yaaa neler konuşmusunuz bnde baktım netten bişeyler kızlar özdeller diye bi yer var cok uygun geldı bana
https://www.indirimlibebe.com/ https://www.indirimlibebe.com/1234_u-bebe-battaniye-tek-kat.aspx https://www.indirimlibebe.com/3478_u-askili-citcitli-badi-papyonlu.aspx hanımlar bu siteye bi bakın derim
canım benim bildiğim kadarıyla suyunda azalma olması önemli bir konu eğer doktorun bunun üzerinde durmadıysa vardır bir bildiği yani ciddi bir su kaybı değildir önemli bir durum yoktur olabilcek sevidedir ki üzerinde durmamıştır. doktoruna güveniyorsan çok takılma derim doktorun en iyi şekilde seni yönlendiricek ve bilgilendiricektir. ayrıca dr. sormadın mı hani su azaldıysa senin yapabilceğin takviye ilac veya bol su tüketme gibi bişey önerisi varmıdır diye
canım kesinlikle ihmal etme daha gebeliğin ortasındasın ben bu yüzden erken doğum yaptım
Başka doktora gitmelimiyim acaba
Aaa çok uygunmuş ve badyler süper :):) bi tane ona benzer beğendim 15 liraydı :)
canım 6.ayda azalma oldu iiydi ama yaz olduğundan sıcaklarda bol su süt birde sola yattım 35 haftaya kadar geldik doğum yaptım bebeğimin kilosu iiydi kuvöze gerek kalmadı şükürAllah korusuncanım kaçıncı haftada doğum yapmıştin ve bebek ne durumday di?
evet cnm çok uygun cok guzeller bne sipariş vercem bi iki bişey eğer kaliteside iyiyse burdan yapıcam alışverişimi
Sepete 8 ürğn attım 40 lira yaaakşam eşim gelsin birlikte bakarız, alıp denemek lazım, yeri iyiyse süper :) 1.25 liraya çıtçıtlı badi yaa hala şoktayım :)
evet cnm ya dimi acayip uygun neler aldın bakıymmmcok heyecanlı bıde onu beklemesı var
2 battaniye, 2 alt-üst takım ve çıtçıtlı badiler :) 1.25 lik iyigelirse bol bol alırım, ilerde giyeceklerini de :) eşim gelince mevlüt takımı da bakcam :)
Kızlar bizim de dün ayrıntıli ultrason vardı kızım gayet iyi çok şükür de ultrasonu çeken dok. Suyunda azalma var dedi sonuçları doktoruma götürdük doktor pek önem vermedi suyun azalmasına takip etcez dedi ama bir ay sonra gitcem tekrar ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
canım uyku seti çok yüksek fiyatı bence araştır iyice bana yüksek geldi markası neymiş ki bu kadar bak sen denizci modeli yapıyosun beliste harika takım var 190 tl çokta güzel kalitesi falanda gayet iyi yatak ta büyük 1,90*90 yatak oluyomuş büyüyen beşiklerde yani bizimki öyle oluyo benim bekarlığımda yatağım vardı yatsan çok kaliteli bişey şuanda 1000 tl ye yakın onun fiyatı ve sapa sağlam duruyo yatsan da çalışan arkaşada sordu geçenlerde görümcem yatağın modelini söledi adları oluyo ya hepsinin bebek için kullanabilirmiyiz diye gayet rahatlıkla kullanırsınız demiş onu kullanıcam ben yeni almıcam yatak nevresimde daha çok fazla araştırmaya girmedim ama fiyat sordum birkaç yerde 280 larda hiç denk gelmedim açıkcası 150-200 arası gibi kaliteli güzel olanlar bizim park yatak zaten nevresimi yatağı komple fiyat aldık biz onu o şekilde alıcaz sadece büyük beşiğe uyku seti almam gerekiyo oda dediğim gibi mobilya gelmeden artık bişey almayı düşünmüyorum görümcemde geçenlerde artık almayın bişey durun bizde bişeyler alcaz falan dedi bakalım belki onlarda alıcak olurlarsa aldırcak şey kalsın yani acele etmicem artıkın kıyafette zaten ufak tefek denk geldikce alınıyo büyük parçalar var bizim alıncak işte onlarıda hep araştırırak alıyorum artık bilinçsizce beğenipte almak istemiyorum çok masraf var ve bu masraflara destek olucak kimse yok biliyosun işte kaynım bi mobilyayı alıyo görümcem bizde bişeyler alıcaz dedi ama ne kadar ne alır bilemiyorum eee doğum zamanı doğum masraflarınada yüklü bi nakit ihtiyaç var düşünerek mantıklı hareket etmeye çalışıyorum bende
bizim mobilyada dolap bitmiş işte kesim olmuş dün beşik yapılcakmış yönünü sordular sende beşiğin yönüne dikkat et odaya ne şekilde koyucaksan alt açılırı ve yandaki korumalıklar var inip kalkan onları komidin çekmecelerini ona göre yön söle unutma ben soldan istedim mesela sağdan olursa hiç bi şekidle kullanamam odaya koyucam modele göre mobilyaların gelmeside nisan başını bulur sanırım kesim montaj bittikten sonra cila dan önce gidip bakıcaz çağırıcaklar işte kulplarını falan seçcez daha valla bu hafta inş odanın boya ve kağıt işini bitiririz de hazır olur artık
ooo hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz yarın senden bende dün 2. doz aşımı oldum ilk ki kadar ağrı yapmadı bu sefer ama vurulurken acayip acıdı ya bidaha ki 6 ay sonraymış 5 e tamamlayalımda bidahaki hamileliğimizde gerek kalmasın bari. ben şeker yüklemesine nisan başı gidicez dr o zaman çağırdı bide ben ilk zamanlar 10 günde bi doktora gidiyodum bebişi görmek için artık sık sık gitmeyim diye zorda olsa sabretmeye çalışıyorum 1 ay arayla gideyim diye bakalım şimdilik iyi gidiyoruz inş nisana kadar sabrederim 10 gün kaldı tekmelerde harika sabah öğle akşam hissedebiliyorum bende artık ayaktayken bile hissetmeye başladım bide beklemediğim bian tekme gelince hopluyorum bi
ihmal etme canım dr çok önemsiz gibi davrandısa başka dr ye de görünmende fayda var. bide armutun amniyonsıvısını arttırdığını duymuştum istersen bir araştır.
