- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
inş canım hepimziinde sizinde gönlünüze göre olur herşey biz çok şükür evde yerleşik olduğumuzdan ve bebek odasını da zaten ayırmıştık imkanımız var oda için ama sizin tahin olayları varsa bebişte idare etcek artık yerleştiniz mi en güzelini yaparsınzı sizde
aslında bebek odası çokta mantıklı değil ya özenç oluyo işte içimizde yoksa hiçte kullanılcak bi oda olcanı sanmıyorum
ah benim cnm ben ilk gebeliğimde tertemiz ve kupkuruydum bunda suyum mu sızıyo diye bile korktum :44:
korkma çok kaçırmıyosun sonlarda yanlız çok sıkışma,öksürme,hapşırma
benim sabah 7de suyum geldi aha dedim altıma kaçırıyom bu sefer kesin işedimmeğer doğum başlamış
ayy ben kesin kaciririm
O zamanlara da gelcez di mi yaa kizlar biz hastaneden ciktik oglum yanimda falan yazcam ben sizeee
ayy ben kesin kaciririm
O zamanlara da gelcez di mi yaa kizlar biz hastaneden ciktik oglum yanimda falan yazcam ben sizeee
sürekli değişiyorum ama abdest aldıktan sonra çok yaşıyorum bu durumu bilmedimSon aylarda hepten altimiza kacircaz mi nagiii
Canim imkanin varsa namazlardan once camasir degistir yoksa da pamuklu kumastan bez ya da pecete koyabilirsin camasirina.
peki memnun kaldın mı dalinden ona göre şimdidedn alayım diorum.._??ben dalinin sıvı deterjanıyla yıkadım oğlumunkileri,yumuşatıcı kullanmadım
canım namazdan sonra çamaşırına temiz bez veya kalınca peçete koy namaz için çamaşır sıkıntı oluyo yoksa
annemin işyeri tekstil üzerineydi orda hep parça kumaşlar diktirmiştik onları güzelce yıkayıp buharla ütülersen hem hijenik olur hemde çamaşır derdinden kurtulursun biz çözümü öyle bulduk
Ayy o emirleri kocam benden daha cok yagdirir, bay pimpirikgelicez Allah'ın izniyle ve o halde bile hastaneden çıkarken bebeğin üstünü iyi örttün mü ana kucağını sıkı tut diye kocişlere emirler yağdırıcaz,sanki sadece bizim bebeğimizmiş gibi
Gercekten cok heycanliii boyle konusunca bi an once zaman gecsin istiyoruuuumayyy çok heycanlı doğum anılarımızuı da paylaşırız
biz şimdi kontrole gidiyoruz da hemen soluğu burda alıyoruz paylaşıyoruz birbirimizle
bide düşünsene doğumlar olmuş bebişler yanımızda yazarız artık ohhh misss
bu arada benim saatim iyice yaklaştı az sonra yemeğimi yicem saat 1 gibi de eşim alcak işten beni
bu sefer aile boyu gidiyoruz annem babam eşim hep bir inş akşamda sizlere güzel şeyler yazarım
ne olur dua edin oğluşun bütün testleri iyi çıksın hepimizinde tabi
sürekli değişiyorum ama abdest aldıktan sonra çok yaşıyorum bu durumu bilmedim
peki memnun kaldın mı dalinden ona göre şimdidedn alayım diorum.._??
saol tatlım temiz kalmaya çalışıyorum namaz esnasında da yaşıyorum dilerim idrar değildir._??
ayyy çok heycanlı doğum anılarımızuı da paylaşırız
biz şimdi kontrole gidiyoruz da hemen soluğu burda alıyoruz paylaşıyoruz birbirimizle
bide düşünsene doğumlar olmuş bebişler yanımızda yazarız artık ohhh misss
bu arada benim saatim iyice yaklaştı az sonra yemeğimi yicem saat 1 gibi de eşim alcak işten beni
bu sefer aile boyu gidiyoruz annem babam eşim hep bir inş akşamda sizlere güzel şeyler yazarım
ne olur dua edin oğluşun bütün testleri iyi çıksın hepimizinde tabi
bebek odası yapıcak arkadaşlar duvar boyası rengi yada duvar kağıdı halısı ve perdesini nasıl bişey yaptırcaksınız düşündünüz mü hiç ben çok kararsızım bu konuda o kadar araştırıyorum ama bir türlü sonuca varamıyorum mart sonu oda takımımız gelicek Allah nasip ederse duvarları önümüzdeki hafatlarda halletmemiz lazım mobilya geldikten sonrada halı perde bakmaya başlıcam değişik fikirleri olanlar paylaşırsanız sevinirim
günaydın canım nasılsın?ultrasonun 3.5 ta idi dimi?senden güzel haberler bekliyorum bana mutlaka habe ver olur mu?
canım öncelikle ben istanbuldayım sen nerdensin bilemedim:26: beylikdüzünden aldık 2600 tl ye çok iyi denk geldi biz de atladık üstüneinşallah haftaya gelicek odası da hazır olmuş olacak oğluşumun
evet canım saat 14,00 de kendi dr olcam 15,30 d ayrıntılaıya gircez dua edin bize çıkıyorum şimdi inş herşey yolundadır çok heycanlıyım
çıkınca ararım seni çok öptüm sizi
tamam canım hayırlı haberlerinizi bekliyorum bizde seni öpüyoruz dikkat edin kendinize.birde heyecanını kontrol altına al rahat ol herşey çok güzel eminim
kız nerelerdesin sen nasılsın merak ettim seni.
bende iyiyim şükür yaramazlık yok kontrole gidecem bu hafta uğraşıp duruyoruz işte.oh ne güzel geziyorsun sen sanada fayda olur gez bol bol bakalım.ayy canımmm ben iyiyim sen nasılsın?hamişlik nasıl gidiyor?face daha kolayıma geliyo diye oraya yazıyorum genelde ama orayada sık girmiyorum ben gezenti bir hamiş haline geldim ondan yaa :)))bebişin nasıllll?
bende iyiyim şükür yaramazlık yok kontrole gidecem bu hafta uğraşıp duruyoruz işte.oh ne güzel geziyorsun sen sanada fayda olur gez bol bol bakalım.
bebiş doğmadan ne gezersem sonrası malum...stok yapıyorum şimdi:))herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım kontrollere ayda bir mi gidiyorsun?göbüşün bayağı belirginleşmiştir artık.
ah benim cnm ben ilk gebeliğimde tertemiz ve kupkuruydum bunda suyum mu sızıyo diye bile korktum :44:
korkma çok kaçırmıyosun sonlarda yanlız çok sıkışma,öksürme,hapşırma
benim sabah 7de suyum geldi aha dedim altıma kaçırıyom bu sefer kesin işedimmeğer doğum başlamış
kızz nagi sen normal mi doğurdun ne güzell,ben de istiyomgelicez Allah'ın izniyle ve o halde bile hastaneden çıkarken bebeğin üstünü iyi örttün mü ana kucağını sıkı tut diye kocişlere emirler yağdırıcaz,sanki sadece bizim bebeğimizmiş gibi
kızz nagi sen normal mi doğurdun ne güzell,ben de istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?