2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Suan icin belki kullanilmaz ama sonucta mobilyayi ilerisini de dusunerek seciyoruz. Uzun sure kullanir yine de canim. Sonra zaten begenmicekler sunu istiyoruz bundan olsun dicek pasalar

ayy ben kesin kaciririm

O zamanlara da gelcez di mi yaa kizlar biz hastaneden ciktik oglum yanimda falan yazcam ben sizeee

ayy ben kesin kaciririm

O zamanlara da gelcez di mi yaa kizlar biz hastaneden ciktik oglum yanimda falan yazcam ben sizeee

gelicez Allah'ın izniyle ve o halde bile hastaneden çıkarken bebeğin üstünü iyi örttün mü ana kucağını sıkı tut diye kocişlere emirler yağdırıcaz,sanki sadece bizim bebeğimizmiş gibi

Son düzenleme:
ayy ben kesin kaciririm

ayyy çok heycanlı doğum anılarımızuı da paylaşırız
biz şimdi kontrole gidiyoruz da hemen soluğu burda alıyoruz paylaşıyoruz birbirimizle
bide düşünsene doğumlar olmuş bebişler yanımızda yazarız artık ohhh misss
bu arada benim saatim iyice yaklaştı az sonra yemeğimi yicem saat 1 gibi de eşim alcak işten beni
bu sefer aile boyu gidiyoruz annem babam eşim hep bir inş akşamda sizlere güzel şeyler yazarım
ne olur dua edin oğluşun bütün testleri iyi çıksın hepimizinde tabi

Son aylarda hepten altimiza kacircaz mi nagiii

Canim imkanin varsa namazlardan once camasir degistir yoksa da pamuklu kumastan bez ya da pecete koyabilirsin camasirina.
sürekli değişiyorum ama abdest aldıktan sonra çok yaşıyorum bu durumu bilmedim
ben dalinin sıvı deterjanıyla yıkadım oğlumunkileri,yumuşatıcı kullanmadım
peki memnun kaldın mı dalinden ona göre şimdidedn alayım diorum.._??

saol tatlım temiz kalmaya çalışıyorum namaz esnasında da yaşıyorum dilerim idrar değildir._??

gelicez Allah'ın izniyle ve o halde bile hastaneden çıkarken bebeğin üstünü iyi örttün mü ana kucağını sıkı tut diye kocişlere emirler yağdırıcaz,sanki sadece bizim bebeğimizmiş gibi
Ayy o emirleri kocam benden daha cok yagdirir, bay pimpirik
Gercekten cok heycanliii boyle konusunca bi an once zaman gecsin istiyoruuuum
İnsallah aksam guzel haberlerini bekliyoruz canim:13:

aldığın kıyafetleri yıkamak için ideal ama sonrasında kaka,kusmuk lekesini çıkarmıyo,önce elimde beyaz sabunla lekeli yerleri çitileyip sonra makinaya atmakta bulmuştum çareyi

günaydın canım nasılsın?ultrasonun 3.5 ta idi dimi?senden güzel haberler bekliyorum bana mutlaka habe ver olur mu?

canım biz duvar kağıdı yaptıralım dedik ama vinil kağıtlar sağlıksızmış tekstil olanlara baktık 2000 tl para istediler ve benim oğluşumun odası küçücük biz de vazgeçtik zaten ev yeni sayılır boyası tertemiz. öyle bırakmaya karar verdik.

günaydın canım nasılsın?ultrasonun 3.5 ta idi dimi?senden güzel haberler bekliyorum bana mutlaka habe ver olur mu?

evet canım saat 14,00 de kendi dr olcam 15,30 d ayrıntılaıya gircez dua edin bize çıkıyorum şimdi inş herşey yolundadır çok heycanlıyım
çıkınca ararım seni çok öptüm sizi

canım öncelikle ben istanbuldayım sen nerdensin bilemedim:26: beylikdüzünden aldık 2600 tl ye çok iyi denk geldi biz de atladık üstüne inşallah haftaya gelicek odası da hazır olmuş olacak oğluşumun

Kalben İstanbuldayım :)) Kütahyadayım canım şuanda evlenip buraya geldim ( Hayırlı olsun odanız içinde bereket huzur mutluluk olsun inş.

evet canım saat 14,00 de kendi dr olcam 15,30 d ayrıntılaıya gircez dua edin bize çıkıyorum şimdi inş herşey yolundadır çok heycanlıyım
çıkınca ararım seni çok öptüm sizi

tamam canım hayırlı haberlerinizi bekliyorum bizde seni öpüyoruz dikkat edin kendinize.birde heyecanını kontrol altına al rahat ol herşey çok güzel eminim

ayy canımmm ben iyiyim sen nasılsın?hamişlik nasıl gidiyor?face daha kolayıma geliyo diye oraya yazıyorum genelde ama orayada sık girmiyorum ben gezenti bir hamiş haline geldim ondan yaa :)))bebişin nasıllll?
bende iyiyim şükür yaramazlık yok kontrole gidecem bu hafta uğraşıp duruyoruz işte.oh ne güzel geziyorsun sen sanada fayda olur gez bol bol bakalım.

bende iyiyim şükür yaramazlık yok kontrole gidecem bu hafta uğraşıp duruyoruz işte.oh ne güzel geziyorsun sen sanada fayda olur gez bol bol bakalım.

bebiş doğmadan ne gezersem sonrası malum...stok yapıyorum şimdi:))herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım kontrollere ayda bir mi gidiyorsun?göbüşün bayağı belirginleşmiştir artık.

bebiş doğmadan ne gezersem sonrası malum...stok yapıyorum şimdi:))herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım kontrollere ayda bir mi gidiyorsun?göbüşün bayağı belirginleşmiştir artık.

evet cnm ayda bir gidiyorum hareketkerini hissetmeye başladım şükür göbüşde öyle çok büyümedi normal belirgin yani 5 aylık gibi durmuyor ama kilo aldım öyle geliyor bana.senin göbüş çıktımı seninle aynı doğumlar.isim ne koyacaktın sen.

kızz nagi sen normal mi doğurdun ne güzell,ben de istiyom

kızlarr tetonoz aşısı vuruldunuz mu ?????

ben daha yaptırmadımmm ,yrn gitmeyi düsünüorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…