2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

kız sen kimsin?
kimlerdensin?
nerelerdensin?

günaydın hanımllar nasılsınız bakalım....bu arada dört yapraklı minişlerimizin doğum tarihi aynı sağlıkla inşallah....

herkese merhaba... umarım bebişlerimiz iyidir :) bu arada acaba aranızda alışverişe başlayan var mı yoksa ben çok mu acele ediyorum...

bana 26. haftaya randevu verdi doktor nisanın 7sine yani. saat 12den sonra su bile içmeyeceksin saat 8.30 gibide hastanede ol dedi... aç gitmen gerekli yani...

ben o konuda hepinizden daha dertliyim :) 112 kilo ile hamile kaldım şu an 108 kiloyum çok korkuyorum kilo almaktan...

Gözün Aydın canım. Kaç kilo aldın ki? Ya ben de çok yoğurt tüketmiyorum ama çok peynir yiyorum bir de sabahları süt içiyorum. Magnezyumu içmeye başladın mı? Şikayetlerinde azalma var mı?

Sağol canım. şu ana kadar 8 kilo aldım ama bir ayda 3 kilo alınca sıkıntı oradan doğuyor :=) yoğurt süt peynir çok önemliymiş magnezyuma yeni başladım bakalım henüz değişen bir şey yok...

ben o konuda hepinizden daha dertliyim :) 112 kilo ile hamile kaldım şu an 108 kiloyum çok korkuyorum kilo almaktan...

duygu senle daha önce de konuşmuştuk bu kilo konusunu, zayıf hamile kalanlar daha çok alır bak
aha da ben, 56 da falan hamile kaldım, şimdiye 10-15 kilo almam lazımdı ilkine göre, şimdi 68 ile hamile kaldım ve 3.5 kilo aldım....
hatta biri sana şunu demişti, çok iyi hatırlıyorum, hamileliği boyunca zayıflayan bir arkadaşından bahsetmişti ve dikkat edersen almazsın, verirsin muhabbeti dönmüştü. nitekim de öyle olmuş.
bak bahar geliyor, yürüyüş yapmaya çalış!

herkese merhaba... umarım bebişlerimiz iyidir :) bu arada acaba aranızda alışverişe başlayan var mı yoksa ben çok mu acele ediyorum...

merhaba...ben başladım annem de aynı şekilde başladı hastane çıkışı ayaklı pantolon v çıtçıtlı atlet tişört aldım...biberon suluk ıvır zıvırları aldım kısaca...

tek avantajım o zaten. ama doğum koçu bana patlayacakmışım gibi davranıyor :) galiba ondan bu kadar korkuyorum :)

merhaba...ben başladım annem de aynı şekilde başladı hastane çıkışı ayaklı pantolon v çıtçıtlı atlet tişört aldım...biberon suluk ıvır zıvırları aldım kısaca...

allah sağlıkla kucaklamamızı nasip etsin inşallah. bende ufaktan başladım. çok heyecanlıyım birşey gördüğümde dayanamıyorum :)

biz bitirdik bile

çok güzel :) benim çevremdekiler çok konuşuyor alışveriş konusunda ondan birde sizlere sorayım istedim. bende başlamak istiyorum. yani ufak tefek şeyler aldım ama ciddi bir alışveriş yapmak istiyorum artık :)

karı koca beceriklisiniz bak Masallah
ohhh tertemizdirde ev şimdi degişiklikde de ferahlık vardır ohhhhhhhhh sefan olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…