ben çok tecrübesizim inan akıl verecek kimsede yok ki
canim kontrol altinda olman hem senin hem bebiş için daha iyi herşey bebisler için
ben çok tecrübesizim inan akıl verecek kimsede yok kio yüzden ne giyer ne gitmez kestiremiyorum giydiremeyecegim seyleri almak istemiyorum..... Bende bir numaradan 3tane 2numaradan 4tane aldim uzun kollu ve sifir kollu...
Ama bi tane mevlut takımı gördüm 20tl oyyy cok guzeldi eger ramazan bayramina dogum olmus ve toparlamis olursam o takimi alcam
iki patikli alt aldim o zaman almiyim.. En iyisi anam babam pijama takimlari he
iki patikli alt aldim o zaman almiyim.. En iyisi anam babam pijama takimlari hebebek eşyaları o kadar cezbedici ki insan aklini kaybedio herşeyden almak istiyo
Öyle valla yaa :) aklım gidiyo amatutuyorum kendimi, bi tane badiye bu kadar para verilmez diyip vazgeçiyorum :)
anladığım kadarıyla bizler bol bol kolsuz ve kısa kollu cıtcıtlılardan almamız lazım uzun kollular bence de ilk hafta sadece giydirilir sonra o sıcaklarda isilik olurlar ya bide bu sene kışta gelmedi doğru düzgün yaz bence her senekinden daha sıcak olucak biz izmirdeyiz bide yazlar burda çok sıcak geçiyo hastane çıkışı almak istiyorum bende bit akım 10 lu olanlardan uzun kolluda birkaç tane almıştım zaten aslında ilk 2 3 ay için yapıcaz sadece alışverişi bizde çok tecrübesizi çünkü bebiş ne kadar büyücek neler alınır neler alınmaz pek bilemiyoruz penye battaniyeler çok kullanışlı oluyomuş onlardan yaptırdı annemde iki üç de almayı düşünüyorum bide penye yelekler var onlarda kullanışlı olur heralde yaz akşamları için valla herkez deneyimini bilgisini paylaşsın bebiş giyimleri konusunda bizler ilk bebişi olanlar çok acamiyiz bu konuda bilgilere ihtiyacımız olucak
aynennnnÖyle valla yaa :) aklım gidiyo amatutuyorum kendimi, bi tane badiye bu kadar para verilmez diyip vazgeçiyorum :)
Ayy geçmiş olsun canimcanım nasılsın? dün şeker yüklemesi yapıldı şekerim 174 çıktı yaabugün 100 gr. yükleme yapıldı her saat kan verip geliyoruz şimdi (
uzunlar aksam kullanilir bende buyudukce alirim diyorum söyle yeni dogunca giyecek olsa yeter tecrubeli anneler akil verin bize hu huuuuanladığım kadarıyla bizler bol bol kolsuz ve kısa kollu cıtcıtlılardan almamız lazım uzun kollular bence de ilk hafta sadece giydirilir sonra o sıcaklarda isilik olurlar ya bide bu sene kışta gelmedi doğru düzgün yaz bence her senekinden daha sıcak olucak biz izmirdeyiz bide yazlar burda çok sıcak geçiyo hastane çıkışı almak istiyorum bende bit akım 10 lu olanlardan uzun kolluda birkaç tane almıştım zaten aslında ilk 2 3 ay için yapıcaz sadece alışverişi bizde çok tecrübesizi çünkü bebiş ne kadar büyücek neler alınır neler alınmaz pek bilemiyoruz penye battaniyeler çok kullanışlı oluyomuş onlardan yaptırdı annemde iki üç de almayı düşünüyorum bide penye yelekler var onlarda kullanışlı olur heralde yaz akşamları için valla herkez deneyimini bilgisini paylaşsın bebiş giyimleri konusunda bizler ilk bebişi olanlar çok acamiyiz bu konuda bilgilere ihtiyacımız olucak
Ben hazır kışkıklar indirimdeyken alayım diyodum ablamlar alma dediler, bebişin ne kadar büyücek, iri mi olcak zayıf mı olcak bilmiyosun, aldığın olmayacakbelki dediler almadım ben de :/ ankarada akşam fln çıkarsak uzun giydiririm heralde akşamları serin oluyo..evin içinde cıbıl cıbıl gezerler :) yiğenim 20 mayısta doğmuştu, o zaman bile cıbıldı evde :)
aynennnn
Ayy geçmiş olsun canim
Saolasın cnm
