Z kaynana benimki adı çıktıanlat kuşum valla o z olayından sonra senin kv merak uyandırdı,daha kim bilir neler vardır
canım senin koca baya iyi ya katık ne derken sesli güldüm,ne bilsin erkeklermarket alışverişi, yeme-içmeyi ayarlama-temizlik ürünleri,kıyafet alışverişi hep bizde olunca adam peynir mi çok alınmış ekmek mi ne bilsin
kız inan abartmıyorum eksiği vardır fazlası yoktur anlattıklarımın daha neler varda işte garip huylu kocam benim olsun ama ben onu her haliyle ilk günki gibi seviyorum canım kocam benim adam fuarda kulaklar çın çın çınlıyodur vallacanlar sizi bilmem ama kocalar baya kardeş gibi duruyolarrr
canlar sizi bilmem ama kocalar baya kardeş gibi duruyolarrr
al işte aynı eşimde evin muhasebesini hiç ama hiç bilmez maaşı geitir verir krediler mi ödeniyo elektrik su ft. kaç para gelmiş neymiş ne değişmiş bilmez ama bizimki sırf bebişe değil normalde de iktisatı hiç bilmez komik olcak ama kahvaltıda mesela ekmekten çok peynir yer birgün dedim ki aşkım allaşkına şu peyniri katık etsene dedim peynir dayanmıyo eve inan bana dediki katık etmek mi o ne demek şimdi katık etmek ne demek anlamını bilmiyo ya
bebiş alışverişinde de aynı şeyler şimdi büyük bi mağazaya giriyoruz ben tabi indirimli olan ihtiyac olanların fiyatlarına bakıyorum deli gibi bizimkine bi bakıyom elinde bir sürü şey ben bunları çok beğendim alalım şakamısın sen diyorum bunlar kaç para etiketine baktın mı eee nolcak kartla alırız sankim o k.kartını karşı komşu ödüyo
evet ya annemde hep diyo üflesen hasta olurlar çok üşürmüş elleri ayaklrı geçende arkadaş doğum yaptı hastaneye gittik odada piştim nasıl sıcak içersi bebişin eldivenini bi çıakrttım elleri buz gibi soğuk kıyamam ben onlara ya
canım penye battaniyelerden biz şuanda 5 tane yaptırdık annem yaptırdı daha doğrusu daha cinsiyet bile belli değildi çok kullanılıyomuş onlar bir kaç tane alırız diyorum hazır yeter heralde battaniyede polar annem ördü işte bi tane de kaliteli bişey almayı düşünüyorum karaca nın 50 tl di çok güzeller onlardan istiyorum bir iki de uygun 15 20 tl liklerden alırım hastane çıkışıda dediğin gibi bi takım istiyorum foto çekimleri için ben krem rengi giycem nasip olursa foto çekiminde oğluşla babasına da takım güzel bişey olsunda uyumlu olalım resimlerde diyorum
annemin yaptırıdığı battaniyeler çok güzel bende resim çekip hepsini eklemek istiyorum sizde görün hem fikir olur hem kıskanıyorum arkadaşlar ekledikçe ama foto mak. bakcam eve gidince bulayım eklicem bende
canlar baktım sayfalar baya ilerlemiş bir öküzle boğuşuyodum,odamda çalışan eski tip adam gevşek ağızlı,dedikoducu,ben sinirlendikçe gülüyo,karı kılıklı öyle öfkelendim ki,erkek olsam ah ben biliyodum da,o yüzden yazmadım,sakinleşmeyi bekledim,ama hala sinirliyimmm
hahahahaahah çok güldüm allahta sizi güldürsün :)
ama bizdeki muhasebe kocadan soruluyor bizde tam tersi hiç bilmiyorum hesebımı
Cok rahat edersin ama bende penye battaniyelrimden bikacini gorumcem erken dogum yapti diye ona gondermistim simdi yeniliycem bide benim oglum firt firt kusuyodu 4ayina kadar bende en az 3tane alcam bikac tanede evde var polar battaniyemizde cok gecengun pempeli yesilli kumas aldim halasi kizima nevresim takimi dikecek 2tanede abiden kalan var yedek olarak bide ben cok fazla patikli alt ic zibin ust falan almiycam abisindende gunluk evin icinde giydirebilecegim seyler cok kaldi hep yesilli turunculu sari kirmizi renklerde daha cok disari cikarken giydirebilcegim seyler almak istiyorum kizimiz daha az masrafli gelcek bize :):) abiden bi suru sey kaldi bebek arabamiz bile iki tane :):) ama sizin allah yardimcinix olsun cok masraf bebek kiyafetleri gercekten oglumda cok alisveris yaptim hersey cift cift bide tek erkek cocuk diye oyun parki ayri kucuk besigi ayri fakat dogum parasi az vermistim 550tl simdi ayni hastane ama fiyat 1800biyerden kar ediyoz biyerdn veriyorz
