2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Valla bende tartının yalancıyısım =)
Sabah ekmek almak için fırına gittim, gaviscon şurubum bitmiş onu da alayım diye girdim eczaneye tartıldım.
Birde ne göreyim tartıda 66 yazıyor :1::1::1:
57 kilo ile başladığım bu serüvene 66 ile devam ediyorum :37:
Telim şarjda canım, dolsun çekip koyarım seni mi kırıcam =)

Maşallah canım nazar değmesin :nazar: :nazar: :nazar:
hiç göstermiyordun önceki fotonda ondan şaşırdım
Daha alacağız kiloları yaaa bundan sonra hızla değişeceğiz :D Bakalım nasıl olacağız bir an önce zaman geçsinde görelim o günlerimizide :D

ben cevizden tiksindim yiyemiyorum, ilk hamile olduğumu öğrendiğimde tiksiniyorum dediğim halde eşim 3-4 gün zorla yedirdi şimdi, kokusuna bile dayanamıyorum balığıda ayda 1 yiyorum, o da kendim yapmıyorum tonton alıyorum marketten o yüzden isteyim diyorum, geç mi kaldım bilmiyorum ama

ben cevizi hamile kalmadan önce kahvatılarda hep yerim zaten çok severim balığı da normal işte... ama sen bunları yiyemiyosan doktoruna sorarak kullanabilirsin cnm.

Maşallah canım nazar değmesin :nazar: :nazar: :nazar:
hiç göstermiyordun önceki fotonda ondan şaşırdım
Daha alacağız kiloları yaaa bundan sonra hızla değişeceğiz :D Bakalım nasıl olacağız bir an önce zaman geçsinde görelim o günlerimizide :D

Valla balım 1 buçuk ayda ne olduysa fena aldım kilo.
Önce ki, fotolarımda hamile olduğum bile belli değildi.
Şimdi maşallahım var =)
Göbeğim baya büyüdü.
Bebeğimde yaklaşık 900 gr.
Gören normal diyor ama 9 kilo ya dile kolay =)

aklıma gelmişken sorayım dedim. anne karnında bebeklere dinletilen müzikleri nasıl dinleticez? yani karnımıza kulaklık mı dayıcaz yoksa normal bilgisayardan falan olur mu olur heralde... nette kulaklık dayayıp da dinletmişler de merak ettim:44:

ben cevizden tiksindim yiyemiyorum, ilk hamile olduğumu öğrendiğimde tiksiniyorum dediğim halde eşim 3-4 gün zorla yedirdi şimdi, kokusuna bile dayanamıyorum balığıda ayda 1 yiyorum, o da kendim yapmıyorum tonton alıyorum marketten o yüzden isteyim diyorum, geç mi kaldım bilmiyorum ama

ben 16.haftaya kadar et ve balık yiyemedim bi dahada yiyebileceğimi sanmıyodum o dönemde doktorum ceviz ye demişti her gün bir avuç yiyodum şimdi balık yiyebiliyorum cevizi bıraktım, balıkta haftada 2 kez hatta canım çekti bu akşam söyliyelim :56:

aklıma gelmişken sorayım dedim. anne karnında bebeklere dinletilen müzikleri nasıl dinleticez? yani karnımıza kulaklık mı dayıcaz yoksa normal bilgisayardan falan olur mu olur heralde... nette kulaklık dayayıp da dinletmişler de merak ettim:44:

kulaklık daha etkili olur galiba benim oğlum elektrikli süpürge sesine çok duyarlı ama artık korkuyo mu hoşuna mı gidiyo bilmiyorum :1:

Sende bendensin canım.cevizi görünce kusasım geliyordu benim ama kendimi zorluyorum özellikte 6.aydan itibaren yemek gerekliymiş zeka gelişimi için bende en kötü 1-2 tane günde yiyorum yoksa vicdanım rahat etmiyopr.balığı bende sevmem ama eşim haftada bir gün mutlaka dışarda pişirip getirip evde kokusuna dayanamıyorum

Tatlım bana kalırsa sakın ola kulaklık ile dinletme bebeğe zarar verirsin korkar sesten nereye gideceğini şaşırır, hatta ............ da böyle yazıyordu, tvden ya da bilgisayardan biraz sesini açıp dinletebilirsin, ben arada öyle yapıyorum, ama düzenli değil tabi ki. benim oğlan biraz tv'nin sesi yüksek olsun tekmeleri ile ses veriyor, :) birde dün tvde çalan şarkıya eşlik ediyordum sesli bir şekilde ona da çok tepki gösterdi hoşuma gitti benimde :D

Sende bendensin canım.cevizi görünce kusasım geliyordu benim ama kendimi zorluyorum özellikte 6.aydan itibaren yemek gerekliymiş zeka gelişimi için bende en kötü 1-2 tane günde yiyorum yoksa vicdanım rahat etmiyopr.balığı bende sevmem ama eşim haftada bir gün mutlaka dışarda pişirip getirip evde kokusuna dayanamıyorum

ayy ben seviyorum da balık yemeyi de yapmayıda gebelikten dolayı beni çok yoruyor diye yapmıyorum artık... niyeyse böyle bir uzaklaşma oldu anlamadım bende

Tatlım bana kalırsa sakın ola kulaklık ile dinletme bebeğe zarar verirsin korkar sesten nereye gideceğini şaşırır, hatta ............ da böyle yazıyordu, tvden ya da bilgisayardan biraz sesini açıp dinletebilirsin, ben arada öyle yapıyorum, ama düzenli değil tabi ki. benim oğlan biraz tv'nin sesi yüksek olsun tekmeleri ile ses veriyor, :) birde dün tvde çalan şarkıya eşlik ediyordum sesli bir şekilde ona da çok tepki gösterdi hoşuma gitti benimde :D

