- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Bende oyle 2 kilo aldim :) bakalim son aylarda ne olcaztoto olmayınca arka düz önde göbiş. kilo almadım fazla 1-2 kg aldıysam anca 3 haftadır
Hahahaahayatta olmazhamile kalmadan önce koca göbekliydim zaten hala öyleyim :) allahtan mideyle göbek birleşti de hamile göbeği gibi duruyo:)
ilk bebiş bizim canım hareketlerini zaten c.tesi den beri anlayabiliyorum oda düzenli değil bekliyoruz bakalım bizde
o günden sonra gitmedim daha dr durum nedir hiç bilmiyorum p.tesi günü ayrıntılıya gidicez onun heycanı var üzerimde birde ilk defa bu kadar uzun görmedim oğluşu günler geçmek bilmiyor artık oğluş iyi olsunda inş ayrıtılılarımızda iyi çıksında
plesentaya da 24. haftalardan sonra yukarı çıkar nediyo ya bakalım çok kafaya takıp bebişide üzmek istemiyorum daha zaman var inş çıakr
hiç moralini bozma canım ben ayrıntılıya girdim geçen hafta benim ki bile baya çıkmış yukarıya çok az yanda denildi onunda kesin düzeleceğini söyledi doktor ayrıntılı ultrason çok güzel bebeğini doya doya görüyorsun inş sonuçlarında güzel olur
toto olmayınca arka düz önde göbiş. kilo almadım fazla 1-2 kg aldıysam anca 3 haftadır
Bende oyle bilyodum bide sabah ezaninda minel geciyor sonunda zaten her kuranda gecen ismi koymamak gerekiyor cunku farkli anlam tasiyor ben eslem koymak istiyorm kizimn ismini allaha adanmis kadin demek yani teslim olunmus allaha kulluk edn ama esimde mira istiyor bi turlu anlamina ulasamadim farkli seyler yaziyo soyledim ona ama tutturdu aslinda cok inancli birisi napcam bilmiyorm dun anneme dedimki eslem mira olcak ddim ne bicim isim o oyle dedi sinir oldm
Dogrudur tatlim o herseye aglama bendede var biraz farkli oluyoruz hormonlardan bende bigun yataktan atasim geliyor esimi tekmeleye tekmeleye tabi icraat yokbigunde kedi gibi sokuluyorum aslinda adam ayni adam biz frkliyiz ama felaket sinirli hersyi insanlarn yuxune pat diye soyleyn coook dobra hic alttan almayan bi hatun oldum oyuzdrn ayni bahce icinde oturdugumuz esiminacasinin geliniyle tartistik ve ben onun butun hatalarini toplum icinde nasil davrandigini yuzune karsi soyledim hatta dedimki hrp sen en sonda soylicegini basta soylerdin simdi ben soyluyorm......kiz noldubana anlayamiyorm grcrkten ne kadar zormus hamilelik oglumda hic sikinti yasamadim ama bundada hrsy brni buluyor
Bende oyle 2 kilo aldim :) bakalim son aylarda ne olcaz
Aaa askolsun burda yabanci mi varnolcak sankiii
evet sizin arkadalar düm düz ne güzel benim ilk zamanlar popoyla göbiş yarışıyodu şimdi göbiş öne geçti ama popo da fena değil
giyim konusunda o yüzden çok sıkıntı çekiyorum dar uzun bişey giyemiyorum senin gibi önden arkadan fırlıyo ön tamamda arka beni rahatsız ediyo
ilk bebiş bizim canım hareketlerini zaten c.tesi den beri anlayabiliyorum oda düzenli değil bekliyoruz bakalım bizde
o günden sonra gitmedim daha dr durum nedir hiç bilmiyorum p.tesi günü ayrıntılıya gidicez onun heycanı var üzerimde birde ilk defa bu kadar uzun görmedim oğluşu günler geçmek bilmiyor artık oğluş iyi olsunda inş ayrıtılılarımızda iyi çıksında
plesentaya da 24. haftalardan sonra yukarı çıkar nediyo ya bakalım çok kafaya takıp bebişide üzmek istemiyorum daha zaman var inş çıakr
hiç moralini bozma canım ben ayrıntılıya girdim geçen hafta benim ki bile baya çıkmış yukarıya çok az yanda denildi onunda kesin düzeleceğini söyledi doktor ayrıntılı ultrason çok güzel bebeğini doya doya görüyorsun inş sonuçlarında güzel olur
