2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Aaa çok uygunmuş ve badyler süper :):) bi tane ona benzer beğendim 15 liraydı :)[/QUOTE]

evet cnm çok uygun cok guzeller bne sipariş vercem bi iki bişey eğer kaliteside iyiyse burdan yapıcam alışverişimi

Ya doktoruma güveniyorum daha önceden iki düşük olduğu için daha temkinli yaklaşıyor zaten..ama annelik durumu heralde yine de bi kere duydum ya su azalmış diye içim rahat etmiyo..benim yapabilece gim bişey yokmuş su azalırsa çözüm erken doğum takip edilecek dedi

slm kızlar :) eşim sabırlı çıktı allaha şükürler olsun alttan almış yine cadıyı tabi ben hala hastayım gazlı gazlı geçiriyorum 2 gündür sıcak tutuyorum kendimi. karnımın acısı ve bel ağrılarım artmaya başladı bu arada.

Aaa çok uygunmuş ve badyler süper :):) bi tane ona benzer beğendim 15 liraydı :)

evet cnm çok uygun cok guzeller bne sipariş vercem bi iki bişey eğer kaliteside iyiyse burdan yapıcam alışverişimi [/QUOTE]

Sepete 8 ürğn attım 40 lira yaa akşam eşim gelsin birlikte bakarız, alıp denemek lazım, yeri iyiyse süper :) 1.25 liraya çıtçıtlı badi yaa hala şoktayım :)

evet cnm çok uygun cok guzeller bne sipariş vercem bi iki bişey eğer kaliteside iyiyse burdan yapıcam alışverişimi

Sepete 8 ürğn attım 40 lira yaa akşam eşim gelsin birlikte bakarız, alıp denemek lazım, yeri iyiyse süper :) 1.25 liraya çıtçıtlı badi yaa hala şoktayım :)[/QUOTE]

evet cnm ya dimi acayip uygun neler aldın bakıymmm cok heyecanlı bıde onu beklemesı var

Sepete 8 ürğn attım 40 lira yaa akşam eşim gelsin birlikte bakarız, alıp denemek lazım, yeri iyiyse süper :) 1.25 liraya çıtçıtlı badi yaa hala şoktayım :)

evet cnm ya dimi acayip uygun neler aldın bakıymmm cok heyecanlı bıde onu beklemesı var[/QUOTE]

2 battaniye, 2 alt-üst takım ve çıtçıtlı badiler :) 1.25 lik iyigelirse bol bol alırım, ilerde giyeceklerini de :) eşim gelince mevlüt takımı da bakcam :)

2 battaniye, 2 alt-üst takım ve çıtçıtlı badiler :) 1.25 lik iyigelirse bol bol alırım, ilerde giyeceklerini de :) eşim gelince mevlüt takımı da bakcam :)

hadi bakalım bnde vercem sipariş inş iyi çıkarda bak bide bu var bebk yorganı hmde özdilek in https://www.indirimlibebe.com/3169_u-bebek-yorgan.aspx[/QUOTE]

Ben yorgan almıcam, uyku battaniyeleri var onlardan alcam, küçükken kullanılamıyo zaten,büyüyünce de 4 yiğenimin 4 dü de atıyolardı yorganı üstlerinden...

canım bolbol sıvı tüket vücut su kaybettiği zaman suyun azalıyor. ihmal etme zorla da olsa su iç. fazla yorucu işler yapma efor harcamamaya fazla terlememeye çalış.

canım fiyatına onu dedi de pazarlık payı vardır muhakkak,sen bi düşün ben yardımcı olurum dedi aynı marka atatürk parkının oradaki tonton bebede de vardı galiba orada fiyatı daha uygundur bende kemeraltına oraya falan bakacağım çünkü aynı model aynı marka,sonra oraya gidip pazarlığa otururum en uyguna hangisi verirse artık,yatağıda çankaya tarafından bakarım ben evlenirken de tam ortapedik yatağı çok uyguna almıştım,aynen canım araştırmak gerek masraflar katlandıkça bütçeyi kısmak zorunda kalıyoruz sağolsun uyku setini de annemler alıcak,oturma odasına beşiğimiz de hazır kuzenim vericek gelecek beşiğimizin uyku seti cibinliği de içinde gelecek modelinin fotoğrafını atayım sana bak.Şuan en büyük masrafımız bebek odası yatak ve doğum masrafımız,bu arada dün doktor bana doğum tarihimi verdi eğer herşey yolunda giderse 07.07.2014 te allahın izni ile yavrum kollarımda olacak.5/6/7 bunlardan birinde olacak dedi bende 7 sini istedim benim evlilik yıldönümüm de 17 idi 7 lerin benim için ayrı bir yeri var birde sınavım ayın 6 sında olacak ertesi günden önce alınsın istemedim doktorum da kpss ye girmemi önermedi 38.haftanın içinde olacaksın heyecanla ya sancın tutarsa sıkıntılı bir tarih dedi bakalım ne olacak.Mobilyanız geldiğinde rüzgrın odasını görmek istiyorumm :))

