2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ben çok tecrübesizim inan akıl verecek kimsede yok ki o yüzden ne giyer ne gitmez kestiremiyorum giydiremeyecegim seyleri almak istemiyorum..... Bende bir numaradan 3tane 2numaradan 4tane aldim uzun kollu ve sifir kollu...
Ama bi tane mevlut takımı gördüm 20tl oyyy cok guzeldi eger ramazan bayramina dogum olmus ve toparlamis olursam o takimi alcam

Ayy otakımlara bayılıyorum, ben de istiyorum ama kurban bayramı için, o zaman annemlerin yanına gidicez inş, mevlüdünü deokuturuz dedik ama burda 50 liranın altına bulamadım, bi kere giyeceği şeye de o kadr para vermem :/ uzun kollu çok almamış annem, bebişler ilk hafta ayarlayamazlarmış vücut ısılarını, ablamın doktoru ilk hafta sen ne giyiyosan bebişe 1 kat fazla giydir demişti, sonrasında sen nasıl giyiniyosan öyle giydir :) hastane çıkışlarında uzun kollu oluyo, 2-3 tane uzun kolu yeter gibi...alt için de patiksiz iyi oluyomuş..boyu uzadığında bile uzun çorap giydirip kullanılır diyo ablamlar :) bir d tulum alma dediler, bacak arası sıkaniliyo, boyunu kestiremiyosun fln..

Kisceler bebek sekerini koymak icin bunlardan birini süslemek istiyorum hangisi daha iyi olur sepet buyuk biraz ahsap kutuda ayakkabi kutusu kadar

canım nasılsın? dün şeker yüklemesi yapıldı şekerim 174 çıktı yaa bugün 100 gr. yükleme yapıldı her saat kan verip geliyoruz şimdi (

Öyle valla yaa :) aklım gidiyo amatutuyorum kendimi, bi tane badiye bu kadar para verilmez diyip vazgeçiyorum :)

anladığım kadarıyla bizler bol bol kolsuz ve kısa kollu cıtcıtlılardan almamız lazım uzun kollular bence de ilk hafta sadece giydirilir sonra o sıcaklarda isilik olurlar ya bide bu sene kışta gelmedi doğru düzgün yaz bence her senekinden daha sıcak olucak biz izmirdeyiz bide yazlar burda çok sıcak geçiyo hastane çıkışı almak istiyorum bende bit akım 10 lu olanlardan uzun kolluda birkaç tane almıştım zaten aslında ilk 2 3 ay için yapıcaz sadece alışverişi bizde çok tecrübesizi çünkü bebiş ne kadar büyücek neler alınır neler alınmaz pek bilemiyoruz penye battaniyeler çok kullanışlı oluyomuş onlardan yaptırdı annemde iki üç de almayı düşünüyorum bide penye yelekler var onlarda kullanışlı olur heralde yaz akşamları için valla herkez deneyimini bilgisini paylaşsın bebiş giyimleri konusunda bizler ilk bebişi olanlar çok acamiyiz bu konuda bilgilere ihtiyacımız olucak

Ben hazır kışkıklar indirimdeyken alayım diyodum ablamlar alma dediler, bebişin ne kadar büyücek, iri mi olcak zayıf mı olcak bilmiyosun, aldığın olmayacakbelki dediler almadım ben de :/ ankarada akşam fln çıkarsak uzun giydiririm heralde akşamları serin oluyo..evin içinde cıbıl cıbıl gezerler :) yiğenim 20 mayısta doğmuştu, o zaman bile cıbıldı evde :)

Öyle valla yaa :) aklım gidiyo amatutuyorum kendimi, bi tane badiye bu kadar para verilmez diyip vazgeçiyorum :)
aynennnn

canım nasılsın? dün şeker yüklemesi yapıldı şekerim 174 çıktı yaa bugün 100 gr. yükleme yapıldı her saat kan verip geliyoruz şimdi (
Ayy geçmiş olsun canim
uzunlar aksam kullanilir bende buyudukce alirim diyorum söyle yeni dogunca giyecek olsa yeter tecrubeli anneler akil verin bize hu huuuu

Bencede cok doğru canım kar edeyim derken alip giydiremedince zarar etme

Kızlar bizim de dün ayrıntıli ultrason vardı kızım gayet iyi çok şükür de ultrasonu çeken dok. Suyunda azalma var dedi sonuçları doktoruma götürdük doktor pek önem vermedi suyun azalmasına takip etcez dedi ama bir ay sonra gitcem tekrar ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

canım benim bildiğim kadarıyla suyunda azalma olması önemli bir konu eğer doktorun bunun üzerinde durmadıysa vardır bir bildiği yani ciddi bir su kaybı değildir önemli bir durum yoktur olabilcek sevidedir ki üzerinde durmamıştır. doktoruna güveniyorsan çok takılma derim doktorun en iyi şekilde seni yönlendiricek ve bilgilendiricektir. ayrıca dr. sormadın mı hani su azaldıysa senin yapabilceğin takviye ilac veya bol su tüketme gibi bişey önerisi varmıdır diye

Allah bunları bildiği gibi yapsın emi eden bulur cnm sen cok kafanı takma eşine Allah sabır versin
herkezciklere günaydın hayırlı günler olsun inş hepimiz için

Günaydınn canlar nasılsınız bakalım,beren canım,o kramplara çözüm magnezyum ben tekrar başladım ilaca bu kramplar yüzünden,uykumda sıçradım kaç kere
:18:

Denemeye teşebbüs etmek bile istemiyorum :):) 33. Haftadan itibaren süt yapıcı arttırıcı şeyler vercekmiş diyetisyenim...inşallah hepimizin bol boooooool sütü olur :)

him bizide bilgilendir canim bu konuda

Yazarım size de :) bol bol su ve yeşillik :) emzirme döneminde nasıl olcak diyetim diye sordum olmucak her şeyi yiyebilceksin makarna, tatlı, tahin helvası bile yicen dedi çok mutlu oldum :):)

tunaydın mı demelıyım

bu kk da arıza vardı heralde daha yeni girebildim yahu şifremi değiştirerek

yaaa neler konuşmusunuz bnde baktım netten bişeyler kızlar özdeller diye bi yer var cok uygun geldı bana

https://www.indirimlibebe.com/ https://www.indirimlibebe.com/1234_u-bebe-battaniye-tek-kat.aspx https://www.indirimlibebe.com/3478_u-askili-citcitli-badi-papyonlu.aspx hanımlar bu siteye bi bakın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…