2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

canım Allah herşeyi öyle kolaylaştırırki şaşırır kalırsın şimdiden sitrese girme benim hamileliğimi öyle bi dek geldiki ayarlasan böyle ayarlanmaz iş ,bide okul var benim tam yazın olacak doğum şimiş haliimle okula gitmek zorunda kalmıyacam. . 32 hafta tam okulda final haftası işten doğum iznine ayrılacam sınavlara girecem. tabi bendede sabah iş ,akşam okul çocuğa kim bakacak kaç yıl ücretsiz izin alsam işe gitmesem akşam okula gidince çocuga kim bakacak gibi bir sürü problem var ama inanki hiç düşünmüyorum allah yoluna koyuyor sitrese girip canımı sıkmıyorum relaks yani. Kızımımı sevip duruyorum.

nagişim şeker yüklemesi yaptırdın mı yaptırdıysan kaç çıktı o kısmı atladım galiba bende baya bi kilo aldım şeker çıkarmı diye de korkmaya başladım bide aile hekimi en son hala çokmu uyuyosun acaba şekerin mi yükseliyo falan demişti ama geçenlerde evde kendim ölçtüm şekerimi yemekten sonra tok karnına 130 çıktı hemşireye söledim gayet iyi çıkmış dedi bakalım şeker yüklemesinde kaç çıkcak
zaman daralıyo evet biz alışverişe ara verdik araştırma yapıyoruz 2 haftadır mobilyalar da ay sonu yada ay başı gelicek ya odanın duvarlarını halledicez bu hafta sonu giyim falanda durduk artık zaten ufak tefek giyimler alınıyo denk geldikçe biberon takımı banyo seti arabası park yatağı vs. bu tars şeyler var alıncak bunları belki kv kp yada görümcem alcak olursa ihtiyac kalsın birazda dedim acele etmeyim hem düzgünce araştırayım odayı mobilyayı bi halledelim sonra da artık kalan ihtiyaçlara bakıcaz Allah nasip ederse

bende şekerden korkuyodum cnm ama açlık79 çıktıda tokluğu hiç hatırlamıyorum tam 4 kez kolumu deldiler bir kezde parmağı kevgire çevirdi ama ses etmedim normalde olsa hır çıkarırdım ama ee daha 3kez daha kan alıcak diye ses etmedim mobilyalar gelince senin işler tıkır tıkır ilerler bir tek onu bekliyosun

kızlar biz oda takımımızı beğendik ama mayıs ayı içinde alıcaz acaba çok mu geç kalmış oluruz?

KIZLAR MERHABA. dün kontrolüm vardı gittim çok şükürü her şey normal çıktı. şeker yüklememi yaptırdım oda normal. yalnız dr un üstüne basa basa söylediği bir konu var asla ve asla tuzu yemeyeceksin dedi. yemeklere koymuyorum dedim, yemeğe koymak ayrı bir şey asla tuz tüketmemek ayrı bir şey, ben sana asla tüketmemen gerektiğini söylüyorum dedi aklım karıştı neden bu kadar üstüne bastı ki... sonra akıntım olduğunu söyledim biraz kokulu dedim oda bir fitil verdi biokadin diye bunu kullan dedi bende prospektüsünü okudum altıktan sonra hamilelikte kullanımı sakıncalıdır diyor ama dr bir bildiği olmasa vermezdi diye düşünüyorum. böyle akıntı şikayeti olan var mı benim gibi:18:

hoşgeldin cnmmm baya yogun geçmiş gunun bellikiii ayyy ya cok özendim şimdi sana bi oğluşun var şimdide bi prensess geliyoooo bu arada bnde 11 kg almısım ama bn almak ıstıyordum zaten
herkezlere günaydın hayırlı cumalar olsun hepimizin için bir haftayı daha bitirmek üzereyiz gerçi bizde hafta c.tesileri bitiyo ya neyse memur arkadaşlara bugün haftanın son günü mutlu huzurlu geçsin inş.
günaydınnnn biz c.tesi çalışanlar olaraktan bizimde haftamız güzel geçsin inş
günaydın herkeslere kocaman sevgiler haftalar hızlı geçiyor günler yavaş yaşlığını belirtisi galiba

günaydın kızlarrr....
bu haftada bitmek üzere çok şükür :)
gunaydııınn şu 30 haftalarıda bi gorsek inşallahhh Allahımın izniyle
cnm Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olan belkıde budur böyle düşün cnm yardıma gelebilecek biri varsa onlar gelsin ..hem bide yeni ev yeni esya güzel bi evlat böyle düşün motive ol iş biter huzurun olsun yeter kı...
Gunaydinnn. 26.haftamdan bi kafami uzatip cikayim dedimm.
Bu arada 24 haftada aldigim 2 kiloya son 1haftada 2 kilo eklemisimbu kadar hizli kilo alabildigime sasirdimm, demekki bundan sonrasi boyle devam etcek

canlar günaydın,cümleten hayırlı cumalarrr

günaydııınnn

Yine güzel bir cuma gününden herkese opüücükkler :)