canım 6.ayda azalma oldu iiydi ama yaz olduğundan sıcaklarda bol su süt birde sola yattım 35 haftaya kadar geldik doğum yaptım bebeğimin kilosu iiydi kuvöze gerek kalmadı şükür
canım fiyatına onu dedi de pazarlık payı vardır muhakkak,sen bi düşün ben yardımcı olurum dedi aynı marka atatürk parkının oradaki tonton bebede de vardı galiba orada fiyatı daha uygundur bende kemeraltına oraya falan bakacağım çünkü aynı model aynı marka,sonra oraya gidip pazarlığa otururum en uyguna hangisi verirse artık,yatağıda çankaya tarafından bakarım ben evlenirken de tam ortapedik yatağı çok uyguna almıştım,aynen canım araştırmak gerek masraflar katlandıkça bütçeyi kısmak zorunda kalıyoruz sağolsun uyku setini de annemler alıcak,oturma odasına beşiğimiz de hazır kuzenim vericek gelecek beşiğimizin uyku seti cibinliği de içinde gelecek modelinin fotoğrafını atayım sana bak.Şuan en büyük masrafımız bebek odası yatak ve doğum masrafımız,bu arada dün doktor bana doğum tarihimi verdi eğer herşey yolunda giderse 07.07.2014 te allahın izni ile yavrum kollarımda olacak.5/6/7 bunlardan birinde olacak dedi bende 7 sini istedim benim evlilik yıldönümüm de 17 idi 7 lerin benim için ayrı bir yeri var birde sınavım ayın 6 sında olacak ertesi günden önce alınsın istemedim doktorum da kpss ye girmemi önermedi 38.haftanın içinde olacaksın heyecanla ya sancın tutarsa sıkıntılı bir tarih dedi bakalım ne olacak.Mobilyanız geldiğinde rüzgrın odasını görmek istiyorumm :))
plesentanın yeri ve bebeğin duruşu önemliymiş hissetmek için ben biraz geç hissettim biliyosun 21. haftalarda başladık hissetmeye maşallah şimdi gün içinde uyanık olduğunu anlayabiliyorum artık hareketlerden ayyy bende 07.07.2014 istiyorum yaaa bizimde evlilik yıl dönümümüz 23.07 eşime diyorum bu sene hayatında alabilceğin en güzel evlilik yıl dönümü hediyesini ben vericem sana inş. Rabbim izin verirse dün arkadaş benim dr da doğum yaptı osman beyde karataşta çok memnun kalmış sezeryan oldu bugün sabah çıkıcaktı hastaneden dün akşam konuştuk fiyat 900 olmuş sezeryanda ama arkadaşın dediğine göre osman beyin prensibi eğer aksi bişey yoksa 39 hafta dolmadan sezeryana almıyomuş öle söledi eşimde seyahatte burda olsaydı dün akşam gitcektim hastaneye ziyaretine yeni odaları görürdüm hem bebişi görürdüm sezeryandan sonra çok rahat ayağa kalkmış vc ye gitmiş falan çok iyi geçti dedi ya inş bizlerede nasip olur o günleri görmek bu arada benim doktor halan ne doğum şeklini konuşuyo nede gününü daha çok erken diyo ama mayıs 15 gibi benim rapor almam lazım raporu uzatmayı düşünüyorum doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilir raporu alıcam doktordan yani mayısta mecbur konuşuruz artık doğum tarihini deyaşasın o tekmeler:)))ama benim plesenta anterior olduğu için ayakta hissetmiyorum,otururkende bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum(
Benimde 25 haftalik şimdi istirahat ediyorum artık çıkmıyorum..inşallah vakti dolunca sağlıklı sıhhatli gelir yavrucuk larimız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?