2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

kuzum artık 0 yaş alan kreşler bile var tabi yaşadığın şehre bağlı
ben 2,5ta mecburen verdim çok üzüldüm, çok ağladım minicik yavrum diye ama şimdi geriye dönüp baktığımda iyikide vermişim herşeyimizin(yeme,içme,uyku,el becerisi vs vs ) bu kadar düzenli olmasında kreşin payı çok büyük çişe bile orda alıştı önemli olan iyi bir kreş şeçmek,minik kuzumuda 2 yaşında vericem inş sonuçta eve gelen bakıcıda aynı parayı alıyo,en azından yaşıtlarıyla bir arada olması daha sağlıklı diye düşünüyorum

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl ?

Canım beceremicek bişi yok,ben yapıyorum,benim için hayvan kalıplarını büyütmek çizmek zor oluyor sadece ama pahalı geldi bana:/ bir de yapacağın şeye göre anahtarlık vs gereksiz olabilir..önce ne yapmak istediğine karar ver bence ona göre malzeme al..ben strafor halka,20 tane amerikan servis boyutunda keçe ve 5 mt tül aldım,26 lira verdim...

Ay insallah yaparim:)) zeynebimm hic unutur muyum kiz bi baslasam her asamayi cekip atarim fotografini
yaparsın balım..bende kadife ipten bebe battaniyesi yapıyorum yelek ördüm...elbise yapcam inş...
zeycan hoşgeldin,nasılsın,nerde yaşıuyon geçen sorcaktım unuttum

teşekkürler saol...k.maraş ta yaşıyorum aslen sivaslıyım..

Hadi yaa oyle mi diyosunn:/ biraz arastirayim o zaman fiyat olarak.
Ayy heycanlandimm, insallah alir baslarim bi an once

bakarım tabi canım sen neler yapmak istiyosun keçeyle onu düşündüm mü
ben ilk düşündüğümde ooo herşey yapcaktım sonra vazgeçtim çünkü çalışıyorum zaten o kadar vaktim yok oturup yapmak için sabah iş akşam anca ev işleri yemek o mu gidilcek gelincek yerler pek vakit bulamam yani ama duvara ismi çok istiyorum yapmak çarşıya gidicem önümüzdeki haftaalr da bakalım bizim burda çok yer çok seçenek var bu tip şeylerde ama kimi yerler inanılmaz pahalı çarşı daha uygun ve daha çok çeşit var

yaparsın balım..bende kadife ipten bebe battaniyesi yapıyorum yelek ördüm...elbise yapcam inş...

Ooo masallahh becerikli annee ben orgu de bilmiyorum yelek falan oremem zaten de dumduz battaniye oruyorum kolay geliyo o insallah kullandigimiz gunlere de geliriz saglikla

Hadi yaa oyle mi diyosunn:/ biraz arastirayim o zaman fiyat olarak.
Ayy heycanlandimm, insallah alir baslarim bi an once

Sadece keçe satan yerler var,orda da ince keçeler 1-1.5 lira,daha ucuza denk gelir yine...oynar göz halka falan 5-10 kuruşluk şeyler çünkü..ben de bugün yaptıklarımı koyarım :)

neler öğreniyoruz bebişler sayesinde dimi ya
o kadife ipler çok güzel yumuşacık annemde battaniye yaptı beyaz yanlarınıda fırfır gibi bişey dikti şimdi üstüne ne denirde bilmiyorumfigürlü şeyler varya onlardan alıp dikicez ve biticek inş. yelekleride çok güzel oluyo battaniyeden ipimiz kaldı bizimde bi akraba var o aldı ipi oda yeelk örücekti o iple bize

Yaa zaten bursayi ozluyorum boyle zamanlarda daha cok ozluyorumm neyse yaa miniklerimiz iyi olsun da:)

