2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım ben de gynoferon kullanıyorum ama onu içtikten en az 2 saat sonra yemek yemen lazım 2 saat aç kalmalısın. ben de böyle bi çare buldum 5.30 da uyanıyorum içip tekrar uyuyorum 7.30 da kalkıp kahvaltı edip işe geliyorum . eğer çalışıyorsan deneyebilirsin böyle içmeyi

öylede olur mu acaba?

Diyetisyenim öyle verdi bana bu defa..gerçi ben yatmadan 1-1.5 saat önce kivi,portakal ya da mandalinayla yiyip öyle içiyorum ama sabah ya da akşam bişi demiyo prospektüsünde,öncesinde bişi yeme 2 saat sora zaten uyucan :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

canım bu hastanede doğum kac lira sezeryan biliyormusun ve muayne ucreti ne kadar sorabilirmiyim

canım normal doğum 650 tl epidural istersen +350 tl , sezeryan 1450 tl epidural bunda dahil. muayene ücreti de bir iki doktoru var fenomen olmuş onların ki 35 tl , onun dışında op. dr ların muayenesi 20 tl doçentlerinki 100 tl. ayrıca düşünen olur mu bilmem ama suda doğum da var

kızlar crazybebe siteyi bilen varmı güzel ve uygun fiyatlı ürünler var sizce alışveriş yapılabilirmi bilgisi olan varmı

zaten son düşündüğüm hastane orası galiba gitmem gerekecek hem orda romatoloji bölümüde varmış muayene nekadar doktorun kim uzm gidiyosn prof mu canım evet medicana çok pahalı

canım benim doktorum Nagihan Kaya iyi güler yüzlü bi dr ama ulaşmak imkansız çok yoğun aramalarım mesajlarım çoğu zaman karşılıksız kalıyor ve sinir küpü oluyorum. muayene ücreti de 35 tl.

Günaydın canlar cümleten hayırlı sabahlar,bugün bacınız 32 oldu bakalım kocam bu yoğunlukta hatırlayacak mı,bence hayırrrr,
uwwwuuuww doğum gunun kutlu olsun abıla nihahaha yaşlıııı ...şakaaaa ceeeee canıııımmm doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle eşimle ve minnak bebişinle musmutlu yılların olsun inşallahhh :119::119::119:
gunaydın ne desem masallah mı desem bnde toplamda 10,11 kilo aldım bakalım nereye kadar ühühühüh
günaydın güzel anneler ben 25 haftalığım göğsümden 2 sefer akıntı oldu ilk akıntı hafif kırmızı gibi idi 2.si koyu sarı gibi böle bir durumla karşılaşan varmı
gunaydın cnm bnce ihmal etme dr na sor gerekırse gıt
24. haftamızla herkeze günaydınlarrrr
sabah sağlık ocağına gittim 2. aşımı vuruldum ne biçim açıdı yahuuuuu
bnde dun vuruldum kııı gece birazcık acıdı fazla degıl bunye alıştı tabiii

bnde gynoferon kullanıyorum cnm pembe rengi bnde ters bı etkı yaratmadın dr na sordun mu
Günaydın hosgeldin canım benim

gunaydıınnnn huoppp

İyiki doğdun ayşeeeeee mutlu yıllar sanaaaa :):) mucxs

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

sağolun canlarım ya,iyi ki burası var beee,bitanesiniz

günaydın kızlar nasılsınız. dün berbat bir gece yaşadım. eşimle bebek arabası bakmaya gidecektik eşim patronundan akşam 6 da çıkmak için izin almıştı bende 6 da ajansta oldum çıkıcaz diye aradı patronunu '' ben geliyorum gelince çıkın'' dedi beklemeye başladık buz gibiydi içerisi tam 2 saat sonra aradı ben gelemeyeceğim siz çıkın diye tabi ben mahvoldum hem açlıktan hem soğuktan avm ye gidip bir iki araba baktık ama hiç rahatım olmadığı için gözüm hiç birşey görmedi eve kendimi nasıl attım bilmiyorum tabi eşimde sinir küpü oldu ikimizde birbirimize yansıtmamaya çalıştık. bu kadar üşümenin sonucu sabaha kadar mide yanması ve istifrayla geçti kaç kere çıkardım hatırlamıyorum bile eşimide uyandırmadım sabah işe gidip kadınla tartışmasın diye ama yüzsüz masasına not bırakmış ''işlerinizde daha seri olursanız mesainiz erken biter :) '' diye utanmaz kadın hiç iş yokken 2 saat sırf gıcıklığına bekletti bizi (( eşime sakin ol dedim ama nekadar sakin olur bilemiyorum sanırım işten ayrılacak rabbim hakkımızda hayırlısını versin işten çıkarsa ne yaparız onuda bilmiyorum hasta oldum ona mı üzüleyim eşim işten çıkarsa ona mı üzüleyim bilemedim siznde başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin kızlar