yaşasın o tekmeler:)))ama benim plesenta anterior olduğu için ayakta hissetmiyorum,otururkende bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum (

canım 6.ayda azalma oldu iiydi ama yaz olduğundan sıcaklarda bol su süt birde sola yattım 35 haftaya kadar geldik doğum yaptım bebeğimin kilosu iiydi kuvöze gerek kalmadı şükür

Benimde 25 haftalik şimdi istirahat ediyorum artık çıkmıyorum..inşallah vakti dolunca sağlıklı sıhhatli gelir yavrucuk larimız:)

yaşasın o tekmeler:)))ama benim plesenta anterior olduğu için ayakta hissetmiyorum,otururkende bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum (
plesentanın yeri ve bebeğin duruşu önemliymiş hissetmek için ben biraz geç hissettim biliyosun 21. haftalarda başladık hissetmeye maşallah şimdi gün içinde uyanık olduğunu anlayabiliyorum artık hareketlerden ayyy bende 07.07.2014 istiyorum yaaa bizimde evlilik yıl dönümümüz 23.07 eşime diyorum bu sene hayatında alabilceğin en güzel evlilik yıl dönümü hediyesini ben vericem sana inş. Rabbim izin verirse dün arkadaş benim dr da doğum yaptı osman beyde karataşta çok memnun kalmış sezeryan oldu bugün sabah çıkıcaktı hastaneden dün akşam konuştuk fiyat 900 olmuş sezeryanda ama arkadaşın dediğine göre osman beyin prensibi eğer aksi bişey yoksa 39 hafta dolmadan sezeryana almıyomuş öle söledi eşimde seyahatte burda olsaydı dün akşam gitcektim hastaneye ziyaretine yeni odaları görürdüm hem bebişi görürdüm sezeryandan sonra çok rahat ayağa kalkmış vc ye gitmiş falan çok iyi geçti dedi ya inş bizlerede nasip olur o günleri görmek bu arada benim doktor halan ne doğum şeklini konuşuyo nede gününü daha çok erken diyo ama mayıs 15 gibi benim rapor almam lazım raporu uzatmayı düşünüyorum doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilir raporu alıcam doktordan yani mayısta mecbur konuşuruz artık doğum tarihini de
cancazım oğluşun odası gelsin eşinle seni davet edicem zaten hem odayı görün hem seni bi göreyim artık c.tesi de önünüzden geçtik denk gelemedik karabağlarda kalmadık o gün biz yoksa niyetim yanınıza gelmekti bide annenlerleydin diye rahatsız etmeyim dedim eşinle olsaydınız kesin gelicektim yanınıza oda içinde yardımcı olamadık size üzüldümde o gün eşim dedi yürümesinler o dediğimiz mobilyacıya biz alalım onları falan dedi de bizde duvar kağıdı bakıyoduk ya karabağplar acayip ucuk fiyatlar verdi sinirim bozuldu benimde durmadık koçtaşa baumax gittik fincancılar çarşısına gittik baya gezdik o gün araştırma keşif yaptık koçtaş tan duvar kağıdımızı beğendik hemde acayip uygun fiyata karabağlarda bir topa 185 tl dediler koçtaşta 16 tl ye bulduk hemde içimize sindi hafta sonu inş başlıcaz yapmayada bakalım neler yapcaz bu arada siz ne yapcaksınız oğluşun odasının duvarlarını heee bide isim konusu ne oldu sizin ya karar vermediniz mi halan isme oğluş diyorum isim netleşmedi diye

hayırlı mutlu bol tekmeli günler kızlar nasılsınız bakalım...
geçmişi okuyordum gözlerim ağrıdı :))sorun vardı kk da giremedim bende.
BERNACIM taşınmışsın hayırlı uğurlu olsun evin.

Arabamizi ve ana kucagimizi aldik cokkk mutluyuzzzzz:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1395326144955.webp
    22 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…