2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bu gebeliğinde dikiş yerlerin acıyormu? 3. çocuğun mu
ben 2012'de sezeryan oldum,şimdi dikiş yerlerim acımaya başladı

bilmiyorum ki doğunca mı daha kolay olacak, her türlü işimiz zor..

bacılarım günaydın,hayırlı sabahlar,hayırlı haftalarımız olsun bacımmm

herkeze günaydın hayırlı haftalar olsun hepimiz için
bugün güne çok mutlu başladım çünkümmmmm oğluşumun odasının duvarlarını dün bitirdik sabah kalkar kalkmaz oğluşumun odasında buldum kendimi çok güzel oldu ya şimdi sıra mobilyalarımızda bir iki haftaya kadar mobilyalarda gelicek Allah nasip ederse inş hepimiz için herşey çok güzel olucak

günaydın canım inşallah herşey istediğin gibi olur ne güzel duygudur ben heyecandan uyuyamam odadan çıkmam herhalde işin artık zor.

hadi bakalım yarısını bitirdin sayılır

günaydınnn iyi sabahlar stresten uzak neşemizin eksik olmadığı bir hafta olsun

günaydın aminn diyorum güzel bir hafta için

günaydın canım inşallah herşey istediğin gibi olur ne güzel duygudur ben heyecandan uyuyamam odadan çıkmam herhalde işin artık zor.

amin canım inş hepimizinde herşey içine siner evlatlarımızı sağ salim kucaklarımıza da aldığımız günleri görürüz.
odanın duvarları bitti şuan sadece ama yani o bile evin içinde ayrı bi heycan kattı gidip gelip odaya giriyoruz eşimle

bugün arabayı bilinçli bıraktım işe arabayla git gel,işte masa başı iyice ağırlaştım 1-1,5 km falan yürüyorum servise biniyorum akşamda o kadar yürüyüp eve gidicem tamam yemeğim falan daha geç hazır olacak ama yapacak bişey yok böylede çok fena olmaya başladım Allah korusun doğumda zor olur
zaten herkes bir yorum yapıyo,en son dün eşime patladım herkes herşeyi desede sen bişey diyemezsin,bakışların bile değişemez dedim saydımda saydım oğlumdaki gebeliğimle aynı kilolardayım ama bariz popom büyüdü elim yüzüm değişti herşeyden önemlisi daha ağır geçiyo hayırlısıyla bir doğsalardı

birde kızlarbende hiç alışveriş isteği vs yok dün baktım baktım bişey almadan çıktım neden böyleki yılgınlık var üstümde

hadi bakalım yarısını bitirdin sayılır

günaydın aminn diyorum güzel bir hafta için

çok şükür canım ya valla o kadar büyük yüktü ki üstümüzde ne yapsak öle mi yapsak böle mi yapsak derken bitti valla
inş hepimizinde herşey içine sinsin

günaydınlar herkese mutlu,huzurlu bir hafta diliyorum
sağolun bacılar bilgecan hayırlı olsun cancağızım,bahar geldi artık,bebiş daha da heyecanlandırıyo,bi an evvel ısırasım geliyo

sağolun bacılar bilgecan hayırlı olsun cancağızım,bahar geldi artık,bebiş daha da heyecanlandırıyo,bi an evvel ısırasım geliyo

Allah razı olsun canım inş daha da güzelleri sizin olsun.
aynen valla nerdeyse 3 ay kaldı kız şaka maka zaman ilerliyo

günaydın kızlar hepimize güzel bir hafta olsun.
bugün çok mutluyum. evimizi aldık cuma cumartesi izin aldım güzelce yerleştirdik. herşey güzel gidiyor fakat felaket yoruldum :)
inşallah herkes iyidir geçmişi okuyamadım. öpüldünüz

günaydın canım yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun sağlık mutluk huzur eksik olmasın hanenizden
çok sevindim senin adına ne güzel yeni güne kendi evinizde başlamışsın Rabbim mutluluğunzu daim etsin

bacılarım günaydın,hayırlı sabahlar,hayırlı haftalarımız olsun bacımmm

günaydınlar herkese mutlu,huzurlu bir hafta diliyorum

günaydın kızlar

hayırlı haftalar herkese dün bn bayaaa gezdim valla hava güzeldi piknik yaptık semverde çay cok guzeldı ama bebeğim i hiç hissetmedim eve gelince hareketlendi yavrum bi ohh dedim bnde bide sanki karnım küçülmüş gibi hissdeiyorum bn yaa hele sabahları hiç yok akşamları daha buyuk ...zaten gece de cok kotu ruyalar gordum ıkı kere aglayarak uyandım birinci rüyamda eşim in beni umursamadıgını kızlarla fingirdediğini gördüm bu neyse ikinci rüyamda kanamam oluyodu koşa koşa dr a gitmeye çalışıyordum bebeğim beebğim diye nasıl bağırıyorum ama rüyamda Allah ım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar doğumlar nasip etsin inş canlarım ....

pinarıma yeni evin hayırlı olsun cnm huzur ve mutlulukla otur inş...

günaydın canım yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun sağlık mutluk huzur eksik olmasın hanenizden
çok sevindim senin adına ne güzel yeni güne kendi evinizde başlamışsın Rabbim mutluluğunzu daim etsin

çok sağol canımmm :) evet güne evimizde harika başladık :) hepimiz yuvamızda mutlu olalım inşallah bebişlerimizle ve kocişlerimizle

teşekkürler canımmm :)

kızlar ya bu halıya bayıldım resmen odamızın duvarlarıyla acayip uyumlu ve oğluşun adı yazılı ama 390 tl fiyatı çok yüksek geldi bana sizce nasıl fiyatı
bide odamızın duvarlarına bakın

renkler tam belli değil ama boyamız bulut rengi azıcık maviye kacıyo renk duvar kağıdı da küçük küçük mavi yıldızlar var
halıda çok uyumlu geldi ama napcam bilemedim fiyatı gerçekten yüksek ya

canım benim dün hareketleri hissetmedim demişsin ya onun piskolojisiyle rüyalar görümüşsündür neyseki hepsi rüya canım üzme kendini rüyalar için herişey güzel olucak Allah ın izniyle güzel şeyler düşünelim

canım hayırlı olsun,içiniz açılsın oohhhh yueni temiz ev,uğur getirsin
bebişim günaydınn,bakıom rüyalara eynı gidiyo ben de geçen kocaya dedim seni basıyodum diye,popon açıkta kalmış diyo,Allahın izniyle bebişlerimizzi kuucağımıza alsak onlara odaklansak sevgican benim de kızım hani yemek zamanı geldiğinde bi hareketler yapıyo nerde kaldı der gibi, çok şükür havalar güzelleşti ya evde duramıyom,ekmek de alınacak olsa ben gideyim diyom eşime iyice kudurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…