılaşma var rahımde perde vardı bide kocamla teyze cocuklarıyız yenı doktorumuz onunda etkisi olabilir dedi perde alındı pıhtılaşma içinde iğne kullanıyorum 3 tane 14 hafta 1 tane 11 haftalık kaybımız var kız erkek erkek kızdı bebeklerım bakalım buda kız gibicanım dıgerleırnı nek adarlıkken kaybettın?
buarada lısteye gırdıgın halın klılo almıs halınmı almamıs halınmı?
ben ılk gebelıgımde 8ç hafrtada 5 kg almısım mesela korkunc yememeye ozen gosterıyorum
canım hosgeldın gecmıs olsun ınsallah bır daha olmaz boyle bısey calısmıyorsan yatarak dınlen yorulmadan
ne gıbı spor yapmayı dusunuyorsun ılk hamılelıgınde zaten cok almamısın bende maxımum 10 kılo dıyorum
ılk 4 ay hıc almamam gerek bence :S
buarada resımlerıne baktımda cok genc duruyorsun su profıl resmınde ıtıraf etmem gerekkı fazlasıyla olgun duruyorsun sasırdım resımlerını gorunce
ya bende oyle ya bır sıskınlık gıdıyor bende
kilo listesine gırıdnmı ? girmedin neden girmedin :)
bende almamısımdır daha alacak gıbı bende beslenmıyorum ama
benım ısyerınde tartı var brıde kantarda tartıldım haftaya hafta sonu dr gıttıgımde bırde orada tartılıcam ben 54 ılemı 56 ılemı hamıle kaldım bılemıyorum
sultan lokumu diyolkar ya sarıyosun lokum gibi ondan yaptım canınız çekmez umarımne yapcaaannnn gümüş :) merak ettim valla..
senle fiziklerimiz boyumuz tamamen aynı cok dikkat ceken popom var dünde komşular arka büyüyo diyo bende kız istiyorum ama bide bu popo büyürse vay halıme :18:Boyum 1,60.Aslında abes bi kilom yok.benim üst ince.Kalçam çok göze batıyor.Basenlerim var.O yüzden kiloya taktım.Eğer bebek kızsa kalça genişlermiş.Eğer benim bebiş kızsa ki ben kız hissediyorum.Ayvayı yedim.
bulantımız yokda ondan alıyoruz bulantı başlasın 2 kg veririz12 haftada gobeklerımızı ekleyelım :)
bızım sayfadan hayır yok ya mart annelerı 16 haftada yarım kılo almıs
en fazla 2 kg alanı okudum :S
sağol canım
kütahyalıyım ama artık eskişehirdeyiz :) öğrenmeye çalışıyorum
günaydın aneler.benim canım hiç
bir şey emek istemiyor.ağzıma su doluyor.saat 10 da
doktora gidiyoruz dua edin her şey yolunda gitsin
bend e eskişehirdeyim canım çalısıyomusun neresinde oturuyosunuz
bende gıdebılırım dıyetısyene ama devlete canım ozele gıdemem dr cumartesı gıder dıyetısyen ıcınde hafat ıcı ızın alırım :)
zorunlu bır hal gıbı
maastan kesılmıyormus gebeyken
ben hemen dıyetısyen bakayım
aynen ya çok şişim hep de wc deyim :) su çok içiyorum bugün gariptir ki her şey tavuk kokuyo gibi geldi yiyemedim az bulgur pilavı yedim iyice şiştimbende oyle hıssedıyorum sankı hanı boyekl durmadan yersın karnın sert olurya oyle ya
ben sık tuvaleet cıkamıyorum her turlu
ondanmıkı ben suya yuklenıyorum arkadaslar
benım bebek afrıkalı gelebılır 2 kg fılan :)
bende varpekı akıntınız oluyormu?
sankı benım su gıbı kokulu akıntım var :S
pekı akıntınız oluyormu?
sankı benım su gıbı kokulu akıntım var :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?