Benimde 2 3 gundur midem kotu oluyo sebep ariyodum ne dokunuyo diye sanirim pasta borek gibi seyler :s onlari yemedigim zaman bi sorun yok off pasta borektemi yiyemicez yaa
Keske bende yaptirsaydm ogluma cok pisman oldum dogumum aceleye gelince hicbisi planlayamadik ben normal dogum bekliyodum 40haftayi doldurcaktim 37haftada sezeryan oldum..kontrolde aldilar ama yaptiran arkadaslarim cok memnun
Hic sorma canim yesek dokunuyor yemesek dokunuyor walla anlam veremedim mideme insallah dogumdan sonra gecer..herkes kilo aliyor bende daha verdigim kiloya ulasamadim gunde 5sefer tartidayim sanki ne degiscekse offf oofff hergun dua ediyorum vakit cabuk gecsinde dogurayim rahatlayim diye...
Kendine sıkıntı yapma canim, sen ve bebisin sağlıklı olun da gerisi onemli değilHic sorma canim yesek dokunuyor yemesek dokunuyor walla anlam veremedim mideme insallah dogumdan sonra gecer..herkes kilo aliyor bende daha verdigim kiloya ulasamadim gunde 5sefer tartidayim sanki ne degiscekse offf oofff hergun dua ediyorum vakit cabuk gecsinde dogurayim rahatlayim diye...
Eveeeet :) daha konuşmadım doktorla falan ama istiyoruz biz,yiğenim doğumun ertesi günü sünnet oldu,annemin dediğine göre göbeği düşmeden pipisi iyileşmiş :):)
Keske bende yaptirsaydm ogluma cok pisman oldum dogumum aceleye gelince hicbisi planlayamadik ben normal dogum bekliyodum 40haftayi doldurcaktim 37haftada sezeryan oldum..kontrolde aldilar ama yaptiran arkadaslarim cok memnun
Hayırlısı olsun canım,vardır bir hayır :):) biz de inşallah yaptırabiliriz,en rahatı :)
Gunaydin canimGünaydın bacılar,nasılsınız bakalım?
günaydın bayanlar ben cumartesi 22. haftaya girdim kızım cuma gününden beri hareketlerini hissetmiyorum sizde anormal bir durum varmıdır acaba.
Gunaydin canimben iyiyim kalksam mi diye dusunuyorum:) siz nasilsiniz prensesinlee
Normalde duzene girmis miydi hareketleri? Hergun hissediyor muydun yani
yani düzene girmişmiydi derken hergün bir kerede olsa hissediyordum . acaba diyorum simdi karnım buyuduğü içinmi hissetmiyorum. dersin
Günaydın bacılar,nasılsınız bakalım?
günaydın bayanlar ben cumartesi 22. haftaya girdim kızım cuma gününden beri hareketlerini hissetmiyorum sizde anormal bir durum varmıdır acaba.
yılın en güzel anneleri ve en güzel evlatları herkeze günaydınnn
iyi bir hafta olur umarım hepimiz için
Günaydıııııın :):) merve bence anormal bir durum yoktur..çoğu daha hissedemiyor bile,düzenli ve güçlü hareketlere geçmedik henüz diye biliyorum..bence sakinleş güzel şeyler düşün,uzan ve onu hissetmeye çalışma..kendini hissettirecek sana :) Allah korusun kötü bir şey olmuş olsa farklı bir durumla belli ederdi kendini...30 lu haftalarda bile 24 saate kadar hissedememel normal diye yazmıştı amerikan hastanesi doktoru...
Gunaydin canimben iyiyim kalksam mi diye dusunuyorum:) siz nasilsiniz prensesinlee
Normalde duzene girmis miydi hareketleri? Hergun hissediyor muydun yani
Çok şükür canım,ayak ve bel ağrılarını,nefes darlığını ve tripleri saymazsak iyiyiz
sağol canım Allah razı olsun.Merhaba ruzgar ve anasiAllah kabul etsin mevlutunuzu. İnsallah bebislerimizin de mevlut telaslarini paylasirizz
Bilgeee bu arada pazartesi geldiiiiiiben heycanlandim senin yerine
ahhh canım benim ayrıntılıda randebvumuz 15,30 da ama benim önce kendi dr görcekmiş en geç 14,00 de burda ol dediGünaydın canım aklımdan geçiyodun:) kaçta randevunuz ???
valal suanda calısıyorum yoksa hemen dr giderdimde. ALLAh korusun kotu bısı olsa nasıl belli ederki kendini kanama falan yapmazki.
sağol canım Allah razı olsun.
ne diyosun valla pazartesi oldu sonunda çok heycanlıyım bildiğin gibi değil 1 ay olcak nerdeyse oğluşumu görmüyorum tabi ayrıntılının verdiği ayrı bir heycanda var kalbim ağzımda atıyo resmen
ahhh canım benim ayrıntılıda randebvumuz 15,30 da ama benim önce kendi dr görcekmiş en geç 14,00 de burda ol dedi
çok heycanlıyım çok mutluyum
iş yerine ne kadar sinirli olsamda p.tesi sendromu olsada çok pozitif kalktım bugün inş herşey iyi geçer
haaa bu arada rüyamda dr gittim konuştuk dr falan tam ayrıntılı için odaya geçtim alarm çaldı uyandım :S
sağol canım Allah razı olsun.
ne diyosun valla pazartesi oldu sonunda çok heycanlıyım bildiğin gibi değil 1 ay olcak nerdeyse oğluşumu görmüyorum tabi ayrıntılının verdiği ayrı bir heycanda var kalbim ağzımda atıyo resmen
ahhh canım benim ayrıntılıda randebvumuz 15,30 da ama benim önce kendi dr görcekmiş en geç 14,00 de burda ol dedi
çok heycanlıyım çok mutluyum
iş yerine ne kadar sinirli olsamda p.tesi sendromu olsada çok pozitif kalktım bugün inş herşey iyi geçer
haaa bu arada rüyamda dr gittim konuştuk dr falan tam ayrıntılı için odaya geçtim alarm çaldı uyandım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?