canım hayırlı olsun,içiniz açılsın oohhhh yueni temiz ev,uğur getirsin
bebişim günaydınn,bakıom rüyalara eynı gidiyoben de geçen kocaya dedim seni basıyodum diye,popon açıkta kalmış diyo,Allahın izniyle bebişlerimizzi kuucağımıza alsak onlara odaklansak sevgican benim de kızım hani yemek zamanı geldiğinde bi hareketler yapıyo nerde kaldı der gibi, çok şükür havalar güzelleşti ya evde duramıyom,ekmek de alınacak olsa ben gideyim diyom eşime iyice kudurdum
benimde çok acıyo geriliyo resmen
inşallahhh cnmmm inşallahh zaten bi kurtulamadım şu rüyalardan hep kötü rüyalar görüyorum hayır olsun inşcanım benim dün hareketleri hissetmedim demişsin ya onun piskolojisiyle rüyalar görümüşsündür neyseki hepsi rüya canım üzme kendini rüyalar için herişey güzel olucak Allah ın izniyle güzel şeyler düşünelim
canım hayırlı olsun,içiniz açılsın oohhhh yueni temiz ev,uğur getirsin
bebişim günaydınn,bakıom rüyalara eynı gidiyoben de geçen kocaya dedim seni basıyodum diye,popon açıkta kalmış diyo,Allahın izniyle bebişlerimizzi kuucağımıza alsak onlara odaklansak sevgican benim de kızım hani yemek zamanı geldiğinde bi hareketler yapıyo nerde kaldı der gibi, çok şükür havalar güzelleşti ya evde duramıyom,ekmek de alınacak olsa ben gideyim diyom eşime iyice kudurdum
ben 2012'de sezeryan oldum,şimdi dikiş yerlerim acımaya başladı
bilmiyorum ki doğunca mı daha kolay olacak, her türlü işimiz zor..
sanada iyi pazarlar tatlım benimki hep aşağıda oynuyor bide arada hep titreme yapıyo anlamadım gitti:)
kizlar bisi dicem kizima bikac alisveris yaptim ananeside almis bende oglumdan kalanlari cikardim sectim minik kiyafetleri mavili turunculu yesilli hepsi ayy bi dunya kiyafet oldu yikadim tekrardan bi utu yapcam penye battaniyeye ihtiyacim var 3tane var biri yeni ikisi abiden kalan ince polar bitane kalin polar 3tane sampuan kuvet vs bakim urunleri abisininkileride kullanir..bende doguma yakim hastane cikisi minik elbiseler bide kucuk besik istiyorum oyun parki var abiden kaln kucuk besikte var ama eltime vermistim daha kullanmam onu biraz eskimis...yani cok bi masrafi olmuyor kizimin ama vicdan azabi yapiyorm kendime oglumda magazayi kaldirip gelmistim kizimda cok bisi almiyorum diye haksizlikmi yapiyorum kizima ama bi ihtiyacta yok kalmiyor abisininkileri kullaninca sonucta onlarda cok guzel atamamki napicam bilemedim valla bi akil verin
Selaaaammben geldim. Dun bursadan geldik bugun de temizlige giristim tabiii
Bu arada alisverisimizi epey tamamladik, bornoz takimimiz, cantamiz, hastane cikisimiz, annemin yaptigi bi suru seyy, kendime gecelik de aldim hastane icin.
Mayista da yikar koyarim hepsini. Az kalmis artik diyolar ama bana gecmiyo gibi geliyoo
Bu arada alisverisimizi epey tamamladik, bornoz takimimiz, cantamiz, hastane cikisimiz, annemin yaptigi bi suru seyy, kendime gecelik de aldim hastane icin.
Mayista da yikar koyarim hepsini. Az kalmis artik diyolar ama bana gecmiyo gibi geliyoo
cnm hiçbirşey olmaz onada cicili bicili kayafetler alırsın elinde mevcutsa neden kullanılmasın ki :) o parayla daha başka şeyler yapabilirsin hem kızın hem oğlun içinkizlar bisi dicem kizima bikac alisveris yaptim ananeside almis bende oglumdan kalanlari cikardim sectim minik kiyafetleri mavili turunculu yesilli hepsi ayy bi dunya kiyafet oldu yikadim tekrardan bi utu yapcam penye battaniyeye ihtiyacim var 3tane var biri yeni ikisi abiden kalan ince polar bitane kalin polar 3tane sampuan kuvet vs bakim urunleri abisininkileride kullanir..bende doguma yakim hastane cikisi minik elbiseler bide kucuk besik istiyorum oyun parki var abiden kaln kucuk besikte var ama eltime vermistim daha kullanmam onu biraz eskimis...yani cok bi masrafi olmuyor kizimin ama vicdan azabi yapiyorm kendime oglumda magazayi kaldirip gelmistim kizimda cok bisi almiyorum diye haksizlikmi yapiyorum kizima ama bi ihtiyacta yok kalmiyor abisininkileri kullaninca sonucta onlarda cok guzel atamamki napicam bilemedim valla bi akil verin
benimde ikinci bebeğim ve kısmetse kızımız olacak ama hiçte senin gibi düşünmüyorumneden dersen haftasonu bende abiden kalanları ayırdım sadece yeni doğduğunda giyilecek şeyleri müşterek diğer kıyafetler montlar hatta ayırdığım pappalar bile çok erkek vari dışarı çıkarken olmaz mecbur kızıma bir iki tk alıcam ama dediğin gibi bakım ürünleri,bekek arabası,park yatak vs gibi büyük parçalarımızın hepsi sapasağlam yıkayıp paketleyip kaldırmıştım neden olan bişey için tekrar masraf yapalım ki zaten bence hiç kafana takma rahat ol cnm
