cnm bende dıkkat ettım senle aynı sat.larımız ama ben daha yenı kese gordum maşşallah sen kuzucugunun kalp atısını bıle gordunama sende bı kac defa yazmıstın ya erken dollenme dıye bence endıse edıcek bısey yok belkıde adet bıtımındekı ılk ılıskıden hamıle kalmıssındır ondan bole buyuktur bebecık
hergün mü abooo yenı evlilerdir onlar
kocacım geldi dolapları takamadı koçtaştan almıştık demonte gözü yemedi haftasonu mobilyacı çağıralım dedi raf almıştık onu taktı gitti işime geldi tatlımda olmadı rulo yapamadım niye böyle olduysa bende tepsiden yiyorum sorun yok
ama dr 16 sında kalmışsın dedi..
son adetim 4 temmuz
adetin 13.günü hamile kaldım yani beta hcg onunla uyumluydu...
arkadaşlar bugün sanırım 6+1
bugün farklı bir dr a gittim alanında bir de çok iyi illa tek gebelik dedi
bende dedim ki ikiz diye sonradan gördü
belki biri kaybolur dedi birinin gelişimi iyi dedi boş gebelik mi belli olmaz dedi
arkadaşlar geçen hafta kendi dr uma gittiğimde moralim gayet iyiydi ikiz gebelik hatta kesenin birinde bebek oluşmaya başlamış demişti
bir insanın moralini poara kazanacam diye niye bozuyorsun
yok tüp bebek de niye pgt yaptırmamışım 700 tl lik test yaptırmamı istedi
sizlere sorum ben keseyi geçen hafta gördüm
içinde embriyo var mı yok mu ne zaman belli olur ve kalp atışlarını ben olmasam da d um ne zaman duyar stresten öleceğim ya
Stres yapma Canim 1 haftaya kadar duyarsın ins bana da 6+1 de bir hafta sonra gel dedi bende Pazartesi gideceğim insaallah duyarız
Bazı doktorlar yapıyorlar boyle acgozluluk
Sen neden doktorunu bıraktın ki tatlim?
satım 10 temmuz 2. bebeğim olacak nasip olursa şok içindeyiz, kardeşler arasına 23 ay giriyor oğlum var inş kız olur :)
adetın 1 gununu baz alıyorum 4 ve 6 gun korunmasız bırlıkte olduık
11 ve 13 gunde bırlıkte olduk sonra korktuk korunduk
bebek gelmıs
26 gun suruyor adetım 26-27 degısıyor
sence ne benımkıohoo benım ısımler bıle hazır anacım ya
gercı kız olursa tanem ismide hosuma gitti benim ama oglusumla uyumlu olamazlar :) nil deniz , deniz yavrucumun adı ege deniz
Canim bize de ankara 3 saat.annemlerde orada k.validemlerde kalacsk yer derdi yok..slm geçmişe az bakıyım dedim içinden cıkamadım
sezonun ilk iğnesini yapıp ilk morluğumuzu göbeğimize aldık allah yokluğunu göstermesin
acısınıdda unutmuşum yandı acayip acıdı
neyse yavruş iyi olsun
listeye benide ekleyin
yaş 21 5. bebek
sat 25 haziran bdt 1nisan
şehird çorum
burdan ankara 3 saat zaten annemlerde orda bana fırsat oluyo
önemli testlerde mutlaka giderim zaten burda 2li test 1 haftada cıkıyo okadar kim beklıyecek ankarada hemen cıkar zaten özel labaratuar rica ederiz birazda
korkma canım ben bu haftaya kadar 3 kere yaşadım kahverengiydi hemde yoğundu adet günümde oldu hamile olduğumu bilemsem adet oldum zannederdim kesin okadar coktu ama atlattık şükür
keseyi görürsün canım benimde değerim o civardaydı görmüştüm...
benim keseyi zor gördü .insallah bir şey olmaz.
ben akşam eve gittim nası uykum var yemek yaptım yedik sonra eşime dedim 2 dk uzanıyım kalkarım saat 8 gibiydi yatış o yatış adamcağız kaç kez çağırdı kalkmıyomusun die dedim bana dokunma hiç halim yok kalkacak :)))
bu arada yeni hamişlerimiz hoşgeldiniz Rabbim hepimize sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
kac haftalık hamılesın tam olarak canım?
dogum tarıhın 15 nısan 5+2 sın sanırım
bende 5+0 takvımım neden 6çhaftaya gecmedı pekı yahu?
ben bu sabah 3 tane sıgara boregı bır kac tane kasar yedım meyve suyuyla evde 6.30 cıvarı bıraz acıktım suanda
bugun meyvelı yogurtumda yok k fleks kırmızı meyvelı var burada
ondan kucucuk bır kase yemek ıstıyorum sutle
sutu bardakla ıcemıyorum k fleks folık asıt varmıs doktor ye gıtsın duzenını bozma dedı
buarada kilo listesine katılın kızlarrrr
minel ; benimde dun agrım oldu ama gazdanmıs
kızlar ya benim kesem çok buyuk neden acabaa?
Cnm ücreti neymiş? Bir de 10. hafatda erkek ultrasonda kendini belli ediyor diyorlar hayırlısı bakalım
canım cok tesekkurler:)
yalnız ben hesaplamaya calıstım, ben eşimden 2 yas buyugum ozaman her halukarda kızım olması lazım. burada bi terslik yok mu?
bide sen hesaplar mısın? ben 5eylul 1978
eşim: 9mayıs 1980
sat ım 11temmuz
kızlar bulantısı olan varmı? bende şuanda bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?