Akşam yatarken iç uyumadan önce..
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
günaydın hamişler gününüz aydın olsun
demir eksikliğinden gynoferon ilacı kullanıyorum,midemi feci ağrıtıyor demirimde ççok az ,ağrıyı azaltma yöntemi var mı açkarnına alınıyor hemen arkasından birşeyler yemeye çalışıyorum ama mideme bıçaklar saplanıyor5:
öylede olur mu acaba?
canım bu hastanede doğum kac lira sezeryan biliyormusun ve muayne ucreti ne kadar sorabilirmiyim
Günaydın hosgeldin canım benim
zaten son düşündüğüm hastane orası galiba gitmem gerekecek hem orda romatoloji bölümüde varmış muayene nekadar doktorun kim uzm gidiyosn prof mu canım evet medicana çok pahalı
uwwwuuuww doğum gunun kutlu olsun abıla nihahaha yaşlıııı ...şakaaaa ceeeeeGünaydın canlar cümleten hayırlı sabahlar,bugün bacınız 32 oldubakalım kocam bu yoğunlukta hatırlayacak mı,bence hayırrrr,
gunaydın ne desem masallah mı desem bnde toplamda 10,11 kilo aldım bakalım nereye kadar ühühühühgünaydın hayırlı sabahlar herkese
sabahına tartıldım 1 haftada 1 kilo almışım yuh yani haftada 1 kilo doğuma kadar 20 geçer . o kıyafeti giydim olmadı öbürünü giydim olmadı mevsimler değişiyor çocuktan çok kendime hamile kıyafeti stoklayacam bu gidişle. çoook şişko hantal hissediyorum göbekte sanki 9 aylıkmışım gibi resmen piskolojim bozuldu sabahına ağlayasım geldi
başlarda herkese bakınca hiç göbeğim yok , kilo alamadım diye canım sıkılıyordu al işte sonradan atak yaptı şiştim:2:
gunaydın cnm bnce ihmal etme dr na sor gerekırse gıtgünaydın güzel anneler ben 25 haftalığım göğsümden 2 sefer akıntı oldu ilk akıntı hafif kırmızı gibi idi 2.si koyu sarı gibi böle bir durumla karşılaşan varmı
bnde dun vuruldum kııı gece birazcık acıdı fazla degıl bunye alıştı tabiii24. haftamızla herkeze günaydınlarrrr
sabah sağlık ocağına gittim 2. aşımı vuruldum ne biçim açıdı yahuuuuu
Günaydın güzel anneler ve bebekleri. Arada bir yazayım bazı arkadaşlar unutmuş beni üzüldüm yani... ögrencilerimden fırsat bulup yazamıyorum, temmuz ayında tayin isteyeceğimiz için internette almadık eve yani evde de giremiyorum.
bnde gynoferon kullanıyorum cnm pembe rengi bnde ters bı etkı yaratmadın dr na sordun mudemir eksikliğinden gynoferon ilacı kullanıyorum,midemi feci ağrıtıyor demirimde ççok az ,ağrıyı azaltma yöntemi var mı açkarnına alınıyor hemen arkasından birşeyler yemeye çalışıyorum ama mideme bıçaklar saplanıyor5:
Günaydın hosgeldin canım benim
İyiki doğdun ayşeeeeee mutlu yıllar sanaaaa :):) mucxs
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
sağolun canlarım ya,iyi ki burası var beee,bitanesinizuwwwuuuww doğum gunun kutlu olsun abıla nihahaha yaşlıııı ...şakaaaa ceeeeecanıııımmm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle eşimle ve minnak bebişinle musmutlu yılların olsun inşallahhh :119::119::119:
sağolun canlarım ya,iyi ki burası var beee,bitanesiniz
günaydın kızlar nasılsınız. dün berbat bir gece yaşadım. eşimle bebek arabası bakmaya gidecektik eşim patronundan akşam 6 da çıkmak için izin almıştı bende 6 da ajansta oldum çıkıcaz diye aradı patronunu '' ben geliyorum gelince çıkın'' dedi beklemeye başladık buz gibiydi içerisi tam 2 saat sonra aradı ben gelemeyeceğim siz çıkın diye tabi ben mahvoldum hem açlıktan hem soğuktan avm ye gidip bir iki araba baktık ama hiç rahatım olmadığı için gözüm hiç birşey görmedi eve kendimi nasıl attım bilmiyorum tabi eşimde sinir küpü oldu ikimizde birbirimize yansıtmamaya çalıştık. bu kadar üşümenin sonucu sabaha kadar mide yanması ve istifrayla geçti kaç kere çıkardım hatırlamıyorum bile eşimide uyandırmadım sabah işe gidip kadınla tartışmasın diye ama yüzsüz masasına not bırakmış ''işlerinizde daha seri olursanız mesainiz erken biter :) '' diyeutanmaz kadın hiç iş yokken 2 saat sırf gıcıklığına bekletti bizi (( eşime sakin ol dedim ama nekadar sakin olur bilemiyorum sanırım işten ayrılacak rabbim hakkımızda hayırlısını versin işten çıkarsa ne yaparız onuda bilmiyorum hasta oldum ona mı üzüleyim eşim işten çıkarsa ona mı üzüleyim bilemedim siznde başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin kızlar