peynir konusuna gerçekten bende çok güldüm bu kadar olur yani daha neler çıkcak acaba merak ediyorum şimdi
benim kv evi kalorüferli her daim evin içi sıcak bizde yok klimayla ısınıyorum annesinin evinde alışmış tişort giyio klima sonda açık ben kısıyorum niye kısıyon hava soğuk hasta mı olalım sen elektrik parası az gelsin diyon bu sefer hastanelerde para harcıcaz enteresan şekilde çıkışları lafları oluyo bide bide bizimki ne yemek olursa olsun zeytin peynir olcak sofrada alakasız yemek oluyo peynirin ne işi var şimdi o sofrada yok illa çıkcak tmm çıkartıyorum da gerçekten peynir zeytin dayandıramıyorum artık eve bide sofrada son bi parça peyniri bırakır tabakta eee al hadi atılmasın derim hehhh bende bunu bekliyodum der sanki yıllardır peynir yememiş gibi
sinemcim aynen bazı huylarımız gerçekten çok benziyo birbirimize ama öle bi anne den babadan eşimin haline şükrediyorum yinede Allah a şükür öle yaptım böle yaptım evlendik 1 sene sonra evimizi aldık ya Rabbim sağlıkla oturmayı nasip etsin borçlarını da bitirmeyi göstersin
canım abininkileri giyer tabi sende içikli biçikli elbiseler alırsın gezmelik yeter bide erkek eşyaları kızçelere oluyoda sankim kızların pembeleri dantelleri oğluşlara pek gitmiyodediğin gibi bizim ilk olduğundan herşeye ihtiyacımız var Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerde şansıyla gelir ama hepsi alınır bi şekilde sağlıkla gelsinlerde doğum ücreti yüksekmiş baya benim hastanede normal 1000 seeryan 750 şuanda belki zam gelebilirmiş ama yinede çok yükselceni sanmıyorum bu ara sezeryan daha pahalı burda hep yanlış yazdın deniyo demeden söleyim
iyi akşamlar herkesee
Bugün yoğunluktan bi günaydın diyebildim- bide iyi akşamlar
çok sinirliyim ya.. şimdi bu hormonlardan diyolar ama nasıl sinir olmam, 4 gündür koca şemsiyeyi evden işe-işten eve taşıdım yağmur yağmadı.. bugün amaaaaann yeter yağmıyo zaten dedim şuan sel götürüyo
çokta akıllıyımdır hani hiçbiyerim ıslanmasın diye şu dede şemsiyelerinden almıştım hani çadır gibi koskocaman hiçbiyerin açıkta kalmıyor, ama çantayada sığmıyor
hahahahaahah çok güldüm allahta sizi güldürsün :)
ama bizdeki muhasebe kocadan soruluyor bizde tam tersi hiç bilmiyorum hesebımı
Cok rahat edersin ama bende penye battaniyelrimden bikacini gorumcem erken dogum yapti diye ona gondermistim simdi yeniliycem bide benim oglum firt firt kusuyodu 4ayina kadar bende en az 3tane alcam bikac tanede evde var polar battaniyemizde cok gecengun pempeli yesilli kumas aldim halasi kizima nevresim takimi dikecek 2tanede abiden kalan var yedek olarak bide ben cok fazla patikli alt ic zibin ust falan almiycam abisindende gunluk evin icinde giydirebilecegim seyler cok kaldi hep yesilli turunculu sari kirmizi renklerde daha cok disari cikarken giydirebilcegim seyler almak istiyorum kizimiz daha az masrafli gelcek bize :):) abiden bi suru sey kaldi bebek arabamiz bile iki tane :):) ama sizin allah yardimcinix olsun cok masraf bebek kiyafetleri gercekten oglumda cok alisveris yaptim hersey cift cift bide tek erkek cocuk diye oyun parki ayri kucuk besigi ayri fakat dogum parasi az vermistim 550tl simdi ayni hastane ama fiyat 1800biyerden kar ediyoz biyerdn veriyorz
canım izmirde olmanı veya aynı şehirde olmamızı çok isterdim şu anlattıklarının hepsini inan bizde yaşıyoruz zamanında ciddi anlamda maddiyatları iyimiş arsalar bahçeler tarlalar ganiymiş kaynım ve görümcemle beraber kv kp yemiş bitirmiş hepsini bize tabi bir çöp kalmadı Allah a şükür evimizide kendi çabamızla aldık hiç biri diyeemz yardım ettik vs.şu her yemekte bizde de peynır değilde zeytın tuhaflığı var. :) o ''bende bunu bekliyordum''da benım esımde de var cok kızıyorum. ya şimdi böyle konuşuyoruz ya hanı evde lokma sayılıyor da sanılmasın. herşeyın en ıyısını almaya çalışırım ve asla esirgeme huyum yoktur. aksıne ye ye diyen bır ınsanım ki eminim sen de oylesin ama bizim yaşadığımız değişik bir boyut.
