ay canım ya varya anlatmışsın ama bende diyorum ki işte tamda böyle olurum heralde kendi hayatımıda bitiririm diyorum daha şimdiden tatil planları yapıyorum Allah nasip ederse seneye yaz oğluş 1 yaşında olcak diyorum tatile götürelim ilk tatilini yapsın denize havuza girsin kendi babam da diyo bırakmam çocuğu size siz gidersiniz tatlinizi karı koca yaparsınız biz bakarız oğluşa yok diyorum olmaz oğlum olmadna ben tatilden zevk mi alırım olmadı sizde gelirsiniz hep bir gideriz diyorum daha oğluş gelmeden başladım bile bakalım eşim mi haklı annemlermi haklı çıkıcak her hangi bişeyde oğluşu güvenle rahatlıkla anneme babama bırakabilcem ama nasıl şimdiden düşünüyorum hele ilk rapordan sonraki iş günü nasıl geçer on dakka da bi ararım heralde Rabbim sağlık versin çalışalım ama doğumdan sonra çok zor olucak galiba keşke ihtiyac olmasada evde otursak kendimiz büyütsekdemeyen demiyo bilgem ben demedim 7 aylık olana kadar kendim baktım,sonrasında hergün listeler hazırladım yemeği için,işe ağlayarak gittiğim oldu ama gittim,bebekliğinden bu yaşına hiç ayrı kalmadım ben nereye oğlum oraya,hatta 1,5 yaşındaydı eşim tatile giderken anneanneye bırakalım dedi annemde bırakın dedi yapamadım he tatil yaptım mı hayır
ama benden tavsiye bebekken annene vs bırak 1-2 saat kafanı dinle,eşinle çık kahveni yudumla yoksa fena bunalıyosun
bak sana ne anlatayım oğlum 1,5 yaşındaydı sanırım birgün indim müdürün yanına izin isticem ağzımı açar açmaz ağlamaya başladım,adam korktu kızım bir sorun mu var,eşinle mi sıkıntı vs vs ben susamıyorum,ben ağladıkça adam felaket senaryoları yazıyoeşini çağıralım konuşalım vs
neyse sonunda sustum ve başladım konuşmaya uzun lafın özü dedim ben
mükemmel anne,mükemmel eş,mükemmel iş derken kendimi unuttum çok banaldım dedim adam topla çantanı git kendini iyi hissedene kadar gelme hiçbişey senden önemli değil önce sen dedi
ogünü hiç unutmam ve o günden sonra tamamen olmasada biraz relaks olmayı öğrendim,bebekken bıraktığını anlamıyolar ama büyüdükçe bırakman daha zor,zaten maksimum 2 saat sonra acıkıyo bebiş
heee şunuda söyleyim çıktığım zamanda ayy ne yaptı ağladımı,vs vs demekten eşimle bişeyin keyfini alamadan geri dönüyoduk
rahat olun yoksa gerçekten zor
Merhabaaaaa kızlaaarr
Bugün randevum var diye sabahtan başladım büronun işlerini bitirmeye o yüzden biraz geçde olsa günaydın diyeyim dedimmyavrumu görcem bunun heyecanının dışında cinsiyeti kesinleşcek inşaallah, tabi göstermemezlik yapmazsa bi önceki randevu gibi..
6. ayımda öğrenmek zorunda kalırsam diye korkuyorum
ay canım ya varya anlatmışsın ama bende diyorum ki işte tamda böyle olurum heralde kendi hayatımıda bitiririm diyorum daha şimdiden tatil planları yapıyorum Allah nasip ederse seneye yaz oğluş 1 yaşında olcak diyorum tatile götürelim ilk tatilini yapsın denize havuza girsin kendi babam da diyo bırakmam çocuğu size siz gidersiniz tatlinizi karı koca yaparsınız biz bakarız oğluşa yok diyorum olmaz oğlum olmadna ben tatilden zevk mi alırım olmadı sizde gelirsiniz hep bir gideriz diyorum daha oğluş gelmeden başladım bile bakalım eşim mi haklı annemlermi haklı çıkıcak her hangi bişeyde oğluşu güvenle rahatlıkla anneme babama bırakabilcem ama nasıl şimdiden düşünüyorum hele ilk rapordan sonraki iş günü nasıl geçer on dakka da bi ararım heralde Rabbim sağlık versin çalışalım ama doğumdan sonra çok zor olucak galiba keşke ihtiyac olmasada evde otursak kendimiz büyütsek
Merhaba Kızlar, çok şükür bebişimin cinsiyetini öğrendim. Rabbim gönlümden geçeni verdi AVZEM'im kızım olacak. Ankaradaki doktor çok ilgilendi sağolsun, nasıl moral verdi bana anlatamam. Ancak küçük bir sorunumuz var; doktor Plasenta'nın aşağıda olduğunu söyledi. Kanama riskim var hala ve plesenta eğer yukarı çıkmazsa normal doğum da olamazmış. Daha fazla dikkatli olmam gerekiyor, benim durumumda olan arkadaşlar var mı merak ettim.
