2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ayyy çok tatlılar :)
bende şu örme battaniyeler varya onları çok beğeniyoırum. elimden gelsede örsem ama hiç yetenekli değilim bu konuda

sağol bihter teyzesi. o örgü battanıyelerı bende cok seviyorum. aynı mağazada gordum onlardan 15tldı. bır dahakı gıdıste alıcam onlardan. her zaman gormuyorum onları. bende yeteneksızım el işlerinde (( genelde rahatlatır el işi derler benım içimi şişiriyor. ben cok sabırsız oluyorum. ama dikiş iyi kotu yapıyorum.

Güzel günlerde eskitsin inşallah :) bizim babiş pek hevesli değil alışverişe:):)

sağol tatlışım :) ayyy bana fırsat bırakmıyor sedacım. banada sıra gelsın dıye bekliyorum bir mağazaya gırınce hemen elinde birşeyler oluyor :)) şimdilik sesim çıkmıyor ama suyunu çıkartırsa bozuşucaz heralde. o heveslenıyorda ben heveslenmiyor muyum

Ayy ne güzel yaa heyecanlı :) bizimki daha alışamadı,rüyasında görmüş dün anlatıp duruyodu şöyleydi böyleydi diye sonra tıs :) diyorum alalım daha dur alırız diyo :) galiba hiçbir zaman senin kocişin gibi olmucak :):)

sağol canımcım. :) evet genelde 3-4tlye bulunuyor iyi kide bulunuyor sanırım en cok bunlardan lazım olacak yaz kıs.
benımde 3 e aldıklarım var. o gun eşim dırdırlandı diye ses etmedim :))))) aldık 4 e 5 e bir gorsenız şaka gıbı bır sey oldu eşim ya :)) hem sevımlı hem bazen gıcık :) tatlı gıcık :)

ya bence takımlardakı olay beresı eldıvenı falan fılan. e onlarda 2şer tane olsa yeter. gerisini ayrı ayrı almak daha mantıklı bence.
bır adı hastane cıkısı dıye rakamlar cok uçuk. adı var yanı.
o miniçoda yıne 8lı bır takım 13tldı. ben desenlerını begenmedıgım ıcın almadım. içeriği benim aldığımla aynıydı. ama ben bu kedili diye cok beğendim. yanı buyuk bebek mağazalarında uygunuda bulunuyor. yazık 30-50tl verme derim ben.

hersey kısa zamanlarda gıyılecek. ama battanıye dedıgın gıbı uzun kullanılır (boyuna yettiği surece) yumuş yumuş yatar Paşacık.

sen kıskanıyorum dıyorsunda bende meraktan çatlıyorum yaaa resim istiyoruuuuuuuummm

gardımı aldım bekliyorum bilgecim artık affı yok :)))) kvlik sırası bende

ya bebk eşyalrı gerçekten çok pahalı bizler sanki biraz erken başladık alışverişlere ama uygun denk geldikçe almaya çalışıyorum bende
sevgililer gününde mesela bebek mağazasına gittim oğluşa sevgililer günü hediyesi alayım dedim anam bu çıtçıtlılar 7,9 herşey ucuk fiyat bi baktım kot pantolon küçücük ama 6-9 aylık 10 tl hemen kaptım tabi pantolonu böle böle bir sürü şey aldık ama eşimde seninki gibi sinir ediyo bazen beni fiyatına bakmıyo hiç direk beğeniyo bunu alalım bak bu burda bu para çok pahalı almayalım ama ben çok bbeğendim aklım kalır şimdi bunda vs. diyo alıyoz artık kırılmasın diye öle saçma şeyler yüksek ücretler ödediğimiz oluyo yani
bide bizim burda sosyete pazarı tarzı bi yer var izmirliler iyi bilir özkanlar pazarı ordan annem çeket aldı inanırmısın 5 tl ye yün çeket o kadar güzel ki sonra bi mağazada aynısı markasına varana kadar 17 tl di şok oldum onu görünce kim ne tutturursa o para ya satıyo valla bizede iyice araştırmak düşüyo Allah a şükür halimize ama öle çöpe atcak paramız da yok yani