canım benim o durumu iyi biliyorum,10 ay oldu evleneli ve eşim tam anlamıyla şubattan beridir çalışıyor çok şükür,o özel sektörde,ben burdan önce özel bankada çalışıyodum,anamızdan emdiğimiz sür burnumuzdan geldi,o zaman sevgiliydik,dolayısıyla ilişkimizde de sorun çıkardı işim yüzünden,şimdi aynı şeyleri o yaşıyor,öyle baskı altında çalışmak da garip geliyo haliyle ufacık bişeyde öfkeleniyo,kadınla erkeğin aynı işte bile durumu değişiyor,yani duygusal olarak eşin haklı ama canım,bi noktada da tavrını göstermeyince tepene biniyolar,kimi patronlar egolarını çalışanlarında tatmin etmeye çalışıyolar,evet biz de kadınız ama bir erkeğin kadın yöneticiyle çalışmasınfda çok aksaklık gördüm şimdiye kadar,sen çalışıyor musun peki canım?günaydın kızlar nasılsınız. dün berbat bir gece yaşadım. eşimle bebek arabası bakmaya gidecektik eşim patronundan akşam 6 da çıkmak için izin almıştı bende 6 da ajansta oldum çıkıcaz diye aradı patronunu '' ben geliyorum gelince çıkın'' dedi beklemeye başladık buz gibiydi içerisi tam 2 saat sonra aradı ben gelemeyeceğim siz çıkın diye tabi ben mahvoldum hem açlıktan hem soğuktan avm ye gidip bir iki araba baktık ama hiç rahatım olmadığı için gözüm hiç birşey görmedi eve kendimi nasıl attım bilmiyorum tabi eşimde sinir küpü oldu ikimizde birbirimize yansıtmamaya çalıştık. bu kadar üşümenin sonucu sabaha kadar mide yanması ve istifrayla geçti kaç kere çıkardım hatırlamıyorum bile eşimide uyandırmadım sabah işe gidip kadınla tartışmasın diye ama yüzsüz masasına not bırakmış ''işlerinizde daha seri olursanız mesainiz erken biter :) '' diyeutanmaz kadın hiç iş yokken 2 saat sırf gıcıklığına bekletti bizi (( eşime sakin ol dedim ama nekadar sakin olur bilemiyorum sanırım işten ayrılacak rabbim hakkımızda hayırlısını versin işten çıkarsa ne yaparız onuda bilmiyorum hasta oldum ona mı üzüleyim eşim işten çıkarsa ona mı üzüleyim bilemedim siznde başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin kızlar
Günaydın canlar....... Gecem zor geçti kol ağrım yüzünden bu ikinci doz daha çok ağrı yaptı sanki bende.... Bugun 22 haftalık olduk sukuuuurrrr.... Toto yerse bugun kaldirip bebise cici bakmaya gidicem eh artık bi yerden baslamak lazimm...
ARITMETIKCIM ya o gelen sivi sut mu
PERDURABLECIM IYIKI DOĞDUN KUZUM NİCE NİCE MUTLU YILLARA
DEVAcimmm canim yaa bu patronlar böyle hep insafsiz ins is konusu düzelir ve geçmiş olsun sıcak tut kendini
herkezciklere günaydın hayırlı günler olsun inş hepimiz için
herkezciklere günaydın hayırlı günler olsun inş hepimiz için
Günaydınn canlar nasılsınız bakalım,beren canım,o kramplara çözüm magnezyum ben tekrar başladım ilaca bu kramplar yüzünden,uykumda sıçradım kaç keregünaydın canım,
sizlerede günaydın kızlar.Dün gece uykumun en güzel yerinde kabus gibi kırampın acısına uyandım gece gece yok böyle bir acı yaa inledim resmen.Eşime birşeyler yap diyorum oda anlam veremedi çok kötüydüüü
kan ilaçlarının her türlüsünü kullanmış biri olarak bazı doktorlar bu durumlarda kahvaltıdan 2 saat sonra kullanmanızı öneriyorlar. Isterseniz bir de böyle deneyin.
canım o ilaç bana da aynısını yaptı doktora söyledim ferro sanol verdi bu iyi sorun olmuyo artık.
canım ben de gynoferon kullanıyorum ama onu içtikten en az 2 saat sonra yemek yemen lazım 2 saat aç kalmalısın. ben de böyle bi çare buldum 5.30 da uyanıyorum içip tekrar uyuyorum 7.30 da kalkıp kahvaltı edip işe geliyorum . eğer çalışıyorsan deneyebilirsin böyle içmeyi
uwwwuuuww doğum gunun kutlu olsun abıla nihahaha yaşlıııı ...şakaaaa ceeeeecanıııımmm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle eşimle ve minnak bebişinle musmutlu yılların olsun inşallahhh :119::119::119:
gunaydın ne desem masallah mı desem bnde toplamda 10,11 kilo aldım bakalım nereye kadar ühühühüh
gunaydın cnm bnce ihmal etme dr na sor gerekırse gıt
bnde dun vuruldum kııı gece birazcık acıdı fazla degıl bunye alıştı tabiii
bnde gynoferon kullanıyorum cnm pembe rengi bnde ters bı etkı yaratmadın dr na sordun mu
gunaydıınnnn huoppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?