2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
anlat kuşum valla o z olayından sonra senin kv merak uyandırdı,daha kim bilir neler vardır
Z kaynana benimki adı çıktı
kız anlatsam sayfalar yetmez burda gülermisin ağlarmısın ben bide bu olaylara direk maruz kalıyorum ne tepki vercemi şaşıyorum bazen aval aval bakıyorum öyle

canlar sizi bilmem ama kocalar baya kardeş gibi duruyolarrr
kız inan abartmıyorum eksiği vardır fazlası yoktur anlattıklarımın daha neler varda işte garip huylu kocam benim olsun ama ben onu her haliyle ilk günki gibi seviyorum canım kocam benim adam fuarda kulaklar çın çın çınlıyodur valla
bide bizimki aşırı iyi niyetli ihtiyaçlı insanlara yardım etmeyi çok sever bazende olayı abartır aklıma gelmiyo şimdi ama mesela benim ayakkabıya ihtiyacım vardır aman idare edeyim birz daha derim borçlar var sonuçta idareyi bilmek lazım bizim ki kalkar gelir eee şu kişinin ayakkabıya ihtiyacı var alalım ya derim benim asıl ayakkabıya ihtiyacım var almıyorum hadi idare edeyim diyorum sen kalkmışın bana ne diyosun derim eee sen nie kendine ayakkabı almıyon sen beni delirtcen mi çalışıyosun bütün gün iştesin ihtiyacın olan şeyi niye almıyosun sonra dediğime de pişman eder beni işte böle enteresan bir koçişim var benimde sağolsun Rabbim başımızdan eksik etmesin hepimizin koçişlerini tabi

iyi akşamlar herkesee

Bugün yoğunluktan bi günaydın diyebildim- bide iyi akşamlar

çok sinirliyim ya.. şimdi bu hormonlardan diyolar ama nasıl sinir olmam, 4 gündür koca şemsiyeyi evden işe-işten eve taşıdım yağmur yağmadı.. bugün amaaaaann yeter yağmıyo zaten dedim şuan sel götürüyo

çokta akıllıyımdır hani hiçbiyerim ıslanmasın diye şu dede şemsiyelerinden almıştım hani çadır gibi koskocaman hiçbiyerin açıkta kalmıyor, ama çantayada sığmıyor

hahahahaahah çok güldüm allahta sizi güldürsün :)
ama bizdeki muhasebe kocadan soruluyor bizde tam tersi hiç bilmiyorum hesebımı

Cok rahat edersin ama bende penye battaniyelrimden bikacini gorumcem erken dogum yapti diye ona gondermistim simdi yeniliycem bide benim oglum firt firt kusuyodu 4ayina kadar bende en az 3tane alcam bikac tanede evde var polar battaniyemizde cok gecengun pempeli yesilli kumas aldim halasi kizima nevresim takimi dikecek 2tanede abiden kalan var yedek olarak bide ben cok fazla patikli alt ic zibin ust falan almiycam abisindende gunluk evin icinde giydirebilecegim seyler cok kaldi hep yesilli turunculu sari kirmizi renklerde daha cok disari cikarken giydirebilcegim seyler almak istiyorum kizimiz daha az masrafli gelcek bize :):) abiden bi suru sey kaldi bebek arabamiz bile iki tane :):) ama sizin allah yardimcinix olsun cok masraf bebek kiyafetleri gercekten oglumda cok alisveris yaptim hersey cift cift bide tek erkek cocuk diye oyun parki ayri kucuk besigi ayri fakat dogum parasi az vermistim 550tl simdi ayni hastane ama fiyat 1800 biyerden kar ediyoz biyerdn veriyorz

bende bugun işyerinde çoook sinirlendim ya sabır ya sabır (((

amin canım inş her zaman gülelim
valla benim kocama muhasebe kalırsa zefil ziyan oluruz heralde ama benim koçiş huyunu biliyo
o yüzden ay başı maaş aldıkmı parayı verir ödemeleri babamla ben ayarlarız cepte kalan parasını da bana verir ben şim bitiririm
parayı der sende kalsın param bitince alırım senden der :)))

canım abininkileri giyer tabi sende içikli biçikli elbiseler alırsın gezmelik yeter bide erkek eşyaları kızçelere oluyoda sankim kızların pembeleri dantelleri oğluşlara pek gitmiyo dediğin gibi bizim ilk olduğundan herşeye ihtiyacımız var Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerde şansıyla gelir ama hepsi alınır bi şekilde sağlıkla gelsinlerde doğum ücreti yüksekmiş baya benim hastanede normal 1000 seeryan 750 şuanda belki zam gelebilirmiş ama yinede çok yükselceni sanmıyorum bu ara sezeryan daha pahalı burda hep yanlış yazdın deniyo demeden söleyim

