2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

bizimde abimizin odası var,kardeşi yanında yatsın çok istiyo belki mobilya beşiği onun odasına kurabilirim ikna olsun diye ama yatağımın yanında park yatakta olur kızcem gece odalar arası mekik dokuyamam başkada bişeye ihtiyaç olursa çıkar alırım babası bakarken birkaç badi ve gezmelik kıyafet almalıyım onun dışında herşeyi tam

ayy bu arada herkes diyo hediye gelenleer var bana oğlumda doğmadan bir çöp alan olmadı annem hariç bunda da kimse bişey almadı almazlarda yani boşuna beklemeyim

Sus kizz bu son gezmemdi zaten aileler bi daha gelmeyin artik dediler nisan da gec degil canim, mayis sonuna hazir olalim da ne olur ne olmaz

Evet canim haklisinn, insallah hepimiz vaktiyle saglikli dogumlar yaparizz

daha ne gezceb be bilmiyoorum cnm yaa içimdeki heves gitti sanki biraz bnde anlamadım ki gerçi nisanda geldi sayılır ne yapsam biraz cicilere bakıp motive mi, olsam acep

büyüyünce unuturlar tertemiz kıyafetleri tabi ki kullanacaksın,neden ziyan olsun yazık günah.
benim oğlum 20 aylık, ikinci de oğlan olacak inşallah ben hiçbirşey almadım o yüzden. sadece hastane çıkışı ve battaniye alırım.

ben de soğuk almışım, basit bir öksürük zannederken geçmeyince göğüs hastalıklarına gittim. zatürre geçiriyormuşum. mecburen antibiyotik verdi. başka türlü geçmezmiş, ciğerimde iltihap varmış. hamilelere verilebilen bir antibiyotik.. keşke hiç içmek zorunda kalmasaydım ama maalesef bünyemiz zayıf olduğu için hastalıklar bizi kolay yakalıyor ve zor bırakıyor

bacılarım günaydın,hayırlı sabahlar,hayırlı haftalarımız olsun bacımmm

günaydınlar herkese mutlu,huzurlu bir hafta diliyorum

günaydınnn iyi sabahlar stresten uzak neşemizin eksik olmadığı bir hafta olsun

tünaydınlar.. selamlar.. su gıbı akan, hayırlı güzel bır hafta olsun inşallah..

bilgecim hayırlı olsun rüzgarın odası şimdiden. mobılya eli kulağında zaten. duvarlar buyuk işti bitmiş. artık aksesuar ve süslemeye kalmış iş.

canım yaaa.. ne tatlı dımı ben bır dolabımız var gıdıp gelıp kızımın dolabını sevıyorum :) onların herşeylerı ayrı ballı maşallah.. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasıp etsın hepimize.
canım halıya bayıldım ama cok pahalı benim fikrim ben olsam o rakamı vermem. oglusa daha faydalı seyler alınır o paraya. halıdan bır haber olacak çocuk sonuçta. duvar desenınız cok avantajlı yıldızlı bırseyler bulmak cok ıhtımal, varsın adını yazmasın.

nagicim, bu duygu ınıs cıkısları bıtmek bılmıyor zaten. an geliyor karabulutlardayız an geliyor kuşlar bocukler cıvıldıyor. sıkma canını canım. oyleyken yapma zaten alısverıs. iyi moddayken tadına vara vara yap alısverısını.
kimin ne dediğinede bakma Allah aşkına. kilo aldık, kız anneleri birazda yüzümüz çarşamba pazarına dondu :) evet moralı bozuluyor ınsanın ama bız bebeklerımız, canlarımız ıcın bunları yaşıyoruz.
inan suan kendime bakamıyorum bıle acaıp bıseye donuştum aynaya bakasım gelmiyor. ama tontişimi dusununce ''aman aman benım kızıma annesını cadıya mı cevırıyor'' dıyor guluyorum :) napıcaz ki başka :)

oh oh ohhhh hayırlı olsun canım. Rabbim huzurla, sağlıkla, mutlu yaşamayı nasip etsin size. ne güzel zamanlama oldu valla prenses gelene kadar sizde eve bayag bayag adapte olursunuz. güle güle oturun canım