Bazen surat bıle yapıyor ya hamıle olan benım benım kaprıs yapmam lazım sana ne oluyor dıyorum :)))
geçenlerde lcwden cok cıcı bır havlu aldım. bayıldı bıttı havluya ama onsuz aldım dıye hafıf surat yaptı :)
seninki hala şokun ve heycanın verdiği psikolojidedir. :) zamanla değişir erkekler genel olarak alışverısı sevmez ama bebişlerde huyları er ya da gec değişiyor sanırım. :)))
benım eşim 2 saatten sonra bes karış surat yapmaya başları, bir izin gunum var bıd bıdı vs vs yapardı :) kaç haftadır sabah çıkıyoruz aksam donuyoruz eve ağzı kulaklarında :)))
gecen aksam o kadar gec geldık yorulduk, üşenmedi kurdu hemen karyolayı. :) hiç beklenmeyen hareketler bunlar benim için :) aman maşallah diyim :)

ayy bilgecim yoksa biz kardeşmiyiz bu kadar olur valla

hadi kvler aynıda eşlerdeki şuursuz alışverıste aynı, bizdeki mantıklarda aynı :)))))

ilk zamanlar bu kadar bilmiyorduk fiyatları o yüzden erken demelere oylemı acaba dıyordum ama çarşı pazar yapıp saha çalışmasına girince yok yaaa dedim
fıyatlar böyle olunca malum yazlık kışlık ne denk gelırse artık alıyoruz. herşeyı mevsımınde alırsak zaten cok pahalı olur. bak sımdı yazlıklar pahalı kışlıklar indirime gırıyor.
Birde pahalı birşeyi alıp banane ben kızıma alıcam demesi yok mu simdi guluyorumda o anda boğasım geliyor. sankı ben kime alıyorsam ev hesapları bende olduğundan paşam rahat tabi o detaylara gırmıyor. a dan z ye muhasebe bende

Facebooka da el attım :) az önce biri yazmış 21. Haftada cinsiyet değişmiş,erkek dedikleri be iş kızmış :):)

yaaa :18: geçen akşam bir dünya pembeli aldıktan sonra eve dönerken yolda eşime bende dedim :))) ya birde 1 ay sonra erkek derlerse ne olucak hersey pembişli oldu diye. nieehhh o da kullanır dedi koptum

al işte aynı eşimde evin muhasebesini hiç ama hiç bilmez maaşı geitir verir krediler mi ödeniyo elektrik su ft. kaç para gelmiş neymiş ne değişmiş bilmez ama bizimki sırf bebişe değil normalde de iktisatı hiç bilmez komik olcak ama kahvaltıda mesela ekmekten çok peynir yer birgün dedim ki aşkım allaşkına şu peyniri katık etsene dedim peynir dayanmıyo eve inan bana dediki katık etmek mi o ne demek şimdi katık etmek ne demek anlamını bilmiyo ya
bebiş alışverişinde de aynı şeyler şimdi büyük bi mağazaya giriyoruz ben tabi indirimli olan ihtiyac olanların fiyatlarına bakıyorum deli gibi bizimkine bi bakıyom elinde bir sürü şey ben bunları çok beğendim alalım şakamısın sen diyorum bunlar kaç para etiketine baktın mı eee nolcak kartla alırız sankim o k.kartını karşı komşu ödüyo

Cnm hastane cikislarini en fazla 20gun giydirebiliyosn cunku bebis buyiyor yaklasik 2kiloya kadar alabiliyor ilk ay ben 2takim almistim daha dogrusu 1takim dayisi buyuklerinden aldi bide ben almistim hastaneye giderken onlari bide bikac esya goturmustum takim olarak cunku resim cekiyolar hastanede takim olunca guzel oluyor bide kakalari cok disari cikiyor yeni dogdugunda penye battaniyede bikac tane fazla olsun yaninizda polar battaniyenizide alin bence cunku onlar yeni dogduklari icin cok usuyolar polar battaniye mutlaka sart yaz diye almamazlik yapmayin bide ben incecik polar battaniye almistim gemici resimlikeske imkanim olsada cekip gostersem genelde kumas satan magazalrda bulunuyor penye battaniye boyutunda cok kullanisli valla yaz diye cok aldanmayin onlar bi lokmacik oluyorlar yinede sarip sarmalamak gerekiyor yavrucuklarimizi

ay evet canım yazın nimetlerinde faydalanıp gıydırırız uzun bır sure. ayyyy tontişler doğunca bol bol resim paylaşalım.
hem bebişim olacak hem bir suru yeğenim çok heycanlı yaa
kızzz nasıl yani herkes aynı anda mı doğurcak kızzzz,kuluçka gibi ayy maşallah

