hadi gözün aydın canım hersey iyiymiş Masallah kiloya gelince bende almışım 2 kg toplamda bulmuşum bea sok oldum
dün benimde detaylım vardı hamdolsun bizimde iyi geçti ama bendeki kansızlık sorunu hep karsıma çıkıyor her gun kırmızı etde yemeliymişim sanki cok yemek yiyormuşum gibi
cicilerinizide güle güle kullanın sonra resmini çekip yollasana cicilerinizin
günaydın canım hadi gözünüz aydın genel olarak güzel haberlerle gelmişsin kiloyıuda artık hızlı almaya başladık sanırım benide uyardı dr son kontorlde ama bende öyle boğazımı kescek kadar bişey yemiyorum zaten o yüzden yapcak bişey yok gelsin kilolar
kızçemizin keyifci canım bi göstermedi kendini nazlı kız keyifçi kız maşallah kızımızza
ay mavilerden sonra zor olur demi ya pembe alışverişler ben şimdiden alıştım valla mavilere alışveriş yaprken pembeleri gözüm hiç görmüyo bile direk erkek kıyafetlerine odaklanmışım heralde
ayy sen nasıl kilo aldın ki resmen aç geziyosun :44: kansızlık bende de var ama ilaç kullanıyorum tabi sende durum farklı
valla papatyam madem kesinleşti bir parça uğur alışverişi olsun dedim oğlumda da aynısını yapmıştım netten bulabilirsem göndereyim foto zira ben işte ciciler evde
biraz önce dayanamadım butikbebe'den kızıma bir sürü esprili bodylerden aldım :)
Günaydınlar. Ne güzel bazı arkadaşlar bebişinin mobilyasını bile almış. Ben maalesef önceden hazırlık yapamayacağım. Biliyorsunuz ki temmuz ayında tayin isteyeceğiz. Kısmet bu ya tam da bebişin doğduğu tarihlere gelecek bu durum. Bir taraftan tercih işlemleri bir taraftan doğum nasıl yaparız bilmem. Bir de tayin olunca 15 gün içinde göreve başlama zorunluluğu var. Işe başlama işlemlerini kucağımdaki bebişle halledeceğim sanırım. Haaa bir de ben yeni evlendim ama tayin isteyeceğimiz için eşya almamıştım. Inşallah gittiğim yerden alacağım, tabi yine kucağımdaki bebişimle. Bunca şeyin üstesinden nasıl gelirim bilmiyorum. Zor günler beni bekliyorum. Ev tut, eşya al, yerleş, yeni bir yere uyum sağla... Bebişimin mobilyasını da ancak doğduktan sonra alabileceğim. Hayırlısıyla bir yerleşebilseydim yeni mekanıma. Doğumumu düşüneyim bu tayin durumunu mu bilemiyorum. Hem temmuz ayı gelsin istiyorum hem de gelmesin. Anlayacağınız karmakarışığım. Iyi dileklerinize ve dualarınıza ihtiyacım var.
2 gundur azıcık birseyler yiyorum sanırım onun etkisi var zira artık vucutmu almak istiyor nedir
bebisim suyu vs. leri kadar nerdeyse kilo almışım gibi geldi bana
aksam resmini cek yarın yolla bebisin cicilerinin olmazmı oyle
bu arada hafta sonu geldi yaba daba duuuuuu
Günaydınlar. Ne güzel bazı arkadaşlar bebişinin mobilyasını bile almış. Ben maalesef önceden hazırlık yapamayacağım. Biliyorsunuz ki temmuz ayında tayin isteyeceğiz. Kısmet bu ya tam da bebişin doğduğu tarihlere gelecek bu durum. Bir taraftan tercih işlemleri bir taraftan doğum nasıl yaparız bilmem. Bir de tayin olunca 15 gün içinde göreve başlama zorunluluğu var. Işe başlama işlemlerini kucağımdaki bebişle halledeceğim sanırım. Haaa bir de ben yeni evlendim ama tayin isteyeceğimiz için eşya almamıştım. Inşallah gittiğim yerden alacağım, tabi yine kucağımdaki bebişimle. Bunca şeyin üstesinden nasıl gelirim bilmiyorum. Zor günler beni bekliyorum. Ev tut, eşya al, yerleş, yeni bir yere uyum sağla... Bebişimin mobilyasını da ancak doğduktan sonra alabileceğim. Hayırlısıyla bir yerleşebilseydim yeni mekanıma. Doğumumu düşüneyim bu tayin durumunu mu bilemiyorum. Hem temmuz ayı gelsin istiyorum hem de gelmesin. Anlayacağınız karmakarışığım. Iyi dileklerinize ve dualarınıza ihtiyacım var.
takma kafana canım benim sende geçici bir yatak alırsın bebisine sonra mobilya işine girersın hem bunlar önemli seyler değil önemli olan bebişine sağlıkla kavuşup evine gelmen
evet biraz fazla koşturmacan olacak belki ama bebisin sağlıklı olsun bak gözünde nasıl kuculur hersey rabbim kolaylığını verir insallah
sende bebise ciciler alırsın mobilya nedirki ben diğer cocuklarımdada gec alışveriş yapmıştım ve doğumdan sonra mobilya almıştım o yüzden hiiic düşünme bunları ve hamişligin keyfine bak neticede 40 hafta kııızzzzz geçip gider zaman
uzat bakim yanagını
günaydın linkini yollasana aldıklarına bizde bakalımmmmmmmmmm
kesinlikle yaba daba duuuuHaftasonu geldi oğlumla bol bol vakit geçiricez sabah ben işe diye çıkıyorum kapı ağzında geldi karnımı sevdi kardeşime iyi bak,o sana emanet gibi bir sürü laf etti şüpheleniyorum bu çocuktan büyüdüde küçüldü sanırım :44:
Anammm beende kendi işim çok diye dertleniyorum boya badana diyorum allah yardımcın olsun senin işin çok daha zormuş
kesinlikle yaba daba duuuuhaftasonu geldi oğlumla bol bol vakit geçiricez sabah ben işe diye çıkıyorum kapı ağzında geldi karnımı sevdi kardeşime iyi bak,o sana emanet gibi bir sürü laf etti şüpheleniyorum bu çocuktan büyüdüde küçüldü sanırım :44:
anammm beende kendi işim çok diye dertleniyorum boya badana diyorum Allah yardımcın olsun senin işin çok daha zormuş
Gunaydinnn.26.haftamdan bi kafami uzatip cikayim dedimm.
Bu arada 24 haftada aldigim 2 kiloya son 1haftada 2 kilo eklemisimbu kadar hizli kilo alabildigime sasirdimm, demekki bundan sonrasi boyle devam etcek
canlar günaydın,cümleten hayırlı cumalarrr
butikbebede herseye baktım karıstırdımmmmmm su internet ne harika birsey alsıverise gitmiş gibi keyif aldım
cicilerinizide güle güle kullanınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?