- 30 Aralık 2011
- 256
- 192
- 323
Yine güzel bir cuma gününden herkese opüücükkler :)
Günaydınlar. Ne güzel bazı arkadaşlar bebişinin mobilyasını bile almış. Ben maalesef önceden hazırlık yapamayacağım. Biliyorsunuz ki temmuz ayında tayin isteyeceğiz. Kısmet bu ya tam da bebişin doğduğu tarihlere gelecek bu durum. Bir taraftan tercih işlemleri bir taraftan doğum nasıl yaparız bilmem. Bir de tayin olunca 15 gün içinde göreve başlama zorunluluğu var. Işe başlama işlemlerini kucağımdaki bebişle halledeceğim sanırım. Haaa bir de ben yeni evlendim ama tayin isteyeceğimiz için eşya almamıştım. Inşallah gittiğim yerden alacağım, tabi yine kucağımdaki bebişimle. Bunca şeyin üstesinden nasıl gelirim bilmiyorum. Zor günler beni bekliyorum. Ev tut, eşya al, yerleş, yeni bir yere uyum sağla... Bebişimin mobilyasını da ancak doğduktan sonra alabileceğim. Hayırlısıyla bir yerleşebilseydim yeni mekanıma. Doğumumu düşüneyim bu tayin durumunu mu bilemiyorum. Hem temmuz ayı gelsin istiyorum hem de gelmesin. Anlayacağınız karmakarışığım. Iyi dileklerinize ve dualarınıza ihtiyacım var.
aynen öyle oluyo bilgecim dün arkadaşın kızına doğum günü hediyesi almakta bile zorlandık oyuncak istemişti 1 yaş kız oyuncağı bakıyoz bakıyoz yok bulamadık mutlaka vardırda biz bulamadık çünkü evdeki paşa,etrafımızda tüm arkadaşlarımızkiler paşa olunca kız konusunda oldukça acamiyiz
rahatı yerinde teyzesi epey naz yaptı ama 24e ramak kala öğrenebildik bunada şükür
sen tam oğlan anası oldun ondan pembişleri gözün görmüyoşaka maka zaman daralıyo 6.ayımızı bitiriyoruz bende artık ufaktan başlasam iyi olacak en azından evdekileri falan elden geçireyim hepsi sona kalırsa hem sıcak hem göbek kendi başıma işim zor
papatyam (tecrübeli anne) sen ne diyosun bu konuda dah erken mi başlayayım mı bir yerden
nagişim şeker yüklemesi yaptırdın mı yaptırdıysan kaç çıktı o kısmı atladım galiba bende baya bi kilo aldım şeker çıkarmı diye de korkmaya başladım bide aile hekimi en son hala çokmu uyuyosun acaba şekerin mi yükseliyo falan demişti ama geçenlerde evde kendim ölçtüm şekerimi yemekten sonra tok karnına 130 çıktı hemşireye söledim gayet iyi çıkmış dedi bakalım şeker yüklemesinde kaç çıkcak
zaman daralıyo evet biz alışverişe ara verdik araştırma yapıyoruz 2 haftadır mobilyalar da ay sonu yada ay başı gelicek ya odanın duvarlarını halledicez bu hafta sonu giyim falanda durduk artık zaten ufak tefek giyimler alınıyo denk geldikçe biberon takımı banyo seti arabası park yatağı vs. bu tars şeyler var alıncak bunları belki kv kp yada görümcem alcak olursa ihtiyac kalsın birazda dedim acele etmeyim hem düzgünce araştırayım odayı mobilyayı bi halledelim sonra da artık kalan ihtiyaçlara bakıcaz Allah nasip ederse
kızlar biz oda takımımızı beğendik ama mayıs ayı içinde alıcaz acaba çok mu geç kalmış oluruz?