cumalar güzeldir ama benim için yoguuunn ..bizde seni öpüyoss
kızlar biz oda takımımızı beğendik ama mayıs ayı içinde alıcaz acaba çok mu geç kalmış oluruz?
cnm nisan da alsan sanki daha iyi ne kadar surede gelır nasıl kurulur yerlestır temızle bn aldım kururlu suan ama eksiği çok var yatagı ona göre uyku seti vs vs..gerçi mayıs da cok gec degıl ama nolur nolmaz hem cok yorulmazsın zaten o zaman daha cok şiscez nasıl yapıcaksın

alıcağım yerde yatak uyku seti herşeyi dahil.. bebeğin odasına boya badana ve bi duvarına dekoratif kağıt yaptırıcaz o yüzden anca mayısa yetiştiririz gibime geliyor...çalışınca herşeyi yetiştirmek zor oluyor malesef daha iatediğimiz duvar kağıdını bile bulamadık

bende deli gibi akıntı var süt gibi ama kötü koku yok.. gebelik mantarı oldum ben hani şu hiç geçmeyenlerden... doktor sürekli fitilimi değiştiriyor ama hiç bir işe yaramıyor malesef sürekli bir kaşıntı hali özellikle akıntım olduğu zaman kaşıntıdan ölüyorum kendi kendimi telkinde bulunuyorum son 16 hafta sık dişini vs vs diye diye başka çare yok çünkü....

inş canım ya valla dört gözle mobilyamızı bekliyorum bende gerçi daha odanın duvarlarını halletmedik ama oda bu hafta olucak inş. şeker yüklemesinde kaç kez kan alıyolar öyle ya bana doktor sabah aç karnına gel dedi önce bi kan alıcaz dedi sonra glukozu içcen tekrar kan alcaz dedi anemmm iğneden nefret ediyorum ya
yok canım geç kalmış olmazsın bence bizimde mart sonu yada nisan başı gelicek mobilyalarımız yapılıyo şuanda ben erken istedim biraz galiba nisan mayız idaal mobilyalar için mayısında sonuna kalma bence çünkü ağırlaşcaz ve havalar ısıncak zorlaşcak bizim için herşey biz dedik gelsin mobilya yerleştirelim hazirana Allah nasip kısmet ederse hazır şekilde girmek istiyorum sıcaklardan hiç bişey yapamıcaz gibi geliyo hazır olsun dedik

dr ndan memnunsan ona güvenebilirsin cnm ..diğer şeylerinde normal zaten çok şükür gözün aydın ilacı kullan bakalım ..sağlılkla alalım inş kucağımıza

aynen cnm çalışınca çoook zor haftanın 6 gunu çalışıyorum inan kara kara düşünüyorum nasıl yapıcam daha sonra dıye ama Allah yardım eder ne yapim ...bizde badana yapıcaz nisan sonunda hem bebiş gelene kadar yeni mobilya kokusu badana kokusu gıder ferah ferah temız temız otururuz nasipse...

Hayırlı cumalar herkese kızlar alışverişinizi bitirmek üzeresiniz heralde. Bende iş yok daha bir çöp bile almadım oğluma. Heralde anneanneye güveniyoruz. Annem çıldırmış gibi alışveriş yapıyo torununa herbişeylerini almış kıyamam ona. Ee biyandanda ablam alıyo o yüzden ben rahatım. Kv de benden rahat parası çok kıymetli. Kadının ilk torunu ama hiç umursamıyo. Diyoki sana 50 lira veriyimde git çocuğuna bişeyler al. Tabi benim o parayı almayacağımı biliyo. İnsan işte ister istemez bekliyo. Umursanmadığım içinde üzülüyorum

Günaydın güzel anneler
Günaydın tatlım

masallah cnm yaa annen ve ablan ne kadar düşünceli bnm kv aldı bikaçşey bide yelek süeter ördü yeter şimdilik..üzülme cnm amaaan valla bak sende onu umursam bn zaten oyle ınsanlara uyuz oluyorum ne var yani ufakta olsa bişey alıp sevindirsen sanki başkasının torunu o yüzden boşver sevmeye gelince severler ama

bebişe kimin bakacağını düşünecek olsam oturur ağlarım artık. Doğum sonrası ancak 2,5 / 3 ay kadar bakabileceğim. Ondan sonra ne annem ne de kaynanam müsait bakmaya. Ya bakıcıya ya da özel kreşe emanet edeceğim yavrumu. Asıl zorluklar bebiş doğunca başlayacak hayırlısı bakalım.

Benimde cevremden kimse bir igne almadı daha.... Insan bekliyo ister istemez kucuk bi parca bile gonlumuzu alir ama yok... Esim abisinin cocuguna hersey almis bekarken ilk amca olmanin heyecaniyla.... Kaynimda ilk kez amca oluyor ama iste fark... Birde esim israrla abisinin ismini koymak istiyo gelde sinir olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…