2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
canım benim şimdi bunu düşünüpte strese sokma kendini yarın tekrar dinletirsin ama sınırda demişler sınır dışı dememişler bunu düşün

bilmiyorum yaaa insan tedirgin oluyor açıkcası netten baktım bişey de bulamadım buna dair ..bikaç bişey okudum ama bnm istedğim değil ..iki kere dinlediler yorulmussundur belkı dıye ama..bakalım yarında bi gideyimde ondan sonra bakarız artık

bu arada bende kilo almışım tam 600 gr. evdeki tartıma gore bakalım dr.da ne çıkacak

hadi yaa hamileleik toplamımı kız bu allah seniiii 600 gr hehe :) hemşire de bana bi 5 kilo daha alırsın sen dedi ama daha fazla alma dedi bakalım bu aydan sonra ne kadar alınıyor kilo acaba:44::44::44:

günaydın minnoş anneleri ;
ne zamandır gelemedim buraya . nasılsınız güzel anneler :) Dün mr sonuçlarını aldım küçülme var çok şükür vede küçülerek kaybolacak dedi doktorum çok mutlu oldum:) 620 gr ve 30 cm civarı olmuş benim oğluşum bide çok hareketli doktor ultrasonu koyuyor oraya vuruyo rahatsız oldu paşam bunun dışında aylık kontrollere devam dedi. hiç sıkma canını canavar gibi dedi. biraz ödem olmuş bende tuzu ve hamur işini kesiyorsun dedi .
bide bu arada hafta sonu taşındık kendi evimize yerleştik sayılır . Allah herkese nasip etsin. İnşallah güzel haberlerle dolu bir gün olur

Herkese günaydııınnnnn!!!!!!!!!

Günaydııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Tasındın mı
yerleştin mi
yoruldun mu
bebiş nasıl

durumlar nedir acele rapor ver bakimmmm
günaydın canlar siz nasılsınız bakalım

hadi gözünaydın canım cok sevindim güzel haberlerle gelmişsin ya önemli olan ooo
uzat bakim yanagını

hadi yaa hamileleik toplamımı kız bu allah seniiii 600 gr hehe :) hemşire de bana bi 5 kilo daha alırsın sen dedi ama daha fazla alma dedi bakalım bu aydan sonra ne kadar alınıyor kilo acaba:44::44::44:

evet hamileliğimin basından beri toplam 600 gr. almışım yaba daba duuuuuuuuuuuuuuu

dr. diyorki ebru sallı gibimi olucan azıcık kiloyla hamileliği bitireceksin diyor (gerçi depo hamilelik öncesi doluydu )

evet hamileliğimin basından beri toplam 600 gr. almışım yaba daba duuuuuuuuuuuuuuu

dr. diyorki ebru sallı gibimi olucan azıcık kiloyla hamileliği bitireceksin diyor (gerçi depo hamilelik öncesi doluydu )

maşalllah kız!!!!!!!

ben de 2 hafta önce 73'lerdeydim, bak almam lazım daha, toparlanma, taşınma, yerleşme TEMİZLİK derken bugün bakayım dedim de kaç olmuşum?!
72.2 =)) 68.5 ile başlamıştım. maşallaaahhh diyelim!

Arya beni bitirmişti ama 28 hamilelik, ondan nce de 4-5 kilo sigara bırakınca almıştım toplamda 33 kilooooooooooooooooooo

23. Haftadayim toplamda 9 kilo aldim. Tiroidlerim yukseldigi icin ilac kullaniyorum domtor normal dedi. Zaten deri ve kemikten ibarettim iyi oldu. Ilaca basladigim zamanlarda birden aldim simdi her ay 1 kilo aliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sende birsey almamışsın bu hamilelikde Masallah demekki diğeri gibi değil burda bebiş yiyor herseyi
benimde bu hafta detaylım var bakalım ne diyecek dr.
totom yoruldu ben dinlenmeye cekilecegim accuk
bendeki yenilik rüyalarım sapıttı aclıkdan abuk subuk seyler goruyorummm ve uyanıncada sok

bernaaa canım o ilk gebeliğinde mi oldu sonra ne oldu da 68 lere düştün yawrııı

Kızlar hazır kilodan bahsetmişken bende yazayım dedim. Ben 1.75 boyundayım 74 kiloyla hamile kaldım ilk üç ay 68 kiloya düştüm. Şimdi ise 74 kiloyum. Sizce nasıl çokmu almışım. Benim doktor ekmek ve tatlıyı yasakladı

defnenin güzel haberlerini bekliyoruz canım benim
ooo süper tasınmısız yerlesmisiz artık sıra bebiş hazırlıklarında alışverişlerde desene
sorma kızzzz, dün okul olmasaydı bitmişti aslında
bir de şöyle bir surum var, biz Ağrı'dan geldiğimizde kiraya çıktığımız evde çoğu mobilyayı açmadık nasıl olsa geçici diye... taşıyan adamlar da , biz söktüğümüzü kurarız, onların modelini vs bilmediğimiz için kuramayız, dediler. dolayısıyla da mobilyaları eşim monte etti.. kadın da tutmadım, bütün temizliği ben yaptım. 3-4 günde yerleşmiş bulunuyoruz yani =))))) maşallllahaahhhhh
hemen iletiim canım,kızlar merak ediyom kaçar kilo almış bulunmaktayız acebeeee

Allah razı olsu bacı! ben bu konuda bugün çoooooooook mutluyum! 3.7 kilo almışım

Merhabalar herkese. Bu aralar fazla yazamıyorum iş yerinde çok yoğunuz. şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar hangi haftalarda yaptırdınız ya da yaptıracaksınız? Aç ya da tok olmak farkediyor mu? Malum ben van'daki doktora ilk kez gideceğim, ayrıntılı bir bilgim yok. Sürekli bir doktora gitmek nasip olmadı ne yazık ki bu durum çok üzüyor beni

kızım diğerinde de zaten ben de bebek de yedik de yedik =)))))
ama bu daha bi iri Arya'dan....
inşallah detaylında da iyi sonuçlar alırsın!
uyku konusunda da yemek yemiyon, uyuma da tam olsun!!!!!
yeri get burdan zeynep yeri get,o 600 gram bebek zaten,sen kimi kandırıyonnnn??? çok kızgınımmmm,dana gibi hissediyom kendimiiiiii

bernaaa canım o ilk gebeliğinde mi oldu sonra ne oldu da 68 lere düştün yawrııı
hee beeeeeeeeeeeeeee, ilkinde!
ben de 1.74'üm 55-57 lerde sigARA BIRAKTIM, 60 ile hamile kaldım 88 ile doğuma gittim...

sonra 60'a kadar düştüm!!!!!!! 28 kilo verdim yani..
bi ara yine sigara başladım bir yıl kadar içtim, bırakınca da 67'ye çıktım....
ama 28 kilo vermiş olduğum için kilodan yana derdim yok. nasıl olsa veriliyorrrrr
başladığın kilodasın, ilk haline göre pek bir değişiklik yok ama bundan sonra asıl alınıyor kilolar.... ona dikkat etmek lazım. aslında 7. aydan sonra demek daha doğru çünkü totonu kaldırmaya halin kalmıyor,
benim tek tesellim bahar! yürüyüş hareket, temizlik derken almamayı planlıyorum.
72'yim 6 kilo daha alsam, ayda iki kilodan tamamdır işte....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…