- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
canım günaydın...bence yapılışını da verdiyse yapabilirsin ya da bi kaç örnek olursa karşında yine yaparsın fotoları atmayı unutma...
zeycan hoşgeldin,nasılsın,nerde yaşıuyon geçen sorcaktım unuttumgünaydın hanımlar nasılsınız
canım hoşgeldin,gözün aydın ,kızlarımız artıyooo
nagicim bişey sorcam ya en erken ne zaman kreşe verebiliyoz bebişlerimizi?benim bakacak kişi sorunum var da
selam canım hoşgeldin,nasılsın bakalım?
canım hoşgeldin,gözün aydın ,kızlarımız artıyooo
nagicim bişey sorcam ya en erken ne zaman kreşe verebiliyoz bebişlerimizi?benim bakacak kişi sorunum var da
selam canım hoşgeldin,nasılsın bakalım?
Kizlar daha once elime kece almamis ve sadece dugmem koptugunda igne iplik almis biri olarakoglum icin keceden biseyler yapmaya ozendim. Bi blogta da baslangic mega paketi buldum kece icin. İcinde bi suru malzeme var paketin. 10 renk kece, hareketli goz, anahtarlik halkasi elyaf vs epey bisey vardi.Ve 50 tl.
Simdi size soruuuumacaba becerebilir miyimm, beceremesem de denemeye deger ama di mi
yaparsın balım..bende kadife ipten bebe battaniyesi yapıyorum yelek ördüm...elbise yapcam inş...Ay insallah yaparim:)) zeynebimm hic unutur muyum kiz bi baslasam her asamayi cekip atarim fotografini
zeycan hoşgeldin,nasılsın,nerde yaşıuyon geçen sorcaktım unuttum
Canım beceremicek bişi yok,ben yapıyorum,benim için hayvan kalıplarını büyütmek çizmek zor oluyor sadece ama pahalı geldi bana:/ bir de yapacağın şeye göre anahtarlık vs gereksiz olabilir..önce ne yapmak istediğine karar ver bence ona göre malzeme al..ben strafor halka,20 tane amerikan servis boyutunda keçe ve 5 mt tül aldım,26 lira verdim...
Canim haklisin da oturdugum yerde almaya kalksam hem o kadar cesit bulamam, hemde bulduklarima normalin 2-3 kati ucret oderim. En iyi ihtimal istanbula giderim oraya da bebek alisverisine gitmeyi dusunuyorum buna vaktim kalmazyani netten bi denicem mecbureen
Bi bakar misin vaktin varsa ipekyoludesignblog diye bi site.
yaparsın balım..bende kadife ipten bebe battaniyesi yapıyorum yelek ördüm...elbise yapcam inş...
teşekkürler saol...k.maraş ta yaşıyorum aslen sivaslıyım..
Hadi yaa oyle mi diyosunn:/ biraz arastirayim o zaman fiyat olarak.
Ayy heycanlandimm, insallah alir baslarim bi an once
yaparsın balım..bende kadife ipten bebe battaniyesi yapıyorum yelek ördüm...elbise yapcam inş...
teşekkürler saol...k.maraş ta yaşıyorum aslen sivaslıyım..