şu her yemekte bizde de peynır değilde zeytın tuhaflığı var. :) o ''bende bunu bekliyordum''da benım esımde de var cok kızıyorum. ya şimdi böyle konuşuyoruz ya hanı evde lokma sayılıyor da sanılmasın. herşeyın en ıyısını almaya çalışırım ve asla esirgeme huyum yoktur. aksıne ye ye diyen bır ınsanım ki eminim sen de oylesin ama bizim yaşadığımız değişik bir boyut.

ya bazen düşünüyorum da zaten eşimi kendi annesi buyutmuş olsaydı biz bugun beraber olmazdık sanırım. ben oyle bır karaktere bastan yaklaşmazdım. ailesi anne tarafından da baba tarafından da astronomik zenginlermiş zamanında ama oyle böyle değil.
bize ucundan kıyısından kalsaydı bırseyler, yalılarda bakıcılarla falan otururduk dusun yanı. ama eşime gelene kadar iki tarafda ışık hızıyla yemişler. Şimdi de bizim geçimimizi bazen utanmadan eleştiyor kv.
eşimde ilk yıllarımızda uzulurdu zaten yıyeceklerını yemısler nasıl hala böyle olabiliyor dıye. artık uzulmuyor ama. cunku hep derim ona ''başımızın ustundekı çatıdan başka çatıdan beklentın olmasın'' herkes kendı keyfını dusunur bız hep kendı boyumuza gore adım atmalıyız'' dıye.
Daha 17-18 yaşlarımdayken Rahmetlı annem hep derdı bunu ve evlendıgımde cok ıyı anladım. ve eşimede anlattım.

Rabbim cumlemizi kimseye muhtaç etmesin. borçlarımızı ödeyelim gerisi kapının dışındaki vızıltı. senede 1-2 gelıp verecegı aklı ... tövbe tövbe asabım bozuldu..

Kizlar size kolay gelsin kalkip yrmek yapayim cok midem bulaniyo yemek ve bulasik isinden kv yapip vrsydi bugun iyiydi :) iyi aksamlar

Ben sezeryanim cnm burdada sezeryan pahali valla aynen demen gibi erkeklerinkini kizlar giyiyor ama kizlarinki erkeklere komik kacar aman zaten sezeryan korkusu iyice srdi simdiden beni belkim bi mucize olur normal yaparimm insallahh dikis yerlerim bile aciyip kasiniyo simdiden gerildikce

ay canım benım :) bende senın gıbı cok akıllıyım benım semsıyem de dede şemsiyesi ama taşıması çile

ohh ne güzel ben yıllardır yoruldum valla muhasebeden :)) keyfine bak o zaman

canım battaniye konusunda söylediklerin cok iyi oldu ya. ben yaz dıye bırkac tane yeter dıyordum. bol bol alayım zaten sureklı kullanılıcak hastanede rezillik çekmeyelim.

Polarları da ben bize kumaşçıdan güzel desenli metreyle alıp kenarlarını dıkıyordum. hazır alacaklarım dışında miniğede oyle alayım polardan yapayım 3-4 tane.

canım izmirde olmanı veya aynı şehirde olmamızı çok isterdim şu anlattıklarının hepsini inan bizde yaşıyoruz zamanında ciddi anlamda maddiyatları iyimiş arsalar bahçeler tarlalar ganiymiş kaynım ve görümcemle beraber kv kp yemiş bitirmiş hepsini bize tabi bir çöp kalmadı Allah a şükür evimizide kendi çabamızla aldık hiç biri diyeemz yardım ettik vs.
ayrıca dediğin gibi arkadaşlar bizi yanlış anlayabilir ama durum gerçekten çok farklı bende eve asla gıda yönünden markası belli olmayan hiç bişey sokmam pazar alışverişini bile gürmar dan yapmaya çalışırım fiyatları yüksek ama sebzesi taze dolapta bazen 1 ay kalır asla cürümez (şimdi kendimizi aklamaya çalışalım birzda ) şaka bi yaan durumlarımız aynı beni sen seni ben iyi anlarız bu konuda kv kp kızıyorum o kadar borç yaptık ev aldık tadilat yaptık sözlerini bile tutmadın hiç bişey almadılar yapmadılar diye ama bazende iyi oldu diyorum ilerde biz yaptık dicekleri hiç bişey yok biz genciz cahiliz ama inan tırnaklarımızla kazıyarak yaptık o evi bide kv kp evime gelir ayda iki ayda bir bir saat otururlar evime bahaneler üretip giderler sanki beş beş para verdiler yorum yaparlar ama eşim sağolsun en son babası akıl vermeye kalkmış evin tadilatında kocam seyahatten gelmiş yorgun argın gitmiş eve molaz topluyo bbası gelmiş eee burası olmamış burayı böle yapsanıza vs. demeye başlayınca eşimde demiş baba bana akıl lazım değil sen kendi aklına kendine kullan bana para lazım demiş veremiyosan hiç akılda verme demiş kovmaktan beter etmiş çokta güzel etmiş bitmez bu sohbet ama benim mesai bitti çıkmam lazım artık
kendine dikkat et eminim bu sohbetin devamı da gelir iyi oluyo hem motive oluyoruz çok öptüm seni ve prensesi

