Arabamizi ve ana kucagimizi aldik cokkk mutluyuzzzzz:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
plesentanın yeri ve bebeğin duruşu önemliymiş hissetmek için ben biraz geç hissettim biliyosun 21. haftalarda başladık hissetmeye maşallah şimdi gün içinde uyanık olduğunu anlayabiliyorum artık hareketlerden ayyy bende 07.07.2014 istiyorum yaaa bizimde evlilik yıl dönümümüz 23.07 eşime diyorum bu sene hayatında alabilceğin en güzel evlilik yıl dönümü hediyesini ben vericem sana inş. Rabbim izin verirse dün arkadaş benim dr da doğum yaptı osman beyde karataşta çok memnun kalmış sezeryan oldu bugün sabah çıkıcaktı hastaneden dün akşam konuştuk fiyat 900 olmuş sezeryanda ama arkadaşın dediğine göre osman beyin prensibi eğer aksi bişey yoksa 39 hafta dolmadan sezeryana almıyomuş öle söledi eşimde seyahatte burda olsaydı dün akşam gitcektim hastaneye ziyaretine yeni odaları görürdüm hem bebişi görürdüm sezeryandan sonra çok rahat ayağa kalkmış vc ye gitmiş falan çok iyi geçti dedi ya inş bizlerede nasip olur o günleri görmek bu arada benim doktor halan ne doğum şeklini konuşuyo nede gününü daha çok erken diyo ama mayıs 15 gibi benim rapor almam lazım raporu uzatmayı düşünüyorum doğuma 3 hafta kalana kadar çalışabilir raporu alıcam doktordan yani mayısta mecbur konuşuruz artık doğum tarihini de
cancazım oğluşun odası gelsin eşinle seni davet edicem zaten hem odayı görün hem seni bi göreyim artık c.tesi de önünüzden geçtik denk gelemedik karabağlarda kalmadık o gün biz yoksa niyetim yanınıza gelmekti bide annenlerleydin diye rahatsız etmeyim dedim eşinle olsaydınız kesin gelicektim yanınıza oda içinde yardımcı olamadık size üzüldümde o gün eşim dedi yürümesinler o dediğimiz mobilyacıya biz alalım onları falan dedi de bizde duvar kağıdı bakıyoduk ya karabağplar acayip ucuk fiyatlar verdi sinirim bozuldu benimde durmadık koçtaşa baumax gittik fincancılar çarşısına gittik baya gezdik o gün araştırma keşif yaptık koçtaş tan duvar kağıdımızı beğendik hemde acayip uygun fiyata karabağlarda bir topa 185 tl dediler koçtaşta 16 tl ye bulduk hemde içimize sindi hafta sonu inş başlıcaz yapmayada bakalım neler yapcaz bu arada siz ne yapcaksınız oğluşun odasının duvarlarını heee bide isim konusu ne oldu sizin ya karar vermediniz mi halan isme oğluş diyorum isim netleşmedi diye
güle güle kullanın canım benim iyi günlerde sağlıkla İnsallah
canim güzel günlerde kullanın gezin ins.... Nerden aldin kaca aldin markasi ney
ben çok yoruldum ama bugünnn 5 e olsada eve gitsek
acayip sırtım ağrıdı işim yoğundu bugün bide üstüne masamı dolaplarımı toparladım
nasıl sırtım ağrıyo anlatamam size hem sırtım hemde göğüs altım nasıl ağrıdı bi sıkıntı olmaz dimi kızlar ya
ay pişman oldum bu kadar iş yaptımada şimdi
hadi bakalım bnde vercem sipariş inş iyi çıkarda bak bide bu var bebk yorganı hmde özdilek in https://www.indirimlibebe.com/3169_u-bebek-yorgan.aspx
sağol cnm sen nasılsınnnhayırlı mutlu bol tekmeli günler kızlar nasılsınız bakalım...
geçmişi okuyordum gözlerim ağrıdı :))sorun vardı kk da giremedim bende.
BERNACIM taşınmışsın hayırlı uğurlu olsun evin.
