2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
o zaman hosgeldınız yakınım bende tıpın ordayım cnm

cnm aynı şeyleri yaşıyoruz adet sancısı sonra o bitio gaz sancısı sürekli bööle devam edio ve sarı akıntı aynı. Bana progestan verdi çünkü tatile gittim. Keseciği görmeye cuma günü gidicez 5+1 olucak inş. görürüz, alltan mı görünüyor karından mı?

cute sen ilişki zamanlarını hatırlıyormusun..

adetın 1 gununu baz alıyorum 4 ve 6 gun korunmasız bırlıkte olduık
11 ve 13 gunde bırlıkte olduk sonra korktuk korunduk
bebek gelmıs
26 gun suruyor adetım 26-27 degısıyor
sence ne benımkı ohoo benım ısımler bıle hazır anacım ya
gercı kız olursa tanem ismide hosuma gitti benim ama oglusumla uyumlu olamazlar :) nil deniz , deniz yavrucumun adı ege deniz

bugün doktordaydım 7.haftasında 9 mm olmuş bebeğim kalp atışıda duydu doktor ama ben duyamadım

ona bişi diyemiyorum, ama hergün mü bravo yani :))))

canım senı lısteye ekledım gerı kalanları yarın eklıcem mesaım bıttı
her gun derken beyaz melege yazdım onun dısında gerı cekılmeyle korunduk korktuk bebek gelır dıye
geldıde bebek

valla aynı belırtıleri yasıyoruz cnm ben 5+4dum dun karından gordu hemen ınsallah senınkıde karından gorunur hemencık bı de cnm dr.bana geçen hafta ıdrara sıkısk gelırsen daha net goruruz demıstı ben sıkısık gıtmedım ama cok sıkısınca evden cıkmadan gıttım mecbur ama yınede gorduk mercımegımızibence sen sıkısık gıt daha garantı olsun cnm

ya bu yumurtlama günü öncesi,sonrası,çin takvimi ,rus takvimi hepsi işin eğlence kısmı..ben kadere inanıyorum kaderde ne varsa o olacak bence allah neyi nasip ettiyse hayırlısı bizim için neyse o olsun..rabbim herkezin gönlüne göre versin ..

o zaman hosgeldınız yakınım bende tıpın ordayım cnm

tatlım ya ben acıbadem fatih beye gidiyordum o da tüp bebek merkezi ya çok yoğun doç.ahmet cantuğ çalışkan'a gittim ilk defa ilk gebeyken gittigim dr iyi anlaştık bakalım da senin var mı önerebileceğin esk. iyi bi kadındoğum uzmanı yada ahmet cantu çalışkanı hiç duydun mu ben açıkcacı ünvanına aldanarak gittim sakin konuşkan birisi güzel detaylı anlattı bakalım hayırlısı

duydum canım ii diyolar ama bilemezsinki acıbademde özlem hanım var ümitte tansel bey varsakaryadaramazan bey var

kız da olabilir erkek te:)))
rabbim gönlüne göre versin sağlıklı olsunlar da..
ilişki günnlerine göre kız gibi ama
sen erkek hissediyorsun annelerin hissettiği genelde en doğru diye biliyorum
keşke ben de hissedebilsem ama hiç zorluyorum kendimi hissedemiyorum :))
ya 4-5 hafta soonra öğrenmeye başlarız
kızımı 11 haftalık öğrenmiştim ben :))

sabah aç karnına tartıl canım.. o gerçek kilo.. gün içindekileri ciddiye alma fazla çıkar onlar

kızlar ya benim kesem çok buyuk neden acabaa?

cnm bende dıkkat ettım senle aynı sat.larımız ama ben daha yenı kese gordum maşşallah sen kuzucugunun kalp atısını bıle gordunama sende bı kac defa yazmıstın ya erken dollenme dıye bence endıse edıcek bısey yok belkıde adet bıtımındekı ılk ılıskıden hamıle kalmıssındır ondan bole buyuktur bebecık

ben eklıyorum lısteye masallah bu ne zayıflık
kac yasındasın? kac haftalıksın?

hergun beraber olanlar ne yapacak ya?
hergün mü abooo yenı evlilerdir onlar
kocacım geldi dolapları takamadı koçtaştan almıştık demonte gözü yemedi haftasonu mobilyacı çağıralım dedi raf almıştık onu taktı gitti işime geldi tatlımda olmadı rulo yapamadım niye böyle olduysa bende tepsiden yiyorum sorun yok

speedy naber sekerım?
bız c ok kılo alıyoz bız napcaz yahu

çok fazla olduğunu düşünüyorsan dikkatli devam et son aylarda daha çok alacağız.

ben daha hiç kilo almadım ama kusmaktan , bulantılarımdan dolayı 4. ayım bitiyor hala kusuyorum
kilo almayım ama kusmayım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…