hoşgeldin cnmmm baya yogun geçmiş gunun bellikiii ayyy ya cok özendim şimdi sana bi oğluşun var şimdide bi prensess geliyoooogünaydınlarrrr çarşamba site bakımdaydı dünde ben kontroldeydim epey uzak kaldık herkes iyidir inş
biz iyiyiz çok şükür böbreklerimde kum çıkması ve çok kilo almam dışındabebeğimin kız olduğu kesinleşti ayrıntılıda dr göbek çevresi biraz geniş ama oda tombiş olduğu için dedi çok şükür kızımın keyfi yerinde ellerini başının üstünde kenetlemiş yatıyodu boyumuz kilomuzda iyiymiş
bana gelince şeker ölçümü,idrar,tam kan testlerimi yineledi dr sadece böbreklerinde kum var suyu bol içmelisin dedi oda zaten hep vardı sorun etmedim en son iş kilo ve tansiyona geldi :18: veeee 82,5u gördük toplamda 10 kg dr bu ay çok almışssın kilona dikkat dedi :18: hoş bende durumun farkındaydım zatentansiyonum vs iyi ama iyiki eşimle gitmişim hem açlık hem koşturma hem saatlerce beklemek çok yordu neyse bunada şükür bizden haberler böyle
haftasonu kısmetse abiden kalanları gözden geçirip ayırıcam artık bir yerden başlamanın zamanı geldi,dün ilk defa kızıma bir parça alışveriş yaptım 5'li zıbın takımı aldım erkek çocuktan sonra kız alışverişi zormuş gözüm yine mavilere gitti hep alışmışızve sonuçta beyaz turkuaz mavi karışık çiçekli bişey aldım çıktım
günaydınnnn biz c.tesi çalışanlar olaraktan bizimde haftamız güzel geçsin inşherkezlere günaydın hayırlı cumalar olsun hepimizin için bir haftayı daha bitirmek üzereyiz gerçi bizde hafta c.tesileri bitiyo ya neyse memur arkadaşlara bugün haftanın son günü mutlu huzurlu geçsin inş.
günaydın herkeslere kocaman sevgiler haftalar hızlı geçiyor günler yavaş yaşlığını belirtisi galiba
gunaydııınn şu 30 haftalarıda bi gorsek inşallahhh Allahımın izniylegünaydın kızlarrr....
bu haftada bitmek üzere çok şükür :)
cnm Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı olan belkıde budur böyle düşün cnm yardıma gelebilecek biri varsa onlar gelsin ..hem bide yeni ev yeni esya güzel bi evlat böyle düşün motive ol iş biter huzurun olsun yeter kı...Günaydınlar. Ne güzel bazı arkadaşlar bebişinin mobilyasını bile almış. Ben maalesef önceden hazırlık yapamayacağım. Biliyorsunuz ki temmuz ayında tayin isteyeceğiz. Kısmet bu ya tam da bebişin doğduğu tarihlere gelecek bu durum. Bir taraftan tercih işlemleri bir taraftan doğum nasıl yaparız bilmem. Bir de tayin olunca 15 gün içinde göreve başlama zorunluluğu var. Işe başlama işlemlerini kucağımdaki bebişle halledeceğim sanırım. Haaa bir de ben yeni evlendim ama tayin isteyeceğimiz için eşya almamıştım. Inşallah gittiğim yerden alacağım, tabi yine kucağımdaki bebişimle. Bunca şeyin üstesinden nasıl gelirim bilmiyorum. Zor günler beni bekliyorum. Ev tut, eşya al, yerleş, yeni bir yere uyum sağla... Bebişimin mobilyasını da ancak doğduktan sonra alabileceğim. Hayırlısıyla bir yerleşebilseydim yeni mekanıma. Doğumumu düşüneyim bu tayin durumunu mu bilemiyorum. Hem temmuz ayı gelsin istiyorum hem de gelmesin. Anlayacağınız karmakarışığım. Iyi dileklerinize ve dualarınıza ihtiyacım var.
Gunaydinnn.26.haftamdan bi kafami uzatip cikayim dedimm.
Bu arada 24 haftada aldigim 2 kiloya son 1haftada 2 kilo eklemisimbu kadar hizli kilo alabildigime sasirdimm, demekki bundan sonrasi boyle devam etcek
canlar günaydın,cümleten hayırlı cumalarrr
cnm nisan da alsan sanki daha iyi ne kadar surede gelır nasıl kurulur yerlestır temızle bn aldım kururlu suan ama eksiği çok var yatagı ona göre uyku seti vs vs..gerçi mayıs da cok gec degıl ama nolur nolmaz hem cok yorulmazsın zaten o zaman daha cok şiscez nasıl yapıcaksınkızlar biz oda takımımızı beğendik ama mayıs ayı içinde alıcaz acaba çok mu geç kalmış oluruz?