ohh imrendim zaten iki gundur piknik diyip duruyorum güzel güzel temiz hava almışsınızdır anne oğul :)
canım ıcını ferah tut güzel seyler dusun o kaka kabuslar bende de bazen oluyor etkilenmemek lazım. cok normal aslında aklımız hep onlarda ıyıler mı dıye. endişelerimizde rüyalarda buluyor devamlı bızı.
Amin canım.. Rabbim yavrularımızı bızı ve eşlerimizi korusun. hayırlar nasıp etsın bızlere..

selammmm :) eee bitmiş alışveriş. resim resim resim hani cicileri bizde görelim.
canım çanta nasıl bısey aldın. ben cok bakıyorum çanta ama hıc ıcıme sınen uygun fıyatlı bısey bulamadım.
Yok yaaaaa gecmiyorrrr acaip bir özlem var ondan bıze gecmıyor zaman. dısardan demesi kolay az kaldı dıye. asker gıbı gun sayıyorummmm

ohh imrendim zaten iki gundur piknik diyip duruyorum güzel güzel temiz hava almışsınızdır anne oğul :)
canım ıcını ferah tut güzel seyler dusun o kaka kabuslar bende de bazen oluyor etkilenmemek lazım. cok normal aslında aklımız hep onlarda ıyıler mı dıye. endişelerimizde rüyalarda buluyor devamlı bızı.
Amin canım.. Rabbim yavrularımızı bızı ve eşlerimizi korusun. hayırlar nasıp etsın bızlere..

ayyy cnm valla bnde gecen hafta demiştim eşime cnm mangal istedi diye kısmet düneymiş kv görümce kaynım kp enişte baya kalabalıktı güzel geçti bnm için..şu rüyalarım bitse zaten yani kabuslarım hep kötü hep kaka şeyler birazda iyi görsem yaaa (( amiiin cnmm

buffy aynen anlattığın gibiyim zombi gibi geziyorum ortalarda ektradan herkese herşeye gıcığım

acaba izin alıp kızcemle biraz gezip alışverişmi yapsak iyi gelir iki hatun milletine

gecen depoya ınmıstık hatta baktım koca torba mangal komuru komurumuz bilem hazırmıssssss :84: dedim şöyle sabahtan aksama kendimi doğaya salmak istiyorum :) bunaldım evde.
eşim benden cok bayılıyor aslında pikniğe ama ev rezil durumdaydı toparlamaya çalışıyoruz. dun butun gun temızlık yaptım :26: aksamada ağrılar biz geldikkkkk yaptılar.
güzel seyler dusunurek uyu canım. ben artık oyle yapıyorum kabus görmemek ıcın. ayyyy bu arada dun gece elim karnımda kızımı severken uyandım. uykumda bıle sevıyorum kuzucuğumu :)

buffy aynen anlattığın gibiyim zombi gibi geziyorum ortalarda ektradan herkese herşeye gıcığım

acaba izin alıp kızcemle biraz gezip alışverişmi yapsak iyi gelir iki hatun milletine

ayyy çıkın valla kokoş kokoş ciciler alın sefanız olsun. kesinlikle iyi gelir.
valla bazen nasıl batıyor ınsanlar gırtlaklayasım geliyor
ama en guzelı bu donemde ya muhattap olmayacaksın gıcıkyus ınsanlarla ya da kulağını kapıtacaksın cok ta lili diceksin

sağol canım benim ya valla büyük bir yük kalktı üstümüzden çok şükür sabahta mobilyacı aramış cila atılcakmış bugün gelin demiş iş çıkışı direk mobilyacıya gidicez hafta sonuna yetişir sanırım mobilyalarımızda cokta acelesi yok gerçi odayı hazırladık ya halı dediğin gibi çok pahalı geldi bana acıkcası ben halı fiyatını 150-200 civarı bişey düşünüyodum çünkü çok büyük bi halıda istemiyorum mobilya bi gelsinde küçüccük almayı düşünüyorum eşimede mail attım bu halıyı oda çok beğenmiş alalım hemen diyo yok dedim araştıralım önce
çok heycanlı gerçekten de ya sabah gözümü açar açmaz kendimi oğluşun odasında buldum eve ayrı bi hava kattı inş sağ salim gelsinde bebişlerimiz
sende ne var ne yok bakalım görüşemiyoruz epeydir. alışverişler nasıl gidiyo biz durdurduk alışverişi odayla ilgileniyoruz şu ara

