Selamm kimse yokmuuuu :)
Kizlar bi sorum olcak gun icinde cok fazla su ictigim zamanlarda bobreklerime agri giriyo ve 3 4 kez ard arda wcye giriyorum acaba bobreklerimi yoruyomuyum ki yoksa gebelikte olan ve dogum sonrasi sona eren bobrek buyumesi oluyomus onun belirtisi olabilirmi aranızda ayni sorunu yasayan varmi acabadoktora gitmeyi düşünüyorum önümüzdeki hafta ama simdi aklima takıldı huzursuzum Allah korusun bi sorun olsada gebelikte tedavi mümkün degil ve bu agri gercekten cok kotu
Canim gecmis olsun hicbi bilgim yok bende cok sk wcye gidiyorm benimde asiri su midemi bulandiriyor gaz yapiyor. Ama dikkat et kendine lutfen bi doktora git mutlaka
Sagol canim ya insallah bisey cikmazsuyun içine limon damlat istersen iyi oluyo :)
Tmm canim deniycm sagol...ama sen ihmal etme sakin
Ay evet yarin hastaneyi arayip pazartesi gunune randevu alayim bari canımı sıktı cok
kızlar çok kilo aldım ya 8 kilo aldım şimdiden iştahım çok açık biri beni durdursunnnnn
Bende doguma kadar bu mideyi söküp atcam yerindn yani açim ama midem cok şiş dktr rabiza diye bi ilac verdi bi ise yaramiyor hayirlisiyla dogursak rahatlasak
kızlar çok kilo aldım ya 8 kilo aldım şimdiden iştahım çok açık biri beni durdursunnnnn
Birimiz alamaz haykirir birimiz kilo alir haykirir nolcaz kiz biz boyle bende alamiyorum istahim yok hic midem cok şiş bulaniyor 46ya dustum 47 600ancaoldum sen kac kilosun cnm
Insallah hemen vakit gecsede dogursak yaa annelik gercekten zormus tovbe yarabbim Allah in gucune gitmesin biri geciyo biri basliyo rahatsizliklarin ama cok sukur rabbime bu duyguyu yasatti bize anne olmayida nasip etsin insallah hayirlisiyla ne yapalim yariladik artik az daha sabir o mide rahatsizligini bende cok cektim en kisa zamanda sende o gunleri geride birakirsin insallahh
Ay canim gecede aradim simdide ama telefondan girdigim icin bulamadim benKizlar konu actim ilginizi ceker blki hamilelikte bir kadin karnini nekadar cok mahremden sakinirsa diye girin bakin ilginizi ceker belki yorumlarinizi bekliyorm
Gunaydin kizlaaarpazar pazar bi ugrayayim dedim, topik cok bos oluyo bugun
Nasilsinizz
Günaydın canim aynen herkes uykuda gezmelerde ohh ne guzel valla :) havada cok yagmurlu yaa azcik gunesli oluverse pikniklere baslasak kendimizi yesilligin icine ativersek pek guzel olcak :) kizimla benim keyfimiz yerinde siz nasilsinizz :)
Annisler bi sorum olacak size doktor bana kan ilacinla vitamin verdi 1.5 ay onceden bulantilarin gecince basla dedi benimde 2 hafta oluyo geceli ama ben tekrar bulanirsa diye korkumdan icemedim kan ilacinin yan etkisi yok gece yatarken icerimde bu eleviti icmesem nasil olur ki ya meyvemi sebzemi etimi duzenli olarak yiyorum kullanmayan varmi aramizdaa :) doktora sorsam daha 2 hafta var gitmeme ve arayip sormakta zor geliyo :):):):)
Günaydın canim aynen herkes uykuda gezmelerde ohh ne guzel valla :) havada cok yagmurlu yaa azcik gunesli oluverse pikniklere baslasak kendimizi yesilligin icine ativersek pek guzel olcak :) kizimla benim keyfimiz yerinde siz nasilsinizz :)
Annisler bi sorum olacak size doktor bana kan ilacinla vitamin verdi 1.5 ay onceden bulantilarin gecince basla dedi benimde 2 hafta oluyo geceli ama ben tekrar bulanirsa diye korkumdan icemedim kan ilacinin yan etkisi yok gece yatarken icerimde bu eleviti icmesem nasil olur ki ya meyvemi sebzemi etimi duzenli olarak yiyorum kullanmayan varmi aramizdaa :) doktora sorsam daha 2 hafta var gitmeme ve arayip sormakta zor geliyo :):):):)
Kızlar bebeklerinizi hissetmeye başladınız mı? Bende ufak ufak bir şey oluyor ama emin değilim eğer hissediyorsanız bi tarif eder misiniz nasıl bir şey?
Merhabaa ay ne guzel yaa bende hiic kullanma taraftari degilim senin gibi 2 kilo alabildim ancaMerhaba kirazlipastacım ben kan hapı yada vitamin kullanmiyorum doktorum kan sonuçlarima bakip degerlerimin iyi oldugunu kan veya vitamin verme taraftari olmadigini bu vitaminleri yiyeceklerden dogal yollarla almamı söyledi bende öyle yapmaya çalısıyorum bulantım epey azaldi ama iştahım pek yok bebek icin zorla yiyorum daha anca 2 kilo almisimben yanlizca balik tüketemiyorum sadece onun için omega3 kullanıyorum.
Ayy dimi kan neysede vitamin hapi gereksiz ya beslenmeme dikkat ediyorum dedigim gibi daha onceden bende diyetisyene gitmiştim saglikli beslenmeyi ogrendim o zaman :):) cok sagol canimBen vitamin kullanmıyorum canım,doktorum diyetisyen kontolünde olduğum için vermedi gerek yok dedi..eğer beslenmene dikkat ediyorsan,alman gereken her şeyi alıyorsan gerek yok bence :):) sonuçta vitamini destek için veriyorlar..:)
Gunaydin kizlaaarpazar pazar bi ugrayayim dedim, topik cok bos oluyo bugun
Nasilsinizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?