ben 18. Haftadan beri hissediyorum ilk bir hafta boyunca seyirme şeklinde hissediyordum daha sonra hareketler günden güne sıklaşmaya ve sertleşmeye başladı. Ben hareketlerini hissettikten sonra hamile olduğumun gerçek anlamda farkına vardım o tekmeledikçe ben mutluluktan çıldırıyorum. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları. Kucağımıza almayıda nasib etsin inşaallahKızlar bebeklerinizi hissetmeye başladınız mı? Bende ufak ufak bir şey oluyor ama emin değilim eğer hissediyorsanız bi tarif eder misiniz nasıl bir şey?
Günaydın canim aynen herkes uykuda gezmelerde ohh ne guzel valla :) havada cok yagmurlu yaa azcik gunesli oluverse pikniklere baslasak kendimizi yesilligin icine ativersek pek guzel olcak :) kizimla benim keyfimiz yerinde siz nasilsinizz :)
Annisler bi sorum olacak size doktor bana kan ilacinla vitamin verdi 1.5 ay onceden bulantilarin gecince basla dedi benimde 2 hafta oluyo geceli ama ben tekrar bulanirsa diye korkumdan icemedim kan ilacinin yan etkisi yok gece yatarken icerimde bu eleviti icmesem nasil olur ki ya meyvemi sebzemi etimi duzenli olarak yiyorum kullanmayan varmi aramizdaa :) doktora sorsam daha 2 hafta var gitmeme ve arayip sormakta zor geliyo :):):):)
tunaydınnn :) biz kızımla iyiyiz cok sukur. birde hareketlense daha iyi olucam ben :)) sen nasılsın canım
yaaa evet temiz havaya çıksak özledim yazı. Antalyanın yazıda cehennem gıbı ama. kapalı hava da içini karartıyor insanın.
Canım bana gecen kontrolde demir ve vıtanım vermıstı kullanıyorum.
Benim hep duyduğum beslenmemiz ve bu takvıyler bızım ıcın bebek ıcın değil. cunku bebıslerımız bızım vücudumuzdan zaten alıyor, fakat bız eksıklıgını yasıyoruz. beslenme ve vıtanım eksıklıgının anneye donuşu hos olmuyormuş.
mesela ozellıkle sut urunlerını doktorum her defasında soyluyor. (konuyla alakasız ama her defasında su yu da soruyor bol ıcıyormusun dıye)ılk zamanlar üst komşumda ''aman sut, yoğurt vs eksık etme, benım dişlerim ucundan kırılıp dokulmeye başlamıştı'' demişti.
Eee artık sağlığımıza 10 kat dıkkat etmemız gerekiyor sağlıklı anneler olucaz kı canlarımıza ıyı bakalım.
Ara sor canım. ben kontrolden sonra 2 kere aradım doktoru. yıne gerekse yıne ararım. randevudan randevuya doktorumuz değil sonuçta onlar. için rahat eder. herkesin durumu farklı cunku biz ne desek doğru olmaz.
merhaba canlar nasılsınız bakalım
bizim dün akşam mevlütümüz vardı Allah kabul etsin inş yorgunluğu atmaya çalışıyoruz üzermizden
tabi gece baş ağrısından uyuyamadım nerdeyse normal olarak nazara geldik sanırım bugün de bolbol uyuyoruz sabah kalktık
kahvaltımızı ettik babamızı geçirdik hoppp uykuya devam yeni uyandım daha birazdan da babamızı ziyarete gidicez hazırlanmaya başlıcaz
Evet dogru soyluyosun canim hepimizin bunyesi durumu farkli bana sorulsa bende doktora danis derimde iste kullanmak istemiyorum ya isime geliyoo :):):) doktorum sagolsun cok iyi aranmicak biride degil mesaj atsam usenmez cevap verir ama ben useniyorum :):):)tunaydınnn :) biz kızımla iyiyiz cok sukur. birde hareketlense daha iyi olucam ben :)) sen nasılsın canım
yaaa evet temiz havaya çıksak özledim yazı. Antalyanın yazıda cehennem gıbı ama. kapalı hava da içini karartıyor insanın.
Canım bana gecen kontrolde demir ve vıtanım vermıstı kullanıyorum.
Benim hep duyduğum beslenmemiz ve bu takvıyler bızım ıcın bebek ıcın değil. cunku bebıslerımız bızım vücudumuzdan zaten alıyor, fakat bız eksıklıgını yasıyoruz. beslenme ve vıtanım eksıklıgının anneye donuşu hos olmuyormuş.
mesela ozellıkle sut urunlerını doktorum her defasında soyluyor. (konuyla alakasız ama her defasında su yu da soruyor bol ıcıyormusun dıye)ılk zamanlar üst komşumda ''aman sut, yoğurt vs eksık etme, benım dişlerim ucundan kırılıp dokulmeye başlamıştı'' demişti.
Eee artık sağlığımıza 10 kat dıkkat etmemız gerekiyor sağlıklı anneler olucaz kı canlarımıza ıyı bakalım.
Ara sor canım. ben kontrolden sonra 2 kere aradım doktoru. yıne gerekse yıne ararım. randevudan randevuya doktorumuz değil sonuçta onlar. için rahat eder. herkesin durumu farklı cunku biz ne desek doğru olmaz.
Biz de iyiyiz kizlar. Oglum bugun pazar keyfi yapti herhalde, hareket hissetmedim bu saate kadar. Cok sukur az once vurdu da rahatladim
Kirazlipasta bende vitamini duzenli icmiyorum ama yinede icmeye calisiyorum canim.yani ne desem bos
Merhaba kirazlipastacım ben kan hapı yada vitamin kullanmiyorum doktorum kan sonuçlarima bakip degerlerimin iyi oldugunu kan veya vitamin verme taraftari olmadigini bu vitaminleri yiyeceklerden dogal yollarla almamı söyledi bende öyle yapmaya çalısıyorum bulantım epey azaldi ama iştahım pek yok bebek icin zorla yiyorum daha anca 2 kilo almisimben yanlizca balik tüketemiyorum sadece onun için omega3 kullanıyorum.
Omega 3 sanirim balik yagi hapi canim, kac tane aliyorsun gunde
Merhaba arkadaşlar, 19 haftalik hamileyim hala tam anlamıyla bir doktor belirleyemedim
Ankarada tavsiye edebileceginiz doktor var mi?? Acil yardim bekliyorum
Kizlar karnim buyumeye basladikca dikis yerlerim aciyor ve süt mideme cok dokunuyor pasta yada sütlü biseyler yiyince midem mahfoluyor hamileligimde cikti bu normalde yoktu
Merhaba arkadaşlar, 19 haftalik hamileyim hala tam anlamıyla bir doktor belirleyemedim
Ankarada tavsiye edebileceginiz doktor var mi?? Acil yardim bekliyorum
Erkek anneleri doğumda sünnet ettirmeyi düşünüyormusunuz?
Erkek anneleri doğumda sünnet ettirmeyi düşünüyormusunuz?
banada süt hamilelğim boyunca gaz yapmaya başladığından yoğurt yiyorum bende sadece..
ilk haftalarda da çok tatlı gelirdi içemezdim.
Eveeeet :) daha konuşmadım doktorla falan ama istiyoruz biz,yiğenim doğumun ertesi günü sünnet oldu,annemin dediğine göre göbeği düşmeden pipisi iyileşmiş :):)
Kizlar karnim buyumeye basladikca dikis yerlerim aciyor ve süt mideme cok dokunuyor pasta yada sütlü biseyler yiyince midem mahfoluyor hamileligimde cikti bu normalde yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?