ohh bursaya geldinaileni gördün eksikleri tamamladın gittinbanada daha var gibi geliyo hala hiçbişey almadım kızıma sadece haftasonu abiden kalanları ayırdım ama gerçekten zamanda daralıyo artık totoyu kaldırsak iyi olur
canım inşallah lohusalığımız rahat geçer de şu urumları bir an önce atlatırızinşallahhh cnmmm inşallahh zaten bi kurtulamadım şu rüyalardan hep kötü rüyalar görüyorum hayır olsun inş
dimi yaaa valla hava çok guzel heee bide ne diycem sana dun ne guzel pikniğimizi yapıyorduk salak aptal bi kız kocama faceden msj attı tabi bnde gördüm surat ımı astım eve geldik dedim senle konusmak istemiyorum o konuştu aşkım karıcım falan bn hiç konuşmadım işte gecede rüyamda ağladım aldı beni kollarına bn yanındayım korkma bi tane yapıştırıcaktım kiiiiii tekrar uyumuşum akşam sorarım ama bn ona
herkese merhaba sizleri görünce içime huzur doluyor :) umarım herkes iyidir. ben şimdi temizliğe başlıyorum herkese kolay gelsin :)
selam canlar,grupta da takip ediyoz Allah saklasın hani erken doğum durumunda ortaya çıkacak ihtiyaçlar için hazırlıklı olmak gerekli aslındaSelaaaammben geldim. Dun bursadan geldik bugun de temizlige giristim tabiii
cnm hiçbirşey olmaz onada cicili bicili kayafetler alırsın elinde mevcutsa neden kullanılmasın ki :) o parayla daha başka şeyler yapabilirsin hem kızın hem oğlun için
hoşgeldiiinnnn oohhh gez dolaş bakalım masaalah bursayı toplamış gelmişsinsağlıkla kullansın miniğin bn daha almadım onları bakalım ne zaman alaıcam şuan pek istek yok içimde kendimi nisan ayına şartladığım için
yaaaa bak işte o yüzden boşver cnm ne gerek var şimdi ona vericeğine beze verirsin benim ikiz kardeşim var 4 yasına gıracekler gunduz soyluyorlar ama gece bağlıyo altını annem ..ayrıcaaa evett kızzına tüllü tüllü şıkır şıkır minik elbiseleeerrrHaklisin cnm sonucta oglanda buyuyor ihtiyaclar artiyor ve şok şok şok bizim hala totomuzda bez var 3yasina yeni girdi ama inanki okadar ugrastimki wc egitimi icin ama yok yani bi turlu alistiramadm hercesit lazimlik merdivenli klozet oturma kapagina kadar babasi herseyi aldi ama soylemiyor insallah bu yaz tamamlariz wc egitimimizi bide cift cift bez parasi vermek varkizima minicik elbiseler alcam teyzesi dugunlere giderken giycek
günaydın kızlar..
haftaya sanırım biraz hasta olarak başlıyorumboğazımdan göğüsüme doğru inen hafif bir ağrı var çok hafifte başağrısı umarım bugün hemen geçer biter gider... malum ilaçta kullanamam...inşallah hemen toparlanıırm...aminnn...
Ayy nefes aldim valla nagi yesilligin icinde ohhhbenimde ikinci bebeğim ve kısmetse kızımız olacak ama hiçte senin gibi düşünmüyorumneden dersen haftasonu bende abiden kalanları ayırdım sadece yeni doğduğunda giyilecek şeyleri müşterek diğer kıyafetler montlar hatta ayırdığım pappalar bile çok erkek vari dışarı çıkarken olmaz mecbur kızıma bir iki tk alıcam ama dediğin gibi bakım ürünleri,bekek arabası,park yatak vs gibi büyük parçalarımızın hepsi sapasağlam yıkayıp paketleyip kaldırmıştım neden olan bişey için tekrar masraf yapalım ki zaten bence hiç kafana takma rahat ol cnm
ohh bursaya geldinaileni gördün eksikleri tamamladın gittinbanada daha var gibi geliyo hala hiçbişey almadım kızıma sadece haftasonu abiden kalanları ayırdım ama gerçekten zamanda daralıyo artık totoyu kaldırsak iyi olur
Hg cnm kolay gelsn sana valla vakit gecmiyor keyifli bigunum yok hergun baska bi agri baska bi sorun rabbim beterindn korusun sikayrt etmiyim yinede..benimde bebis kiyafetleri bittide kendime alisveris kaldi iyice yazliklar ciksinda oyle alcam pijama takimi falan
Sus kizz bu son gezmemdi zaten aileler bi daha gelmeyin artik dedilercnm hiçbirşey olmaz onada cicili bicili kayafetler alırsın elinde mevcutsa neden kullanılmasın ki :) o parayla daha başka şeyler yapabilirsin hem kızın hem oğlun için
hoşgeldiiinnnn oohhh gez dolaş bakalım masaalah bursayı toplamış gelmişsinsağlıkla kullansın miniğin bn daha almadım onları bakalım ne zaman alaıcam şuan pek istek yok içimde kendimi nisan ayına şartladığım için
canım inşallah lohusalığımız rahat geçer de şu urumları bir an önce atlatırızama sen yine de akşam sor
selam canlar,grupta da takip ediyoz Allah saklasın hani erken doğum durumunda ortaya çıkacak ihtiyaçlar için hazırlıklı olmak gerekli aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?