Bende isimli duvar ya da kapi süsü. Bi de minik yastik suslemeyi dusundum. Cok guzel olmus internetteki modeller. Bakalim artik, aslinda ben evdeyim birinci derece yakinlara anahtarlik magnet vs yapabilirim. Ama bilemiyorum iste elime almadan yapinca gorcez ne cikacak

Sadece keçe satan yerler var,orda da ince keçeler 1-1.5 lira,daha ucuza denk gelir yine...oynar göz halka falan 5-10 kuruşluk şeyler çünkü..ben de bugün yaptıklarımı koyarım :)

Tamam canim ben bi arastircam.en kotu ihtimalle senden kargo isterim olur mu:26:

Yaptiklarini koy tabii bakalim fikir olsunn.

valla canım ben gaziantepteyim,geçen arkadaşım arıyodu bakıcı,ben gelmem sen bebeği getir diyen de,850 tl istemiş kadın+ssk isteyen de var,büyük şehirlerde elki pahalı değildir bu fiyet ama anadoluda çok bence.,e benim de aklıma,12-14 aylık olana kadat birine baktırmak var sonrasında kreşe vereyim diyom,bakalım,tek kişiye bırakmaktansa kameralı,güvenli,bi yerde bakılabilir diyom,kısmet :44: :44:

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl ?
tatlım çpk şükür biz de iyiyiz,kendime bişeyler almam lazım,aynı altı giyer oldum,keten pantolon alayım diyom,öğlen arası bakayım lcw ye falan,hem kurumda hem haftasonu giyebilirim en azından,bi de klasik giyime para vermek istemiyom

canım o siteye baktım ama sanki fiyat birz yüksek gibi çok fzla fiyat araştırması yapamdım daha gerçide yinede yüksek geldi alma sen heemn araştıralım bakalım biraz

bebek odası yapıcak arkadaşlar duvar boyası rengi yada duvar kağıdı halısı ve perdesini nasıl bişey yaptırcaksınız düşündünüz mü hiç ben çok kararsızım bu konuda o kadar araştırıyorum ama bir türlü sonuca varamıyorum mart sonu oda takımımız gelicek Allah nasip ederse duvarları önümüzdeki hafatlarda halletmemiz lazım mobilya geldikten sonrada halı perde bakmaya başlıcam değişik fikirleri olanlar paylaşırsanız sevinirim

evet ya yaramazlar neler öğretcek bize daha neler...

bilgeeeee mavi yaptır ama şu fumeye bakan maviden tabi odan ışık alıyosa mobilya beyaz ya çok güzel durur

ben 2 duvar mavi 2 duvar duvar kağıdı şeklinde yaptırıcam kağıtta cinsiyetimize göre şekillenecek mavide sana bahsettiğim ton

hatta eşim yatak odasını mor istiyo dün akşam olur mu dedi bende niye olmasın sonuçta ev bizim kimene dedim amman artık kim ne derleri takmıyorum

canım o siteye baktım ama sanki fiyat birz yüksek gibi çok fzla fiyat araştırması yapamdım daha gerçide yinede yüksek geldi alma sen heemn araştıralım bakalım biraz
Tmm canim almiim ben direk arastirayim biraz.tesekkur ederim:))
Olur canım sen araştır olmazsa burdan alıp gönderirim sana :)
Canimm cok tesekkurler haberlesiriz tekrar ben biraz bakinayim madem
Bebek odasi yapmicam ama gorduklerimden yola cikarak yorum yapiim bi arkadasim oglunun odasinin duvarlarini masmavi yapmisti onlar begendi ama bana bogucu geldi. Ben olsam bi duvar beyaz bi duvar da hos bi mavi tonu yapardim. Perdeler de bazi nevresim takimlariyla birlikte satiliyo ama kendin secmen daha uygun olur tabi. Yine ben olsam cok hayvanli cocuksu figurler yerine soft renkli biseyler secerdim. Cok hos perdeler var baktikca fikrin olusur zaten canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…