2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
İşte o beeeeeeeeennnn :):):) koru balgat ümit korucuoğlu,eşimin arkadaşı tavsiye etti şiddetle ve iyi ki tercih etmişim :):)

tebrikler! dr uyumu çok mühim çünkü..
inş hep böyle gider canım..

ya ben ille erkek olmasın dr dediğim için kapsamı daralttım

sorumu güncelliyim bu vesileyle:
ankarada kadın doktoruna bayılanlaaaaar?:)))))))))

:):) ankaradaki hamileler grubu var oraya bi bak istersen...kadın olarak seda hn var koru sincanda ona gidenler var amaondan başka kadın doktor hatırlamıyorum :/:/

kendi sağlığını canını riske etmiyosa bekle tabiki,suyu neden azalıyo :44: inş sonuna kadar en azından 10 hafta daha bekler annesi kendinide sizleride üzmez

canım benim ya inş ikiside sağlıkla gelicek onlar ikiz kardeş bırakmazlar birbirlerini korurlar inş. anneleride çok güzel bakar onlara geldiklerinde tosuncuk olurlar dediğin gibi az kaldı biraz daha sabrederler onlar
inşallah canım benim, bakmam mı yeterki sağlıkla gelsinler..

gordum bebegimmm subhanallaahhhh masallah yavuz selimimizeee.... Birazdan eklerim belki
demiştik erkek diyee :)) hayırlı olsunnn

Atescim ben son ayimdayken bide subatta dogurmustum coraplarimi tek giyemiyodum uzatiyodum kocise ayaklarimi o giydiriyodu cok kocaman karnim vardi gce boyunca askim beni itiklede kalkaym wcye gitcm beni saga cevir sola cevir..dun gecede diyoki hatun bu kizda karnin pek cikmadi kucucuk göbişin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…