bilgeeeee mavi yaptır ama şu fumeye bakan maviden tabi odan ışık alıyosa mobilya beyaz ya çok güzel durur
ben 2 duvar mavi 2 duvar duvar kağıdı şeklinde yaptırıcam kağıtta cinsiyetimize göre şekillenecekmavide sana bahsettiğim ton
hatta eşim yatak odasını mor istiyo dün akşam olur mu dedi bende niye olmasın sonuçta ev bizim kimene dedim amman artık kim ne derleri takmıyorum
Tamam canim ben bi arastircam.en kotu ihtimalle senden kargo isterim olur mu:26:
Yaptiklarini koy tabii bakalim fikir olsunn.
İşte bunları yaptım henüz :) gözlerine minik siyah boncuk dikicem:)
Cok guzel olmus kizzz, yetenek varmis sendee
kim ne dicek beee Alla Alla yapcan tabi istediğini
ya biz geçen sene evi aldık komple 4 duvarı hariç ev tadilat oldu ama biz kafasızlar duvarları alçı yaptırmadık aklımıza gelmedi ustalar çok uğraştırdı bizi bide varya asma şekil tavan yaptırdım özel kendim çizdim falan tavanlar şıkır şıkır duvarlarda alçı yok öyle saçma anlıcan ev şuan
en azından bebek odasına alçı yaptıralım dedim en uygun fiyat 600 tl çıktı sadece alçıya alçı olmadan da duvar kağıdı olmuyomuş yoksa bende eşimde kesinlikle duvar kağıdı istiyoruz her odaya hem evde çok kirleniyomuş alçı yapılırken o yüzden çok kararsızım boya renginde de mavi ve pembeden hiç mi hiç hoşlanmıyorum inanılmaz kararsız kaldım renk konusunda mobilyalar beyaz ya duvarlarıda beyaz yapsam olmazmı acaba diyorum halı perde aksesuarlarla renklendirsem odamız ışık görüyo ve geniş aydınlık oda bide komple beyaz beyaz komik mi olur ki yada hafif çok acık gri tonumu yapsam diyorum zaten zor karar veren bi tipim odayı boşaltcaz haftaya o zaman ben odanın boş resimlerini çekeyim ekleyim bide öyle fikir verin bana
:) sağol canım çok kolay kesip dikmek,karbon kağıdıyla keçeye çizip kesiyorum,modeli büytmek zor oluyo biraz :)
hanımlar bişi sorcam :bende bi kaç gündür sabahları akıntıyla karışık su geliyo sizde yaşıyor musunuz bu durumları_???
hanımlar bişi sorcam :bende bi kaç gündür sabahları akıntıyla karışık su geliyo sizde yaşıyor musunuz bu durumları_???
canım benimde sanki idrar kaçırmışım gibi oluyo bazen biraz araştırdım netten normal olduğu yazıyo sanırım bebeişler idrar kesemize baskı yapıyuo bizde farkınd olmadan idrar kaçırıyoruz çok fazla değilse sıvı normaldir heralde
Bilgecim beyaza cook yakin mavi tonlari var oyle bisey yapabilirsin bembeyaz olmamis olur. Beyaz olsun dersen de zaten isim yapacaksin bi kac tane de sticker yapistirirsin renklendirir. Yeter ki icine sinen bi renk olsun.
Su mu degil mi karar veremedim ama akintim cok artti bu aralar benim de. Herhalde normaldir canim:26:
Ayy ben bazen hapsururken oluyo yaason aylarda napcaz ki biiiiiiiizzzzz
Su mu degil mi karar veremedim ama akintim cok artti bu aralar benim de. Herhalde normaldir canim:26:
canım benimde sanki idrar kaçırmışım gibi oluyo bazen biraz araştırdım netten normal olduğu yazıyo sanırım bebeişler idrar kesemize baskı yapıyuo bizde farkınd olmadan idrar kaçırıyoruz çok fazla değilse sıvı normaldir heralde
mavi tozlu beyaz gibi diyosun olabilir aslında beyaz da yaparsam zaten boşta iki duvar kalıyo bi duvar pencere bi duvarada dolap gelicek komple kapancak bi şifonyerin bide beşiğin duvarı kalıyo beğin oraya da zaten cibinlik yaptırmak istiyorum bu üç vubuklular oluyo ya öyle orasıda hemen hemen kapanır şifonyerin üstünede 3 tane ucan raf yaptırıyoruz pek boşta duvar kalmıyo zaten dediğin gibi büyükce bi isim yazmak istiyorum zaten bide çerceveler çok hoşuma gidiyo mavili çerceveler alayım diyorum beyazda olsa çok boş duvar olmucandan göze batmaz heralde
ayrıca dediğin gibi o arabalı hayvan figürlü şeylerden bende hiç hoşlanmıyorum tüm aksesuarları düz mavi yapmak istiyorum nasip olursa bakalım
Son aylarda hepten altimiza kacircaz mi nagiiibu yazılanların hepsiiii bende de mevcut
namaz kılıyorum eğer öyleyse çok üzülürüm rabbim affetsin ...bak kafam karıştı...
kızlar bebeişlere kıyafet alcaz ya doğmadan yıkayıp ütülemek istüyorum yıkama için hangi deterjan ve yumuşaatıcı öneriliyor bilginiz var mı_??
İnsallah tam istedigin gibi bi oda olur canimm
Bizim dogum önu ya da sonrasi tayin ihtimalimiz var, kendi evimize gecene kadar karyolayla idare edecek oglusum
Son aylarda hepten altimiza kacircaz mi nagiii
Canim imkanin varsa namazlardan once camasir degistir yoksa da pamuklu kumastan bez ya da pecete koyabilirsin camasirina.
namaz kılıyorum eğer öyleyse çok üzülürüm rabbim affetsin ...bak kafam karıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?