2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Canim gecmis olsun hicbi bilgim yok bende cok sk wcye gidiyorm benimde asiri su midemi bulandiriyor gaz yapiyor. Ama dikkat et kendine lutfen bi doktora git mutlaka

kızlar çok kilo aldım ya 8 kilo aldım şimdiden iştahım çok açık biri beni durdursunnnnn

Birimiz alamaz haykirir birimiz kilo alir haykirir nolcaz kiz biz boyle bende alamiyorum istahim yok hic midem cok şiş bulaniyor 46ya dustum 47 600ancaoldum sen kac kilosun cnm

Bende doguma kadar bu mideyi söküp atcam yerindn yani açim ama midem cok şiş dktr rabiza diye bi ilac verdi bi ise yaramiyor hayirlisiyla dogursak rahatlasak

Insallah hemen vakit gecsede dogursak yaa annelik gercekten zormus tovbe yarabbim Allah in gucune gitmesin biri geciyo biri basliyo rahatsizliklarin ama cok sukur rabbime bu duyguyu yasatti bize anne olmayida nasip etsin insallah hayirlisiyla ne yapalim yariladik artik az daha sabir o mide rahatsizligini bende cok cektim en kisa zamanda sende o gunleri geride birakirsin insallahh

kızlar çok kilo aldım ya 8 kilo aldım şimdiden iştahım çok açık biri beni durdursunnnnn

Birimiz alamaz haykirir birimiz kilo alir haykirir nolcaz kiz biz boyle bende alamiyorum istahim yok hic midem cok şiş bulaniyor 46ya dustum 47 600ancaoldum sen kac kilosun cnm

Aynen yaa bende ilk zamanlar kilo vermistim cok uzuluyodum anca 2 kilo aldim su zamana kadar cok mutlu oldum 8 kilo cokmu fazla bilmiyorum ama istahinin olmamasi kadar kotu bisey yok bence almak vermekten daha iyidir heralde yaa dogumdan sonra verilir kilolar hic dert etmeyin onemli olan bebislerin ve bizim sagligi :)

Kizlar konu actim ilginizi ceker blki hamilelikte bir kadin karnini nekadar cok mahremden sakinirsa diye girin bakin ilginizi ceker belki yorumlarinizi bekliyorm

Gunaydin kizlaaar pazar pazar bi ugrayayim dedim, topik cok bos oluyo bugun

Nasilsinizz

Günaydın canim aynen herkes uykuda gezmelerde ohh ne guzel valla :) havada cok yagmurlu yaa azcik gunesli oluverse pikniklere baslasak kendimizi yesilligin icine ativersek pek guzel olcak :) kizimla benim keyfimiz yerinde siz nasilsinizz :)

Annisler bi sorum olacak size doktor bana kan ilacinla vitamin verdi 1.5 ay onceden bulantilarin gecince basla dedi benimde 2 hafta oluyo geceli ama ben tekrar bulanirsa diye korkumdan icemedim kan ilacinin yan etkisi yok gece yatarken icerimde bu eleviti icmesem nasil olur ki ya meyvemi sebzemi etimi duzenli olarak yiyorum kullanmayan varmi aramizdaa :) doktora sorsam daha 2 hafta var gitmeme ve arayip sormakta zor geliyo :):):):)

Merhaba kirazlipastacım ben kan hapı yada vitamin kullanmiyorum doktorum kan sonuçlarima bakip degerlerimin iyi oldugunu kan veya vitamin verme taraftari olmadigini bu vitaminleri yiyeceklerden dogal yollarla almamı söyledi bende öyle yapmaya çalısıyorum bulantım epey azaldi ama iştahım pek yok bebek icin zorla yiyorum daha anca 2 kilo almisim ben yanlizca balik tüketemiyorum sadece onun için omega3 kullanıyorum.

Ben vitamin kullanmıyorum canım,doktorum diyetisyen kontolünde olduğum için vermedi gerek yok dedi..eğer beslenmene dikkat ediyorsan,alman gereken her şeyi alıyorsan gerek yok bence :):) sonuçta vitamini destek için veriyorlar..:)

Kızlar bebeklerinizi hissetmeye başladınız mı? Bende ufak ufak bir şey oluyor ama emin değilim eğer hissediyorsanız bi tarif eder misiniz nasıl bir şey?

Kızlar bebeklerinizi hissetmeye başladınız mı? Bende ufak ufak bir şey oluyor ama emin değilim eğer hissediyorsanız bi tarif eder misiniz nasıl bir şey?

Merhaba canım ben 1 haftadır hissetmeye basladım ilk baslarda bana öyle geliyor diye düşündüm kimseye söylemedim ama doktora göbek deligimin altında sanki biseyin kaydigini kelebek çırpınışı gibi bisey hissettigimi ve gün icerinde cok defa boyle oldugunu söyleyince bunun bebegin hareketi oldugunu söyledi bu haftalarda artik hissedilmeye başlanirmiş

Merhabaa ay ne guzel yaa bende hiic kullanma taraftari degilim senin gibi 2 kilo alabildim anca kan degerimde normal ama dogumda kan kaybi oluyomus onun icin gerekliymis bende panigim biraz sanki bi ben dogurcakmisim gibi bakinca soguk kanli görünürüm de icim oyle degil :) sagol canim cevabin icin :)
Ayy dimi kan neysede vitamin hapi gereksiz ya beslenmeme dikkat ediyorum dedigim gibi daha onceden bende diyetisyene gitmiştim saglikli beslenmeyi ogrendim o zaman :):) cok sagol canim
O zaman kizlar elevitim eledim :):):) oohh cok mutluyum :):)

Tünaydınlar olsun..
Hava yağmurlu kasvetli ama, yağmurla mis gibi bir hava var. tertemiz..

Güne ağrısız problemsiz başladım ben çok şukur sizler nasılsınız ?

Gunaydin kizlaaar pazar pazar bi ugrayayim dedim, topik cok bos oluyo bugun

Nasilsinizz

tunaydınnn :) biz kızımla iyiyiz cok sukur. birde hareketlense daha iyi olucam ben :)) sen nasılsın canım

yaaa evet temiz havaya çıksak özledim yazı. Antalyanın yazıda cehennem gıbı ama. kapalı hava da içini karartıyor insanın.

Canım bana gecen kontrolde demir ve vıtanım vermıstı kullanıyorum.

Benim hep duyduğum beslenmemiz ve bu takvıyler bızım ıcın bebek ıcın değil. cunku bebıslerımız bızım vücudumuzdan zaten alıyor, fakat bız eksıklıgını yasıyoruz. beslenme ve vıtanım eksıklıgının anneye donuşu hos olmuyormuş.

mesela ozellıkle sut urunlerını doktorum her defasında soyluyor. (konuyla alakasız ama her defasında su yu da soruyor bol ıcıyormusun dıye)ılk zamanlar üst komşumda ''aman sut, yoğurt vs eksık etme, benım dişlerim ucundan kırılıp dokulmeye başlamıştı'' demişti.

Eee artık sağlığımıza 10 kat dıkkat etmemız gerekiyor sağlıklı anneler olucaz kı canlarımıza ıyı bakalım.

Ara sor canım. ben kontrolden sonra 2 kere aradım doktoru. yıne gerekse yıne ararım. randevudan randevuya doktorumuz değil sonuçta onlar. için rahat eder. herkesin durumu farklı cunku biz ne desek doğru olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…