ya bazen düşünüyorum da zaten eşimi kendi annesi buyutmuş olsaydı biz bugun beraber olmazdık sanırım. ben oyle bır karaktere bastan yaklaşmazdım. ailesi anne tarafından da baba tarafından da astronomik zenginlermiş zamanında ama oyle böyle değil.
bize ucundan kıyısından kalsaydı bırseyler, yalılarda bakıcılarla falan otururduk dusun yanı. ama eşime gelene kadar iki tarafda ışık hızıyla yemişler. Şimdi de bizim geçimimizi bazen utanmadan eleştiyor kv.
eşimde ilk yıllarımızda uzulurdu zaten yıyeceklerını yemısler nasıl hala böyle olabiliyor dıye. artık uzulmuyor ama. cunku hep derim ona ''başımızın ustundekı çatıdan başka çatıdan beklentın olmasın'' herkes kendı keyfını dusunur bız hep kendı boyumuza gore adım atmalıyız'' dıye.
Daha 17-18 yaşlarımdayken Rahmetlı annem hep derdı bunu ve evlendıgımde cok ıyı anladım. ve eşimede anlattım.
Rabbim cumlemizi kimseye muhtaç etmesin. borçlarımızı ödeyelim gerisi kapının dışındaki vızıltı. senede 1-2 gelıp verecegı aklı ... tövbe tövbe asabım bozuldu..
canım polarları aynen dediğin gibi yap biz de öyle yaptık ahhh şu fotoalrı bi ekleyebilsem de göstersem sanadaay canım benım :) bende senın gıbı cok akıllıyım benım semsıyem de dede şemsiyesi ama taşıması çile
ohh ne güzel ben yıllardır yoruldum valla muhasebeden :)) keyfine bak o zaman
canım battaniye konusunda söylediklerin cok iyi oldu ya. ben yaz dıye bırkac tane yeter dıyordum. bol bol alayım zaten sureklı kullanılıcak hastanede rezillik çekmeyelim.
Polarları da ben bize kumaşçıdan güzel desenli metreyle alıp kenarlarını dıkıyordum. hazır alacaklarım dışında miniğede oyle alayım polardan yapayım 3-4 tane.
canım izmirde olmanı veya aynı şehirde olmamızı çok isterdim şu anlattıklarının hepsini inan bizde yaşıyoruz zamanında ciddi anlamda maddiyatları iyimiş arsalar bahçeler tarlalar ganiymiş kaynım ve görümcemle beraber kv kp yemiş bitirmiş hepsini bize tabi bir çöp kalmadı Allah a şükür evimizide kendi çabamızla aldık hiç biri diyeemz yardım ettik vs.
