2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Canım gazlı beze vazelin sürüp pipinin üstüne koyup bezini bağlıyosun dedi ablam,2 günde iyileşmiş..büyüdükçe eller oraya ulaştıkça oynuyolar daha geç iyileşiyomuş..

Canım gazlı beze vazelin sürüp pipinin üstüne koyup bezini bağlıyosun dedi ablam,2 günde iyileşmiş..büyüdükçe eller oraya ulaştıkça oynuyolar daha geç iyileşiyomuş..

ablan tecrübeli badem lafı dikkate almak lazım bebekken daha iyi bencede hem kendini ne oldunu bilmiyo yoksa oğluş ağlar ben ağlarım babamız hanginmize bakcanı şaşar doğuma yakın çocuk dr lada konuşurz sağlıklı olur derse inş herşeyde yolunda olur sünnetini de yaparız hemen

Ben şimdiden diyorum babamıza ben yanında duramam sen durursun ağlarım ben diye :) arkadaşım da doğumdan sonra yaptırdı,sonra mevlüt okuttu,sünnet kıyafeti giydirmişti bi de çok tatlıydı :):) ona da sorcam nasıldı diye..

Canım yanlış anlatmadımumarım kendimi,içime dert oldu
yok beeee canım olur mu öyle şey,en azından ne gibi sorunlar olacağını bilip rahatlıyoz tatlım

inşallah canım benim,iyi haberlerle gelirsin ,bi de pipicanı görürsün

ateşcim evet küçükken daha iyi ama doğar doğmaz önerilmiyo en azından 40 çıksın 1-2 aylık olsun diyo drler evet bezin içinde daha kolay iyileşiyomuş herkes öyle diyo ama inan bana kaç yaşında olursa olsun eşinde sende ağlıcaksınız

ayy ne güsel ya nerden aldınız nasıl bişi ne kadar :))) piyasa araştırması yapıyorum :)

canım öncelikle ben istanbuldayım sen nerdensin bilemedim:26: beylikdüzünden aldık 2600 tl ye çok iyi denk geldi biz de atladık üstüne inşallah haftaya gelicek odası da hazır olmuş olacak oğluşumun

günaydınlar,mutlu haftalar diliyorum herkese kontrolü olanlara hayırlı haberlerle gelin diyorum

ben 3 gündür bebeğimin hareketlerini bariz hissediyorum 2. gebelik olmasınında etkisi sanırım ama çokkk güzel hatta 2 akşamdır babamızda eliyle hissediyo oğlum babası elini koyunca hiç hareket etmiyodu.buda tam tersi babasına çok düşkün olacak sanırım avucunun geldiği yere toplanı veriyo eşimde sıcağı seviyo sanırım yada beni diyo bizde haberler böyle çok şükür Rabbime ayrıntılım cuma günü geçmez ki şimdi bu hafta

günaydın canım,valla ben de heyecanla bekliyom ama tık yok,bakalım,ne zaman tepki verecekkk

günaydın canım,valla ben de heyecanla bekliyom ama tık yok,bakalım,ne zaman tepki verecekkk

aysem inan ki bende erkenden hissetmedim 20. haftaya girdiğim ilk gün sanki minicik bişey hissettim,21.haftaya girdiğim ilk günde bu yazdıklarmı.benim hafta döngüm cumartesilere denk geliyo ve gerçekten milat gibi bekle bak 21-22 bir gelsin birden hissedersin gerçi ben oğlumda dah geç hissetmiştim 2.gebeliklerde daha çabuk hissediliyomuş

ohhh maşallah tatlım kızlar babaya düşkün olurmuş ya ondandır baba sevgisi
çok zevkli harketleri hissetmek bende artık akşamları hissediyorum ama öyle elimle çok anlayamıyorum sadece geçenlerde tam elimin orda pıt pıt vurdu üç kez sağlam sağlam teklmelerde gelir inş yakında
bizimde bugün ayrıntılımız var Allah nasip ederse çok heycanlıyım çokkk saatler geçmiyor resmen inş hepimizinde bizimde güzel geçer

ahh cnm ben taa cuma gününe heyecen yaptım sen oğlunla bugün buluşacaksın heyecanlı olman çokk normal bide ilk defa bir ay sıktın dişini maşallah sana
sende bu haftasonu hissedersin cnm malum benim ikinci gebelik vücut çabuk saldı karnım bile kocaman :26: sonra burnumda şişmiş herkes öyle diyo burnumun üstünde açık kahve bir çizgi oluştu enine bilezik gibi eşimde fark etti yüzümde falan olur mu acaba oğlumda hiç böyle şeyler yaşamadım doktora bir krem falan mı sorsam ki