çok sevindim senin adına canım ya bide ikinci gebelikte düzelmez ilki gibi olur falan demiştin hatırladıım kadarıyla inş tamamen düzelicektir sende sıkıntısız bi hamilelik geçirirsin
ayrıntılıyı deli gibi bekliyorum valla ikili üçlü testlerimi çok şükür ki temiz çıktı ama ayrıntılı larda sıkıntılı çıkanlar var onları duydukca iyice panik olmaya başlıyorum bebişler sağlıklı olsunda dualarımız hep bu yönde
sizin ayrıntılı nasıl geçti herşey yolundamı
Bende oyle 2 kilo aldim :) bakalim son aylarda ne olcaz
Aaa askolsun burda yabanci mi varnolcak sankiii
evet sizin arkadalar düm düz ne güzel benim ilk zamanlar popoyla göbiş yarışıyodu şimdi göbiş öne geçti ama popo da fena değil
giyim konusunda o yüzden çok sıkıntı çekiyorum dar uzun bişey giyemiyorum senin gibi önden arkadan fırlıyo ön tamamda arka beni rahatsız ediyo
öyle deme ya azcık bende de olsa fena olmazdı arka tahta gibi olunca hiçte çekici gelmiyo bana
Bakalım koyarım belki :):)
öyle deme ya azcık bende de olsa fena olmazdı arka tahta gibi olunca hiçte çekici gelmiyo bana
ben epey erken hissettim ama hep gıdıklanma gibiydi, tekmeler yeni yeni hissediliyor. Göbek deliği çevresinde hissediyorum ben.. bazen daha yukarıda..günaydın kızlar bebişleri hisediyormusunuz ben çok aşağıdan hissediyorum hareketlerini çok canım acıyo vurdukça benim oğlan kesin futbolcu olcak yarım saat de belki 10 tekme sallıyo :) bide siz kaç kilo aldınız ya ben 56 ile hamile kaldım 6 kilo aldım şimdiye kadar doktor sınır dasın diyo :18:
inşallah canım, saolAllah kolaylık sabır versin,dualarımız sizinle...her şey iyi olur umarım :)
belki bu salı net bişi söylerler nagim.. ama doktorlar hep tek bebeği sonlandırma taraftarı, ben de buna yanaşmıyorum.iyi olacaksınız tabi sen iyi olki onlarda iyi olsun
kesin bir sonuç çıkmadı dimi cnm,ne zamana kadar takip devam edicek yani ne zaman net bişeyler söyleyebilecekler ayy benim bile kafam karıştı Allah yardımcın olsunşehzadeler sapa sağlam doğacak göreceksin sadece bütün ikizlerde olduğu gibi biri azıcık iri diğeri azıcık minyon olacak validem
Ates boyle seyler soyleme bu hatuna. Akli baska yerde onun, boyle cekicilik, seksilik pesinde bu ara
Yarani destim devaleur) kizz senin adin ne nickini soylemek cok zor
deva deyok artık kapattım yaramı beni istemeyeni ben hiç istemem hııııııııııh
çokta olunca fazla çekici oluyo ama yaaa arkadan örtcem diye canım çıkıyo
Ankarada doktorundan memnun olanlaaaaar?
Hatta mümkünse doktoruna bayılanlaaaar?:))
canım benim ya inş ikiside sağlıkla gelicek onlar ikiz kardeş bırakmazlar birbirlerini korurlar inş. anneleride çok güzel bakar onlara geldiklerinde tosuncuk olurlar dediğin gibi az kaldı biraz daha sabrederler onlarben epey erken hissettim ama hep gıdıklanma gibiydi, tekmeler yeni yeni hissediliyor. Göbek deliği çevresinde hissediyorum ben.. bazen daha yukarıda..
birde ben 10 kilo aldım((((( ama birazı şişlik sanırım, ellerim ayaklarım şişiyor çünkü :/
inşallah canım, saol
belki bu salı net bişi söylerler nagim.. ama doktorlar hep tek bebeği sonlandırma taraftarı, ben de buna yanaşmıyorum.
bebekte bi anomali oluşmadığı sürece izin vermicem, suyu azalıyo evet çok korkuyorum ama suyu bitene kadar beklicem.. inşş bitmicek.
bi 10 hafta dayansa, sonra doğsalar da yaşama şansları yüksek..
iiiiiinşş dediğin gibi olur, minnoş doğsa da büyütürüm ben şehzademi, tosun olana yetişir
Aaa ben sana guveniyodum hemen pes ettin senn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?