cnm nisan da alsan sanki daha iyi ne kadar surede gelır nasıl kurulur yerlestır temızle bn aldım kururlu suan ama eksiği çok var yatagı ona göre uyku seti vs vs..gerçi mayıs da cok gec degıl ama nolur nolmaz hem cok yorulmazsın zaten o zaman daha cok şiscez nasıl yapıcaksın
KIZLAR MERHABA. dün kontrolüm vardı gittim çok şükürü her şey normal çıktı. şeker yüklememi yaptırdım oda normal. yalnız dr un üstüne basa basa söylediği bir konu var asla ve asla tuzu yemeyeceksin dedi. yemeklere koymuyorum dedim, yemeğe koymak ayrı bir şey asla tuz tüketmemek ayrı bir şey, ben sana asla tüketmemen gerektiğini söylüyorum dedi aklım karıştı neden bu kadar üstüne bastı ki... sonra akıntım olduğunu söyledim biraz kokulu dedim oda bir fitil verdi biokadin diye bunu kullan dedi bende prospektüsünü okudum altıktan sonra hamilelikte kullanımı sakıncalıdır diyor ama dr bir bildiği olmasa vermezdi diye düşünüyorum. böyle akıntı şikayeti olan var mı benim gibi:18:
inş canım ya valla dört gözle mobilyamızı bekliyorum bende gerçi daha odanın duvarlarını halletmedik ama oda bu hafta olucak inş. şeker yüklemesinde kaç kez kan alıyolar öyle ya bana doktor sabah aç karnına gel dedi önce bi kan alıcaz dedi sonra glukozu içcen tekrar kan alcaz dedi anemmm iğneden nefret ediyorum yabende şekerden korkuyodum cnm ama açlık79 çıktıda tokluğu hiç hatırlamıyorum tam 4 kez kolumu deldiler bir kezde parmağı kevgire çevirdi ama ses etmedimnormalde olsa hır çıkarırdım ama ee daha 3kez daha kan alıcak diye ses etmedim mobilyalar gelince senin işler tıkır tıkır ilerler bir tek onu bekliyosun
yok canım geç kalmış olmazsın bence bizimde mart sonu yada nisan başı gelicek mobilyalarımız yapılıyo şuanda ben erken istedim biraz galiba nisan mayız idaal mobilyalar için mayısında sonuna kalma bence çünkü ağırlaşcaz ve havalar ısıncak zorlaşcak bizim için herşey biz dedik gelsin mobilya yerleştirelim hazirana Allah nasip kısmet ederse hazır şekilde girmek istiyorum sıcaklardan hiç bişey yapamıcaz gibi geliyo hazır olsun dedikkızlar biz oda takımımızı beğendik ama mayıs ayı içinde alıcaz acaba çok mu geç kalmış oluruz?
dr ndan memnunsan ona güvenebilirsin cnm ..diğer şeylerinde normal zaten çok şükür gözün aydın ilacı kullan bakalım ..sağlılkla alalım inş kucağımızaKIZLAR MERHABA. dün kontrolüm vardı gittim çok şükürü her şey normal çıktı. şeker yüklememi yaptırdım oda normal. yalnız dr un üstüne basa basa söylediği bir konu var asla ve asla tuzu yemeyeceksin dedi. yemeklere koymuyorum dedim, yemeğe koymak ayrı bir şey asla tuz tüketmemek ayrı bir şey, ben sana asla tüketmemen gerektiğini söylüyorum dedi aklım karıştı neden bu kadar üstüne bastı ki... sonra akıntım olduğunu söyledim biraz kokulu dedim oda bir fitil verdi biokadin diye bunu kullan dedi bende prospektüsünü okudum altıktan sonra hamilelikte kullanımı sakıncalıdır diyor ama dr bir bildiği olmasa vermezdi diye düşünüyorum. böyle akıntı şikayeti olan var mı benim gibi:18:
alıcağım yerde yatak uyku seti herşeyi dahil.. bebeğin odasına boya badana ve bi duvarına dekoratif kağıt yaptırıcaz o yüzden anca mayısa yetiştiririz gibime geliyor...çalışınca herşeyi yetiştirmek zor oluyor malesef daha iatediğimiz duvar kağıdını bile bulamadık
Günaydın tatlımGünaydın güzel anneler
Hayırlı cumalar herkese kızlar alışverişinizi bitirmek üzeresiniz heralde. Bende iş yok daha bir çöp bile almadım oğluma. Heralde anneanneye güveniyoruz. Annem çıldırmış gibi alışveriş yapıyo torununa herbişeylerini almış kıyamam ona. Ee biyandanda ablam alıyo o yüzden ben rahatım. Kv de benden rahat parası çok kıymetli. Kadının ilk torunu ama hiç umursamıyo. Diyoki sana 50 lira veriyimde git çocuğuna bişeyler al. Tabi benim o parayı almayacağımı biliyo. İnsan işte ister istemez bekliyo. Umursanmadığım içinde üzülüyorum
canım allah herşeyi öyle kolaylaştırırki şaşırır kalırsın şimdiden sitrese girme benim hamileliğimi öyle bi dek geldiki ayarlasan böyle ayarlanmaz iş ,bide okul var benim tam yazın olacak doğum şimiş haliimle okula gitmek zorunda kalmıyacam. . 32 hafta tam okulda final haftası işten doğum iznine ayrılacam sınavlara girecem. Tabi bendede sabah iş ,akşam okul çocuğa kim bakacak kaç yıl ücretsiz izin alsam işe gitmesem akşam okula gidince çocuga kim bakacak gibi bir sürü problem var ama inanki hiç düşünmüyorum allah yoluna koyuyor sitrese girip canımı sıkmıyorum relaks yani. Kızımımı sevip duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?