Kızlar bizim de dün ayrıntıli ultrason vardı kızım gayet iyi çok şükür de ultrasonu çeken dok. Suyunda azalma var dedi sonuçları doktoruma götürdük doktor pek önem vermedi suyun azalmasına takip etcez dedi ama bir ay sonra gitcem tekrar ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
canım kesinlikle ihmal etme daha gebeliğin ortasındasın ben bu yüzden erken doğum yaptımBaşka doktora gitmelimiyim acaba
Allah bunları bildiği gibi yapsın emi eden bulur cnm sen cok kafanı takma eşine Allah sabır versingünaydın kızlar nasılsınız. dün berbat bir gece yaşadım. eşimle bebek arabası bakmaya gidecektik eşim patronundan akşam 6 da çıkmak için izin almıştı bende 6 da ajansta oldum çıkıcaz diye aradı patronunu '' ben geliyorum gelince çıkın'' dedi beklemeye başladık buz gibiydi içerisi tam 2 saat sonra aradı ben gelemeyeceğim siz çıkın diye tabi ben mahvoldum hem açlıktan hem soğuktan avm ye gidip bir iki araba baktık ama hiç rahatım olmadığı için gözüm hiç birşey görmedi eve kendimi nasıl attım bilmiyorum tabi eşimde sinir küpü oldu ikimizde birbirimize yansıtmamaya çalıştık. bu kadar üşümenin sonucu sabaha kadar mide yanması ve istifrayla geçti kaç kere çıkardım hatırlamıyorum bile eşimide uyandırmadım sabah işe gidip kadınla tartışmasın diye ama yüzsüz masasına not bırakmış ''işlerinizde daha seri olursanız mesainiz erken biter :) '' diyeutanmaz kadın hiç iş yokken 2 saat sırf gıcıklığına bekletti bizi (( eşime sakin ol dedim ama nekadar sakin olur bilemiyorum sanırım işten ayrılacak rabbim hakkımızda hayırlısını versin işten çıkarsa ne yaparız onuda bilmiyorum hasta oldum ona mı üzüleyim eşim işten çıkarsa ona mı üzüleyim bilemedim siznde başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin kızlar
herkezciklere günaydın hayırlı günler olsun inş hepimiz için
günaydın canım,
sizlerede günaydın kızlar.Dün gece uykumun en güzel yerinde kabus gibi kırampın acısına uyandım gece gece yok böyle bir acı yaa inledim resmen.Eşime birşeyler yap diyorum oda anlam veremedi çok kötüydüüü
Günaydınn canlar nasılsınız bakalım,beren canım,o kramplara çözüm magnezyum ben tekrar başladım ilaca bu kramplar yüzünden,uykumda sıçradım kaç kere
:18:
Denemeye teşebbüs etmek bile istemiyorum :):) 33. Haftadan itibaren süt yapıcı arttırıcı şeyler vercekmiş diyetisyenim...inşallah hepimizin bol boooooool sütü olur :)
Kızlar dün alışveriş için bi kaç yer baktim avus ici kadar dükkanlar hep ayni şeyler basit kalitesiz falan.... cit citli falan cesit yok bi kac parca aldim hastane çıkışları markali onlarinda fiyat arastirmasi yaptim falan.... Esimle konustuk ben ilcedeyim bi gun merkeze bakalim dedik .... Kuvet sordum bi yerde kucuk boy +file 8.5 tl buyuk boy 12tl + 5tl uygun geldi alcam bunu
him bizide bilgilendir canim bu konuda
Yazarım size de :) bol bol su ve yeşillik :) emzirme döneminde nasıl olcak diyetim diye sordum olmucak her şeyi yiyebilceksin makarna, tatlı, tahin helvası bile yicen dedi çok mutlu oldum :):)
ben çok tecrübesizim inan akıl verecek kimsede yok kio yüzden ne giyer ne gitmez kestiremiyorum giydiremeyecegim seyleri almak istemiyorum..... Bende bir numaradan 3tane 2numaradan 4tane aldim uzun kollu ve sifir kollu...
Ama bi tane mevlut takımı gördüm 20tl oyyy cok guzeldi eger ramazan bayramina dogum olmus ve toparlamis olursam o takimi alcam
Kızlar bizim de dün ayrıntıli ultrason vardı kızım gayet iyi çok şükür de ultrasonu çeken dok. Suyunda azalma var dedi sonuçları doktoruma götürdük doktor pek önem vermedi suyun azalmasına takip etcez dedi ama bir ay sonra gitcem tekrar ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?