2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

hehehheh :)
şu polar işine bende bakayım haftasonu benimde hiç aklıma gelmemişti o kadar çok kullanılabileceği tecrübesizlik işte :)
hahahh sizinle konuşurken mesai bitti valla çok mutluyum yarın cumaa

selam kızlar nasılsınız. benım ayrıntılı ultrasonumda rahım damarımda çentik cıktı preeklampsı (gebelık tansıyonu acısından takıpte olacagım)
bu durumu yasayan var mı henuz kendı doktorumla paylasmadım herhangı bır önlem alınabılır mı bılmıyorum..

selamlar geçmiş olsun, benide 1 ay sonra tekrar çağırdı sağ sol arter kan akışının birisinde sorun varmış tabi bana açıklama yapılmadı ama inşaallah düzelir düzelmezse tansiyon yada şeker sorunu olabilirmiş inşaallah düzelir ikimizinde sorunu ve tüm sorunluların

senin ikiz gebelik canım bize göre iki kat daha zordur eminim arkadaşım var 30 haftalık iken doğum yaptı şimdi 7 yaşında ikizleri sadece ikizlerden birini 10 gün küvezde tuttular başka hiçbir sorun yaşamadı inşallah sende ikisinide sağlıkla alırsın kucağına

Cnm buyuk polar bitane olsun kucuk ince polarda bitane yeter ama cicisli penyelerdn yap baya

evi temizledim yemegimide yaptim bide dus aldim ohhhh misss :))) azcık belim agridi artik 4-5 gun ev temizlemem isterse koksun

evi temizledim yemegimide yaptim bide dus aldim ohhhh misss :))) azcık belim agridi artik 4-5 gun ev temizlemem isterse koksun
Sihhatler olsun tatlim kiz valla benimde buyuk temizlik yapmam lazim kiyi kose falan ama halim yok esimde biraz toparlan oyle yaparsin diyo hic demiyo beraber yapalim diye resmen gozumde buyuyor cok halsizim cunku
Herkese selamlar
A.selam tatlim

Tabii olmaz bende bugun disardaydim, fazla yurudum galiba benim bel de isyanlarda

mis gibi temiz hava almissin bebisle konya da 2 gundur hava kapali hic dısari cikasim gelmiyo tıkildim kaldim evde :/ sabaha agrilardan eser kalmaz insallah

Son düzenleme:
mis gibi temiz hava almissin bebisle konya da 2 gundur hava kapali hic dısari cikasim gelmiyo tıkildim kaldim evde :/ sabaha agrilardan eser kalmaz insallah
En son gecen persembe cikmistim bende
Hosbulduk canim nasilsin :)

Iyi canim sen nasilsin :)
Ya kizlar az once ayakta oksurdum kasiklarim iki yandanda cok fena batti ya cok korktum bisey olmaz dimi kizima

Yok canm bsey olmaz Allahin izniyle. Hapsururken oksururken oluyo oyle kramplar:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…