2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ama dr 16 sında kalmışsın dedi..
son adetim 4 temmuz
adetin 13.günü hamile kaldım yani beta hcg onunla uyumluydu...

annaa kimmiş kız her gun birlikte olanbencede yenı evlıdır onlar ben sahsen hergun degıl haftada ıkı oluyo adam yorgunlıktan pestılı cıkmıs gelıyo ısten

ama dr 16 sında kalmışsın dedi..
son adetim 4 temmuz
adetin 13.günü hamile kaldım yani beta hcg onunla uyumluydu...

hmm..ama sole bıseyde var cnm benım arkadasımada benzer bıse oldu 21 gunde adet oluyodu hamıle kaldı dr. hesap yapıyo bebek adete gore ıkı hafta ılerde gozukuyodu hep ve bebek gayet sağlıklı dogdu sımdı 1 yasına gırmek uzere sen sıkma canını

arkadaşlar bugün sanırım 6+1

bugün farklı bir dr a gittim alanında bir de çok iyi illa tek gebelik dedi

bende dedim ki ikiz diye sonradan gördü

belki biri kaybolur dedi birinin gelişimi iyi dedi boş gebelik mi belli olmaz dedi

arkadaşlar geçen hafta kendi dr uma gittiğimde moralim gayet iyiydi ikiz gebelik hatta kesenin birinde bebek oluşmaya başlamış demişti
bir insanın moralini poara kazanacam diye niye bozuyorsun

yok tüp bebek de niye pgt yaptırmamışım 700 tl lik test yaptırmamı istedi

sizlere sorum ben keseyi geçen hafta gördüm

içinde embriyo var mı yok mu ne zaman belli olur ve kalp atışlarını ben olmasam da d um ne zaman duyar stresten öleceğim ya

Stres yapma Canim 1 haftaya kadar duyarsın ins bana da 6+1 de bir hafta sonra gel dedi bende Pazartesi gideceğim insaallah duyarız
Bazı doktorlar yapıyorlar boyle acgozluluk
Sen neden doktorunu bıraktın ki tatlim?

Stres yapma Canim 1 haftaya kadar duyarsın ins bana da 6+1 de bir hafta sonra gel dedi bende Pazartesi gideceğim insaallah duyarız
Bazı doktorlar yapıyorlar boyle acgozluluk
Sen neden doktorunu bıraktın ki tatlim?

Dr umu birakmadim uzak olduğu icin bugun gidemedim

bir daha baska dr mu asla

uzak bile olsa kendi dr uma gideceğim

ikisi de olabilir :)
13 unde yumun catlamıstır,
11 deki kız sperlerden biri döllediyse kızdır. cunku erkek spermler yumun catlamasına kadar dayanamaz.. erkek spermin omru 24 saat.
13 undekı sperm dollediyse erkektir :) zaten yumun catladıgı gun oldugundan hızlı olan erkekler halletmiştir bu işi :)

Rabbım en ıyısını bilir, ben sadece yorum yaptım işte kendı capımda :)

I Canim bize de ankara 3 saat.annemlerde orada k.validemlerde kalacsk yer derdi yok..
Karabukte tanidik bir dr var ona gidiyoruz simdilik..onemli ozel zamanlarda da ankaraya geliriz artik.bizde.:)))

Yarin 14.00 de bebegimizle ilk bulusmamiz var..insallah hersey yolundadir. Cok heyecanli :)))

iyi akşamlar kızlar.bende bu gün doktordaydım.keseyi zor gördü
kese çok küçük dedi.ya bu bebek düşücek yada geç döllenmedir dedi.
progestan verdi.ama çok şükür kanamam yok.
haftaya kadar birşey olmazsa kalp atışlarına bakçaz dedi.
dün hcg 5394 tü bugün 8080 çıktı
artış güzel dei.
hepinizden dua bekliyorum.
aslında bu bebişim duayla geldi.
rabbimin koruyacağından eminim.

dün benimde 5+0 dı 5.haftayı gösterdi.bugün 5+1 oldu 6.haftayı gösterdi.
senin de yarın 6.haftayı gösterir.

kızlar ya benim kesem çok buyuk neden acabaa?

senini erken döllenme olmuş.benim keeyi zor gördü geç döllenme olabilir dedi.

Cnm ücreti neymiş? Bir de 10. hafatda erkek ultrasonda kendini belli ediyor diyorlar hayırlısı bakalım

Bunun fiyatı 5-6 yıl evvel -ki o zamanlar yeni cıkmıştı- 99 tl idi. Suan daha ucuz olabilecegini sanıyorum ama suanki fiyatını bilmiyorum. Dediğim gibi eczanelerde satılıyor. Sadece bir kap ve içinde toz ve bazı metaller olan toz bir karısım var. İdrarınızı koyup kapagını kapatıp calkalıyorsunuz. Karısım bir sure sonra yesile donerse erkek, turuncu olursa kız demek oluyor. 10. Haftada ultrasonda belli oluyor demişsin, belki 3 boyutlularda falan olabilir. Normalde 4. Aya bir hafta kala falan en erken gorebiliyorlar.

Çok komik bu teste gore kız erkek aynı oranda cikiyor o zaman bizim ikizler geliyor bir kız bir erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…