Slm arkadaslar.gecen hafta kontrole gittim dr ugrasti yine gostermedi.benim durumumda
Olan varsa yazsin lutfen.19+ 2 gunlugum.dogum tarihi 22 temmuz.tesekkurler.
:) hastane çıkışları hep öyle,o yüzden ben de kullanacaklarımı ayrı almayı düşünüyorum,uzun soluklu kullanabilirim böylece :) baktım öyle yapamıyorum bi operasyon da biz yaparız
Slm arkadaslar.gecen hafta kontrole gittim dr ugrasti yine gostermedi.benim durumumda
Olan varsa yazsin lutfen.19+ 2 gunlugum.dogum tarihi 22 temmuz.tesekkurler.
al işte aynı benim kv gibi aynı model bizimkiler sanırımşu anki doktorumdan çok memnunum ama açıkçası onu dusundugum ıcın acele ediyorum. bazı doktorlar hep sezeryancı. benım doktorum o konuda nasıl bılmıyorum. suprizde istemiyorum tabii. cok katıysa bende basımın caresıne bakarım başka doktor ararım derdındeyım.
detaylıdan sonra gıttıgımde konuşayım madem.
Bu defa hamileliğin nimetlerini kullanmayı düşünüyorum zaten.o genç olmasına rağmen devamlı hamıle gıbı zaten nazlı.
sırf ilgi çekmek için sureklı ayy basım dondu ayyy böyle. sen düşsen bayılsan donup bakmaz. avmye ne zaman gıdıcez der.
Benim doktorda cok o modda şimdi değil şimdi değil... diye. en kızdığım huyu o zaten yoksa ıyı hos.
Takımın modeli cok cici. %100 pamuk demişler. fıyatı sana yüksek gelmedıyse güzel takım. ama bence pahalı :)
aynen canım alt ust takımlar var onlar papisiz :) bende onlardan almayı düşünüyorum. bu papililerinde papilerini keser içe kıvırır dıkerız. beli olduğu surece kapri gıbi gıyer mınnoslar. sıcaklarda da tarz olur hem
o gun bırde bunları aldık.
soldaki pembeliyi ben seçtim, sağdakini babişi :)
çıtçıtlılar, 3.90 ve 4.90. 3lu corap 4.90.
Eki Görüntüle 998916
battaniyenin fiyatıda uygun diye aldık erken erken. deseni babişi seçti. :)
20tl
Eki Görüntüle 998917
o gun bırde bunları aldık.
Eki Görüntüle 998916
20tl
Eki Görüntüle 998917
ilk 3 ay çok çabuk büyüyolar sanki :) ben fazla bişey almayı düşünmüyorum o yüzden bide benim yiğenlerin maşallahı vardı ablamın aldıkları hep küçük gelmişti
al işte aynı benim kv gibi aynı model bizimkiler sanırım
kendisi başı ağrısa acile sürekler insanları ama ben diyim şuran ağrıyo şuyum var ooo bin bahane bulur her zaman aynı şeyi yaptı bana biz mesela ilk çocuk düşünüyoduk 5 6 ay geçti ailelere sölemedik heemn olmazsa onlarda sitrese girmesin dedik bigün ben kötü oldum eşimde yoktu annem babam hastaneye götürmek zorunda kaldı bende durumu anlattım kendi aileme mecburen eşime de dedim sizinkilerede söleyelim artık onlarda bilsin çocuk istediğimizi neyse kv anlattım böle böle dedim kv bana direk dediki ama senin adetlerin çok sancılı ve düzensiz oluyo sen önce git dr görün bu kadar zaman olmadıysa dedi ay beynimden kaynar sular döküldü
oysaki düzensiz adeti sadece eşim askerken kv görümce sitresinden tam 2 ay adet gördüm dr gittim hiç bişeyim çıkmamıştı dr bana kızmıştı sen bu yaşta neyi bu kadar kafana takıyosun yumurtalıkları etkiliyosun bu kadar diye
kv de direk bana mahane bulunca bende yapıştırdım o gün cevabımı aam hani eşim askerken çok sitres yaşadım ya aile sorunları yüzünden o yüzden adetim düzensizdi benim ondan kaynaklı bişeyse çocuk hemen olmayışı başkasına suç ararım bende dedim
ay sinemcim ya valla şu kv lafı geçtimi deli oluyorum kendimi kaybediyorum sizinde başınızı şişiriyorum çok özür
Ablam diyoki uzun olunca kıvırıyodum,zaten beden olarak çok büyümüyolar boyu uzuyo,o zaman da çoraplarının içinekoyup giydiriyodum :):) 0-3 ayı 6. Aya kadar giyer bizim godikler :):)
çok cici bunlar güle güle giysin eskitsin prenses çok tatlılaro gun bırde bunları aldık.