nağişim bende 6 aylık olana kadar sünnet ettirelim diyorum ama bakalım sağ salim gelsin oğluşta çocuk dr da sorarız
demi ya çok ağlarız ben zaten sulu gözün tekiyim bide oğluş söz konusu olunca nasıl olurum acep
nagiş ya ne sorcam sana seninde oğluşun var sende çalışıyosn şimdi benim eşim diyoki bilge çocuğu kimseye sevdirmez kimseye bırakmaz bana bile evrmez falan diyo yarı ciddi yarı şaka takılıyo öyle annemle babamda diyoki doğsun da doğunca görcem bide ben onu bi yarım saat biri baksada bende dinlensem diye can atcak diyo bende yapmam öyle diyorum kıymetli olur benim oğlum diyorum (bende panik atak olduğundan çok paronayak bi insanım evde şimdiye kadar inan üç çocuk vardı anneleri de bendim herşeylerini ben düşünüyorum aman dikkat et aman aman diye diye üç çocukta annem babam eşim şimdi 4. asıl oğluşa nasıl olcam ben bile bilemiyorum) sence annemler haklımıdır gerçekten de doğumdan sonra yarım saat olsun biri baksada dinlensem dermiyim ki

valla canım ben bile kendime şaşıryorum 1 ay nasıl oldu da sabrettim inş sabrımın sonu güzel geçer bugünümüz 1 ay da görmeyince oğluş baya byümüş gelicek bu sefer gerçi her sefer bi farklı oluyo dosyamı yanıma aldım bugün sabah bakıyorum resimlerine ilk gittiğimde sadece kesenin resmi vardı bebiş nokta kadardı biz görememiştik bile Rabbime çok şükür bugünlere geldik ya inş sonuna kadar sağlıkla kevuşuruz evlatlarımıza
canım kızlarda yüzde leke falan daha çok olurmuş diye duyuyrum bende olmadı hiç öle leke göbekte bile çizgi çıkmadı benim ama yüz için güneşe çıkarken güneş kremi sürmek lekelerin çoğalmasını önlüyo diye biliyorum

demeyen demiyo bilgem ben demedim 7 aylık olana kadar kendim baktım,sonrasında hergün listeler hazırladım yemeği için,işe ağlayarak gittiğim oldu ama gittim,bebekliğinden bu yaşına hiç ayrı kalmadım ben nereye oğlum oraya,hatta 1,5 yaşındaydı eşim tatile giderken anneanneye bırakalım dedi annemde bırakın dedi yapamadım he tatil yaptım mı hayır
ama benden tavsiye bebekken annene vs bırak 1-2 saat kafanı dinle,eşinle çık kahveni yudumla yoksa fena bunalıyosun

bak sana ne anlatayım oğlum 1,5 yaşındaydı sanırım birgün indim müdürün yanına izin isticem ağzımı açar açmaz ağlamaya başladım,adam korktu kızım bir sorun mu var,eşinle mi sıkıntı vs vs ben susamıyorum,ben ağladıkça adam felaket senaryoları yazıyo eşini çağıralım konuşalım vs
neyse sonunda sustum ve başladım konuşmaya uzun lafın özü dedim ben
mükemmel anne,mükemmel eş,mükemmel iş derken kendimi unuttum çok banaldım dedim adam topla çantanı git kendini iyi hissedene kadar gelme hiçbişey senden önemli değil önce sen dedi
ogünü hiç unutmam ve o günden sonra tamamen olmasada biraz relaks olmayı öğrendim,bebekken bıraktığını anlamıyolar ama büyüdükçe bırakman daha zor,zaten maksimum 2 saat sonra acıkıyo bebiş
heee şunuda söyleyim çıktığım zamanda ayy ne yaptı ağladımı,vs vs demekten eşimle bişeyin keyfini alamadan geri dönüyoduk
rahat olun yoksa gerçekten zor

Merhabaaaaa kızlaaarr

Bugün randevum var diye sabahtan başladım büronun işlerini bitirmeye o yüzden biraz geçde olsa günaydın diyeyim dedimm yavrumu görcem bunun heyecanının dışında cinsiyeti kesinleşcek inşaallah, tabi göstermemezlik yapmazsa bi önceki randevu gibi..
6. ayımda öğrenmek zorunda kalırsam diye korkuyorum

ikimiz doğunca öğrenicez artık
benimde umudum cuma ayrıntılıda gösterir diye hadi güzel haberlerle gel inş

ikimiz doğunca öğrenicez artık
benimde umudum cuma ayrıntılıda gösterir diye hadi güzel haberlerle gel inş

ayy sende ayrıntılıya girdin de göstermedi ya kuşum, bende ayrıntılıda nasılsa kesin öğrenirim diye avunuyordum, senden sonra anladım ki 'içimizdeki canavar ne zaman isterse o zaman görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…