Merhaba Kızlar, çok şükür bebişimin cinsiyetini öğrendim. Rabbim gönlümden geçeni verdi AVZEM'im kızım olacak. Ankaradaki doktor çok ilgilendi sağolsun, nasıl moral verdi bana anlatamam. Ancak küçük bir sorunumuz var; doktor Plasenta'nın aşağıda olduğunu söyledi. Kanama riskim var hala ve plesenta eğer yukarı çıkmazsa normal doğum da olamazmış. Daha fazla dikkatli olmam gerekiyor, benim durumumda olan arkadaşlar var mı merak ettim.
Yok Canım rapor yazmadı ama takip ettir durumunu dedi ben de havaların da düzelmesiyle bir iki haftaya Vandaki özel hastaneye gideceğimyok bilgem ben uzun süre evde oturamam kendimitanıyorum o zaman kaliteli annelik yapamam böylesi benim içinde oğlum içinde en güzeli kreşte mutlu,evde mutlu akşamları haftasonları dolu dolu geçiyo öbür türlü zamanımız bu kadar kaliteli geçmezdi(kendim için bu yorum )
cnm gözün aydın hayırlı olsun kızcen adıyla yaşasın
aynı zamanda geçmişler olsu dikkat et kendine rapor falan yazdı mı peki :44:
Bana da bir kaç haftaya kadar yukarı çıkması gerekir dedi, hatırlarsan benim 2 gün süreyle hafif kanamam olmuştu. Biraz tedirginim ama çok daha dikkatliyim. İnşallah yukarı çıkarlarda sıkıntı yaşamayız, bugün mutlaka sor o zaman. Ben soracaklarımı yazıyorum önceden unutmamış oluyorum. İnşallah unutmazsın sormayı hayırlısı hakkımızda...merhaba canım hoş geldin ne zamandır yoktun daha cuma günü aklımdan geçtin napıyo acaba dedim çok şükür herşey yolundaymış kızçende sağlıkla gelsin inş. ne mutlu size. canım bende 18 haftaya giridğim gün dr gittiğimde dr plesentanın rahme yakın olduğunu söledi bende pek anlamadığım için netten araştırdım dediğin gibi normal doğum olmaz yazıyo kanamalr olur yazıyo çok dikkat gerekirmiş yatak istirahati gerekirmiş vs. kafama çok takmıştım ve dr aramıtşım tekrar ayrıntılı bilgi versin bana diye dr da kesinlikle şuanda kafaya takılcak bişey olmadığını herhangi bişey olsa zaten sölemek zorunda olduklarını hem beni o şekilde eve göndermiceni hastaneye yatış yapması gerekceğini vs. söledi ve kesinlikle senden ricam nette araştırma dedi zaten bu haftalarda plesenta aşağıda olurmuş 24. haftaalrdan sonra yukarı çıkmaya başlarmış benim bugüne kadar çok şükür ki ne kanama oldu ne kanamalı akıntı oldu ilk gebelikte genelde yukarı çıkarmış benim bildiklerim bunlar bakalım bugün randevumuz var unutmazsam heycandan sorucam halan aşağıdamı diye
Merhabaaaaa kızlaaarr
Bugün randevum var diye sabahtan başladım büronun işlerini bitirmeye o yüzden biraz geçde olsa günaydın diyeyim dedimmyavrumu görcem bunun heyecanının dışında cinsiyeti kesinleşcek inşaallah, tabi göstermemezlik yapmazsa bi önceki randevu gibi..
6. ayımda öğrenmek zorunda kalırsam diye korkuyorum
yok bilgem ben uzun süre evde oturamam kendimitanıyorum o zaman kaliteli annelik yapamam böylesi benim içinde oğlum içinde en güzeli kreşte mutlu,evde mutlu akşamları haftasonları dolu dolu geçiyo öbür türlü zamanımız bu kadar kaliteli geçmezdi(kendim için bu yorum )
Bana da bir kaç haftaya kadar yukarı çıkması gerekir dedi, hatırlarsan benim 2 gün süreyle hafif kanamam olmuştu. Biraz tedirginim ama çok daha dikkatliyim. İnşallah yukarı çıkarlarda sıkıntı yaşamayız, bugün mutlaka sor o zaman. Ben soracaklarımı yazıyorum önceden unutmamış oluyorum. İnşallah unutmazsın sormayı hayırlısı hakkımızda...
