ben 2012'de sezeryan oldum,şimdi dikiş yerlerim acımaya başladıbu gebeliğinde dikiş yerlerin acıyormu? 3. çocuğun mu
bitane oglum var ikincisi kiz olcak insallah ama daha agir geciyor hamileligim oglumda bu kadar cekmemistim
Onerilerin icin cok sagol cnm bugun biraz daha iyiyim senin pasada cok kucukmus brnimki abi artik 3yssinda valla cocuk olunca hamilelik daha zor geciyor allah yardimcimiz olsn dogursakta rahatlasak bakmasina raziyim hamilelik benim icin kotu geciyor
bacılarım günaydın,hayırlı sabahlar,hayırlı haftalarımız olsun bacımmm
herkeze günaydın hayırlı haftalar olsun hepimiz için
bugün güne çok mutlu başladım çünkümmmmm oğluşumun odasının duvarlarını dün bitirdik sabah kalkar kalkmaz oğluşumun odasında buldum kendimi çok güzel oldu ya şimdi sıra mobilyalarımızda bir iki haftaya kadar mobilyalarda gelicek Allah nasip ederse inş hepimiz için herşey çok güzel olucak
bugün güne çok mutlu başladım çünkümmmmm oğluşumun odasının duvarlarını dün bitirdik sabah kalkar kalkmaz oğluşumun odasında buldum kendimi çok güzel oldu ya şimdi sıra mobilyalarımızda bir iki haftaya kadar mobilyalarda gelicek Allah nasip ederse inş hepimiz için herşey çok güzel olucak
günaydınnn iyi sabahlar stresten uzak neşemizin eksik olmadığı bir hafta olsun
günaydın canım inşallah herşey istediğin gibi olur ne güzel duygudur ben heyecandan uyuyamam odadan çıkmam herhalde işin artık zor.
hadi bakalım yarısını bitirdin sayılır
günaydın aminn diyorum güzel bir hafta için
günaydınlar herkese mutlu,huzurlu bir hafta diliyorum
sağolun bacılarherkeze günaydın hayırlı haftalar olsun hepimiz için
sağolun bacılarbilgecan hayırlı olsun cancağızım,bahar geldi artık,bebiş daha da heyecanlandırıyo,bi an evvel ısırasım geliyo
günaydın kızlar hepimize güzel bir hafta olsun.
bugün çok mutluyum. evimizi aldık cuma cumartesi izin aldım güzelce yerleştirdik. herşey güzel gidiyor fakat felaket yoruldum :)
inşallah herkes iyidir geçmişi okuyamadım. öpüldünüz
günaydınlar herkese mutlu,huzurlu bir hafta diliyorum
günaydın kızlar hepimize güzel bir hafta olsun.
bugün çok mutluyum. evimizi aldık cuma cumartesi izin aldım güzelce yerleştirdik. herşey güzel gidiyor fakat felaket yoruldum :)
günaydın canım yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun sağlık mutluk huzur eksik olmasın hanenizden
çok sevindim senin adına ne güzel yeni güne kendi evinizde başlamışsın Rabbim mutluluğunzu daim etsin
günaydın kızlar
hayırlı haftalar herkese dün bn bayaaa gezdim valla hava güzeldi piknik yaptık semverde çay cok guzeldı ama bebeğim i hiç hissetmedim eve gelince hareketlendi yavrum bi ohh dedim bnde bide sanki karnım küçülmüş gibi hissdeiyorum bn yaa hele sabahları hiç yok akşamları daha buyuk ...zaten gece de cok kotu ruyalar gordum ıkı kere aglayarak uyandım birinci rüyamda eşim in beni umursamadıgını kızlarla fingirdediğini gördümbu neyse ikinci rüyamda kanamam oluyodu koşa koşa dr a gitmeye çalışıyordum bebeğim beebğim diye nasıl bağırıyorum ama rüyamda Allah ım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar doğumlar nasip etsin inş canlarım ....
pinarıma yeni evin hayırlı olsun cnm huzur ve mutlulukla otur inş...
canım benim dün hareketleri hissetmedim demişsin ya onun piskolojisiyle rüyalar görümüşsündür neyseki hepsi rüya canım üzme kendini rüyalar için herişey güzel olucak Allah ın izniyle güzel şeyler düşünelimgünaydın kızlar
hayırlı haftalar herkese dün bn bayaaa gezdim valla hava güzeldi piknik yaptık semverde çay cok guzeldı ama bebeğim i hiç hissetmedim eve gelince hareketlendi yavrum bi ohh dedim bnde bide sanki karnım küçülmüş gibi hissdeiyorum bn yaa hele sabahları hiç yok akşamları daha buyuk ...zaten gece de cok kotu ruyalar gordum ıkı kere aglayarak uyandım birinci rüyamda eşim in beni umursamadıgını kızlarla fingirdediğini gördümbu neyse ikinci rüyamda kanamam oluyodu koşa koşa dr a gitmeye çalışıyordum bebeğim beebğim diye nasıl bağırıyorum ama rüyamda Allah ım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar doğumlar nasip etsin inş canlarım ....
canım hayırlı olsun,içiniz açılsın oohhhh yueni temiz ev,uğur getirsingünaydın kızlar hepimize güzel bir hafta olsun.
bebişim günaydınn,bakıom rüyalara eynı gidiyogünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?