doğumda mı sünnet ettirceksiniz en sağlıklı nasıl olurmuiş araştırdınız mı ben araştırmadım ama bebekken sünnet daha sağlıklı deniyo bende 6 aylık olana kadar sünnetini yaptıralım diyodum doğumda daha sağlıklıysa eğer öylede düşünebiliriz aslında bide doğar doğmaz mı sünnet yapıyolar nasıl oluyo hem göbek hem sünnet zor olmazmı acaba bakımı
herkeslere günaydın yoğun bir haftaya merhaba dedik iş ,sağlık hastahane bebişler bu hafta baya uğraşacağz
Canım gazlı beze vazelin sürüp pipinin üstüne koyup bezini bağlıyosun dedi ablam,2 günde iyileşmiş..büyüdükçe eller oraya ulaştıkça oynuyolar daha geç iyileşiyomuş..
ablan tecrübeli badem lafı dikkate almak lazım bebekken daha iyi bencede hem kendini ne oldunu bilmiyo yoksa oğluş ağlar ben ağlarım babamız hanginmize bakcanı şaşar doğuma yakın çocuk dr lada konuşurz sağlıklı olur derse inş herşeyde yolunda olur sünnetini de yaparız hemen
Ayy ne yalan söylüm bel ağrısını duyunca sevindimbuna sevinilir mi bee diceksin ama benim de 2 gündür ağrıyo bel fıtığımdan mı emin olamıyodum,herkeste var galiba??? İnşallah geçer bir an önce zora sokmadan ...
yok beeee canım olur mu öyle şey,en azından ne gibi sorunlar olacağını bilip rahatlıyoz tatlımCanım yanlış anlatmadımumarım kendimi,içime dert oldu
Ayy ne yalan söylüm bel ağrısını duyunca sevindimbuna sevinilir mi bee diceksin ama benim de 2 gündür ağrıyo bel fıtığımdan mı emin olamıyodum,herkeste var galiba??? İnşallah geçer bir an önce zora sokmadan ...
inşallah canım benim,iyi haberlerle gelirsin ,bi de pipicanı görürsünçok şükür canım biz iyiyiz inş daha da iyi oluruz ayrıntılımız var bugün.
mevlütümüz çok güzel geçti Allah kabul etsin inş. çok yorucuydu ama çok güzeldi herkez inş lohusa mevlüdünü de geliris vs. dedikçe daha da mutlu oldum tabi inş o günleride görürüz hepimizde
inş canım dua edin bizim için
ablan tecrübeli badem lafı dikkate almak lazım bebekken daha iyi bencede hem kendini ne oldunu bilmiyo yoksa oğluş ağlar ben ağlarım babamız hanginmize bakcanı şaşar doğuma yakın çocuk dr lada konuşurz sağlıklı olur derse inş herşeyde yolunda olur sünnetini de yaparız hemen
yok beeee canım olur mu öyle şey,en azından ne gibi sorunlar olacağını bilip rahatlıyoz tatlım
ayy ne güsel ya nerden aldınız nasıl bişi ne kadar :))) piyasa araştırması yapıyorum :)
günaydın canım,valla ben de heyecanla bekliyom ama tık yok,bakalım,ne zaman tepki verecekkkgünaydınlar,mutlu haftalar diliyorum herkese kontrolü olanlara hayırlı haberlerle gelin diyorum
ben 3 gündür bebeğimin hareketlerini bariz hissediyorum 2. gebelik olmasınında etkisi sanırım ama çokkk güzel hatta 2 akşamdır babamızda eliyle hissediyo oğlum babası elini koyunca hiç hareket etmiyodu.buda tam tersi babasına çok düşkün olacak sanırım avucunun geldiği yere toplanı veriyo eşimde sıcağı seviyo sanırım yada beni diyo bizde haberler böyle çok şükür Rabbime ayrıntılım cuma günü geçmez ki şimdi bu hafta
günaydın canım,valla ben de heyecanla bekliyom ama tık yok,bakalım,ne zaman tepki verecekkk
günaydınlar,mutlu haftalar diliyorum herkese kontrolü olanlara hayırlı haberlerle gelin diyorum
