2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Benim 25 temmuz adet tarihin e göre dogum ama ultrasonda 17 temmuz gorunuyo doktora sordum hangisinde olr diye biri adet tarihine gore diger doktor ultrasondakine gore dedi kafam karıştı;-)

O zaman sen son adet tarihine göre 22 haftalıkların ama cnm bazen yumurtlama zamanı değişken oluyor ya eğer doktor ultrason ölçümü daha doğru dediyse 21 diye düşünmen lazım

kızlar seker yüklemesinden geldim şekerim 1 saat 192 yüksek çıktı diyabete yönlendirdi diyet verdi dr seker ölçüm cihazı yazdı 10 gün ölçücem kontrole çağrdı aranızda yüksek çıkan var mı

Dun bi arkadas daha bahsediyodu yuksek ciktigindan. Topikteki cogu kisi daha yaptrmadi zaten. Ben yaptirdim ama benimki 97 cikti.
Diyetine dikkat edersen sorun olmaz canim insalkah.

Anladığım kadarıyla 50 lik yapmışlar..normalde 50 lik yüksek çıkarsa 100 lük yükleme yapıp onun sonucunu baz alıyolar, 3 saatlik açlık şekerine bakıyolar onda da, sonra yönlendiriyolar...en azından benim doktorum öyle dedi..,21 martta 100 lük yaptırcam direk, kilolu olduğum için 50 lik yüksek çıkar sende muhtemelen dedi doktorum...

BENDE HENÜZ YAPTIRMADIM AMA ÇIKAR MI diye korkmuyor değilim 1.saattemi bu kadar çıktı ve kaçlık yükleme yapıldu :44:

facede de konuşulmuştu artık 50 ve 100lük kalkmış bakanlık kaldırmış direk 75 lik yapılıyomuş neden bilmiyorum

benim doktorum 75lik istedi haftaya perşembe gidicem kiloluyum ve korkuyorum şekerden :18:

buffy26
gelmedin mi daha canım ya merak ettim seni iyi haberlerle gel inş.

buffy26
gelmedin mi daha canım ya merak ettim seni iyi haberlerle gel inş.

Canım benim ancak geldik :) hemen soluğu aldım burda :) yuzum guluyor farkındaysan.. çok sağol güzel yüreğin için..

çok çok şükür hersey güzel. kızımın tum taramaları normal cıktı. duruşu falanda gayet iyimiş :) 437gr olmuş cimcime :)

bir eliyle ısrarla yüzünü kapadı. dr. bıraz gezın dedı kalktık çıktık turladık açtı yuzunu kucuk cadı :) 3-5 gun onde gıdıyormus.

hala heycandan elim ayağım tıtrıyor. bırde cok kasmısım sanırım kendımı bır anda coktu vücudum yorgunluktan :) ama hala ağzım kulaklarımda :)

hımm bırde detaylıdaki dr. hissetmeme ile ilgili, bebişin eşi on taraftaymış yanı ıyı bıseymıs korunaklı olması acısından ama erken hissedenlere gore bıraz gec olur dedı. ama artık baslarsın dedı hissetmeye.

Dualarınız için cok cok sağolun. ilk haberlerini alıp dolanmaya cıktıgımızda (dr gonderdıgınde) sizi andım Allah razı olsun dedim..

Rabbim hepimizin miniklerine sağlık sıhhat versin inşallah..

ohhh çok şükür canım çok sevindim güzel haberlerinize hadi bakalım ayrıtnılıyıda atlattınız sağ salim gözünüz aydın inş bundan sonrada herşey güzel olucak kız bir yandan sana yazıyom bir yandan oğluş tekmeliyo senin kıza mı asılıyo ne anneeeee slm söle mi diyo ki

canım çok sevindim rahatlamana ve prensesini görmene:))İnşallah hep güzel haberler alırsan bir daha ki kontroün ne zaman canım

Canım öncelikle ayrıntılın iyi geçmiş çok sevindim darısı 2 gün sonra benimde başıma. Sen Antalyadasın galiba yanlış hatırlamıyorsam. Hangi hastaneye gidiyorsun ve ne kadara yaptırdın merak ettim. Ben medstar topçulara gidiyorum ve 150 tl istediler. Seninki gibi inşallah iyi geçsinde tek duam o.

Son düzenleme:

Ohh ne güzel güzel haberler almak :):)

Hadi gozun aydin canimm. Bunu da guzelce atlattin cok sukur Allah nazarlardan saklasinn hepimizi

ayyy yakışıklı oğlunun cilvelerini yerim ben :)))) adam anne karnında rahat durmuyor :) zor senın ısın bilgecim ama benim kız cok utangaç :) anne babasından bile yuzunu saklıyor

canım çok sevindim rahatlamana ve prensesini görmene:))İnşallah hep güzel haberler alırsan bir daha ki kontroün ne zaman canım

cok sağol canım :) Rabbim hepimize güzel haberler nasip etsin. 4 hafta sonra gel dedi dr ama cok uzun geliyor bu sure 3 hafta sonra gelelim biz dedik. tamam dedi :) bu arada şeker yuklemeside o zaman yapılacakmış.

Ya ilk kontrolde bile böyle stres olmamıştım ama kendimide minişimide boşa strese sokmuşum. resmen elim ayağım boşaldı bugun rahatlıyınca. cok sağol canım darısı basına inşallah. güzel haberler alıp minişine doya doya bakarsın. :)

ben Yaşam Hastanesine Fuat Kıvran a gıdıyorum. gayette memnunum. sağlığa cok düşkün bır doktor ve sorularımı dınlıyor cevaplıyor. birde doktorlarda en cok aranan ozellik sanırım guleryuzlu :) gittiğimizde mutlu cıkabılıyoruz ve tum sorularım cevaplanıyor.
Ama benim hastanede detaylı yoktu o yüzden dısarda yaptırdım.

Ayrıntılı için Jinefem de Uzm. Dr.Ajlan ÖZKAN WOLAN a gittim. Cd de yaptılar 180tl.
ultrasondayken sormadığım soru kalmadı ve hepsinin yanıtını aldım. ayrıca kendiside detaylı detaylı anlattı. memnun kaldım doktordan.
rakamlar arasında cok yok. o yüzden tavsıye ederım. ilgi alakada hizmette cok güzeldi.

Ohh ne güzel güzel haberler almak :):)

sağol sedacım kızımla opuyoruz seni :)

Hadi gozun aydin canimm. Bunu da guzelce atlattin cok sukur Allah nazarlardan saklasinn hepimizi

amin.. inşallah özgecim Rabbim bizi ve minişlerimizi korusun. cok sağol canım bugun kuş oldum valla. :) Rabbim bizi onlarla sınamasın.

Merhaba arkadaslar iki gun once asiyla beraber hastalandim faranjit ve sinuzit oldugum soyledi doktor tabi hamile oldugum icim paroldan baska ilac vermedi dun gece atesim 38.3 e yukseldi ve bu bir saat kadar surdu atesi dusurduk sonrasinda ama bebegime zarar verirmi bilemiyorum bu
Durumu yasayan oldumu aranizda? Yardimci olursaniz cok
Sevinirim.

hadi gözün aydın canım,maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…