ayrıca dediğin gibi arkadaşlar bizi yanlış anlayabilir ama durum gerçekten çok farklı bende eve asla gıda yönünden markası belli olmayan hiç bişey sokmam pazar alışverişini bile gürmar dan yapmaya çalışırım fiyatları yüksek ama sebzesi taze dolapta bazen 1 ay kalır asla cürümez (şimdi kendimizi aklamaya çalışalım birzda) şaka bi yaan durumlarımız aynı beni sen seni ben iyi anlarız bu konuda kv kp kızıyorum o kadar borç yaptık ev aldık tadilat yaptık sözlerini bile tutmadın hiç bişey almadılar yapmadılar diye ama bazende iyi oldu diyorum ilerde biz yaptık dicekleri hiç bişey yok biz genciz cahiliz ama inan tırnaklarımızla kazıyarak yaptık o evi bide kv kp evime gelir ayda iki ayda bir bir saat otururlar evime bahaneler üretip giderler sanki beş beş para verdiler yorum yaparlar ama eşim sağolsun en son babası akıl vermeye kalkmış evin tadilatında kocam seyahatten gelmiş yorgun argın gitmiş eve molaz topluyo bbası gelmiş eee burası olmamış burayı böle yapsanıza vs. demeye başlayınca eşimde demiş baba bana akıl lazım değil sen kendi aklına kendine kullan bana para lazım demiş veremiyosan hiç akılda verme demiş kovmaktan beter etmiş çokta güzel etmiş bitmez bu sohbet ama benim mesai bitti çıkmam lazım artık
kendine dikkat et eminim bu sohbetin devamı da gelir iyi oluyo hem motive oluyoruz çok öptüm seni ve prensesi
:2:
canım polarları aynen dediğin gibi yap biz de öyle yaptık ahhh şu fotoalrı bi ekleyebilsem de göstersem sanada
Bazen surat bıle yapıyor ya hamıle olan benım benım kaprıs yapmam lazım sana ne oluyor dıyorum :)))
geçenlerde lcwden cok cıcı bır havlu aldım. bayıldı bıttı havluya ama onsuz aldım dıye hafıf surat yaptı :)
seninki hala şokun ve heycanın verdiği psikolojidedir. :) zamanla değişir erkekler genel olarak alışverısı sevmez ama bebişlerde huyları er ya da gec değişiyor sanırım. :)))
benım eşim 2 saatten sonra bes karış surat yapmaya başları, bir izin gunum var bıd bıdı vs vs yapardı :) kaç haftadır sabah çıkıyoruz aksam donuyoruz eve ağzı kulaklarında :)))
gecen aksam o kadar gec geldık yorulduk, üşenmedi kurdu hemen karyolayı. :) hiç beklenmeyen hareketler bunlar benim için :) aman maşallah diyim :)
hadi canımmmmmmm erkekte yanılma olmuyo deniyo bide
yaaa :18: geçen akşam bir dünya pembeli aldıktan sonra eve dönerken yolda eşime bende dedim :))) ya birde 1 ay sonra erkek derlerse ne olucak hersey pembişli oldu diye. nieehhh o da kullanır dedi koptum
ay canım benım :) bende senın gıbı cok akıllıyım benım semsıyem de dede şemsiyesi ama taşıması çile
ohh ne güzel ben yıllardır yoruldum valla muhasebeden :)) keyfine bak o zaman
canım battaniye konusunda söylediklerin cok iyi oldu ya. ben yaz dıye bırkac tane yeter dıyordum. bol bol alayım zaten sureklı kullanılıcak hastanede rezillik çekmeyelim.
Polarları da ben bize kumaşçıdan güzel desenli metreyle alıp kenarlarını dıkıyordum. hazır alacaklarım dışında miniğede oyle alayım polardan yapayım 3-4 tane.
Döktürmüşsünüz yine:) yürüyüş yaptım geldim yarım saat ama oğlan yoruldu heralde kasıklarım ağrıyo:/
İnşallah benim kociş de heyecanlanır bir ara :) bugün diyorumdoktora doğumuntarihinisoralım ona göre annenle knuşcam,daha erken ya diyo,sonra da bana kalsa haziran sonu gelir hala konuşuruz yaa derim diyo,kendini de biliyo :)
Erkekte yanılma olmuyo diyolar ama doktor kardeşim için de erkek demiş doğuma kadar,kız çıkmış :) hayırlısı artık:)
Bende 4 yiğen var 3 ü kız,erkek olan da amerikada şimdilik bir hayrı yok kıysfet knusunda maalesef..ablamlar kızcelerin kıyafetlerini sakladılar hep kız olursa kullanılırdiye,şimdi diyolar onlardan giydirirsin evde bişi olmaz :) okadar da değil dedim:) annem ayırmış içinden beyaz sarı falan olanları,bugün de çarlıya çıkmış bi sürü kıyafet almış sağolsun:) böyle giderse ben alışveriş yapmıcam :)
İnce polarlar cok kullanisli gercekten battaniyeyin fazlasi olmuyo ne kadar fazla olursa okadar iyi oluyor bide bebegin kusarsa ozaman anlarsin soyledigimi inan hergun 3tane battaniye yikayip asiyodum bazen biyere cikcagim zaman kurumuyodu valla oyuzden rahat oluyor yedekte yanimdada tasiyodum penye oldugu icin heryere sigiyor bide penye yelek istiyorm cikinca alcam kizima yazin rahat olur uyaninca giydirirm kizceme usumesin yavrumm anasinin kuzulari..oglumdan kalanlari kontrol etmem lazim ne eksik ne var neyok kizim biraz abi style olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?