2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
benımkı sankı seffaf su gıbı
cok pardon calısıyorum pantolon fılan gıyıyorum aksama dogru o kokuyu ayaktayken bıle alıuyorum :S
cokmu kokulu oluyor sıcak dıyemı her bayandamı boyle
benım hıc akıntım olmazdı

cnm mantar konusu olabilir, kaşıntı da var mı?
ben de hiç akıntı olmadı pempe,kahve,kırmızı hiç bişe yok bazen korkuyorum herkeste oluyo yerleşme kanaması bende neden olmadı die.
Ama son 2 gündür sarı, yoğun bir akıntı var, koku yok.
Kontrolde doktoruna mutlaka sormalısın.

Kızlar cinsiyet merak edenler için bu test 10. Haftada idrar testi ile yapılıyor ve %99 oranında cinsiyeti gösteriyor. 3-4 hafta sonra inşallah ogrenebiliriz. Bildigim kadarıyla eczanelerde satılıyor.

Cnm ücreti neymiş? Bir de 10. hafatda erkek ultrasonda kendini belli ediyor diyorlar hayırlısı bakalım

kasıntı yok

cınsıyet belırleyen testmı neymıs kı o ya_?
ıkı test fılan deıgl dımı

cnm kiloları sen mi ekliyorsun ben de söyliyim de şaşırmayın :) ben 44 ile hamile kaldım, 5.haftadayım 45,5 oldum (orucun etkisiyle çok zayıllamıştım) acaba nezaman çıkar göbüşüm kendimi hiç kilolu görmedim aynada

canım cok tesekkurler:)
yalnız ben hesaplamaya calıstım, ben eşimden 2 yas buyugum ozaman her halukarda kızım olması lazım. burada bi terslik yok mu?
bide sen hesaplar mısın? ben 5eylul 1978
eşim: 9mayıs 1980
sat ım 11temmuz

kasıntı yok

cınsıyet belırleyen testmı neymıs kı o ya_?
ıkı test fılan deıgl dımı

kaşıntı yoksa mantar değildir muhtemelen, bende enfeksiyon çıktı mesela sürekli su iç dedi.
Aman bunlar küçük meseleler ha bir de bir yerde okudum progestan kokulu akıntı yapmış bazılarında...

bu hesaplama nasıl yapılıyor kızlar linkten hesaplamayı bulamadım;

Ben;27.01.1985
Eşim;12.09.1984
SAT:12.07.2013 nolur bi bakın çatladım meraktaaaannnn

Merhaba nisan anneleri ;

Bende bebeğimin nisan doğumlu olmasını istemiştim aynı burçta olmak için. ama şubata nasip oldu.

sizde güle güle büyütün meleklerinizi

23yaş ilk Malatya 16 Temmuz 22 Nisan

valla öyle yoğun bir isteğim yok :))
kızımda çok istedim kızım olmasını allah istediğimi nasip etti çok şükür..
bunda kızım erkek olsun diyor
eşim de kız olsun diyor..
ben de sağlıklı olsun diyorum bakalım
ama benim hiçbişey ne kız ne erkek doğuyor içime hissedemiyorum
ama ıkı seferdir rüyamda kız olduğunu gördüm
hayır olsun inşallah

sen ilk baştan bu yana kendine hep erkek dedin o yuzden merak ettim ben de senin bebğin cinsiyetini bakalımm:)

beyaz melek deme oyle ben ılk dogumda 20 kusur kılo aldım
o hale gelemem canım

sence ben bugun neyı gereksız yemısım

sigara böreği,bayram şekeri greksiz gibi öğle yemeğinde de porsiyonlar az az olsa daha iyi ama çalışınca pek o fırsat olmuyor
pekı akıntınız oluyormu?
sankı benım su gıbı kokulu akıntım var :S

benim akıntım yok..

ben eklıyorum lısteye masallah bu ne zayıflık
kac yasındasın? kac haftalıksın?
cnm selam ovulasyon testiyle ya da yumurtlamanın tam gününde gebe kaldıysan büyük ihtimal erkek deniyor okumuşsundur, yumrutlamadan 2-3 gün önce beraber olduysan kız deniyor...
hergun beraber olanlar ne yapacak ya?

cnm selam ovulasyon testiyle ya da yumurtlamanın tam gününde gebe kaldıysan büyük ihtimal erkek deniyor okumuşsundur, yumrutlamadan 2-3 gün önce beraber olduysan kız deniyor...

ben yum catlama gunu hamıle kaldım, catlamaya 5-6 saat vardı
bıde ertesı gunde ılıskı oldu, artık hangısınde geldıyse benım kuzucum

canım ben im ilişki tam yumurtlama gunu ve ondan bir gün sonra oldu ama o ilişkiden 3-4 gün önce de ilişki oldu..o yuzden kız da olabilir erkek te:)
sağlık olsunnn

ben yum catlama gunu hamıle kaldım, catlamaya 5-6 saat vardı
bıde ertesı gunde ılıskı oldu, artık hangısınde geldıyse benım kuzucum

bu teoriye göre erkek, şöyle açıklıyorlar sperm 3-4 gün canlı kalıyor ancak zayıflıyor ve kadındaki X ağır basıyor dolayısıyla yumrutlamdan 3gün falan önce beraber olununca kız oluyor, aynı gün olursa Y canlılığını koruduğundan erkek oluyor. Mantıklı evet, ama en iisini Allah bilir sağlıklı olsunlar da...

Merhaba nisan anneleri ;

Bende bebeğimin nisan doğumlu olmasını istemiştim aynı burçta olmak için. ama şubata nasip oldu.

sizde güle güle büyütün meleklerinizi
speedy naber sekerım?
bız c ok kılo alıyoz bız napcaz yahu

bu hesaplama nasıl yapılıyor kızlar linkten hesaplamayı bulamadım;

Ben;27.01.1985
Eşim;12.09.1984
SAT:12.07.2013 nolur bi bakın çatladım meraktaaaannnn
bıraz arka sayfalarda yazıyor oraya yazın cevaplıyorlar bılmem kaca bolunecekmıs fılan mınel senden dırek 2 yas buyuksun dıye kız olmaz olsa olsa zengın olurusnuz :) ben hespalamayı anlamadım yapamadım bana arkadas baktı

benımde sarı bi akıntım var cutemom, kokusuz ve sarı

bızımde ne oluyorsa aynı :2::2::2::2::2:

kiloya katılmak ısteyen varmıııı ??

bbeyaz melek yarın ekmek ıle kahvaltı edıcem canım tam bugday ekmegı demıstı bırısı?

slm arkadaşlar nasılsınız bakalım
biz dün dr.a gıtttık ustten kesemızı gorduk mınnacık bısey yaa2 hafta sonra tekrar gıdıcez ınsallah kalp atıslarını gorucezkasık agrıları normal dedı yıne rahım genıslıyomus ondan dedı akıntım vardı sarımsı hatta bazen sapsarı gelıyo onun ıcınde bol su ıc sımdılık 10.haftaya kadar ılac yazamam dedı 10.hafta hatırlat alttan ılac yazarımdedı ama korkulcak bıse yok dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…