Arabamizi ve ana kucagimizi aldik cokkk mutluyuzzzzz:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
eve gitde dinlen cnm bnde öğlenden beri bittim kdv ler ödemeler dahada vaarrr :18::18::18: neyse cnm sıkıntı olmaz merak etme Allah a emanet onlarben çok yoruldum ama bugünnn 5 e olsada eve gitsek
acayip sırtım ağrıdı işim yoğundu bugün bide üstüne masamı dolaplarımı toparladım
nasıl sırtım ağrıyo anlatamam size hem sırtım hemde göğüs altım nasıl ağrıdı bi sıkıntı olmaz dimi kızlar ya
ay pişman oldum bu kadar iş yaptımada şimdi
Herkese kocaman
benim bugun detaylı ultrasonum vardı bayağı baktı baktı dr. hersey normalmiş bir sıkıntı yokuş hamdolsun haftası ile uyumlu cıktı oglusum bizden durumlar böyle
canim güzel günlerde kullanın gezin ins.... Nerden aldin kaca aldin markasi ney
ahhh gülüm o mide bulantısını yasayan bilir artık açlıktan rüyalarım bilem degistinormale döneriz dimi ben bunu deyince etrafımdakiler digerlerindede böyleydin düzeldin diyorlar ama yasarken zor geliyor İmtihan dünyası mükafatımız bol olsun
yaşasın o tekmeler:)))ama benim plesenta anterior olduğu için ayakta hissetmiyorum,otururkende bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum(
günaydınlarrrr çarşamba site bakımdaydı dünde ben kontroldeydim epey uzak kaldık herkes iyidir inş
biz iyiyiz çok şükür böbreklerimde kum çıkması ve çok kilo almam dışındabebeğimin kız olduğu kesinleşti ayrıntılıda dr göbek çevresi biraz geniş ama oda tombiş olduğu için dedi çok şükür kızımın keyfi yerinde ellerini başının üstünde kenetlemiş yatıyodu boyumuz kilomuzda iyiymiş
bana gelince şeker ölçümü,idrar,tam kan testlerimi yineledi dr sadece böbreklerinde kum var suyu bol içmelisin dedi oda zaten hep vardı sorun etmedim en son iş kilo ve tansiyona geldi :18: veeee 82,5u gördük toplamda 10 kg dr bu ay çok almışssın kilona dikkat dedi :18: hoş bende durumun farkındaydım zatentansiyonum vs iyi ama iyiki eşimle gitmişim hem açlık hem koşturma hem saatlerce beklemek çok yordu neyse bunada şükür bizden haberler böyle
haftasonu kısmetse abiden kalanları gözden geçirip ayırıcam artık bir yerden başlamanın zamanı geldi,dün ilk defa kızıma bir parça alışveriş yaptım 5'li zıbın takımı aldım erkek çocuktan sonra kız alışverişi zormuş gözüm yine mavilere gitti hep alışmışızve sonuçta beyaz turkuaz mavi karışık çiçekli bişey aldım çıktım
herkezlere günaydın hayırlı cumalar olsun hepimizin için bir haftayı daha bitirmek üzereyiz gerçi bizde hafta c.tesileri bitiyo ya neyse memur arkadaşlara bugün haftanın son günü mutlu huzurlu geçsin inş.
günaydın canım hadi gözünüz aydın genel olarak güzel haberlerle gelmişsin kiloyıuda artık hızlı almaya başladık sanırım benide uyardı dr son kontorlde ama bende öyle boğazımı kescek kadar bişey yemiyorum zaten o yüzden yapcak bişey yok gelsin kilolargünaydınlarrrr çarşamba site bakımdaydı dünde ben kontroldeydim epey uzak kaldık herkes iyidir inş
biz iyiyiz çok şükür böbreklerimde kum çıkması ve çok kilo almam dışındabebeğimin kız olduğu kesinleşti ayrıntılıda dr göbek çevresi biraz geniş ama oda tombiş olduğu için dedi çok şükür kızımın keyfi yerinde ellerini başının üstünde kenetlemiş yatıyodu boyumuz kilomuzda iyiymiş
bana gelince şeker ölçümü,idrar,tam kan testlerimi yineledi dr sadece böbreklerinde kum var suyu bol içmelisin dedi oda zaten hep vardı sorun etmedim en son iş kilo ve tansiyona geldi :18: veeee 82,5u gördük toplamda 10 kg dr bu ay çok almışssın kilona dikkat dedi :18: hoş bende durumun farkındaydım zatentansiyonum vs iyi ama iyiki eşimle gitmişim hem açlık hem koşturma hem saatlerce beklemek çok yordu neyse bunada şükür bizden haberler böyle
haftasonu kısmetse abiden kalanları gözden geçirip ayırıcam artık bir yerden başlamanın zamanı geldi,dün ilk defa kızıma bir parça alışveriş yaptım 5'li zıbın takımı aldım erkek çocuktan sonra kız alışverişi zormuş gözüm yine mavilere gitti hep alışmışızve sonuçta beyaz turkuaz mavi karışık çiçekli bişey aldım çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?