2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Çok şükür canım,ayak ve bel ağrılarını,nefes darlığını ve tripleri saymazsak iyiyiz

Ayy ne yalan söylüm bel ağrısını duyunca sevindim buna sevinilir mi bee diceksin ama benim de 2 gündür ağrıyo bel fıtığımdan mı emin olamıyodum,herkeste var galiba??? İnşallah geçer bir an önce zora sokmadan ...

Aa iyi bari aksam falan degilmis randevun. Bize yaz cikinca mutlakaa.
Bende cumartesiye aldim, seker yuklemesi olcak. Kayinvalidem de geliyo bu kezz, gorsun bakalim torununu

inş güzel geçsin de güzel güzel şeyler yazayım sizede çıkınca
eee iyi şeker için tam zamanında almışın randevu 24. haftalarda oluyo ya
benim kv hiç öle gelme hevesli değil biz eşim ve babamla gidiyorum randevulara akşam babama diyorum gelcekmisin yarın gelcem tabi diyo torunumu görcem diyo adamın ilk torunu ya nasıl hevesli ultrasyonda görmeye bile anacımında çalışıyo her seferinde izin alamıyo bugün gelmek istiyordu annemde ama bakalım izin alabilirse ailecek gidiyoruz öyle randevulara bizde

çok teşekkür ederim insallahhhh

Evet tam haftasi oldu zaten olmasa da ozledim artik bi goreyim oglusumu bizim iki taraf da 6 saatlik mesafede oturuyolar. Kv bize gelcek biraz kalmaya. Randevuyu ona gore ayarladik bakalim. cuma gunu aşı varrr

Evet tam haftasi oldu zaten olmasa da ozledim artik bi goreyim oglusumu bizim iki taraf da 6 saatlik mesafede oturuyolar. Kv bize gelcek biraz kalmaya. Randevuyu ona gore ayarladik bakalim. cuma gunu aşı varrr

hadi bakalım senin bi şeker yüklemesi kaldı inş onuda sağ salim atlatırsınız sonrada herhangi bi test kalmıyo artık sanırım
sen şeker yüklemesini nerde yaptırıyosun hastanede mi ben sağlık ocağında yaptırcam sanırım yani dr henüz bişey demedi bana şeker için bugün söler sanırım sağlık ocağında yapıtrmak doğru olurmu acep onuda bilmiyom dr sorcam bugün nerde yaptırayım diye

Evet canim bi ikinci aşi bi seker kaldi.insallah sorunsuz gecer.
Ben her zaman gittigim hastanede yaptircam, saglik ocagina pek isinamadim. Aşıyı da doktor orda yaptr dedi diye yaptirdim ama sekeri yaptirmicam
Sen de sor bakalim ne dicek doktorun.

bende sağlık ocağındaki dr aslında hiç sevmem dangalak dangalak konuşurdu hep ama hamileliğimde sağ olsun dr da hemşirede çok ilgililer
özelik hemşiremiz çok iyi benim dr aşı yı yaptırman şart değil çokta gerekli bişey değil ama yaptırcam diyosan yaptır sağlık ocağına demişti
şeker yüklemesini de dr illa burda yaptır demezse sağlık ocağına yağtırırım neden dersen hastanede illaki ücret ödencek onada yani herşeyede para kaçırmayalım artık ilk zamanlar bir sürü testler yaptırdım zaten dışarda şimdi bari yararlanayım biraz bazı şeylerden diyorum zaman daraldıkca maddiyatı düşünmeye başlıyoruz masraflar alıncaklar aklıma geliyo çünkü
hayırlısıyla gelsinde oğluşlar gitcek paraad feda olsun tabi onlara ama anlatabilmişimdir kendimi uamrım

Tabiki canim haklisin sen de. Sonucta basit bi islem, nerde yapilsa farketmez.
Yeterki bizim sipalar iyi olsun, hersey onlar icin artik
Kizz kendime bisey alcak oluyorum begeniyorum esim de al diyo, ayy bunu alacagima ogluma sunu alirim diyorum vazgeciyorum sanki ikisini de alsak batcaz ama onun eksiklerini daha tamamlamadik ya vicdan yapiyorum resmen

aayyyy inşallah çokk güzel haberler getirisin

aynen canım sanırım hepimiz şimdiden annelik iç güdüsüne geçtik bile bende aynı senin gibiyim eşimde çok kızıyo alsana ihtiyacın var veya beğendin niye almıyon diyo anneme ben hep derdim anne bana alcna kendine niye almıyon seninde ihtiyacın var falan annemde derdi anne olunca anlarsın şimdide diyo ki bak diyo daha oğlun gelmeden sadece onu düşünüyosun kendi ihtiyaclarına hiç bakmıyosun bile hep ona almak istiyosun
çok haklıymışın diyorum bende deli gibi bebek mağazası gezesim var deli gibi oğluşa alışveriş yapasım var şöle elimde azcık birikmiş para olsa gitcem hepsini oğluşa harcıcam gelcem

günaydın canım nasılsın,mevlüt nasıl geçti?
çok şükür canım biz iyiyiz inş daha da iyi oluruz ayrıntılımız var bugün.
mevlütümüz çok güzel geçti Allah kabul etsin inş. çok yorucuydu ama çok güzeldi herkez inş lohusa mevlüdünü de geliris vs. dedikçe daha da mutlu oldum tabi inş o günleride görürüz hepimizde

aayyyy inşallah çokk güzel haberler getirisin

inş canım dua edin bizim için

evet canım biz istiyoruz .Allah kısmet ederse daha çabuk iyileşeceğini söylüyorlar.

doğumda mı sünnet ettirceksiniz en sağlıklı nasıl olurmuiş araştırdınız mı ben araştırmadım ama bebekken sünnet daha sağlıklı deniyo bende 6 aylık olana kadar sünnetini yaptıralım diyodum doğumda daha sağlıklıysa eğer öylede düşünebiliriz aslında bide doğar doğmaz mı sünnet yapıyolar nasıl oluyo hem göbek hem sünnet zor olmazmı acaba bakımı

herkeslere günaydın yoğun bir haftaya merhaba dedik iş ,sağlık hastahane bebişler bu hafta baya uğraşacağz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…