öle mi diyosun ya... ben nette videolarda gördüm de heralde o şekilde olacak diye düşünmüştüm. evet yüksek seslere tepki veriyolar doğru ama bi de bebekler sesleri şu an boğuk olarak alıgılayabiliyolarmış amniyon sıvısı yüzünden. ama annesinin sesini doğduktan sonra farkedebiliyormuş. çook güzel bişey bu ya gerçekten!

canım bu ayki kontrolüm çarşamba günü. belki verir...doktoruma önceden söylemiştim ama yazmadı

Sen muhakkak hatırlat canım.ben kullanmadan önce 1-2 kez kasılma yaşadım çok kötü birşey.Çok şükür Allah bozmasın kullandığımdan bu yana bir şikayetim olmadı.ilacı alırken eczacı kızda gece yatarken iç kasılmalar genelde o zman olur demişti ben hatta yatmadan 1-2 saat önce kullanıyorum.

Kızlar kaybolmayın resim atıyorum =)
9 kiloluk koca göbekli bir hatun görün... :1::1::1:

doğru diyosun galiba... anne karnındayken müzik dinletmek beyin gelişimi için çok önemliymiş arada bi dinletelim bakalım:)

kuzum ben böyle şeyleri biraz entelce buluyorum yaa para tuzağı, alayım desen kulaklığı kaseti falan dünya paradır steve jobs'ın annesi müzikmi dinletmiştir sanmam :1: tabi sen bilirsin heves ettiysen dinlet zararı olmaz ben sırf para tuzağı olarak gördüğüm için sevgililer günü falanda kutlamam

Sen muhakkak hatırlat canım.ben kullanmadan önce 1-2 kez kasılma yaşadım çok kötü birşey.Çok şükür Allah bozmasın kullandığımdan bu yana bir şikayetim olmadı.ilacı alırken eczacı kızda gece yatarken iç kasılmalar genelde o zman olur demişti ben hatta yatmadan 1-2 saat önce kullanıyorum.

zaman zaman uyku esnasında bacağıma özellikle baldırıma kramp giriyor.sanırım kramplar için magnezyum gerek:49:

Son düzenleme:

kızlar kasılma tam olarak nasıl bişey yani olsa anlaşılacak bişey değil mi arada benim karnımdada toplanma oluyo bebek bi yere birikiyo sonra akıyo gidiyo ordan bu kasılma mı mesela acı falan hissetmiyorum :44:

Günaydın kızlar :16:
Bugün benim doğum günüm:119:
25 yaşında anne olmanın heyecanını doya doya yaşayacağım yıllarım olacak önümde.
Kelebeğimi sağ salim kucağıma aldığım gün yeniden doğacağım :118:
Tek duam sağlıkla gelsin kızım ve huzurum mutluluğum hiç eksik olmasın :16: (Amin)

doğum günün kutlu olsun canımm...

sıcak yatağı bırakmak istemiyormuş...zaten o gitse de nefesim daralıyor uyuyamıyorum..ben uyuyamayınca da horlaması sinirimi bozuyor...her yerde her an uyuyabilecek kapasitede...geçen eve dönerken otobüsün arkasında oturuyoruz yanında da şişman koca memeli bir bayan var 5 dk. lık yolda bile uyuyan kocamın kafası yavaş yavaş kadının memelerine doğru gitmeye başladı ...kadın bana baktı ...dedim tanımıyorum...kadın dirseğiyle dürtünce uyandı ama çok utandı...uyarmadım diye kızdı ama, uyuma sende dedim...

iyi ki doğdun iyi ki doğuracaksın...huzurlu mutlu sağlıklı yıllara inşallah

2. doz aşıyı oldum, 3. dozu olacakmısın dedi hemşire ...olmalımıyım dedim...gerek yok diyor...
bebeğin kalbindekini de sordum ....önemli değil ama farklı bir yere daha görün istersen dedi...

otobüs hikayen güzelmiş :))))

Offf kızlar midem de delik var sanki.Doyum hissimi kaybettim.15 kilo aldım.Kendimi durduramıyorum.Akşamları meyveyi çok yiyorum.O mu bu kadar kilo aldırdı acaba? Napsam netsem nerelere gitsem.:50:

bende başlarda çok kilo aldım meyveyi o yüzden akşam değilde gün içinde tüketiyorum ha şimdi yine kilo alıyorum ama yavaşladı biraz...

kızlar kasılma tam olarak nasıl bişey yani olsa anlaşılacak bişey değil mi arada benim karnımdada toplanma oluyo bebek bi yere birikiyo sonra akıyo gidiyo ordan bu kasılma mı mesela acı falan hissetmiyorum :44:

Evet canım aynı bahsettiğin şekilde oluyor.hatta anlamak için avcunu hafifçe karnına koy rahminin avucunun altında toplandığını hissedersen kasılman var demek

Evet canım aynı bahsettiğin şekilde oluyor.hatta anlamak için avcunu hafifçe karnına koy rahminin avucunun altında toplandığını hissedersen kasılman var demek

e bende bayadır var bu, annem bebek bi yere toplanıyo dedi, ne bileyim üstünde durmadım ağrı sızı yok çünkü toplandığı yerde 5-10 sn duruyo zaten pıt pıt vuruyo sonra başka yere geçiyo doktora sorayım bi

Back
X