makarnayı azaltmak mı bunu benden istemecümle italyan mutfağını bi öğünde tüketirim ben 65 kiloyla hamile kaldım şimdi (yani 1,5 hafta önce 73,5 olmuştum) ama kimse inanmıyo olamazsın okadar diyorlar malesef ben her tartıya çıktığımda yüzleşiyorum bununla..
günaydın kızlar bebişleri hisediyormusunuz ben çok aşağıdan hissediyorum hareketlerini çok canım acıyo vurdukça benim oğlan kesin futbolcu olcak yarım saat de belki 10 tekme sallıyo :) bide siz kaç kilo aldınız ya ben 56 ile hamile kaldım 6 kilo aldım şimdiye kadar doktor sınır dasın diyo :18:
canıımk ben seni çoktan ekledim kiiiKuzummmm sen nasilsin bebisler nasil?bnmki %95 kiz dedi.kiz diye ekle sen.haftaya ayrintiliya gidicem kesinlescek.sende ne var ne yok.dikkat et kendine
topiği fazla okuyamıyorum canım, işlerim epey yoğun. Güncelledim şimdi..canım benim 1,5 ay önce öğrendim yazmıştım ama görmedin sanırım kesin erkek cinsiyetimiz
kızdır o zamanahh cnm benim ahh pek nazlı çıktılar bizede &90 kız dedi ama ben emin olmadan yazmak istemedim haftaya cuma ayrıntılıda görürüz diye umud ediyorum
bende tam sana yazacaktım sen nasılsın şehzadelerin nasıl
günaydın canım ne güzel tekmeler onlar öyle bende düzenli hareket yok hala ilk defa dün gündüz hissettim mesela genelde akşamları hisseiyorum hareketleri bu defa dün akşam hissedemedim inş bizimde en yakın zamanda düzenli olur tekmelerimiz
bende 65 le hamile kaldım 5 - 6 kilo aldım şimdiye kadar dr hiç bir uyarıda bulunmadı bana kiloyla ilgili
canıımk ben seni çoktan ekledim kiii
topiği fazla okuyamıyorum canım, işlerim epey yoğun. Güncelledim şimdi..
kızdır o zaman%90 demiş.
ama evet o şüphe hep oluyo, inş kız kardeş geliyodur eymene :)))
ben bi hoşum..bi ağlamaklı bi sakin- psikolojim bozuldubebişler de sıkı kontrol altında, epey risklerimiz var, çok da iyiye gitmiyo durum ama dua etmekten başka bişi gelmiyo elimden.
İnşş iyi olucaz..
günaydın kızlar bebişleri hisediyormusunuz ben çok aşağıdan hissediyorum hareketlerini çok canım acıyo vurdukça benim oğlan kesin futbolcu olcak yarım saat de belki 10 tekme sallıyo :) bide siz kaç kilo aldınız ya ben 56 ile hamile kaldım 6 kilo aldım şimdiye kadar doktor sınır dasın diyo :18:
canıımk ben seni çoktan ekledim kiii
topiği fazla okuyamıyorum canım, işlerim epey yoğun. Güncelledim şimdi..
kızdır o zaman%90 demiş.
ama evet o şüphe hep oluyo, inş kız kardeş geliyodur eymene :)))
ben bi hoşum..bi ağlamaklı bi sakin- psikolojim bozuldubebişler de sıkı kontrol altında, epey risklerimiz var, çok da iyiye gitmiyo durum ama dua etmekten başka bişi gelmiyo elimden.
İnşş iyi olucaz..
Anaaaam maşallah ne güzel çıkmış göbüşün :)
Bende oyle bilyodum bide sabah ezaninda minel geciyor sonunda zaten her kuranda gecen ismi koymamak gerekiyor cunku farkli anlam tasiyor ben eslem koymak istiyorm kizimn ismini allaha adanmis kadin demek yani teslim olunmus allaha kulluk edn ama esimde mira istiyor bi turlu anlamina ulasamadim farkli seyler yaziyo soyledim ona ama tutturdu aslinda cok inancli birisi napcam bilmiyorm dun anneme dedimki eslem mira olcak ddim ne bicim isim o oyle dedi sinir oldmÇoğu sitede Minelin anlamı Cennetteki inci tanesi olarak geçiyor.
Bu anlamı okuduğumda resmen şok oldum..
Minel kesinlikle Cennetteki inci tanesi değildir!
Bu anlamı maalesef bir kaç şahıs tarafından uydurulmuştur.
Minel Kuran-i Kerimde geçen, fakat tek başına hiç bir ifade etmeyen bir kelimedir!
Minel kelimesinin anlamını anlamak için bir kaç örnek veriyorum.
Iki tane cümle: Ben böceklerden korkmuyorum ve Bu Allahtan gelen bir iyilik. Bu cümlülerdeki den ve tan,
Minelin Arapçadaki manasıdır. Yani Minelin bizim tarafimizdan isim olarak konulması son derece komik ve saçmadır.