Eki Görüntüle 998916
20tl
Eki Görüntüle 998917
inşallah tez zamanda rabbim senide bebişle müjdelesin inşallah seni çok iyi anlıyorum canım bende 2 sene bekledim her ay adet olmayayım diye dua ediyodum. son dr kontrolümde çikolata kistim olduğu için olmadığını ve neredeyse imkansız olduğunu söyledi dr ama rabbim şifasını soğan suyuyla verdi bebeğime kavuştum kistim hala var ama küçülüyo.
kilo verme isi nasil gidiyo ilacini kullaniyosun dimi
Anlat rahatla bilgecim,herkese anlatılmıyo böyle sıkıntılar:)
al işte aynı benim kv gibi aynı model bizimkiler sanırım
kendisi başı ağrısa acile sürekler insanları ama ben diyim şuran ağrıyo şuyum var ooo bin bahane bulur her zaman aynı şeyi yaptı bana biz mesela ilk çocuk düşünüyoduk 5 6 ay geçti ailelere sölemedik heemn olmazsa onlarda sitrese girmesin dedik bigün ben kötü oldum eşimde yoktu annem babam hastaneye götürmek zorunda kaldı bende durumu anlattım kendi aileme mecburen eşime de dedim sizinkilerede söleyelim artık onlarda bilsin çocuk istediğimizi neyse kv anlattım böle böle dedim kv bana direk dediki ama senin adetlerin çok sancılı ve düzensiz oluyo sen önce git dr görün bu kadar zaman olmadıysa dedi ay beynimden kaynar sular döküldü
oysaki düzensiz adeti sadece eşim askerken kv görümce sitresinden tam 2 ay adet gördüm dr gittim hiç bişeyim çıkmamıştı dr bana kızmıştı sen bu yaşta neyi bu kadar kafana takıyosun yumurtalıkları etkiliyosun bu kadar diye
kv de direk bana mahane bulunca bende yapıştırdım o gün cevabımı aam hani eşim askerken çok sitres yaşadım ya aile sorunları yüzünden o yüzden adetim düzensizdi benim ondan kaynaklı bişeyse çocuk hemen olmayışı başkasına suç ararım bende dedim
ay sinemcim ya valla şu kv lafı geçtimi deli oluyorum kendimi kaybediyorum sizinde başınızı şişiriyorum çok özür
çok cici bunlar güle güle giysin eskitsin prenses çok tatlılar
ben bu çıtçıtlıları 3,5 dan alıyorum çarşı pazar dolu uzun kollu kısa kollu
şu hastane çıkışlarına kimi çok kullanışlı en az 2 3 takım al diyo kimi sakın alma parça al hiç kullanışlı olmuyo diyo
kime neye inancaz yahuuu biz 5 li takımlar var bide onlarda kullanışlı gibi ya geçende eşimin bi müşterisi var bebek eşyaları satıyo
ondan baktık 5 li takım 12 tl 10 lu takım 35 - 40 tl arası markaları unuttum şimdi
alt açma aldık o gün 25 tl ye ciciş bişey
birde karaca battaniyeler var 50 tl bi tane öyle güzel kaliteli bişey alayım diyorum yıllarca kullanılıyo
annemde battaniye ördü o polar iplerden ay resim ekleme şansım olsa hepsini eklicem tek tek
foto mak. bulayım ben evden aktifleştireyim tekrardan olmuyo böle sizler ekliyosunuz kıskanıyorum bende ya
aynen herkeze anlatılmıyo bu durumlar benim çevremde kimse bilmez kv. yakınmam kimseye
ama burda anlatıyorum inan azda olsa rahatlıyorum sonra da diyorum insanların başını şişiriyorum
sokcan tabi lafı arada çaktırmadan onlar gibi bende eskiden çok susardım ezik gibi aman kötü olmayalım aman küsmyelim derdim ama artık umrum bile değil bende ara ara yeri geldimi esirgemiyorum lafımı yoksa içten içe daha çok kendimizi yiyoruzzaten herhangi bir durumda herhangi bir sorun varsa kesin bizimdir.. ne gıcıklar yaa..
canım hiç şişirmiyorsun. dediğin gibi bizimkiler cok aynı modeller ki soyle bir bakınca topiğimizin çatısı altında bir tane normal kv duymadım.
şimdiye kadar hem oğluna bakmamış hemde annelık lafları donduruyordu. ben sımdı Rabbımın izniyle bebeğim dünyaya gelince bana sokuşturduğu lafları tek tek iadeli tahhutlu geri yollucam :)))))
çocuk doğurmakla bıtmıyor... benım çocuğuma ben bakıyorum.. millete postalamıyorum... yok ben çıkamam dışarı avmye... herkes için aynı olmayabilir ama çocuğumun keyfı benım ıcın daha onemlı... vs vs... kendimden cok eşim için kızgınım..
oyhhhh valla guvercın gıbı kabarıyorum yazarken bıle
ben lafımı esirgemicem artık yanı ama çaktırmadan çaktırmadan kv usulü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?