ben 3 gündür bebeğimin hareketlerini bariz hissediyorum 2. gebelik olmasınında etkisi sanırım ama çokkk güzel hatta 2 akşamdır babamızda eliyle hissediyo oğlum babası elini koyunca hiç hareket etmiyodu.buda tam tersi babasına çok düşkün olacak sanırım avucunun geldiği yere toplanı veriyo eşimde sıcağı seviyo sanırım yada beni diyo bizde haberler böyle çok şükür Rabbime ayrıntılım cuma günü geçmez ki şimdi bu hafta
ohhh maşallah tatlım kızlar babaya düşkün olurmuş ya ondandır baba sevgisi
çok zevkli harketleri hissetmek bende artık akşamları hissediyorum ama öyle elimle çok anlayamıyorum sadece geçenlerde tam elimin orda pıt pıt vurdu üç kez sağlam sağlam teklmelerde gelir inş yakında
bizimde bugün ayrıntılımız var Allah nasip ederse çok heycanlıyım çokkk saatler geçmiyor resmen inş hepimizinde bizimde güzel geçer
Ben şimdiden diyorum babamıza ben yanında duramam sen durursun ağlarım ben diye :) arkadaşım da doğumdan sonra yaptırdı,sonra mevlüt okuttu,sünnet kıyafeti giydirmişti bi de çok tatlıydı :):) ona da sorcam nasıldı diye..
ateşcim evet küçükken daha iyi ama doğar doğmaz önerilmiyo en azından 40 çıksın 1-2 aylık olsun diyo drlerevet bezin içinde daha kolay iyileşiyomuş herkes öyle diyo ama inan bana kaç yaşında olursa olsun eşinde sende ağlıcaksınız
ahh cnm ben taa cuma gününe heyecen yaptımsen oğlunla bugün buluşacaksın heyecanlı olman çokk normal bide ilk defa bir ay sıktın dişini maşallah sana
sende bu haftasonu hissedersin cnm malum benim ikinci gebelik vücut çabuk saldı karnım bile kocaman :26: sonra burnumda şişmiş herkes öyle diyo burnumun üstünde açık kahve bir çizgi oluştu enine bilezik gibi eşimde fark ettiyüzümde falan olur mu acaba oğlumda hiç böyle şeyler yaşamadım doktora bir krem falan mı sorsam ki
nağişim bende 6 aylık olana kadar sünnet ettirelim diyorum ama bakalım sağ salim gelsin oğluşta çocuk dr da sorarız
demi ya çok ağlarız ben zaten sulu gözün tekiyim bide oğluş söz konusu olunca nasıl olurum acep
nagiş ya ne sorcam sana seninde oğluşun var sende çalışıyosn şimdi benim eşim diyoki bilge çocuğu kimseye sevdirmez kimseye bırakmaz bana bile evrmez falan diyo yarı ciddi yarı şaka takılıyo öyle annemle babamda diyoki doğsun da doğunca görcem bide ben onu bi yarım saat biri baksada bende dinlensem diye can atcak diyo bende yapmam öyle diyorum kıymetli olur benim oğlum diyorum (bende panik atak olduğundan çok paronayak bi insanım evde şimdiye kadar inan üç çocuk vardı anneleri de bendim herşeylerini ben düşünüyorum aman dikkat et aman aman diye diye üç çocukta annem babam eşim şimdi 4. asıl oğluşa nasıl olcam ben bile bilemiyorum) sence annemler haklımıdır gerçekten de doğumdan sonra yarım saat olsun biri baksada dinlensem dermiyim ki
Merhabaaaaa kızlaaarr
Bugün randevum var diye sabahtan başladım büronun işlerini bitirmeye o yüzden biraz geçde olsa günaydın diyeyim dedimmyavrumu görcem bunun heyecanının dışında cinsiyeti kesinleşcek inşaallah, tabi göstermemezlik yapmazsa bi önceki randevu gibi..
6. ayımda öğrenmek zorunda kalırsam diye korkuyorum
ikimiz doğunca öğrenicez artık
benimde umudum cuma ayrıntılıda gösterir diye hadi güzel haberlerle gel inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?