2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ben çok yoruldum ama bugünnn 5 e olsada eve gitsek
acayip sırtım ağrıdı işim yoğundu bugün bide üstüne masamı dolaplarımı toparladım
nasıl sırtım ağrıyo anlatamam size hem sırtım hemde göğüs altım nasıl ağrıdı bi sıkıntı olmaz dimi kızlar ya
ay pişman oldum bu kadar iş yaptımada şimdi

Herkese kocaman

benim bugun detaylı ultrasonum vardı bayağı baktı baktı dr. hersey normalmiş bir sıkıntı yokuş hamdolsun haftası ile uyumlu cıktı oglusum bizden durumlar böyle

Aslında daha erken de banada ben sorduğum için söyledi seni 38 de alırım 39 40 bekletmem sıkıntılı bir hamilelik devam ettiği için 38 dedik mi alıcak hatta doktor 5-6 sını düşünüyor ama benim kpss ayın 6 sında o yüzden bende 7 si olsun en azından diye düşünüyorum teyzesi benim oğluşun gelişimi 5 gün geriden geliyo doktor beslenmemi yetersiz buldu özellikle bulgur ceviz ve muzu bol tüketmemi istedi,birde clexane bebeklerinde gelişim geriliği hep oluyomuş bu farkı açmayalım hatta farkı bir an önce kapatıp bebeğin gelişimini 38 de tamamlıyalım dedi promegaya başladık ben biraz takıldım geriden gelmesine, hatta doktorda sanada birşey söylemeye gelmiyo bundan sonra görsemde söylemicem çok strese giriyosun dedi.Bizde ayda bir gidiyoruz artık kontrole.İsim konusunda eşimle varabildiğimiz tek ortak isim poyraz ama % 20 lik değişme ihtimali de var annemler poyraz olmasın diyo o biraz aklımı kurcalıyo ama babamızın tek içine sinen isim bu oldu eşim sert isimlerden yana.Bende o gün belki gelirsiniz tanışırız diye bekledim ama sizde o gün çok yoğundunuz hatırlıyorum konuşmamızdan,hatta gelseydin mobilya konusunda fikrini alacaktım,aslında o gün biz gezme,fiyatları ve modelleri görme düşüncesiyle gittik o yüzden eşim yoktu ama o mobilyaya 3 ümüzde takılınca kendimizi pazarlık masasında bulduk,canım ya düşünmen bile benim için o kadar önemli ki o bile yeter o gün 3.girdiğimiz mağazada hallettik allahtan fazla gezmedik inşallah sizinde müsait olduğunuz birgün nasılsa arabanız da var bende bize bekliyorum pazarları hep evdeyiz biz görüşelim artık yaa:)))Duvar konusunda ben duvar sticerlarından düşünüyorum hatta karabağlarda denizci modelinde gördüm bi tane netten ona bakcağım onlarla renk katarım malum kirada olduğumuz için çok bişey yapma lüxümüz yok ev sahibimde ev konusunda çok hassas,avizeyi koçtaştan baktın mı orada fiyatları nasıldı acaba?

Tsk ederim daha iyileri size olsun ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İçini ferah tut canım onlar allaha emanet hem büyüdüler artık,ama senin için sıkıntı bebişler zaten büyüdü bünyede ağırlık var birde vücudunu fazladan yorunca ağrıların artık dikkat et artık kendine,ben artık 2 saatten fazla oturamıyorum bile hep karnım beim sırtım ağrıyo sen birde sabahtan akşama kadar çalışıyosuın iyi bile dayanıyo vücudun.

bende internetten bakıp bakıp beyendiklerimi depoluyorum liste yapıyorum en son kararları verip almaya baslarım herhal ama simdi değil daha büyüyelim dimi ama ben digerlerinide oyle yapmıştım
zira alışverişimi tamamen internete cevirdim ama bakın sepet bunu beyendim
http://www.partioutlet.com/pinfo.asp?pid=1352
bir model daha var ama bu daha güzel geldi bana siz ne dersiniz
napim evden internetten beyendiklerimi yavaş yavaş sizlede paylaşırım sonra almaya baslicagım için fiyatlar değişmez umarım

hadi bakalım bnde vercem sipariş inş iyi çıkarda bak bide bu var bebk yorganı hmde özdilek in https://www.indirimlibebe.com/3169_u-bebek-yorgan.aspx

