2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

o kıramplar bende de başladfı canım geceleri baldırdan giriyo çok fena eşimi uyandırıyorum hemen ovuyo yoksa benim kolumda yetişmiyo gece gece fena oluyo. canım mobilyayı naptınız resmini çektin mi merak ediyorum bizim dolap bitmiş dün beşik yapılıyodu yönünü tarif ettim ustalara bakalım ne zaman gelicek

Günaydınn canlar nasılsınız bakalım,beren canım,o kramplara çözüm magnezyum ben tekrar başladım ilaca bu kramplar yüzünden,uykumda sıçradım kaç kere
:18:

canım magnezyum hapını doktor 3.ayda yazmıştı aslında ama ben o kadar çok ilaç kullanıyorum ki hangisini sıraya dizeceğimi şaşırdım.Dün bebeğimin gelişimi 5 gün kadar geride çıktı balık yağı hapınada başladım artık ilaç görünce bil kötü oluyorum ama mecburen bu ağrıyı çekmektense içmekte yarar var

Sorma canım aynı şekilde bende uyandırıyorum ama dün en şliddetlisiydi ve eşimin algıları kapalıydı çığlık atıyorum uyan bacağım çok kötü diye şişşş miş yaptı sanki bebek sallıyo sonra küt geri uyudu çok kötü bişey ya çok sık oluyo bende de.
Dün doktorumda kontrolüm vardı çıktıktan sonra eşimle gittik aslında mobilyacıya hatta detayları konuştuk teslimat tarihini netleştirdik v.s.facede de kızlar mutlaka fotosunu çek demişlerdi girene kadar aklımdaydı ama niyeyse mobilyayı görünce unutuyorum yaa tek düşündüğüm oğlumu içinde hayal etmek oluyo uçup gidiyorum.YOldayken aklıma geldi eyvah dedim yine fotoyu unuttum:96:
10 gün sonra yine gideceğiz o zaman hatırlatmalara kaydedip çekeceğim artık
Bu arada uyku seti için dün bir model gördüm çok güzeldi onu almayı düşünüyorum...Off yataklarda 250/300 civarı uyku setinede 280 dediler halısı avizesi ıvırı zıvırı çok para herşeyi yaa hangisini sıraya koyacağımı şaşırdım...Sen ne yaptın aldın mı uyku setini?

Bilgee sizinkinin bitmesine çok az kalmışşş ayy ne güzel mobilyanız geliyooo yaa paşanın odasında nasıl duracak acaba bende merak ediyorummm sen şimdi sabırsızlanmaya başlamışsındır

herkezciklere günaydın hayırlı günler olsun inş hepimiz için

Devacım geçmiş olsun, sıkma canını şimdiden her şeyin hayırlısı canım, inşallah yoluna girer her şey...

Hicran evet canım süt :) bu zamanlarda gelmeye başlayabilirmiş ama oynamamak lazımmış ki erken doğum olaylarıfalan filan...

Bilge günaydın nasıloldu dişin?

Bilgee sizinkinin bitmesine çok az kalmışşş ayy ne güzel mobilyanız geliyooo yaa paşanın odasında nasıl duracak acaba bende merak ediyorummm sen şimdi sabırsızlanmaya başlamışsındır
canım uyku seti çok yüksek fiyatı bence araştır iyice bana yüksek geldi markası neymiş ki bu kadar bak sen denizci modeli yapıyosun beliste harika takım var 190 tl çokta güzel kalitesi falanda gayet iyi yatak ta büyük 1,90*90 yatak oluyomuş büyüyen beşiklerde yani bizimki öyle oluyo benim bekarlığımda yatağım vardı yatsan çok kaliteli bişey şuanda 1000 tl ye yakın onun fiyatı ve sapa sağlam duruyo yatsan da çalışan arkaşada sordu geçenlerde görümcem yatağın modelini söledi adları oluyo ya hepsinin bebek için kullanabilirmiyiz diye gayet rahatlıkla kullanırsınız demiş onu kullanıcam ben yeni almıcam yatak nevresimde daha çok fazla araştırmaya girmedim ama fiyat sordum birkaç yerde 280 larda hiç denk gelmedim açıkcası 150-200 arası gibi kaliteli güzel olanlar bizim park yatak zaten nevresimi yatağı komple fiyat aldık biz onu o şekilde alıcaz sadece büyük beşiğe uyku seti almam gerekiyo oda dediğim gibi mobilya gelmeden artık bişey almayı düşünmüyorum görümcemde geçenlerde artık almayın bişey durun bizde bişeyler alcaz falan dedi bakalım belki onlarda alıcak olurlarsa aldırcak şey kalsın yani acele etmicem artıkın kıyafette zaten ufak tefek denk geldikce alınıyo büyük parçalar var bizim alıncak işte onlarıda hep araştırırak alıyorum artık bilinçsizce beğenipte almak istemiyorum çok masraf var ve bu masraflara destek olucak kimse yok biliyosun işte kaynım bi mobilyayı alıyo görümcem bizde bişeyler alıcaz dedi ama ne kadar ne alır bilemiyorum eee doğum zamanı doğum masraflarınada yüklü bi nakit ihtiyaç var düşünerek mantıklı hareket etmeye çalışıyorum bende
bizim mobilyada dolap bitmiş işte kesim olmuş dün beşik yapılcakmış yönünü sordular sende beşiğin yönüne dikkat et odaya ne şekilde koyucaksan alt açılırı ve yandaki korumalıklar var inip kalkan onları komidin çekmecelerini ona göre yön söle unutma ben soldan istedim mesela sağdan olursa hiç bi şekidle kullanamam odaya koyucam modele göre mobilyaların gelmeside nisan başını bulur sanırım kesim montaj bittikten sonra cila dan önce gidip bakıcaz çağırıcaklar işte kulplarını falan seçcez daha valla bu hafta inş odanın boya ve kağıt işini bitiririz de hazır olur artık