dur ben bir şansımı deneyeyim zaten amirde ben bugünlerde seni iyi görmüyom dediydi

ay nagişim çık dolaş valla nasıl canım çekti şimdi senden imkanın varsa kaçırma

imkanım varmı bilmiyorum da çıkayım desem çıkma demez ama insanda belki çok ihtiyacım olur hakkım saklı kalsın diyo içinden bilemedim ki şimdi ben öğlen yemekte dedim 19 mayıs haftası benim şafak tamam ama iyi olursam haziran sonu dedim oda mayısta izne ayrılıcam 1-2 hafta idare et dedi güldük kızıda hamile ama ilk gebeliği ve herşeyi yolunda benim gibi ağır ilerlemiyo (ilkimde bende at gibiydim heyyy ne günlerdi yaşlandık mı ne ) onunla kıyaslıyo olabilir beni

bende bendeeee çıkmak istiyorum artıkın içimdeki stresi atmak istiyorum hevesim gittiiiii sanki bebğime bişey almak gelmiyo demiymde ne bilim nisana şartladım heralde kendimi...bide kızzz 23 son mu oluyor bizim için normaldeeeee

evet sevgicim resmi süreç bizim için 23 mayısta başlar ama çalışmak istersek o hafta çalışabilir raporu almamız gerekiyo

doğru sölüyosun canım ya insan daha zor zaman olursa diye izin kullanmaktan kaçınıyo iyi mi yapıyoruz öyle düşünmeklede kötü mü yapıyoruz bilmiyorum ya benimde 15 mayıs gibi rapor tarihim bakalım dr konuçcam bu gittiğimde doğuma 3 hafta kalaya kadar çalışabilir alcam sende iyi olursan öyle yap doğumdan sonra bari daha çok vakit geçirirz bebişlerle canım bi hamileliğin diğerini tutmaabilirmiş ama benim dr öle sölemişti ilk gebelik çok iyi geçerken ikinci sıkıntılı olabilir yada tam tersi de olabilir demiişti sanki çok yaşlımışın gibi konuşuyon nagişim ya

benimde 19 mayıs haftası çalışabiliri almam lazım inş iyi olurumda çalışırım dün eşimede söyledim bir iki iş bağlayında kızım bari 6 aylık olana kadar çalışmayayım dedim (hem sabit işi var hemde ek işi ek iş bazen çok karlı olabiliyor ) oda sen canını sıkma falan dedi anlıcan dişimi sıkabildiğim sürece çalışırım yeterki sonra bebeğimle uzun kalabileyim
yaşlılık değilde bilgecim şikayette etmek istemem ama uzun lafın kısası ilk gebeliğimde farklı ne yapayım Allah neleğimede banada sağlık versin geçecek hepsi

evet sevgicim resmi süreç bizim için 23 mayısta başlar ama çalışmak istersek o hafta çalışabilir raporu almamız gerekiyo
bnde böyle hesapladım fekat bnde haziran 8 ne kadar calışayım diyorum tam maas alırım hem eşim istemiyor işte fazla kasmaya gerek yok diyor ama Allah ım o günleri gösterirse eşimi dinlemem zati tam mayışımı alır çıkarım paşalar gibi 3,5 kurus da 3,5 kurus tur ama

bencede canım mobilya geldikten sonra secım daha ıyı olur. cok aceleye gerek yok halı ıcın. ben tadilatta devamlı resim cekıyordum ana urunlerın dışarı alısverıse cıktıgımda da hep numune gıbı bakıyordum. dısardan bakarsanız, odanın mobılya, parke ve duvar resmını cek yakından halılarla uyum karşılaşması yaparsınız.