bakarım tabi canım sen neler yapmak istiyosun keçeyle onu düşündüm mü
ben ilk düşündüğümde ooo herşey yapcaktım sonra vazgeçtim çünkü çalışıyorum zaten o kadar vaktim yok oturup yapmak için sabah iş akşam anca ev işleri yemek o mu gidilcek gelincek yerler pek vakit bulamam yani ama duvara ismi çok istiyorum yapmak çarşıya gidicem önümüzdeki haftaalr da bakalım bizim burda çok yer çok seçenek var bu tip şeylerde ama kimi yerler inanılmaz pahalı çarşı daha uygun ve daha çok çeşit var
Sadece keçe satan yerler var,orda da ince keçeler 1-1.5 lira,daha ucuza denk gelir yine...oynar göz halka falan 5-10 kuruşluk şeyler çünkü..ben de bugün yaptıklarımı koyarım :)
valla canım ben gaziantepteyim,geçen arkadaşım arıyodu bakıcı,ben gelmem sen bebeği getir diyen de,850 tl istemiş kadın+ssk isteyen de var,büyük şehirlerde elki pahalı değildir bu fiyet ama anadoluda çok bence.,e benim de aklıma,12-14 aylık olana kadat birine baktırmak var sonrasında kreşe vereyim diyom,bakalım,tek kişiye bırakmaktansa kameralı,güvenli,bi yerde bakılabilir diyom,kısmet :44: :44:kuzum artık 0 yaş alan kreşler bile var tabi yaşadığın şehre bağlı
ben 2,5ta mecburen verdim çok üzüldüm, çok ağladım minicik yavrum diye ama şimdi geriye dönüp baktığımda iyikide vermişim herşeyimizin(yeme,içme,uyku,el becerisi vs vs ) bu kadar düzenli olmasında kreşin payı çok büyük çişe bile orda alıştı önemli olan iyi bir kreş şeçmek,minik kuzumuda 2 yaşında vericem inş sonuçta eve gelen bakıcıda aynı parayı alıyo,en azından yaşıtlarıyla bir arada olması daha sağlıklı diye düşünüyorum
tatlım çpk şükür biz de iyiyiz,kendime bişeyler almam lazım,aynı altı giyer oldum,keten pantolon alayım diyom,öğlen arası bakayım lcw ye falan,hem kurumda hem haftasonu giyebilirim en azından,bi de klasik giyime para vermek istemiyomhoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl ?
Yaa zaten bursayi ozluyorum boyle zamanlarda daha cok ozluyorummneyse yaa miniklerimiz iyi olsun da:)
Bende isimli duvar ya da kapi süsü. Bi de minik yastik suslemeyi dusundum. Cok guzel olmus internetteki modeller. Bakalim artik, aslinda ben evdeyim birinci derece yakinlara anahtarlik magnet vs yapabilirim. Ama bilemiyorum iste elime almadanyapinca gorcez ne cikacak
Tamam canim ben bi arastircam.en kotu ihtimalle senden kargo isterim olur mu:26:
Yaptiklarini koy tabii bakalim fikir olsunn.
neler öğreniyoruz bebişler sayesinde dimi ya
o kadife ipler çok güzel yumuşacık annemde battaniye yaptı beyaz yanlarınıda fırfır gibi bişey dikti şimdi üstüne ne denirde bilmiyorumfigürlü şeyler varya onlardan alıp dikicez ve biticek inş. yelekleride çok güzel oluyo battaniyeden ipimiz kaldı bizimde bi akraba var o aldı ipi oda yeelk örücekti o iple bize
bebek odası yapıcak arkadaşlar duvar boyası rengi yada duvar kağıdı halısı ve perdesini nasıl bişey yaptırcaksınız düşündünüz mü hiç ben çok kararsızım bu konuda o kadar araştırıyorum ama bir türlü sonuca varamıyorum mart sonu oda takımımız gelicek Allah nasip ederse duvarları önümüzdeki hafatlarda halletmemiz lazım mobilya geldikten sonrada halı perde bakmaya başlıcam değişik fikirleri olanlar paylaşırsanız sevinirim
Tmm canim almiim ben direk arastirayim biraz.tesekkur ederim:))canım o siteye baktım ama sanki fiyat birz yüksek gibi çok fzla fiyat araştırması yapamdım daha gerçide yinede yüksek geldi alma sen heemn araştıralım bakalım biraz
Canimm cok tesekkurler haberlesiriz tekrar ben biraz bakinayim mademOlur canım sen araştır olmazsa burdan alıp gönderirim sana :)
Bebek odasi yapmicam ama gorduklerimden yola cikarak yorum yapiimbebek odası yapıcak arkadaşlar duvar boyası rengi yada duvar kağıdı halısı ve perdesini nasıl bişey yaptırcaksınız düşündünüz mü hiç ben çok kararsızım bu konuda o kadar araştırıyorum ama bir türlü sonuca varamıyorum mart sonu oda takımımız gelicek Allah nasip ederse duvarları önümüzdeki hafatlarda halletmemiz lazım mobilya geldikten sonrada halı perde bakmaya başlıcam değişik fikirleri olanlar paylaşırsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?