Günaydın canlar....... Gecem zor geçti kol ağrım yüzünden bu ikinci doz daha çok ağrı yaptı sanki bende.... Bugun 22 haftalık olduk sukuuuurrrr.... Toto yerse bugun kaldirip bebise cici bakmaya gidicem eh artık bi yerden baslamak lazimm...

ARITMETIKCIM ya o gelen sivi sut mu

PERDURABLECIM IYIKI DOĞDUN KUZUM NİCE NİCE MUTLU YILLARA

DEVAcimmm canim yaa bu patronlar böyle hep insafsiz ins is konusu düzelir ve geçmiş olsun sıcak tut kendini

canım çok geçmiş olsun hemcinslerimiz gerçekten kariyerli olunca halden anlamıyor yönetici olacam diye idareci olamıyor. şimdi ne desek boş ferri davranmamak lazım iş konusunda sıkıntılı zamanlar eşini altan almaya ikna et.

canım benim o durumu iyi biliyorum,10 ay oldu evleneli ve eşim tam anlamıyla şubattan beridir çalışıyor çok şükür,o özel sektörde,ben burdan önce özel bankada çalışıyodum,anamızdan emdiğimiz sür burnumuzdan geldi,o zaman sevgiliydik,dolayısıyla ilişkimizde de sorun çıkardı işim yüzünden,şimdi aynı şeyleri o yaşıyor,öyle baskı altında çalışmak da garip geliyo haliyle ufacık bişeyde öfkeleniyo,kadınla erkeğin aynı işte bile durumu değişiyor,yani duygusal olarak eşin haklı ama canım,bi noktada da tavrını göstermeyince tepene biniyolar,kimi patronlar egolarını çalışanlarında tatmin etmeye çalışıyolar,evet biz de kadınız ama bir erkeğin kadın yöneticiyle çalışmasınfda çok aksaklık gördüm şimdiye kadar,sen çalışıyor musun peki canım?

geçmiş olsun canım sanada gündüz rahatsızlanmak tamamda gece olunca berbat oluyo Allaha havale ettim O en iyisini bilir. ben alışverişi artık internetten yaparım zaten pek bişey de kalmadı alınacak saolsun ablam annem bana bırakmadan hastane çıkışını battaniyesini kıyafetlerini almışlar yetmemiş bayramlığını da almışlar kuzum bayramda 1 haftalık olacak nasıl gezeceksek

herkezciklere günaydın hayırlı günler olsun inş hepimiz için

günaydın canım,
sizlerede günaydın kızlar.Dün gece uykumun en güzel yerinde kabus gibi kırampın acısına uyandım gece gece yok böyle bir acı yaa inledim resmen.Eşime birşeyler yap diyorum oda anlam veremedi çok kötüydüüü

Son düzenleme:

Günaydınn canlar nasılsınız bakalım,beren canım,o kramplara çözüm magnezyum ben tekrar başladım ilaca bu kramplar yüzünden,uykumda sıçradım kaç kere
:18:

kan ilaçlarının her türlüsünü kullanmış biri olarak bazı doktorlar bu durumlarda kahvaltıdan 2 saat sonra kullanmanızı öneriyorlar. Isterseniz bir de böyle deneyin.

canım o ilaç bana da aynısını yaptı doktora söyledim ferro sanol verdi bu iyi sorun olmuyo artık.

acaba ondan mı ki dedim tatlım yoksa,çok fazla ilaç kullanıyorum belkide hepsinin etkisidir :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…