aman eşine göstermeseydin eşler deli bu konuda alalım da alalım dıye tutturuyorlar :)))

bizde ağırlaştırdık alısverısı bıraz. gecen hafta esimin amcasının eşi bıseyler yollamış orme yelekler falan ıyı oldu benım elımden gelmiyor yelek bakıp duruyordum. o gelenler yeter gıbı bence. daha yıkamadım cıcılerı ama dolaba koymaya başladım kıyafetler yeter gıbı geliyor bana. ilaveten badi ve patiksiz alt lazım bırkac tane. onumuzdekı ay da banyo bıberon malzemelerinı alırız dıye duşundum. onlara hala bakıyorum. kremler losyonlar cok pahalı :26: çanta da bulamadım güzel ve uygun fıyatlı.
doabının resmını ceker koyarım birazdan hatta teyzesı :)

bu arada 3 gundur bende inanılmaz bır bas ağrısı var. diğer ağrılara dayanıyorumda bu baş ağrısı ıle ne yapıcam bılmıyorum beynım ucucak gıbı sankı

dur ben bir şansımı deneyeyim zaten amirde ben bugünlerde seni iyi görmüyom dediydi

bende ıyı gormuyorum senı nagiş sana acil alışveriş reçetesi yazıom

az kaldı canım bak nerdeyse 3 ay dicez mart bittimi 3 hesapla temmuza girdik mi gerisi kolay Allah izin verirse
bizimde kremiz olduğundan doğumdan önce ne kadar çalışsam kardır diyorum sonra rapor prası 4 aylık toplu alıcam o 4 ay kredileri napıcaz bakalım Rabbim koalylık verir inş hepimize de
bende c.tesi günü yeni müdürümle konuştum rapor olayını sen kendini iyi hissedene kadar gelme ben idare ederim her türlü dedi sağlık ve bebek herşeyden önemli şuan senin için dedi doğum raporun bitsede doktordan raporunu uzatırsın hem 1 aylıkta senelik iznin olucak falan dedi bakalım napıcaz rapordan sonra

senin gibi doğum sonrası işe geri dönmücek olsam inan dolduğu gün çıkarım 1 gün bile beklemem o zaman gelsin hele sağlık durumumuza göre bakarız artık

hahaha valla haklısın iyi değilim ben
bu arada senin yaptığın mantıklı geldi aslında eşyaşlarını bende dolaba yerleştirsem en azından ne var ne yok eksiklerimi görürüm

ay canım valla daha çok eksiklerimiz var banyo grubundan benimde gözüm korkuyo açıkcası birde biberon grubu korkutuyor görümcem geçenlerde alma artık bişey bizlerde alıcaz maaşları alalım alışverişe çıkalım falan dedi bide şu banyo ve biberon gurubundan korktuğumu ne alıncak bilmediğimi falan söledim alma onları bakarız beraber alırız falan dedi ya bakalım napıcak onlarıda görümcem alırsa süper olucak açıkcası
mobilyalar gelince bende yıkayıp ütüleyip yerleştireyim istiyorum
halı perdeyide geçenlerde dayımla yengem biz alalım dediler ama her zaman başbakan gibi vaatlerde bulunup bişeycik yapmazlar o yüzden pek bi beklentim yok onlardan valla oğluşa aldığım hiç bişey koymuyo ama dışardan gelen küçücük bi hediye bile beni çok mutlu ediyo yengem örme yelek almış hediye o kadar çok ördü ki annem komşularımızda örmüşler sağ olsunlar vermediler göstermedilerde ama sölüyolar bizde örüyoz diye ona rağman bi yeleğe bile nasıl sevindim çevremizde bu konuda hiç destekçimiz yok bizim ilk defa işte yıllardır kaynım mobilyayı aldı bi onu gördük
babanede göndermişti kızçeye hediyeler dimi şimdi de amcadan gelmiş aman yapsınlar bişeyler ya
bu arada epeydir resimlerini eklemiyosun ekle de görelim bizde kızçemizin cicilerini bizimde odamız gelsin eklicem resimlerini inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…