Yok Canım rapor yazmadı ama takip ettir durumunu dedi ben de havaların da düzelmesiyle bir iki haftaya Vandaki özel hastaneye gideceğim
öylemi diyosun ne bilim ya annenin kendi ilgilenmesi gibi olmaz diyorum bende en azından belli bi yaşa kadar bakabilsem ne güzel olur diyorum ama pek imkan yok gibi bakalım hayırlısı yinede zaman ne gösterir bilinmez
eşim şimdiden başladı her pazar tüm günü oğlumla geçircem her hafta bi aksitivie ye katılcaz bi hafta sineea bi hafta tiyatrı bi hafta yüzme sayıp duruyo inş sağlıkla gelsinlerde eskiden pazar kahvaltısını nerde yapalım sonra nerde kahve içelim işte arkadaşlarla buluşalım konsere gidelim bunları düşünürdük
Kizlar daha once elime kece almamis ve sadece dugmem koptugunda igne iplik almis biri olarakoglum icin keceden biseyler yapmaya ozendim. Bi blogta da baslangic mega paketi buldum kece icin. İcinde bi suru malzeme var paketin. 10 renk kece, hareketli goz, anahtarlik halkasi elyaf vs epey bisey vardi.Ve 50 tl.
Simdi size soruuuumacaba becerebilir miyimm, beceremesem de denemeye deger ama di mi
sen kafana takmadan daha dikkatli ol cnm koru kendini
ahh ahh unut bunları en azından bir sürebebekken uslu olursa sıkıntı yok yine gidilir gezilir,ayaklanınca bir baba,bir anne nöbetleşe peşinde oluyosun eskisi gibi muhabbetler kesintisiz olmuyo bakalım biz ne yapıcaz 2. olunca artık nöbette kar etmez abi babaya,kardeş anneye gerçi benim paşam benide kardeşinide bırakmaz tahminimce her akşam tombişini sevmedem uyumuyo
canım hoşgeldin,gözün aydın ,kızlarımız artıyoooMerhaba Kızlar, çok şükür bebişimin cinsiyetini öğrendim. Rabbim gönlümden geçeni verdi AVZEM'im kızım olacak. Ankaradaki doktor çok ilgilendi sağolsun, nasıl moral verdi bana anlatamam. Ancak küçük bir sorunumuz var; doktor Plasenta'nın aşağıda olduğunu söyledi. Kanama riskim var hala ve plesenta eğer yukarı çıkmazsa normal doğum da olamazmış. Daha fazla dikkatli olmam gerekiyor, benim durumumda olan arkadaşlar var mı merak ettim.
yok bilgem ben uzun süre evde oturamam kendimitanıyorum o zaman kaliteli annelik yapamam böylesi benim içinde oğlum içinde en güzeli kreşte mutlu,evde mutlu akşamları haftasonları dolu dolu geçiyo öbür türlü zamanımız bu kadar kaliteli geçmezdi(kendim için bu yorum )
merhaba kızlar. geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. biz kızımla tetanoz aşımızı vurulup geldik. temmuz ayında 1 doz işyerinde tetanoz aşısı vurulduğum için sağlık ocağı ikinci dozu yaptı. doğumdan sonra 3 doz daha yapılacak. toplam 5 doz aşı doğurganlık boyunca (49 yaşına) kadar koruyacak dedi. 24. hafta şeker yüklemesi için çağırdı. bizden haberler böyle.
Kizlar daha once elime kece almamis ve sadece dugmem koptugunda igne iplik almis biri olarakoglum icin keceden biseyler yapmaya ozendim. Bi blogta da baslangic mega paketi buldum kece icin. İcinde bi suru malzeme var paketin. 10 renk kece, hareketli goz, anahtarlik halkasi elyaf vs epey bisey vardi.Ve 50 tl.
Simdi size soruuuumacaba becerebilir miyimm, beceremesem de denemeye deger ama di mi
canım bende istiyorum şu keçelerden bişeyler yapayım çok özeniyorum ama senin gibi bende becerebilcem mi acba diyorum bence öyle paket alma çık çarşıya pazara kendin gör alcaklarını al tani önce kafanda ne yapmak istediğini oluştur. Seda da keçelerden kapı süsü yapıyo eklicekti geldiğinde ona da bi bak öneri olsun sana ben keçeden duvara RÜZGAR yazmak istiyorum büyük harflerle kocaman etrafınıda süslücem kafama göre işte sende planını yap sonra çarşıdan alışverşini yap bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?