Merhabalar herkese. Bu aralar fazla yazamıyorum iş yerinde çok yoğunuz. şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar hangi haftalarda yaptırdınız ya da yaptıracaksınız? Aç ya da tok olmak farkediyor mu? Malum ben van'daki doktora ilk kez gideceğim, ayrıntılı bir bilgim yok. Sürekli bir doktora gitmek nasip olmadı ne yazık ki bu durum çok üzüyor beni
günaydın kızlar nasılsınız...
biz dün detaylımıza girdik minik bebeişim bana benziyormuş dr amcası öyle söyledi :) herşey yolunda çok şükür... şeker yüklemesinide yaptırdık sıvının tadı harikaymış bu arada hiçte iğrenç bir şey değilmiş limonata gibi löplöp içtim :) şekerim sınırda çıktı amadr diyet verdi gereksiz karbonhidrat yeme dedi... bir hafta boyunca aç karnına tok karnına kendim şekerimi ölçcem inşallah bir sorun çıkmaz kızlar doktor sınırda korkulcak bişey yok çok normal dedi bakalım minnoşkom sağlıklı olsunda ben katı katı diyetlere razıyım :)
dün babamıza sen benim kızıma bişey almıyosun babası dedimabimizde özellikle oto koltuğu,bebek arabası,buhar makinası makinası gibi teknolojik herşeyi o araştırıp karar vermişti
eee ne alayım hayatım herşeyi var diyo haklıda bir kıyafet alınacak :44:
bende dedim ben oğlumda bir çıkışta halletmiştim dimi gözlerini açıp güldü bana hangi bir çıkış diyeben acaba unuttum mu o günleri bu kadar çok mu sürmüştü alışveriş kafam karıştı :26:
ben alışverişe cıkamıcam sanırsam internetten çözmeye calısıcam zira yürüme problemim cok kotu evde bile zor yuruyorum o yüzden sokakda alışverişi düşünemiyorum bilembelki yatağı için direk bir mağazaya giderim şifonyerinide abim sen çiz yada bul ben yapdırtıcam dedi oda oyle hallolucak
ama canım alışveriş yapmak istiyoooooorrrrrrrr
Merhabalar herkese. Bu aralar fazla yazamıyorum iş yerinde çok yoğunuz. şeker yüklemesi yaptıran arkadaşlar hangi haftalarda yaptırdınız ya da yaptıracaksınız? Aç ya da tok olmak farkediyor mu? Malum ben van'daki doktora ilk kez gideceğim, ayrıntılı bir bilgim yok. Sürekli bir doktora gitmek nasip olmadı ne yazık ki bu durum çok üzüyor beni
kızım diğerinde de zaten ben de bebek de yedik de yedik =)))))
ama bu daha bi iri Arya'dan....
inşallah detaylında da iyi sonuçlar alırsın!
uyku konusunda da yemek yemiyon, uyuma da tam olsun!!!!!
hee beeeeeeeeeeeeeee, ilkinde!
ben de 1.74'üm 55-57 lerde sigARA BIRAKTIM, 60 ile hamile kaldım 88 ile doğuma gittim...
sonra 60'a kadar düştüm!!!!!!! 28 kilo verdim yani..
bi ara yine sigara başladım bir yıl kadar içtim, bırakınca da 67'ye çıktım....
ama 28 kilo vermiş olduğum için kilodan yana derdim yok. nasıl olsa veriliyorrrrr
başladığın kilodasın, ilk haline göre pek bir değişiklik yok ama bundan sonra asıl alınıyor kilolar.... ona dikkat etmek lazım. aslında 7. aydan sonra demek daha doğru çünkü totonu kaldırmaya halin kalmıyor,
benim tek tesellim bahar! yürüyüş hareket, temizlik derken almamayı planlıyorum.
72'yim 6 kilo daha alsam, ayda iki kilodan tamamdır işte....
Gözün Aydın canım. Kaç kilo aldın ki? Ya ben de çok yoğurt tüketmiyorum ama çok peynir yiyorum bir de sabahları süt içiyorum. Magnezyumu içmeye başladın mı? Şikayetlerinde azalma var mı?
pazartesi gidicem heralde o zaman dedgin gbi yazar ilaci bende kurtulurum bu uyuşmalardan kiramplardan
ben o konuda hepinizden daha dertliyim :) 112 kilo ile hamile kaldım şu an 108 kiloyum çok korkuyorum kilo almaktan...
herkese merhaba... umarım bebişlerimiz iyidir :) bu arada acaba aranızda alışverişe başlayan var mı yoksa ben çok mu acele ediyorum...
duygu senle daha önce de konuşmuştuk bu kilo konusunu, zayıf hamile kalanlar daha çok alır bak
aha da ben, 56 da falan hamile kaldım, şimdiye 10-15 kilo almam lazımdı ilkine göre, şimdi 68 ile hamile kaldım ve 3.5 kilo aldım....
hatta biri sana şunu demişti, çok iyi hatırlıyorum, hamileliği boyunca zayıflayan bir arkadaşından bahsetmişti ve dikkat edersen almazsın, verirsin muhabbeti dönmüştü. nitekim de öyle olmuş.
bak bahar geliyor, yürüyüş yapmaya çalış!
merhaba...ben başladım annem de aynı şekilde başladı hastane çıkışı ayaklı pantolon v çıtçıtlı atlet tişört aldım...biberon suluk ıvır zıvırları aldım kısaca...
herkese merhaba... umarım bebişlerimiz iyidir :) bu arada acaba aranızda alışverişe başlayan var mı yoksa ben çok mu acele ediyorum...
tek avantajım o zaten. ama doğum koçu bana patlayacakmışım gibi davranıyor :) galiba ondan bu kadar korkuyorum :)
yeri get burdan zeynep yeri get,o 600 gram bebek zaten,sen kimi kandırıyonnnn??? çok kızgınımmmm,dana gibi hissediyom kendimiiiiii
biz bitirdik bile
baaaaaakkkkkk
bundan gayrı senin koçun benim!
başlarım ona haaa
ayrıyeten KOÇ burcuyumdur, tamamdır bu iş kanımca =))))
sorma kızzzz, dün okul olmasaydı bitmişti aslında
bir de şöyle bir surum var, biz Ağrı'dan geldiğimizde kiraya çıktığımız evde çoğu mobilyayı açmadık nasıl olsa geçici diye... taşıyan adamlar da , biz söktüğümüzü kurarız, onların modelini vs bilmediğimiz için kuramayız, dediler. dolayısıyla da mobilyaları eşim monte etti.. kadın da tutmadım, bütün temizliği ben yaptım. 3-4 günde yerleşmiş bulunuyoruz yani =))))) maşallllahaahhhhh
Allah razı olsu bacı! ben bu konuda bugün çoooooooook mutluyum! 3.7 kilo almışım
günaydın hanımllar nasılsınız bakalım....bu arada dört yapraklı minişlerimizin doğum tarihi aynı sağlıkla inşallah....
ben o konuda hepinizden daha dertliyim :) 112 kilo ile hamile kaldım şu an 108 kiloyum çok korkuyorum kilo almaktan...
canım hiiiiç korkma zira kilolu hamile kalanlar pek kilo almadan yada bebek kadar alıp bitirirler genelde hamileliği bak sende henüz almamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?