2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kızlar sabahı sabah etcem bugün,yarın 10 da detaylı ultrasonumuz var,oğlumu görcem inşallah sağlıklı sıhhatli,çok özledim :):)

Oyle tabii saglikla dunyaya gelsinler insallahh
Amin insallah :)
Ben polyannaya bağladım hamilelikte,iyi düşün iyi olsun diyorum hep Allahın izniyle:):) sana da bebişine de hiçbişi olmaz inşallah ferah tut içini :)
Allahim hepimize ferahlik versin insallaahh :) sagoll :)
Kızlar sabahı sabah etcem bugün,yarın 10 da detaylı ultrasonumuz var,oğlumu görcem inşallah sağlıklı sıhhatli,çok özledim :):)
Ohh ne de guzelmiss bizim daha ayrintiliya cook varr resimlerinii guzel haberlerini bizimle paylasirsin yarin insallahh :)

Cümleten günaydın güzel bacılarım,hayırlı cumalarr
Dörtyapraklım geçmiş olsun canımmm

herkesler ne güzel alışverişler yapıyor benim yürümeye bile gücüm yok bu gidişle sadece internetten mi alıcam acep henüz birsey almadım ama bakalım daha beklicem belki biraz toplarım ve dışarıları gezerek yaparım alışverişimi dimiii

Gunaydin canlar..ben her sabah burnum tikali kalkiyorum,sümkürdüğümde afedersiniz ama sumugum kanli geliyo.burnum kanamiyo ama.bnm gbi olan var mi?bisey daha inanilmaz kuyruk sokumum aciyo kicimin uzerine oturamaz hale geldim.yasayan varmis ama daha erken dediler.ben napicam bu gidisle?

günaydın, aynı burun şikayeti bendede var, dr kan akışın hızlandığı için dedi, yani ona benzer bişiler söyledi bende çok uzun süredir olduğu için net hatırlamıyorum

yok canım daha hava güzelleşir o vakitler daha güzel,ben de toplam 2 tulum aldım o da yazıları hoşuma gitti diye,dün facede bir arkadaş yazmış,dr kız demiş oysa o haftalardır erkek diye alışverişini ona göre yapıodu,kız baya şoktaydı,hem güzel açık havada tadını çıkarırsın :82::82:

tatlım o burum damarlarındaki hassasiyet geçen haftalarda bende de oldu,hani baya kanama değil de ama belli yani,e solunum yolların hasarlı şu an,ben hep tuzlu suyla temizledim,çünkü yoksa diğer türlü baya ıkındırıyo burun silmek

Gunaydin canim. Bende her sabah ayni seyi yasiyorum. Nefes alamicam nerdeyse. Ben evlenmeden once deniz kenarinda yasiyodum orda buyudum.evlenip geldigim yerin havasi cok kuru. Doktor hamileligin yaninda bununda sebep olabilecegini soyledi. Yapacak.bisey yok sanirim

tüm güzel anneler prens ve prensesler herkezciklere en güzel gün olsun cumanız mubarek olsun

neden yürümeye gücün yokkki

ah canım ben zor hamilelik geçiriyorum accuk yürüsem yorulsam istifra başlıyor hemde aşırı kansızlık var çarpıntım oluyor nefes nefese kalıyorum yürümekte zorlanıyorum o yüzden evden çıkmıyorum gecen az ilerimdeki kuaföre gidim dedim yanımda biri vardı tek zaten çıkamam 25 dakikada varmışım mola vermekten çarpıntı zorluyor napalım böyle benimde

doğru diyorsun havalar güzelleşince yapmak daha iyi yani aslında

kanama olmuyor bende ama burnum sürekli tıkalı birde grip oldum iş cıgrından cıktı resmen bademciklerde fena şiş Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…