Ben yorgan almıcam, uyku battaniyeleri var onlardan alcam, küçükken kullanılamıyo zaten,büyüyünce de 4 yiğenimin 4 dü de atıyolardı yorganı üstlerinden...[/QUOTE]
anladım cnm bi düşüneyim bende almam belkim
sağol cnm sen nasılsınnn
Arabamizi ve ana kucagimizi aldik cokkk mutluyuzzzzz:))

hayırlı olsun cok güzel sağlıkla kullansın yavrun inş
eve gitde dinlen cnm bnde öğlenden beri bittim kdv ler ödemeler dahada vaarrr :18::18::18: neyse cnm sıkıntı olmaz merak etme Allah a emanet onlar
Herkese kocaman

benim bugun detaylı ultrasonum vardı bayağı baktı baktı dr. hersey normalmiş bir sıkıntı yokuş hamdolsun haftası ile uyumlu cıktı oglusum bizden durumlar böyle

masallah sizeeeee cnm gözünaydın hep güzel haberler al inş

canim güzel günlerde kullanın gezin ins.... Nerden aldin kaca aldin markasi ney

Nettem butil bebeden aldim canim johnson markası 360 tl ye aldik cokda güzelmiş yeni geldi tam istediğim gibi tek elle kapaniyo hafif cift yonlu ee daha ne olsun ben genelde arac kullaniyorum araba bana pazarda avm de falan lazim olacak cok pahali almak istemedim onun icin.

Aynen oyle canim ceken bilir sanki hic duzelmiycek gibime geliyor hep boyle kalcakmisim gibi karnim ac midem bulaniyor canim bisiler yemek istiyor kus kadar yiyorm oda bögürerekten iyice zayif dustum evimin isini zor yapiyorm valla temmuz gelsinde mideler bayram etsin

yaşasın o tekmeler:)))ama benim plesenta anterior olduğu için ayakta hissetmiyorum,otururkende bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum (

Merhaba canim benim ultrason kagıdımdada plasenta anterior yerlesimlidir yaziyor doktorum bununla ilgili bisey söylemedi genel olarak ultrason sonucumun iyi oldugunu söyledi ama bende bunun ne oldugunu bir problem olup olmadigini merak ettim doktorada sormayi unuttum o heyecanla bunun anlami ne rica etsem banada söylermisin ama ben bebegin hareketlerini cok net ve sık sık hissedebiliyorum

günaydınlarrrr çarşamba site bakımdaydı dünde ben kontroldeydim epey uzak kaldık herkes iyidir inş

biz iyiyiz çok şükür böbreklerimde kum çıkması ve çok kilo almam dışında bebeğimin kız olduğu kesinleşti ayrıntılıda dr göbek çevresi biraz geniş ama oda tombiş olduğu için dedi çok şükür kızımın keyfi yerinde ellerini başının üstünde kenetlemiş yatıyodu boyumuz kilomuzda iyiymiş

bana gelince şeker ölçümü,idrar,tam kan testlerimi yineledi dr sadece böbreklerinde kum var suyu bol içmelisin dedi oda zaten hep vardı sorun etmedim en son iş kilo ve tansiyona geldi :18: veeee 82,5u gördük toplamda 10 kg dr bu ay çok almışssın kilona dikkat dedi :18: hoş bende durumun farkındaydım zaten tansiyonum vs iyi ama iyiki eşimle gitmişim hem açlık hem koşturma hem saatlerce beklemek çok yordu neyse bunada şükür bizden haberler böyle

haftasonu kısmetse abiden kalanları gözden geçirip ayırıcam artık bir yerden başlamanın zamanı geldi,dün ilk defa kızıma bir parça alışveriş yaptım 5'li zıbın takımı aldım erkek çocuktan sonra kız alışverişi zormuş gözüm yine mavilere gitti hep alışmışız ve sonuçta beyaz turkuaz mavi karışık çiçekli bişey aldım çıktım

herkezlere günaydın hayırlı cumalar olsun hepimizin için bir haftayı daha bitirmek üzereyiz gerçi bizde hafta c.tesileri bitiyo ya neyse memur arkadaşlara bugün haftanın son günü mutlu huzurlu geçsin inş.

hadi gözün aydın canım hersey iyiymiş Masallah kiloya gelince bende almışım 2 kg toplamda bulmuşum bea sok oldum
dün benimde detaylım vardı hamdolsun bizimde iyi geçti ama bendeki kansızlık sorunu hep karsıma çıkıyor her gun kırmızı etde yemeliymişim sanki cok yemek yiyormuşum gibi
cicilerinizide güle güle kullanın sonra resmini çekip yollasana cicilerinizin

herkezlere günaydın hayırlı cumalar olsun hepimizin için bir haftayı daha bitirmek üzereyiz gerçi bizde hafta c.tesileri bitiyo ya neyse memur arkadaşlara bugün haftanın son günü mutlu huzurlu geçsin inş.

sanada günaydın canım benim ve seninde cuman mübarek olsun

günaydın canım hadi gözünüz aydın genel olarak güzel haberlerle gelmişsin kiloyıuda artık hızlı almaya başladık sanırım benide uyardı dr son kontorlde ama bende öyle boğazımı kescek kadar bişey yemiyorum zaten o yüzden yapcak bişey yok gelsin kilolar
kızçemizin keyifci canım bi göstermedi kendini nazlı kız keyifçi kız maşallah kızımızza
ay mavilerden sonra zor olur demi ya pembe alışverişler ben şimdiden alıştım valla mavilere alışveriş yaprken pembeleri gözüm hiç görmüyo bile direk erkek kıyafetlerine odaklanmışım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…