gene gidemedim
bizim akrabalar uzak olduğundan devamlı ust bas alıyoruz dıyorlar ama ne alıyorlar bılmıyorum. onların keyfını beklersek kızın popişi açıkta kalıcak. alan göndermeli ki bizde ona gore alalım :)))
ama işin komik yanı cinsiyeti belli olmadan herkes kız havasına gırıp kız cıcılerı alıp ormeye başlamışlar. sülalede kız açlığı varmış meğer
şimdi de isim ne diye sıkıştırıyorlar ama biz son 1 ay a kadar hıcbırsey demicez. gereksiz dialoga gırmemek ıcın.
illa ki kopacak bir yerde canımcım erkeklerin bu konuda heycanıda bır enteresan oluyor ya o yüzden acele de etme :))))
ya ben o kadar lazım olacağını dusunmemıstım battanıye ıcın hıc bırsey duymamıştım. ooo bol bol polarda yaparım penyede alırım minnoş kızıma :) cok iyi oldu ama dediğin son anda battanıyede alınmaz hem cici hem kullanışlı bakmak lazım.
hehehheh :)
şu polar işine bende bakayım haftasonu benimde hiç aklıma gelmemişti o kadar çok kullanılabileceğitecrübesizlik işte :)
hahahh sizinle konuşurken mesai bitti valla çok mutluyum yarın cumaa[/Q
bakıyorumda herkes bişeyler almış kv akrabalar falan, ben bana kimsenin bişey alacağını düşünmüyorum tam tırnagın varsa başını kaşı olacak bizim galiba, annem çarşı pazar gezmeyi bilmez birilerinin götürmesi lazım kardeşlerin durumu yok, görümcemin bebek mağazası var ama pahalı zaten ortaklı. ilk hamile kaldığımı öğrenince hastane çıkışı benden demişti, geçen gün gelip bakın geliş fiyatına veririm yanınada ben bişeyler koyarım dedi. annem karyolasını alır gerisi Allah kuvvet versin dicez artık. ev aldığımızdada ev hediyesi 10 ark ortak seramik tava ve iki kişilik çay fincan takımı almışlar bize saolsunlar :) yani bu hediye konusunda çok şanssızım hatta işyerinde bi kez yılbaşı çekilişi yapıldı bana boncuk iplik karışık küpe kolye geldi herkeste elbiseler gömlekler havada uçuşurken :) yani Allah kimseye muhtaç etmesin
selam kızlar nasılsınız. benım ayrıntılı ultrasonumda rahım damarımda çentik cıktı preeklampsı (gebelık tansıyonu acısından takıpte olacagım)
bu durumu yasayan var mı henuz kendı doktorumla paylasmadım herhangı bır önlem alınabılır mı bılmıyorum..
çok sevindim senin adına canım ya bide ikinci gebelikte düzelmez ilki gibi olur falan demiştin hatırladıım kadarıyla inş tamamen düzelicektir sende sıkıntısız bi hamilelik geçirirsin
ayrıntılıyı deli gibi bekliyorum valla ikili üçlü testlerimi çok şükür ki temiz çıktı ama ayrıntılı larda sıkıntılı çıkanlar var onları duydukca iyice panik olmaya başlıyorum bebişler sağlıklı olsunda dualarımız hep bu yönde
sizin ayrıntılı nasıl geçti herşey yolundamı
çok sağol canım inşallah seninkide düzelir ayrıntılı güzel geçti bebğin burun deliğine kadar görüyorum çok yakışıklı bi erkek ve hiç bir sorun yok dedi çok şükür umarım sende güzel haberlerle gelirsin
ben epey erken hissettim ama hep gıdıklanma gibiydi, tekmeler yeni yeni hissediliyor. Göbek deliği çevresinde hissediyorum ben.. bazen daha yukarıda..
birde ben 10 kilo aldım((((( ama birazı şişlik sanırım, ellerim ayaklarım şişiyor çünkü :/
inşallah canım, saol
belki bu salı net bişi söylerler nagim.. ama doktorlar hep tek bebeği sonlandırma taraftarı, ben de buna yanaşmıyorum.
bebekte bi anomali oluşmadığı sürece izin vermicem, suyu azalıyo evet çok korkuyorum ama suyu bitene kadar beklicem.. inşş bitmicek.
bi 10 hafta dayansa, sonra doğsalar da yaşama şansları yüksek..
iiiiiinşş dediğin gibi olur, minnoş doğsa da büyütürüm ben şehzademi, tosun olana yetişir
gene gidemedim
bizim akrabalar uzak olduğundan devamlı ust bas alıyoruz dıyorlar ama ne alıyorlar bılmıyorum. onların keyfını beklersek kızın popişi açıkta kalıcak. alan göndermeli ki bizde ona gore alalım :)))
ama işin komik yanı cinsiyeti belli olmadan herkes kız havasına gırıp kız cıcılerı alıp ormeye başlamışlar. sülalede kız açlığı varmış meğer
şimdi de isim ne diye sıkıştırıyorlar ama biz son 1 ay a kadar hıcbırsey demicez. gereksiz dialoga gırmemek ıcın.
illa ki kopacak bir yerde canımcım erkeklerin bu konuda heycanıda bır enteresan oluyor ya o yüzden acele de etme :))))
ya ben o kadar lazım olacağını dusunmemıstım battanıye ıcın hıc bırsey duymamıştım. ooo bol bol polarda yaparım penyede alırım minnoş kızıma :) cok iyi oldu ama dediğin son anda battanıyede alınmaz hem cici hem kullanışlı bakmak lazım.
Sihhatler olsun tatlim kiz valla benimde buyuk temizlik yapmam lazim kiyi kose falan ama halim yok esimde biraz toparlan oyle yaparsin diyo hic demiyo beraber yapalim diye resmen gozumde buyuyor cok halsizim cunkuevi temizledim yemegimide yaptim bide dus aldim ohhhh misss :))) azcık belim agridi artik 4-5 gun ev temizlemem isterse koksun
A.selam tatlimHerkese selamlar
tesekkurler canim :))) bende öylesine yüzeysel temizledim zaten dip köşe bende yapıcam bi ara eşimde aynı cok zorlayincada bos gec yapma senden kıymetlimi diyo :/
Selamm iyi aksamlar kizlarr :)
Selamm iyi aksamlar kizlarr :)
iyi aksamlar bacımmm :) hosgeldin
Huhuu bende burdayimm. Nasilsiniz hatunlarr
kambersiz dügün olmazuzandim belim sızlıyo inceden evi sildim supurdum yorgunluk basti sen nasilsin canim
Tabii olmazbende bugun disardaydim, fazla yurudum galiba benim bel de isyanlarda
Hosbulduk canim nasilsin :)iyi aksamlar bacımmm :) hosgeldin
Iyi canim sen nasilsin :)Huhuu bende burdayimm. Nasilsiniz hatunlarr
En son gecen persembe cikmistim bendemis gibi temiz hava almissin bebisle konya da 2 gundur hava kapali hic dısari cikasim gelmiyo tıkildim kaldim evde :/ sabaha agrilardan eser kalmaz insallah
Hosbulduk canim nasilsin :)
Iyi canim sen nasilsin :)
Ya kizlar az once ayakta oksurdum kasiklarim iki yandanda cok fena batti ya cok korktumbisey olmaz dimi kizima
En son gecen persembe cikmistim bende
Yok canm bsey olmaz Allahin izniyle. Hapsururken oksururken oluyo oyle kramplar:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?