dişim iyi şükür canım ya valla p.tesi günü kabus gibi geçti diş ağrısıyla inş tekrarlamaz bi o gün bi tane minoset içtim bi daha içmedim inş içmeye gerekte kalmaz sen nasılsın iyimisin nasıl gidiyo bebiş nasıl tekmeler nasıl ben bikaç gündür uzak kaldım burda giremedim

İnşallah olmaz bi daha canım..tekmeler süper düzeni değişiyo, öğleden sonraydı hep artık sabah da tekmeliyor :) yarın görcez sıpamızı inşallah,şeker yüklemesi yapılcak, aşımın 2. Dozu var bayağı yoğunuz yani :)

ooo hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz yarın senden bende dün 2. doz aşımı oldum ilk ki kadar ağrı yapmadı bu sefer ama vurulurken acayip acıdı ya bidaha ki 6 ay sonraymış 5 e tamamlayalımda bidahaki hamileliğimizde gerek kalmasın bari. ben şeker yüklemesine nisan başı gidicez dr o zaman çağırdı bide ben ilk zamanlar 10 günde bi doktora gidiyodum bebişi görmek için artık sık sık gitmeyim diye zorda olsa sabretmeye çalışıyorum 1 ay arayla gideyim diye bakalım şimdilik iyi gidiyoruz inş nisana kadar sabrederim 10 gün kaldı tekmelerde harika sabah öğle akşam hissedebiliyorum bende artık ayaktayken bile hissetmeye başladım bide beklemediğim bian tekme gelince hopluyorum bi

İnşallah şekerim çıkmaz da diyetisyenimden ödülü kaparım :):) benim ilk dozda ağrı falan olmamıştı bunda da olmaz inş..sen çok heyecanlısın :) ben doktor çağırmadan gitmedim hiç en erken 3 haftada çağırdı öylegittim :) pazar çok ağrım vardı ama, pzt gitsem mi diye düşündüm geçti sonra..muhtemelen aşağıya baskı yaptı çünkü 10 dkya bi tuvalete koştum altıma kaçırcam sandım :):) benim sıpa uslu olcak galiba çok hareketli değil ya da yağ dokusu fazlalığından hissetmiyorum

Evet gece daha fena esimde tas agrisi çekti ikimiz de uyumadik sabah dusmus taşı

Oyy ne guzel benim kimse bisey almadi bende hamile olduğumu öğrendiğimde babaya sürpriz yapmak için bir don iki cit citli aldim baska biseyi yok kuzumun birde cinsiyetini yeni öğrendim ya ben rahat rahat alirim artik oyyy benim doğum ramazanın 28ine geliyo kiiii belki bayramda gelir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar dün alışveriş için bi kaç yer baktim avus ici kadar dükkanlar hep ayni şeyler basit kalitesiz falan.... cit citli falan cesit yok bi kac parca aldim hastane çıkışları markali onlarinda fiyat arastirmasi yaptim falan.... Esimle konustuk ben ilcedeyim bi gun merkeze bakalim dedik .... Kuvet sordum bi yerde kucuk boy +file 8.5 tl buyuk boy 12tl + 5tl uygun geldi alcam bunu

Canım hastane çıkışları gereksiz pahalı, aldığını 2-3 kere ya giycek ya giymicek..ben 11 liyi 22.5 liraya aldım,arkadaşımda 100 küsür lira verdi aziz bebeden aldı, dün konuşuyorum 40 ı çıktı bebişn hiç gerek yokmuş o kadar para vermeye diyo...küvet uygunmuş ama, mağazalarda 50-60 lira hatta ayaklılar 150 lira yuh dedim :) ben görümcemden alcam küveti oğluşu pembiş küvette yıkıcam :):)

evet canım gerçekten pahalı bende öyle uçuk bi fiyat vermek istemiyorum normal bisey alcam.... Ya günlük kıyafet ne giydirces bebislere alt ust takım sart mi.... Birde citcitlilarda bir iki uç diye numarali ben bir ve iki.numara aldim 6ay icin kaç no gerek ya uff

aman canim küvet değil mi alti üstü nerden kar etsen bu devirde iyidir benim yok cevremde verecek olan olsa bende almam hic

sana niye diyet verdi canım orayı kaçırdım ben

Ben 1 haftadan sonra ayaklara çorap üstte çıtçıtlı badi öylegiydiririm diye düşünüyorum, annem de öyle diyo..2013 temmuz anneleri de öyle yazmış, çok sıcak oluyo isilik oluyolar diye...benim aldıklarımda 0-3 3-6 diye yazıyo, çok fazla küçük almadım daha doğrusu ben sadece 5 tane 1-2 ay için olandan aldım, annem ablamlar sağolsun onlar alıyolar, haziranda yıkayıp yerleştirp eksik ne varsa alcam artık..bir de alt için patiksiz olanlardan al daha uzun süre giyebiliyolarmış :)

Ben azcık şişko olunca diyetisyen kontrolündeyim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…