2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
toto olmayınca arka düz önde göbiş. kilo almadım fazla 1-2 kg aldıysam anca 3 haftadır
Bende oyle 2 kilo aldim :) bakalim son aylarda ne olcaz
Hahahaahayatta olmaz hamile kalmadan önce koca göbekliydim zaten hala öyleyim :) allahtan mideyle göbek birleşti de hamile göbeği gibi duruyo:)

Aaa askolsun burda yabanci mi var nolcak sankiii

toto olmayınca arka düz önde göbiş. kilo almadım fazla 1-2 kg aldıysam anca 3 haftadır

evet sizin arkadalar düm düz ne güzel benim ilk zamanlar popoyla göbiş yarışıyodu şimdi göbiş öne geçti ama popo da fena değil
giyim konusunda o yüzden çok sıkıntı çekiyorum dar uzun bişey giyemiyorum senin gibi önden arkadan fırlıyo ön tamamda arka beni rahatsız ediyo

ters düz olduk nolcak herkes bizi alttan alsın napalım biz şuan hassasız bende aynıyım ya. eşimede bol bol naz yapıyorum çekecek başka çaresi yok

öyle deme ya azcık bende de olsa fena olmazdı arka tahta gibi olunca hiçte çekici gelmiyo bana

öyle deme ya azcık bende de olsa fena olmazdı arka tahta gibi olunca hiçte çekici gelmiyo bana

Ates boyle seyler soyleme bu hatuna. Akli baska yerde onun, boyle cekicilik, seksilik pesinde bu ara

Yarani destim devaleur) kizz senin adin ne nickini soylemek cok zor

ben epey erken hissettim ama hep gıdıklanma gibiydi, tekmeler yeni yeni hissediliyor. Göbek deliği çevresinde hissediyorum ben.. bazen daha yukarıda..
birde ben 10 kilo aldım ((((( ama birazı şişlik sanırım, ellerim ayaklarım şişiyor çünkü :/

Allah kolaylık sabır versin,dualarımız sizinle...her şey iyi olur umarım :)
inşallah canım, saol

belki bu salı net bişi söylerler nagim.. ama doktorlar hep tek bebeği sonlandırma taraftarı, ben de buna yanaşmıyorum.
bebekte bi anomali oluşmadığı sürece izin vermicem, suyu azalıyo evet çok korkuyorum ama suyu bitene kadar beklicem.. inşş bitmicek.
bi 10 hafta dayansa, sonra doğsalar da yaşama şansları yüksek..

iiiiiinşş dediğin gibi olur, minnoş doğsa da büyütürüm ben şehzademi, tosun olana yetişir

Ankarada doktorundan memnun olanlaaaaar?
Hatta mümkünse doktoruna bayılanlaaaar?:))

canım benim ya inş ikiside sağlıkla gelicek onlar ikiz kardeş bırakmazlar birbirlerini korurlar inş. anneleride çok güzel bakar onlara geldiklerinde tosuncuk olurlar dediğin gibi az kaldı biraz daha sabrederler onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…