Minelin anlamını (anlamsızlığını) anlamak için size Minelin geçtigi bir ayeti sunuyorum: بَرَاءَةٌ مِنَ اللَّهِ وَرَسُولِهِ إِلَى الَّذِينَ عَاهَدْتُمْ مِنَ الْمُشْرِكِينَ
(Berâetun minallâhi ve resûlihî ilellezîne âhedtum minel muşrikîn).
Türkçede anlamı: Müşriklerden, ahd aldığınız kimselere Allah'tan ve O'nun resûlünden bir beraattir.
Simdi herseye cennetteki bisey diyolar zaten bakmayin.
hormonlardanmı yoksa psikolojidenmi bilemiyorum. hamilelikten önce ilgiden sıkılan ben şimdi ilgisizlikten yakınıyorum kendiimi yalnız hissediyorum sonrada eşime sarıyorum :/ ikizler burcu olarak neredeyse hiç ağlamayan ben şimdi herşeye ağlıyorum. eşim bebeğimizi seviyo ağlıyorum tv izliyorum ağlıyorum eşim 2 dk benle ilgilenmesin ağlıyorum
canım bende 65 le hamile kaldım en son 70 dim şimdi de sanırım 71 olmuşumdur ama bana dr hiç dikkat et falan demedi bugüne kadar boyumda 1,60 bu arada kısssaacıkkım ama dediğin gibi asla kimse kilomu sölediğim zaman inanmıyo kemiklerim kalın sanırım benim bende kendimi hiç 70 li kilolarda görmüyorum aynaya baktığımda abartı bişeyin yoktur bence seninde kimi drlar kiloya çok takılıyo nedense
bizim oğluş diye sanırım göbekte önden önden gidiyo karnım hiç yayılmadı sip sivri önümde arkadan bakınca hiç bişey belli değil yandan bakınca koca bir karın
Evet olmus) masallahh size de. Senin de bi tek topun var,fazla almamissin herhalde sende ayy cok tatliyiz yaa gobeklerle
Senden de bekliyoruuuuzz
ilk bebiş bizim canım hareketlerini zaten c.tesi den beri anlayabiliyorum oda düzenli değil bekliyoruz bakalım bizdeilk gebeliğinse canım o yüzden daha düzenli hissetmiyor olabilirsin bundan sonra düzenli olur bebeğin eşi ne durumda peki bi değişiklik varmı çıktımı yukarıya
oyyy maşallah sende ben gibi hızlı büyüyenlerdensin benimde baya çıktı karnım ya evlimutluyu görünce kendim kocaman hissettim
Bende oyle bilyodum bide sabah ezaninda minel geciyor sonunda zaten her kuranda gecen ismi koymamak gerekiyor cunku farkli anlam tasiyor ben eslem koymak istiyorm kizimn ismini allaha adanmis kadin demek yani teslim olunmus allaha kulluk edn ama esimde mira istiyor bi turlu anlamina ulasamadim farkli seyler yaziyo soyledim ona ama tutturdu aslinda cok inancli birisi napcam bilmiyorm dun anneme dedimki eslem mira olcak ddim ne bicim isim o oyle dedi sinir oldm
Dogrudur tatlim o herseye aglama bendede var biraz farkli oluyoruz hormonlardan bende bigun yataktan atasim geliyor esimi tekmeleye tekmeleye tabi icraat yokbigunde kedi gibi sokuluyorum aslinda adam ayni adam biz frkliyiz ama felaket sinirli hersyi insanlarn yuxune pat diye soyleyn coook dobra hic alttan almayan bi hatun oldum oyuzdrn ayni bahce icinde oturdugumuz esiminacasinin geliniyle tartistik ve ben onun butun hatalarini toplum icinde nasil davrandigini yuzune karsi soyledim hatta dedimki hrp sen en sonda soylicegini basta soylerdin simdi ben soyluyorm......kiz noldubana anlayamiyorm grcrkten ne kadar zormus hamilelik oglumda hic sikinti yasamadim ama bundada hrsy brni buluyor
aynen bi karnım var maşallah artık çorap ve ayakkabı giyerken bile zorlanıyorum ama başka da bişey göremiyorum ben de ayna da. bu arada ben hala o kadar küçük şeyler hissediyorum ki bebek mi onlar emin bile değilim ve hep aynı yerde normail mi bu:26:
ilk bebiş bizim canım hareketlerini zaten c.tesi den beri anlayabiliyorum oda düzenli değil bekliyoruz bakalım bizde
o günden sonra gitmedim daha dr durum nedir hiç bilmiyorum p.tesi günü ayrıntılıya gidicez onun heycanı var üzerimde birde ilk defa bu kadar uzun görmedim oğluşu günler geçmek bilmiyor artık oğluş iyi olsunda inş ayrıtılılarımızda iyi çıksında
plesentaya da 24. haftalardan sonra yukarı çıkar nediyo ya bakalım çok kafaya takıp bebişide üzmek istemiyorum daha zaman var inş çıakr
oyyy maşallah sende ben gibi hızlı büyüyenlerdensin benimde baya çıktı karnım ya evlimutluyu görünce kendim kocaman hissettim
Anaaaam maşallah ne güzel çıkmış göbüşün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?