2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bende gıdelırım valla
tamam hadı yarın konusuruz o zamannn
cute mom içine ne doğuyor sence benim kızım mı olacak oğlum mu

genelde boyle ne ıstenırse olmuyorya
o yuzden senın kızın olabılır ama ben erkek hıssedıyorum sana

ben kendıme erkek hıssedıyorumda
valla zıllı gelebılır evdekı tek bayan ben olmak ısterım halubkııı

beyaz melek deme oyle ben ılk dogumda 20 kusur kılo aldım
o hale gelemem canım

sence ben bugun neyı gereksız yemısım

12 haftada gobeklerımızı ekleyelım :)
bızım sayfadan hayır yok ya mart annelerı 16 haftada yarım kılo almıs
en fazla 2 kg alanı okudum :S
dr sordum beslenme uzmanına gitmeyi düşünüyorum diye hangi ayda başlayayım diye hemen dedi:) 21 ağustosta gideceğim bakalım ama kilo almamışım ki anlamadım neyin nesi bu şişlik

dr sordum beslenme uzmanına gitmeyi düşünüyorum diye hangi ayda başlayayım diye hemen dedi:) 21 ağustosta gideceğim bakalım ama kilo almamışım ki anlamadım neyin nesi bu şişlik

bende oyle hıssedıyorum sankı hanı boyekl durmadan yersın karnın sert olurya oyle ya
ben sık tuvaleet cıkamıyorum her turlu
ondanmıkı ben suya yuklenıyorum arkadaslar
benım bebek afrıkalı gelebılır 2 kg fılan :)

bende gıdebılırım dıyetısyene ama devlete canım ozele gıdemem dr cumartesı gıder dıyetısyen ıcınde hafat ıcı ızın alırım :)
zorunlu bır hal gıbı
maastan kesılmıyormus gebeyken
ben hemen dıyetısyen bakayım

3 4 gün demiştir bencede
Tamam tatlim kaydettim insaallah bu hayata tutunur ilk göz ağrın olur
inşallah canım bu topiktende silinmek istemıyorum
Benim göbek aldı başını gidiyor.Sanki 3 aylık.Maşallahı var.BEn şimdiden 1,5 kilo aldım. :18:
ohh yanlız değilim tam 2 kilo aldım gecen gece 11de 2 tabak makarna yedim
canım bende pıhtılaşma var rahımde perde vardı bide kocamla teyze cocuklarıyız yenı doktorumuz onunda etkisi olabilir dedi perde alındı pıhtılaşma içinde iğne kullanıyorum 3 tane 14 hafta 1 tane 11 haftalık kaybımız var kız erkek erkek kızdı bebeklerım bakalım buda kız gibi
ne yapcaaannnn gümüş :) merak ettim valla..
sultan lokumu diyolkar ya sarıyosun lokum gibi ondan yaptım canınız çekmez umarım
senle fiziklerimiz boyumuz tamamen aynı cok dikkat ceken popom var dünde komşular arka büyüyo diyo bende kız istiyorum ama bide bu popo büyürse vay halıme :18:
12 haftada gobeklerımızı ekleyelım :)
bızım sayfadan hayır yok ya mart annelerı 16 haftada yarım kılo almıs
en fazla 2 kg alanı okudum :S
bulantımız yokda ondan alıyoruz bulantı başlasın 2 kg veririz

Kızlar cinsiyet merak edenler için bu test 10. Haftada idrar testi ile yapılıyor ve %99 oranında cinsiyeti gösteriyor. 3-4 hafta sonra inşallah ogrenebiliriz. Bildigim kadarıyla eczanelerde satılıyor.

Eklentiler

• $image.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 51
evet mart annelerı serum fılan baglanıyor
bızde masallah ye gıtsın .:S
hasekiden randevu almaya calıstım dıyetıosyen bolumu yok yahu

ben tedavi dolayısı ile kilo almamış olmasam gitmem de işte bi de çabuk kilo alıyorum korkum şu ki çok kilo alıp 9 ay sonunda zorlanmam yoksa bi şekilde verilir ama bebeğe de zararı oluyor diye biliyorum fazla kilo almanın

aynen ya çok şişim hep de wc deyim :) su çok içiyorum bugün gariptir ki her şey tavuk kokuyo gibi geldi yiyemedim az bulgur pilavı yedim iyice şiştim

pekı akıntınız oluyormu?
sankı benım su gıbı kokulu akıntım var :S

pekı akıntınız oluyormu?
sankı benım su gıbı kokulu akıntım var :S
bende var
sağlık ocağı ebesine sordum renkli ve keskin kokulu olursa mantar olabilir dr danış dedi ama afdersin idrar damlatmışım gibi renksiz ama kokulu bakalım 21inde dr gidince danışacağım şimdi aramak istemedim
ebe çamaşırını çok sıcak ütüle dedi arada yapıt-yordum da sonradan zor gelmişti şimdi yine yapacağım ütü olayını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…