Allahımmmmmmmm kahkalara boğuldum okurken

bu kadar olur ya komik olacak belki dedin ya. yok tatlım hıc komık olmadı. çünkü o peynir kavgası yıllardır bitmedi bizde
lokmamı mı sayıyorsun dıye soylenıyor. kahvaltıyı o hazırlayınca dolaptakı butun peynır sofrada
ben hazırlayınca daha insani boyut geliyor.
kaç kere dedim bilmiyorum yıllardır ''aşkım peynır pahalı yeme demiyorum ama 1 seferde 1 haftalık yıyorsun ekmeksız'' diye :))))

ay gozlerım doldu bilgecim yalnız değilmişim.
ve de aynen her konuda aynı ustune bir hırka almaz tişörtle oturur klimanın dibine vurur. ben sıcak su torbası alır açmam klımayı elektrık az gelsın dıye. tv sabaha kadar calısır vs vs..

bazen cok delirtince madem bu kadar hoşlanmıyorsun benım duzenımden hesapları sen al ıkımızde mutlu olalım derım. toparlanır hemen. ara ara hesapları sen al diyerek topluyorum yoksa batıracak bızı :)
kart konusunda da aynı ''kartla alırız yeaaaa nolucak'' diyince borçlar hakkında kucuk bır hatırlatma yapıyorum.

aynen herkeze anlatılmıyo bu durumlar benim çevremde kimse bilmez kv. yakınmam kimseye
ama burda anlatıyorum inan azda olsa rahatlıyorum sonra da diyorum insanların başını şişiriyorum
anlat kuşum valla o z olayından sonra senin kv merak uyandırdı,daha kim bilir neler vardır

evet ya annemde hep diyo üflesen hasta olurlar çok üşürmüş elleri ayaklrı geçende arkadaş doğum yaptı hastaneye gittik odada piştim nasıl sıcak içersi bebişin eldivenini bi çıakrttım elleri buz gibi soğuk kıyamam ben onlara ya
canım penye battaniyelerden biz şuanda 5 tane yaptırdık annem yaptırdı daha doğrusu daha cinsiyet bile belli değildi çok kullanılıyomuş onlar bir kaç tane alırız diyorum hazır yeter heralde battaniyede polar annem ördü işte bi tane de kaliteli bişey almayı düşünüyorum karaca nın 50 tl di çok güzeller onlardan istiyorum bir iki de uygun 15 20 tl liklerden alırım hastane çıkışıda dediğin gibi bi takım istiyorum foto çekimleri için ben krem rengi giycem nasip olursa foto çekiminde oğluşla babasına da takım güzel bişey olsunda uyumlu olalım resimlerde diyorum
annemin yaptırıdığı battaniyeler çok güzel bende resim çekip hepsini eklemek istiyorum sizde görün hem fikir olur hem kıskanıyorum arkadaşlar ekledikçe ama foto mak. bakcam eve gidince bulayım eklicem bende

canım senin koca baya iyi ya katık ne derken sesli güldüm,ne bilsin erkekler market alışverişi, yeme-içmeyi ayarlama-temizlik ürünleri,kıyafet alışverişi hep bizde olunca adam peynir mi çok alınmış ekmek mi ne bilsin

canlar sizi bilmem ama kocalar baya kardeş gibi duruyolarrr

peynir konusuna gerçekten bende çok güldüm bu kadar olur yani daha neler çıkcak acaba merak ediyorum şimdi
benim kv evi kalorüferli her daim evin içi sıcak bizde yok klimayla ısınıyorum annesinin evinde alışmış tişort giyio klima sonda açık ben kısıyorum niye kısıyon hava soğuk hasta mı olalım sen elektrik parası az gelsin diyon bu sefer hastanelerde para harcıcaz enteresan şekilde çıkışları lafları oluyo bide bide bizimki ne yemek olursa olsun zeytin peynir olcak sofrada alakasız yemek oluyo peynirin ne işi var şimdi o sofrada yok illa çıkcak tmm çıkartıyorum da gerçekten peynir zeytin dayandıramıyorum artık eve bide sofrada son bi parça peyniri bırakır tabakta eee al hadi atılmasın derim hehhh bende bunu bekliyodum der sanki yıllardır peynir yememiş gibi
sinemcim aynen bazı huylarımız gerçekten çok benziyo birbirimize ama öle bi anne den babadan eşimin haline şükrediyorum yinede Allah a şükür öle yaptım böle yaptım evlendik 1 sene sonra evimizi aldık ya Rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin borçlarını da bitirmeyi göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…