:2: canım polarları aynen dediğin gibi yap biz de öyle yaptık ahhh şu fotoalrı bi ekleyebilsem de göstersem sanada

Aynen canım ne güzel olurdu buluşur uzun uzun sohpet eder dertleşirdik.
Sanki paralel hayatlardayız okudukça sanki benim hayatımı bana anlatıyormuşsun gıbı oluyor :)
Konusuruz yıne elbette bitmez bu konular. insan rahatlıyor en azından. :)
sende dikkat et kendine ve paşana. kızımla bizde seni ve prensini kocaman optuk

:2:
canım polarları aynen dediğin gibi yap biz de öyle yaptık ahhh şu fotoalrı bi ekleyebilsem de göstersem sanada

cumartesi sabah carsıya gıdıcez bakıcam hemen polar bir sure sonra kaldırıyorlar polar kumaşları.

eve geçince unutma bak f.makınasına lütfennnnn... ben artık rüzgârın cicilerini görmek istiyorummmm.

hadi canımmmmmmm erkekte yanılma olmuyo deniyo bide

yaaa :18: geçen akşam bir dünya pembeli aldıktan sonra eve dönerken yolda eşime bende dedim :))) ya birde 1 ay sonra erkek derlerse ne olucak hersey pembişli oldu diye. nieehhh o da kullanır dedi koptum

Döktürmüşsünüz yine:) yürüyüş yaptım geldim yarım saat ama oğlan yoruldu heralde kasıklarım ağrıyo:/
İnşallah benim kociş de heyecanlanır bir ara :) bugün diyorumdoktora doğumuntarihinisoralım ona göre annenle knuşcam,daha erken ya diyo,sonra da bana kalsa haziran sonu gelir hala konuşuruz yaa derim diyo,kendini de biliyo :)
Erkekte yanılma olmuyo diyolar ama doktor kardeşim için de erkek demiş doğuma kadar,kız çıkmış :) hayırlısı artık:)
Bende 4 yiğen var 3 ü kız,erkek olan da amerikada şimdilik bir hayrı yok kıysfet knusunda maalesef..ablamlar kızcelerin kıyafetlerini sakladılar hep kız olursa kullanılırdiye,şimdi diyolar onlardan giydirirsin evde bişi olmaz :) okadar da değil dedim:) annem ayırmış içinden beyaz sarı falan olanları,bugün de çarlıya çıkmış bi sürü kıyafet almış sağolsun:) böyle giderse ben alışveriş yapmıcam :)

İnce polarlar cok kullanisli gercekten battaniyeyin fazlasi olmuyo ne kadar fazla olursa okadar iyi oluyor bide bebegin kusarsa ozaman anlarsin soyledigimi inan hergun 3tane battaniye yikayip asiyodum bazen biyere cikcagim zaman kurumuyodu valla oyuzden rahat oluyor yedekte yanimdada tasiyodum penye oldugu icin heryere sigiyor bide penye yelek istiyorm cikinca alcam kizima yazin rahat olur uyaninca giydirirm kizceme usumesin yavrumm anasinin kuzulari..oglumdan kalanlari kontrol etmem lazim ne eksik ne var neyok kizim biraz abi style olcak

ben de totomu kaldırayım da biraz çamaşırları asayım

sonra da eşimede supriz yapıcam iş yerine yürücem. hem bana akşam yürüyüşü olur hem onu işten alırım.

sizi ve baldan tatlı minişleri öptüm kocamanından

gene gidemedim

bizim akrabalar uzak olduğundan devamlı ust bas alıyoruz dıyorlar ama ne alıyorlar bılmıyorum. onların keyfını beklersek kızın popişi açıkta kalıcak. alan göndermeli ki bizde ona gore alalım :)))

ama işin komik yanı cinsiyeti belli olmadan herkes kız havasına gırıp kız cıcılerı alıp ormeye başlamışlar. sülalede kız açlığı varmış meğer
şimdi de isim ne diye sıkıştırıyorlar ama biz son 1 ay a kadar hıcbırsey demicez. gereksiz dialoga gırmemek ıcın.

illa ki kopacak bir yerde canımcım erkeklerin bu konuda heycanıda bır enteresan oluyor ya o yüzden acele de etme :))))

ya ben o kadar lazım olacağını dusunmemıstım battanıye ıcın hıc bırsey duymamıştım. ooo bol bol polarda yaparım penyede alırım minnoş kızıma :) cok iyi oldu ama dediğin son anda battanıyede alınmaz hem cici hem kullanışlı bakmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…